NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 13 éve
Nick Barnett: "Just met with Ted, Thanks for the great 8 years. Very blessed 2 be apart of such a great tradition and great fans."vassadiKíváncsi vagyok hova cseréljük el és milyen cetliért. Jobb lenne, mint a cut.
több mint 13 éve
Brandon Saine (RB, Ohio State) and Kerry Taylor (WR, ASU) are #Packers.Hall Of Green+ Ray Dominguez (OL, Arkansas)
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Nick Barnett: "Just met with Ted, Thanks for the great 8 years. Very blessed 2 be apart of such a great tradition and great fans."
több mint 13 éve
Brandon Saine (RB, Ohio State) and Kerry Taylor (WR, ASU) are #Packers.
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
A "declared free agent" pontosan mit jelent? 😀# Green Bay Packers @ 7/25
* Atari Bigby (S) declared free agent.
* Jason Spitz (G) declared free agent.
* Daryn Colledge (G) declared free agent.
* Matt Wilhelm (LB) declared free agent.
* Mason Crosby 💋 declared free agent.
* Josh Bell (CB) declared free agent.
* Korey Hall (RB) declared free agent.
* James Jones (WR) declared free agent.
* Brandon Jackson (RB) declared free agent.
* John Kuhn (RB) declared free agent.
* Cullen Jenkins (DE) declared free agent.
* Anthony Smith (S) declared free agent.
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Amennyire tudom, G-ként nem volt jó, T-ben meg gyanítom, hogy Sherrod jobb.Newhouse-szal mi a helyzet?empty taxiSzerintem a fiatalok közül valaki. És a két T? Ha Clifton egészséges akkor Sherrod nem sokat fog játszani..viszont ha Clifton nem bírná annyira, akkor Bulaga átmenne balra és Sherrod RT? Érdekes lesz 😊Hall Of GreenHa Clifton egészséges, akkor egy Clifton - McDonald - Wells - Sitton - Bulaga falat tippelnék a jelenlegi keretből.
MM pár nyilatkozatban dícsérte a srácot tavaly. Csak nem a vakvilágba.
Sherrodot el tudom képzelni LT-ben is, nem kell feltétlenül átjönnie Bulagának. Szept 9-re kiderül 😊LN
több mint 13 éve
Newhouse-szal mi a helyzet?Ha Clifton egészséges, akkor egy Clifton - McDonald - Wells - Sitton - Bulaga falat tippelnék a jelenlegi keretből.tippetek a LG pozícióra? A kevéssé ismert, ám McCarthy által kiemelt fiatalok vagy netán Colledge? esetleg még Clifton mellett bedobják Sherrodot?GergőbácsiSzerintem a fiatalok közül valaki. És a két T? Ha Clifton egészséges akkor Sherrod nem sokat fog játszani..viszont ha Clifton nem bírná annyira, akkor Bulaga átmenne balra és Sherrod RT? Érdekes lesz 😊Hall Of Green
Sherrodot el tudom képzelni LT-ben is, nem kell feltétlenül átjönnie Bulagának. Szept 9-re kiderül 😊LN
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
UDFATori Gurley (WR, South Carolina)
Shaky Smithson (KR, Utah)
Sampson Genus (C, South Florida)
Anthony Bratton (S, Delaware)
Jamari Lattimore (LB, Middle Tenn State)
Vic So'oto (DE, BYU)
több mint 13 éve
