NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 685
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 13 éve
Sajnos az esti foci utáni sörözés mellékhatásaként mély álomba szenderültem, nem ébredtem fel az ébresztőre sem... Reggel az eredményt látva azt mondtam: ez már döfi! Több mint tisztes helytállás... remélem, még további önbizalmat ad ez a szoros vereség. Egyszer már nyernünk kell szorosat is... Ha jobban belegondolok, a sérüléseket tekintve kész csoda hogy esélyesek vagyunk a PO-ra. Ezt a csapatot még nem mosták le a pályáról, és az is beszédes, hogy idén először kaptunk 30 pont fölött....Na mindegy, remélem nyugodtan, kiegyensúlyozattan és kíméletlenül játszunk ellenfeleink ellen. Az biztos, hogy kurva nehéz lesz.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Az az INT nem kellett volna Flynntől és akkor fasza 5ösKonkrétan a 6 elvesztett meccsen összesen 20 ponttal kaptunk többet, mint amennyit szereztünk.
ismét 1 nyerhető meccset buktunk el, ha jól számolok akkor a 6.
futójátékot honnan szedtük azt nem tudom, de tetszett 😊KGB
Bears -3
Redskins -3
Dolphins -3
Falcons -3
Lions -4
Pats -4
2 éve a 6-10-es idényben is kb ekkora vereségek voltak, akkor ki lett cserélve a fél stáb. Igaz akkor a D# volt kevéssé acélos.
Most nem lehetne csak Slocum és bandája a távozó?
több mint 13 éve
Kampman
28 313
Lefuttattam ezt a szimulátorthttp://espn.go.com/nfl/playoffs/machine
HA megnyerjük a két hátralévő meccset, ELVILEG nem alakulhat ki olyan forgatókönyv, hogy ne lenne meg a PO.
több mint 13 éve
Valami olyasmire gondoltam, hogy ha nem is nyerünk, akkor is emelt fővel fejezzük be a meccset. Ez bejött, de most mégis keserű ez az érzés. Sebaj, majd holnap, vagy holnapután már nem lesz ilyen rossz.szerintem B.gamerkrRemélem B, és úgy érzem, hogy nem leszünk boldogtalanok vasárnap este... 😊Sanco
több mint 13 éve
Megint elbuktunk egy szoros meccset, de még meglehet a playoff, csak hozni kell mindkét hátralévő mérkőzést.
több mint 13 éve
.brk
1 890
Ma mi voltunk a szimpatikus vesztes. Persze ez is több, mint amit vártunk, de akkor is, ezt megnyerhettük volna.Kampmanha nem ilyen balfaszkodással veszítünk nem lennék mérges. de ez így szar. simán lehetett volna W
több mint 13 éve
KGB
79
Az az INT nem kellett volna Flynntől és akkor fasza 5ösismét 1 nyerhető meccset buktunk el, ha jól számolok akkor a 6.
futójátékot honnan szedtük azt nem tudom, de tetszett 😊
több mint 13 éve
Kampman
28 313
Ma mi voltunk a szimpatikus vesztes. Persze ez is több, mint amit vártunk, de akkor is, ezt megnyerhettük volna.
