Houston Texans

21 feliratkozó

3 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 437 — I like the Texans, I like who we are
Meglátjuk, szükség nincs nagyon rá. Amilyen jó igazolásnak tűnt olyan rossz lett a végén.
Más. Itt egy hiánypótló közreműködés az NFL és a Crocs között 😀 Ti bevállalnátok? Mondjuk a 80 $ kicsit sok érte

www.crocs.com/p/212736.html?cgid=nfl&cid=90H
Merlin85
Simán. De már nincs méret.
3 hónapja
Merlin85 Houston Texans 1 573
Meglátjuk, szükség nincs nagyon rá. Amilyen jó igazolásnak tűnt olyan rossz lett a végén.
Más. Itt egy hiánypótló közreműködés az NFL és a Crocs között 😀 Ti bevállalnátok? Mondjuk a 80 $ kicsit sok érte

www.crocs.com/p/212736.html?cgid=nfl&cid=90H

3 hónapja
Lehet hogy Autry megmenekül, mert nem tudom elképzelni hogy ezek után Ward nem kerül lapátra.

Merlin85
Nem biztos hogy a kettő összefügg. Ha kell a hely a capben és nincs más akkor Autry
3 hónapja
Lehet hogy Autry megmenekül, mert nem tudom elképzelni hogy ezek után Ward nem kerül lapátra.

3 hónapja
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 646
 www.youtube.com/watch?v=vVeGfXQ3dNE Lehet Autry ki lesz vágva???

3 hónapja
Őrületes igazolás.
 x.com/adamschefter/status/1958167264798314972?s=46
LanceVance
Mi van Weeks-el?
3 hónapja
Őrületes igazolás.
 x.com/adamschefter/status/1958167264798314972?s=46

3 hónapja
Ma is volt kis mozgolódás a csapatnál. Xavier Johnson eltörte a kezét, JJ Taylor elküldve. Jött helyettük 2 elkapó.

www.houstontexans.com/news/houston-texans-transactions-8-19-2025

3 hónapja

dande2
Szegény nem tudott élni a lehetőséggel a betegsége miatt. Hátha megújul nálatok.
3 hónapja
Számítottunk a cserére, remélem kap esélyt és visszatér az egyetemi formájához.

3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 068 — Így remélem megfelelek nektek.....
3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 068 — Így remélem megfelelek nektek.....
3 hónapja
Tetszett amit a tegnapi előszezon meccsen láttam. Kirknek jó szezon néz ki a sok rövid, gyors passz miatt. Az újoncok is jól teljesítenek. A védelem brutál, de itt van a csapat gyenge pontja is, ha a secondaryban lesérül valamelyik kezdő akkor az elit játékosok után nagy űr van. Talán még TE poszton van hiány a kezdők után, az összes többin túlélné a csapat a sérülésbogarat.
Az én jóslatom a szezonra 11-6, ha nem sérül le az egész secondary.
Merlin85
Nekem Berrios visszahordásai tetszettek. Arnette is jól nézett ki, hátha kiteljesedik nalunk. A támadó fal is mutatott jó dolgokat.
Én 17-0-t jósolok, aztán majd kiderül.
3 hónapja
Tetszett amit a tegnapi előszezon meccsen láttam. Kirknek jó szezon néz ki a sok rövid, gyors passz miatt. Az újoncok is jól teljesítenek. A védelem brutál, de itt van a csapat gyenge pontja is, ha a secondaryban lesérül valamelyik kezdő akkor az elit játékosok után nagy űr van. Talán még TE poszton van hiány a kezdők után, az összes többin túlélné a csapat a sérülésbogarat.
Az én jóslatom a szezonra 11-6, ha nem sérül le az egész secondary.

4 hónapja
Van még tight end Schultzon kívül?
Nemes samu09
Cade Stover és Luke Lachey

4 hónapja
Van még tight end Schultzon kívül?
4 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 828
Brevin Jordan is újra lesérült, pedig eddig jó teljesítményt mutatott. Még nem jött hír mennyi időre dőlt ki.
Merlin85
Texans are placing TE Brevin Jordan on season-ending injured reserve due to the knee injury he suffered during Monday’s practice, as @jonmalexander also reported.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
4 hónapja
Brevin Jordan is újra lesérült, pedig eddig jó teljesítményt mutatott. Még nem jött hír mennyi időre dőlt ki.

4 hónapja
CJGJ sérülés után igazoltunk egy új safetyt

Merlin85
SB győztes után SB győztes 😊 CJGJnek megy gyógyulást. Eddig nagyon lose-losenak tűnik ez a csere ha komolyabb a sèrülèse😥
4 hónapja
CJGJ sérülés után igazoltunk egy új safetyt

4 hónapja
Ami pozitívum, hogy nem sérült meg senki a meccsen. Stroud nem játszott, ami szerintem nagyon is helyes.
Több helyen is azt irják, hogy a pass protection meglepően jó volt, de a futás védekezés szörnyű, ahogy arra számítani lehetett. Az OL büntetésekkel még mindig bajban vagyunk.
4 hónapja
CJGJ sérüléséről már kijött mindenféle hír, most talán akkor mégsincs ACL-je. Ma lesz az első előszezon meccs. GO TEXANS

4 hónapja
Még el sem kezdődött a szezon... Azt mondják, hogy komolyabb sérülés lehet.

4 hónapja
Na fel is borult ez a felállás, de legalább tudjuk, hogy Scruggs csere RG lesz.

Merlin85
Meg is van a franchise LT ezzel a move-al.
4 hónapja
Na fel is borult ez a felállás, de legalább tudjuk, hogy Scruggs csere RG lesz.