NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
192
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
99
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
87
16
22:25
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 11 éve
James007
1 854
4-6 hét kihagyást írnakés tudjuk még fokozni...annyira komoly nem lehet, állítólag csak valami kisebb műtét ami helyrerakott valamit a térdében amivel már college óta szenvedett. az a lényeg első hétre rendben legyenHall Of Green
Jordy Nelson underwent knee surgery Monday and he will be out for the rest of training camp.gamerkr
több mint 11 éve
és tudjuk még fokozni...annyira komoly nem lehet, állítólag csak valami kisebb műtét ami helyrerakott valamit a térdében amivel már college óta szenvedett. az a lényeg első hétre rendben legyen
Jordy Nelson underwent knee surgery Monday and he will be out for the rest of training camp.gamerkr
több mint 11 éve
és tudjuk még fokozni...Sőt Cobb bicepsze is megsérült, a sérülés (csupán a gyengébbek és Wyatt kedvéért 😛) komolyságáról még nincs hír.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
és tudjuk még fokozni...Jordy Nelson underwent knee surgery Monday and he will be out for the rest of training camp.
több mint 11 éve
Barclay starting out at RT behind Newhouse. Had been playing guard and center.
— Tom Silverstein (@TomSilverstein) August 6, 2013
Barclay now at center. Graham Harrell is getting all the reps at No. 2 QB.
— Tom Silverstein (@TomSilverstein) August 6, 2013
több mint 11 éve
Volt egy ilyen sejtésem. 😊 Ezért írtam, hogy itt aztán már tényleg semmit nem lehet tudni, ki miért mikor hovaEllenben lehetett olvasni, hogy Harrell vezetésével játszottak már optiont a nr1 defense ellen.Szobi22Ezt nem tudtam, ennyire részletesen nem követem a Packers előszezonját. 😊vassadi
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Ellenben lehetett olvasni, hogy Harrell vezetésével játszottak már optiont a nr1 defense ellen.Szobi22Ezt nem tudtam, ennyire részletesen nem követem a Packers előszezonját. 😊
több mint 11 éve
igen, nyilván 😊Nekem is eszembe jutott, hogy az option miatt hoztuk ide, de akkor miért nem előbb, hogy már TC alatt is tudjunk vele edzeni?Szobi22TC alatt vagyunk még most is. 😊 Ha csak emiatt hoztátok, akkor szerintem nem meglepő, hogy most érkezett, direktben tétmeccsekre, mint a Niners és a Redskins elleni 1-2. fordulós találkozó, úgysem készülnek még a csapatok a TC elején.vassadi
Ellenben lehetett olvasni, hogy Harrell vezetésével játszottak már optiont a nr1 defense ellen. ezért gondoltam, hogy jöhetett volna hamarabb
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Nekem is eszembe jutott, hogy az option miatt hoztuk ide, de akkor miért nem előbb, hogy már TC alatt is tudjunk vele edzeni?Szobi22TC alatt vagyunk még most is. 😊 Ha csak emiatt hoztátok, akkor szerintem nem meglepő, hogy most érkezett, direktben tétmeccsekre, mint a Niners és a Redskins elleni 1-2. fordulós találkozó, úgysem készülnek még a csapatok a TC elején.
több mint 11 éve
Jaja, Coleman az utóbbi időben + family nighton bebizonyította, hogy rettenetesen távol áll attól, hogy bevethető legyen. Az hogy erősebb a karja tavaly lehetett indok, azóta Harrell ebben sokat lépett előre.Mellesleg vicces, hogy VY az utóbbi idők legnagyobb FA-igazolása nálunk 😀
Nekem is eszembe jutott, hogy az option miatt hoztuk ide, de akkor miért nem előbb, hogy már TC alatt is tudjunk vele edzeni?
több mint 11 éve
Kampman
28 323
Csak egyszer lenne egy olyan szezonunk, mikor nem dől ki a fél O-fal a szezon előtt/közben...
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Coleman szar, Harrellé lenne a backup job továbbra is de így hogy jött Young... Kéne 4 jó pre meccs tőle legalább.Egyrészt hatalmas szopó. Másrészt meg nem mi lennénk, ha nincs valami ilyen. Bakhtiarit amúgy nagyon dicsérték egész felkészülés alatt. Ez mondjuk nem azt jelenti, hogy megnyugtat LT-ben, de potenciál mindenképpen van benne.Szobi22Newhouse 2 év alatt 30+ sacket engedett. Bár fejlődött valamit, messze nem az igazi. Ráadásul mint mondtam futáshoz gyatrán blokkol, márpedig Lacy és Franklin érkeztével az is kell majd.