több mint 13 éve
Inkább visszatérünk megint a '20-as évekhez és erőből oldjuk a futásokat: 3 FB + NanceB-Jax kvalitásai megkérdőjelezhetetlenek, és valszeg a héten az edzéseken is olyan dolgokat villantott, hogy MM biztos úgy gondolja semmi szükség Starksra 😀 VAGY!!! Matty annyit fog passzolni, hogy meg se próbálunk futni. 😀RubensSanco! Szerintem hagyd a picsába 😀, már természetes, hogy a csapat 3/4-e inactive 😀RubensAz az érdekes, hogy Starks egészséges, de ennek ellenére nem került be a keretbe.Sanco
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
B-Jax kvalitásai megkérdőjelezhetetlenek, és valszeg a héten az edzéseken is olyan dolgokat villantott, hogy MM biztos úgy gondolja semmi szükség Starksra 😀 VAGY!!! Matty annyit fog passzolni, hogy meg se próbálunk futni. 😀Sanco! Szerintem hagyd a picsába 😀, már természetes, hogy a csapat 3/4-e inactive 😀RubensAz az érdekes, hogy Starks egészséges, de ennek ellenére nem került be a keretbe.Sanco
több mint 13 éve
.brk
1 890
iggeeen? ó hogy basszák meg...Sanco! Szerintem hagyd a picsába 😀, már természetes, hogy a csapat 3/4-e inactive 😀RubensAz az érdekes, hogy Starks egészséges, de ennek ellenére nem került be a keretbe.Sanco
remélem nem Harrell miatt... ha igen, akkor JayB hibája 😀
több mint 13 éve
Sanco! Szerintem hagyd a picsába 😀, már természetes, hogy a csapat 3/4-e inactive 😀RubensAz az érdekes, hogy Starks egészséges, de ennek ellenére nem került be a keretbe.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sanco! Szerintem hagyd a picsába 😀, már természetes, hogy a csapat 3/4-e inactive 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Basszameg, álmosodok..... :/ telhetne gyorsabban az idő, nagyon kellett ez az Eagles W, remélem a srácokat is feldobja és megtörténik a CSODA! 😀
több mint 13 éve
Inactives: Josh Gordy DB, Cullen Jenkins DE, Pat Lee CB, Nick McDonald G, Marshall Newhouse T, Aaron Rodgers QB, James Starks RB :o, Frank Zombo OLB
több mint 13 éve
MIIIIICSODA? jézusom kikapott a Giants? 😀 nem is néztem a 2.félidőt, inkább egy dolgozatot írtam, és most mondja a Ricsi,h csodát művel a Falcons...Eagles nem? Falcons az a másik madár 😊
Hálistennek. Ismét kezünkben a sorsunk.bebop
több mint 13 éve
MIIIIICSODA? jézusom kikapott a Giants? 😀 nem is néztem a 2.félidőt, inkább egy dolgozatot írtam, és most mondja a Ricsi,h csodát művel a Falcons...Hálistennek. Ismét kezünkben a sorsunk.
több mint 13 éve
.brk
1 890
srácoknem biztos, hogy igazam van, de
TB kiszállt a versenyből, ha ma ki is kapunk, Giants 1 meccsre van tőlünk így ha őket meg a macikat megverjük, akkor biztos PO 😀😀😀
és ugye a NY most teljesen romokban és padlón ilyen meccs után, Bears meg hát örökrangadó.
OPTIMIZMUS 😊
több mint 13 éve
ilaris
215
Ezt a végjátékot... basszus.........31:17 ről 31:37
KÖSZÖNJÜK EAGLES::😊
ilaris
több mint 13 éve
Na a Giants tesz róla, már a félidőben megverje a Filit. A vikings hnap 3. számú irányítóval várja a Bearst, így sanszos,h mindkét riválisunk behúzza az eheti meccsét. nem vagyunk túl rózsás helyzetben, de nembaj, majd Flynn este odabasz.bebopfordított az Eagles 😂
Köszönjük meg nekik!
több mint 13 éve
legalább az Oroszlánok elverték a TB-t 😀
több mint 13 éve
Na a Giants tesz róla, már a félidőben megverje a Filit. A vikings hnap 3. számú irányítóval várja a Bearst, így sanszos,h mindkét riválisunk behúzza az eheti meccsét. nem vagyunk túl rózsás helyzetben, de nembaj, majd Flynn este odabasz.
több mint 13 éve
egyébként apró optimizmus kerülget, így, hogy Flynn egész héten az első csapattal edzett, valszeg kidolgoztak vmi olyan taktikát, ami fekszik majd neki. a Pats meg nem tudja kivel áll szemben 😀😀.brkHajaj, de jó lenne 😊
All I want for Christmas, is a win! 😊 eddig elég vadul vártam az L-t, de az ember azért nagyon vágyik a meglepetésre 😊 meg a semleges néző is mindig a gyengébbnek szurkol 😉
több mint 13 éve
.brk
1 890
egyébként apró optimizmus kerülget, így, hogy Flynn egész héten az első csapattal edzett, valszeg kidolgoztak vmi olyan taktikát, ami fekszik majd neki. a Pats meg nem tudja kivel áll szemben 😀😀