Hosszabb távon valóban Sherrodot képzelik el LT-ként,a jobb atletikus képességei és hosszabb karfesztávolsága/tenyér mérete miatt,de ez elsősorban a pályán fog eldőlni közte és Bulaga között.Ha Clifton egészséges, akkor egy Clifton - McDonald - Wells - Sitton - Bulaga falat tippelnék a jelenlegi keretből.tippetek a LG pozícióra? A kevéssé ismert, ám McCarthy által kiemelt fiatalok vagy netán Colledge? esetleg még Clifton mellett bedobják Sherrodot?GergőbácsiSzerintem a fiatalok közül valaki. És a két T? Ha Clifton egészséges akkor Sherrod nem sokat fog játszani..viszont ha Clifton nem bírná annyira, akkor Bulaga átmenne balra és Sherrod RT? Érdekes lesz 😊Hall Of Green
A fal így fog kinézni,ahogy te is írod,de nem kizárt,hogy McDonald helyén Sherrod fog játszani,ha TC-k alatt kiszorítja McDonaldot pl. (ha ez nem történik meg,akkor Sherrod,Clifton mögött áll a depht charton)
több mint 13 éve
Ha Clifton egészséges, akkor egy Clifton - McDonald - Wells - Sitton - Bulaga falat tippelnék a jelenlegi keretből.tippetek a LG pozícióra? A kevéssé ismert, ám McCarthy által kiemelt fiatalok vagy netán Colledge? esetleg még Clifton mellett bedobják Sherrodot?GergőbácsiSzerintem a fiatalok közül valaki. És a két T? Ha Clifton egészséges akkor Sherrod nem sokat fog játszani..viszont ha Clifton nem bírná annyira, akkor Bulaga átmenne balra és Sherrod RT? Érdekes lesz 😊Hall Of Green
Sherrodot el tudom képzelni LT-ben is, nem kell feltétlenül átjönnie Bulagának. Szept 9-re kiderül 😊
több mint 13 éve
tippetek a LG pozícióra? A kevéssé ismert, ám McCarthy által kiemelt fiatalok vagy netán Colledge? esetleg még Clifton mellett bedobják Sherrodot?GergőbácsiSzerintem a fiatalok közül valaki. És a két T? Ha Clifton egészséges akkor Sherrod nem sokat fog játszani..viszont ha Clifton nem bírná annyira, akkor Bulaga átmenne balra és Sherrod RT? Érdekes lesz 😊
több mint 13 éve
tippetek a LG pozícióra? A kevéssé ismert, ám McCarthy által kiemelt fiatalok vagy netán Colledge? esetleg még Clifton mellett bedobják Sherrodot?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
hát majd megoldják Capersék, kitalálják hogy legyen a téma. 😊Tudom, olvasom a híreket 😐 Kedveltem. A sok kihagyott meccs ellenére is.Bezony 😊Green Bay $62,600 under
Lehet nekiállni sakkozni a cap-el.
Nem tudom mennyi lesz, volt egy link, ami szerint tavaly a 120 milliónak 0.1 misivel maradt alatta a csapat.
Tauscher és Barnett az minusz 10, de Kuhn, Crosby, és remélem Jones is marad, meg az újoncok, akik rosteren maradnak, elvihetnek annyit, hogy Jenkins ne férjen bele.
Ráadásul, ha jól értem, holnap délben nyit a "piac", minden FA mehet, amerre "lát", oda, ahova akar.LN
Jenkinst mindenki a Redskinshez mondja, szinte biztos hogy nem marad.Hall Of Green
Végülis, Pickett, Neal, CJ Wilson, Guy és Green is ott lesz DE posztokra, sőt, igazából (bár lehet a létszámhiány miatt) keveset állt fel a csapat 3 falemberrelLN
Jenkinsért tényleg kár. Nyilatkozta korábban hogy ő szeretne GB-ben maradni.
több mint 13 éve
Tudom, olvasom a híreket 😐 Kedveltem. A sok kihagyott meccs ellenére is.Green Bay $62,600 underfákjeee :cool:Hall Of GreenBezony 😊
Nem tudom mennyi lesz, volt egy link, ami szerint tavaly a 120 milliónak 0.1 misivel maradt alatta a csapat.
Tauscher és Barnett az minusz 10, de Kuhn, Crosby, és remélem Jones is marad, meg az újoncok, akik rosteren maradnak, elvihetnek annyit, hogy Jenkins ne férjen bele.