Harrell: valahol azt olvastam, hogy arra is volt esély, hogy Coleman kiszorítja, mivel erősebb a karja és szintén jól halad.LN
több mint 11 éve
Egyrészt hatalmas szopó. Másrészt meg nem mi lennénk, ha nincs valami ilyen. Bakhtiarit amúgy nagyon dicsérték egész felkészülés alatt. Ez mondjuk nem azt jelenti, hogy megnyugtat LT-ben, de potenciál mindenképpen van benne.Szobi22Newhouse 2 év alatt 30+ sacket engedett. Bár fejlődött valamit, messze nem az igazi. Ráadásul mint mondtam futáshoz gyatrán blokkol, márpedig Lacy és Franklin érkeztével az is kell majd.
Harrell: valahol azt olvastam, hogy arra is volt esély, hogy Coleman kiszorítja, mivel erősebb a karja és szintén jól halad.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Week 1: 49ers, Week 2: Redskins. Fel kell készülni a read optionre. Persze nem kizárt, hogy VY marad második számúnak.Vince Young 1 évre alá fog írni.vassadiPedig a reportok alapján Harrell jól haladt. Ezek szerint nem eléggéSzobi22
több mint 11 éve
Vince Young 1 évre alá fog írni.vassadiPedig a reportok alapján Harrell jól haladt. Ezek szerint nem eléggé
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Vince Young 1 évre alá fog írni.
több mint 11 éve
Egyrészt hatalmas szopó. Másrészt meg nem mi lennénk, ha nincs valami ilyen. Bakhtiarit amúgy nagyon dicsérték egész felkészülés alatt. Ez mondjuk nem azt jelenti, hogy megnyugtat LT-ben, de potenciál mindenképpen van benne.
több mint 11 éve
lesz négy meccsünk, amin ismételten árgus szemekkel nézhetjük a fal két szélét. Aztán meg még 16.Nem.
Bulagának ugye nem ez az utolsó éve a jelenlegi szerződése alapján?gamerkr
Megnéznék egy Bakthiari-Sitton-EDS-Lang-Barclay falat az első 1-2 negyedekben, mennyire szuperál, főleg futásnál.
Mondjuk azt is, hogy Datko mit tud, tavaly ha nem lett volna gond a vállával 2-3. kör lett volna. A mérete rendben lenne. szóval.. No és persze Sherrod is rendbejöhetne fizikálisan.
több mint 11 éve
lesz négy meccsünk, amin ismételten árgus szemekkel nézhetjük a fal két szélét. Aztán meg még 16.Bulagának ugye nem ez az utolsó éve a jelenlegi szerződése alapján?
több mint 11 éve
Sherrod-dal mi a túró van btw?NewmanHa jól rémlik talán januárban volt egy második műtét, nem ment át a fizikai flemérőn, PUP-on kezd.
több mint 11 éve
deyell
11 702
egyelőre úgy tűnik, hogy Bakhtiari kezdő lesz. másik oldalon Newhouse. azt még nem tudni, hogy melyikük lesz az LT vagy az RT.Még jó, hogy nem a 4. preseason meccsen történt.Gergőbácsiés kb ennyivel vagyunk előrébb mint amikor tavaly év közben esett ki jobbról. akkor marad Newhouse mint LT, Barclay RT? Van Roten meg jöhet EDS cseréjénekHall Of Green
"The Packers are expected to move David Bakhtiari, their prized rookie, into the lineup for Bulaga."
choose life
több mint 11 éve
Még jó, hogy nem a 4. preseason meccsen történt.Gergőbácsiés kb ennyivel vagyunk előrébb mint amikor tavaly év közben esett ki jobbról. akkor marad Newhouse mint LT, Barclay RT? Van Roten meg jöhet EDS cseréjének
több mint 11 éve
Bulaga elszakította az ACLjét - ez sajna IR gyanús. Schefter is szinte tényként kezeli a dolgot. www.espnmilwaukee.com/common/more.php?m=49&post_id=27361