NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
16
5
2:20, Arena4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 11 éve
Wow, a témaválasztások alapján 74 Packers fan van az oldalon. Annak alapján, hányan vagyunk itt aktívak, feltenném a kérdést, hogy az a hiányzó 60-65? 😊
több mint 11 éve
három kicker , az szép 😊Cobb és Nelson ma már edzett, lehet hogy mindketten limited, de mindenképp biztató!
több mint 11 éve
Elengedve (Harrell mellett): Gillett WR
Hines WR
Pease RB
Pena DT
Wilson WR
A K verseny bonyolítására érkezett egy rookie : Ramirez
több mint 11 éve
Egy kis okoskodás Perry-ről.www.acmepackingcompany.com/2013/8/22/4645184/packers-keys-2013-can-nick-perry-save-the-defense
Az egyik kiemelendő rész, ami Matthews-ra is vonatkozik:
"It also stands to reason that Nick Perry helps the guy who seems to least need it - Clay Matthews. Think about that. A better version of Clay Matthews. The Bears offensive line protects Jay Cutler with all the zeal of a toll collector, but still, Matthews' best game of 2012 also coincided with Perry's. That's not all on the Bears. Likewise, in the five games the two played together, Matthews collected eight sacks.
After Perry's injury, Matthews had five the rest of the regular season."
több mint 11 éve
Harrell cutmustaineNem megbántva senkit, de éppen ideje volt már.
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Ja, hát azért nem mindenkinek adatik meg, hogy csereirányítóként éveken keresztül sztárgázsit kapjon 😊
több mint 11 éve
James007
1 854
Harrell cutmustaineEz hirtelen jött, de mégsem teljesen váratlanul.
Beleöltek sok-sok hónapot, de szinte feleslegesen. Éles meccseken teljesen értékelhetetlen volt. Nem lett belőle az új Matt Flynn.
több mint 11 éve
itt egy 53-as rosterKb ez is lesz szerintem. Az OL-re nekem is ez lett volna a tippem.
espn.go.com/blog/nfcnorth/post/_/id/60083/packers-53-man-roster-projection
"csak" 4 tight end, viszont 8 OL. Jolly viszont befért, nem semmi visszatérés lenne már ez a nagyembertől.gamerkr
TE-nél szerintem Stoneburner még nem, Williams a dropok ellenére is, ha Mulligan nem.
Aranyos, hogy Neal OLB, mondjuk én is oda írtam, Moses-t pedig kihagyta.
WR keveslem 😊 - az, hogy Boykin a 4. az tiszta sor a PS alapján. Ha nem Ross lesz a KR, akkor tényleg esélyes, hogy Walker (esetleg még Gillett is) elé kerül, blokkolni én még nem láttam jól PS alatt.
több mint 11 éve
itt egy 53-as rosterespn.go.com/blog/nfcnorth/post/_/id/60083/packers-53-man-roster-projection
"csak" 4 tight end, viszont 8 OL. Jolly viszont befért, nem semmi visszatérés lenne már ez a nagyembertől.
több mint 11 éve
Sherrod PUP-on kezd, az biztos, de hogy milyen kálváriája volt az elmúlt másfél évben az nem semmi. Azt tudtam, hogy volt egy másik műtét az év elején, de hogy milyen ok miatt az ebből az írásból derül ki.Elég durva..az egészben az a legrosszabb hogy csak akkor vették észre hogy gáz van amikor még a második műtét előtt elkezdett futni. Tulajdonképpen egy éve kukába ment ezzel.
Remélem több komplikáció már nem lesz és végre látjuk pályán is.
www.jsonline.com/sports/packers/family-of-packers-sherrod-explains-long-absence-from-team-b9981584z1-220762021.htmlLN
Datone Jones ma sem fog játszani, rásérült a bokájára megint edzésen. Hayward sem valószínű, de már edzésbe állt ami jó hír. Aki még elvileg nem lesz Mulumba (térd), Mulligan (könyök).
Lesz viszont Harris, végre mindkét első számú RB esélyest láthatjuk egy kemény D ellen.