Ráadásul, ha jól értem, holnap délben nyit a "piac", minden FA mehet, amerre "lát", oda, ahova akar.LN
Jenkinst mindenki a Redskinshez mondja, szinte biztos hogy nem marad.Hall Of Green
Végülis, Pickett, Neal, CJ Wilson, Guy és Green is ott lesz DE posztokra, sőt, igazából (bár lehet a létszámhiány miatt) keveset állt fel a csapat 3 falemberrel
több mint 13 éve
Green Bay $62,600 underBezony 😊FOOTBALL IS BACK 😀LNfákjeee :cool:Hall Of Green
Jenkinst mindenki a Redskinshez mondja, szinte biztos hogy nem marad.
több mint 13 éve
Bezony 😊FOOTBALL IS BACK 😀LNfákjeee :cool:Hall Of Green
Ráadásul, ha jól értem, holnap délben nyit a "piac", minden FA mehet, amerre "lát", oda, ahova akar.
több mint 13 éve
FOOTBALL IS BACK 😀
több mint 13 éve
Lenyelte a gyűrűt? :o :o
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Nem venném biztosra, senki nem tárgyalt még vele, mint tudjuk. Lehet úgy gondolják, hogy a Pickett-Raji-Green-Neal-Wilson-Guy hatosfogat elég lesz. Harrell is ottvan, asszem még 1 éve van, bár amilyen sérülékeny.....Egyetértek 😊 Jenkinsre meg két dolgot látok: vagy marad, vagy ne adj' isten Free agency-n keresztül jön valaki. (elvileg lesz hely a capben)kobalu91mai hír, hogy barnett és tauscher kivágásával 10 millió $ cap space lehetne a feltételezett új sapka alatt.HöriTauscher tuti cut, de szerintem Barnettet megpróbáljuk majd elcserélni valami draftcetlire.LN
Ami nekem hiányzik, az az LG. Colledge olyan amilyen, lesz szerintem jobb FA, azt pedig nem tudhatjuk, hogy McDonald tényleg annyira ígéretes, mint MM állítja. S persze ott van még Dietrich-Smith és Schlauderauff is a bundesliga vonalon 😊
Nézelődtem, edzésmódszernek nem rossz 😀
http://www.youtube.com/watch?v=v5h8SZ5OkO4&NR=1
több mint 13 éve
Egyetértek 😊 Jenkinsre meg két dolgot látok: vagy marad, vagy ne adj' isten Free agency-n keresztül jön valaki. (elvileg lesz hely a capben)Tauscher tuti cut, de szerintem Barnettet megpróbáljuk majd elcserélni valami draftcetlire.LNHa már úgy is lassan vége a lockoutnak (elvileg)...mit gondoltok mi lesz Jenkins és Barnett sorsa? Jenkins jólenne ha maradna Barnett már nem annyira need szvsz.Hall Of Greenmai hír, hogy barnett és tauscher kivágásával 10 millió $ cap space lehetne a feltételezett új sapka alatt.Höri
több mint 13 éve
Tauscher tuti cut, de szerintem Barnettet megpróbáljuk majd elcserélni valami draftcetlire.Ha már úgy is lassan vége a lockoutnak (elvileg)...mit gondoltok mi lesz Jenkins és Barnett sorsa? Jenkins jólenne ha maradna Barnett már nem annyira need szvsz.Hall Of Greenmai hír, hogy barnett és tauscher kivágásával 10 millió $ cap space lehetne a feltételezett új sapka alatt.Höri
több mint 13 éve
Ha már úgy is lassan vége a lockoutnak (elvileg)...mit gondoltok mi lesz Jenkins és Barnett sorsa? Jenkins jólenne ha maradna Barnett már nem annyira need szvsz.Hall Of Greenmai hír, hogy barnett és tauscher kivágásával 10 millió $ cap space lehetne a feltételezett új sapka alatt.
több mint 13 éve
Ha már úgy is lassan vége a lockoutnak (elvileg)...mit gondoltok mi lesz Jenkins és Barnett sorsa? Jenkins jólenne ha maradna Barnett már nem annyira need szvsz.