Crosby edzésen 4ből 3at kihagyott, ha ma is szarul rúg akkor bajban lehet, pedig múlthéten már úgy tűnt kezd ratalálni magára.
Szerintetek Bostick elveheti DJ Williams helyét Finley mögött? Elég erős campje van, Williams meg dropolgat elég sűrűn. Szerintem jó esély van rá hogy feljön 2. TE-nek.
több mint 11 éve
Sherrod PUP-on kezd, az biztos, de hogy milyen kálváriája volt az elmúlt másfél évben az nem semmi. Azt tudtam, hogy volt egy másik műtét az év elején, de hogy milyen ok miatt az ebből az írásból derül ki.Remélem több komplikáció már nem lesz és végre látjuk pályán is.
www.jsonline.com/sports/packers/family-of-packers-sherrod-explains-long-absence-from-team-b9981584z1-220762021.html
több mint 11 éve
Tactful Cactus
13 878
Nagy bizodalmam van Lacy-ben. Csak egészség legyen meg térerő!
www.youtube.com/watch?v=W3_5cn9r1PI
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
Azért nagyon remélem, hogy Jollynak nem a rosterért, hanem kezdő pozícióért kell küzdenie. Hyde meg nagy steal lehet, neki nagyon örültem a drafton. Shields, Hayward, House, Hyde. Nekem tetszik! 😊SancoHyde engem Woodsonra emlékeztet. Jól szerel, hasznos lehet futás ellen, igazi ballhawk CB lehet belőle, és blitzekre is használható, amíg fent volt Capers használta is rendesen.
Aki különösen tetszett: Jolly: az 53 nem kérdés szerintem, az hogy kezdő kaliber-e így több éves kihagyás után nem hinném, de rotációban remek lehet.
Hyde: mindenhol ott volt, Austint is nagyon jól fogta a sebességkülönbség ellenére.
House is összeszedte magát múlt héthez képest. Pass rush viszont nem sok volt, jól vették fel az LB blitzeket, itt javulni kell. Perrytől nagyon kell a jó pass rush különben megint féloldalas lesz a védelem.
Barclay, ahogy írtátok valószínűleg megnyerte a versenyt az RT posztért, futásnál sokkal jobb mint Newhouse. A fal egyébként jónak tűnik, csak maradjon is így 😀 Lacy pedig végre egy olyan futó aki nem vérez el az első kontakt után, keményen fut nagyon, csak maradjon egészséges.
Crosby kezdi összeszedni magát, jót tesz neki a verseny, nagy eséllyel ő lesz a kickerünk. Az a blokkolt rúgás ami bement azért nagy mák volt, de kell az is 😊
több mint 11 éve
Egy kis "emlékezés" valaha volt egyik legjobb safetynkről aki ma lett 30.iszonyatosan elszomorít még mindig. és az a durva, hogy nekem tiszta olyan volt akkor, hogy ő nem is igazán akarta folytatni, most tudtam meg, hogy várja a hívást
www.packersnews.com/article/20130818/PKR01/308180251/Collins-struggles-come-grips-career-cut-shortJayB
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Na csekkoltam a meccset, elsősorbazan a QB battle miatt. Harrell sokkal magabiztosabban mozog mint 1 éve, nincs szerencséje az elkapókkal, rengeteget droppoltak neki.Zseben kívül is egész jól mozgott, volt két szép yardokat érő scramble-je. Haladtak előre, nem volt 3 and out. Youngból nehéz kiindulni továbbra is, egyelőre Harrell mögött van az biztos.Coleman élete meccsét játszotta de az igazsághoz hozzátartozik hogy Rams védői maximum a PS helyekért küzdöttek akkor. Ő marad még egy évet PS-ben ez szerintem 100%.
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Egy kis "emlékezés" valaha volt egyik legjobb safetynkről aki ma lett 30.www.packersnews.com/article/20130818/PKR01/308180251/Collins-struggles-come-grips-career-cut-short
több mint 11 éve
+ Worthy ugye PUP
több mint 11 éve
Azért nagyon remélem, hogy Jollynak nem a rosterért, hanem kezdő pozícióért kell küzdenie. SancoPickett, Jolly, Raji, Jones, Wilson és Daniels mint DL, Matthews, Perry, Mulumba, Moses és Neal mint OLB a keretben? Ismerve MM keretszűkítéseit, 6-nál több DL nem lesz, mert akkor nem marad hely a WR-TE rengetegnek 😊
több mint 11 éve
97 vagy 27, mindegy a spin move hasonló 😀Jolly egyre jobb, azt hiszem nagy verseny lesz a rosterért, ha így folytatja ott lesz.LNaz a spin move... 😊
deyell
több mint 11 éve
Azért nagyon remélem, hogy Jollynak nem a rosterért, hanem kezdő pozícióért kell küzdenie. Hyde meg nagy steal lehet, neki nagyon örültem a drafton. Shields, Hayward, House, Hyde. Nekem tetszik! 😊
több mint 11 éve
deyell
11 702
Jolly egyre jobb, azt hiszem nagy verseny lesz a rosterért, ha így folytatja ott lesz.LNaz a spin move... 😊
choose life
több mint 11 éve
Úgy néz ki hogy Cobb, D.Jones, EDS, D.Harris nem öltözik be, szóval Van Roten kezd mint center, Barclay lesz az RT. Lacy elvileg játszik, már kíváncsi vagyok milyen. Akire még kíváncsi vagyok Neal, állítólag egyre jobban érzi ezt a hibrid témát, és a secondary azon belül is House és Hyde, szerintem utóbbi fogja majd Austint. Meg persze jó lenne már látni valamit a rúgóktól, úgy még talán pontot is szerzünk 😛Hall Of GreenEDS kezdett.
Lacy tegnapi produkciója után (igaz ez csak 1 meccs volt), azt tudnám mondani, hogy megvan a No.1 RB.
Remekül kezdett, volt elkapása is és jó volt blokkolásban is.
A támadófal tűrhető volt, Bakhtiari 1 sack, 1 false start. Ami biztató, hogy nem megkerülték kívülről. Quinn egy hirtelen irányváltással kibillentette, szóval ezen lehet javítani. Tegnapi után nálam Barclay az RT, mind passz, mint futásblokkolásban elfogadható volt.
Neal fent volt a pályán mint OLB. Még nagyon nem az igazi, amikor visszalépett zónázni, nem volt meg a sebessége, elmentek mellette. Meglátjuk mi lesz belőle. Mulumba viszont tetszett.
Jolly egyre jobb, azt hiszem nagy verseny lesz a rosterért, ha így folytatja ott lesz.
A secondary vállalható volt. Hyde tegnap már-már a tavalyi PS-beli House-t idézte. Talán 1x maradt le, akkor egy keresztnél összeakadt egy párossal (a labda hosszú volt szerencsére).
Finley villantott valamit végre, így kéne mindig. Bostick sem volt rossz.
WR-eknél White kapott tegnap több labdát. Szoros lesz ott a verseny azért az 1-2-3 helyért.
Crosby összekapta magát, még 48-ról is bevágta. Tavecchio a hosszút kihagyta.
Így emlékezetből ennyit. Várom a 10yardost visszanézni.
több mint 11 éve
Úgy néz ki hogy Cobb, D.Jones, EDS, D.Harris nem öltözik be, szóval Van Roten kezd mint center, Barclay lesz az RT. Lacy elvileg játszik, már kíváncsi vagyok milyen. Akire még kíváncsi vagyok Neal, állítólag egyre jobban érzi ezt a hibrid témát, és a secondary azon belül is House és Hyde, szerintem utóbbi fogja majd Austint. Meg persze jó lenne már látni valamit a rúgóktól, úgy még talán pontot is szerzünk 😛
több mint 11 éve
Nem tudom, de remélem az alapszakasz kezdetéig mindenki elmondja a magáét ez ügyben, és aztán tényleg a focié lehet a főszerep. Kicsit kezd már sok lesz ebből.