Houston Texans
21 feliratkozó
2 órája
Mertz uccso egyetemi évében is térdet szakított, azért csúszott le(?), ez most lehet biztosítja is neki, hogy qb3nál több sose lehet, ha igaz.
3 órája
Mertz lehet, hogy ACL sérülést szenvedett a meccsen. Szerencse, hogy van Mills, mert Mertz elég rosszul nézett ki számomra. Klein 31 yardos elkapása szép volt, lehet hogy megint Caserionak lesz igaza, hogy korán kiválasztották. Azt hiszem 3 éve hoztuk a draftról Jamal Hillt LB-nek, eddig a ST miatt befért a csapatba, de szerintem idén búcsúzhat ő is. Bond egyelőre kérdéses, nálam így nem férne be az 53 fős keretbe.
23 órája
Éjjel 2-kor mi is megkezdjük végre az előszezon meccset. Takitaki is gyorsan kiszállt a LB sorból egy hamstring sérülés miatt. Valamelyik újonc LB-nek jól kéne teljesíteni. Kíváncsi vagyok, de azért nem hiszem hogy élőben megnézem.Wade Woodaz-t nagyon dícsérik az edzők meg a játékosok, állítólag olyan bolond mint Cushing volt, ott van még Mapu, Hansen meg day-to-day/week-to-week-en van. Akit még agyba-főbe dícsér mindenki az Collin Wright, UDFA CB. Simán lehet hogy ő és Noah Whittington is bekerül a keretbe UDFA-ként.
Merlin85
1 napja
Éjjel 2-kor mi is megkezdjük végre az előszezon meccset. Takitaki is gyorsan kiszállt a LB sorból egy hamstring sérülés miatt. Valamelyik újonc LB-nek jól kéne teljesíteni. Kíváncsi vagyok, de azért nem hiszem hogy élőben megnézem.
2 napja
www.houstontexans.com/team/depth-chartAz nem semmi hogy Rutledge egyelőre veri Andrewst. Az LB sor meg gatya.
LanceVance
4 napja
Azt hittem jó kis punter csata lesz az előszezon meccseken, de már el is küldtük az újonc Stonehouse-t. British Brooks meg eltörte a kezét edzésen, de csak 3 hét felépülési időt írnak rá. Az előszezon meccseken én Bondra és Kleinre leszek leginkább kíváncsi.Én mellettük Woodaz-re Zeez és Henry mögött a Lb pozi elég nyitott még. McDonald és Rutledge szerintem nem sokat fog játszani, aztán majd meglátjuk.
Merlin85
5 napja
Azt hittem jó kis punter csata lesz az előszezon meccseken, de már el is küldtük az újonc Stonehouse-t. British Brooks meg eltörte a kezét edzésen, de csak 3 hét felépülési időt írnak rá. Az előszezon meccseken én Bondra és Kleinre leszek leginkább kíváncsi.Puntoláshoz nem is nagyon kell a kéz 😀 Egy merevítő elég.
Merlin85
5 napja
Azt hittem jó kis punter csata lesz az előszezon meccseken, de már el is küldtük az újonc Stonehouse-t. British Brooks meg eltörte a kezét edzésen, de csak 3 hét felépülési időt írnak rá. Az előszezon meccseken én Bondra és Kleinre leszek leginkább kíváncsi.
6 napja
Teljesen baráti szerződés.The Texans agreed to terms with LB Henry To’oTo’o on a two-year $16 million extension, per @MikeGarafolo and @RapSheet.Pedig amilyen LB hiány van most a csapatnál, simán lehúzhatta volna őket.
KeyG
Nemes samu09
7 napja
The Texans agreed to terms with LB Henry To’oTo’o on a two-year $16 million extension, per @MikeGarafolo and @RapSheet.Pedig amilyen LB hiány van most a csapatnál, simán lehúzhatta volna őket.
KeyG
7 napja
The Texans agreed to terms with LB Henry To’oTo’o on a two-year $16 million extension, per @MikeGarafolo and @RapSheet.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
10 napja
@AdamSchefterTexans announced they officially signed Jadeveon Clowney.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 napja
www.facebook.com/photo?fbid=1621849805957418&set=a.782261409916266 Mario Edwards!!!Tegnap leigazolták Takitakit, ha jól emlékszem pont ellenünk volt egy INTje. Mapu és közte dölhet el ki lesz a 3. LB
Azért így most egész jól néz ki a védőfal:
DE: WAJ, Hunter, Logan Hall, Clowney, Dylan Horton, Dominique Robinson.
DT: Sheldon Rankins, Kayden McDonald, Tommy Togiai, Mario Edwards Jr., Naquan Jones, Junior Tafuna
Azért itt szerintem nem lesz gond.
Amiért én kicsit aggódom az a LB poszt, Aziz és To'oTo'o mögött jó nagy a szakadék, Speed kidőlt egész szezonra, Hansen is megsérült, és semmit nem tudni milyen állapotban van, szóval marad a két rookie, szerintem ők max ST-ben lépnek pályára, ha egyátalán bekerülnek a keretbe, marad Marte Mapu, őt nem tudom miért engedte el a pecc, Jake Hummel, Jamal Hill, K.C. Ossai. Ők azért elég nagy kérdőjelek.
Ezen kívül az egész O egy nagy kérdőjel.
LanceVance
10 napja
www.facebook.com/photo?fbid=1621849805957418&set=a.782261409916266 Mario Edwards!!!Azért így most egész jól néz ki a védőfal:
DE: WAJ, Hunter, Logan Hall, Clowney, Dylan Horton, Dominique Robinson.
DT: Sheldon Rankins, Kayden McDonald, Tommy Togiai, Mario Edwards Jr., Naquan Jones, Junior Tafuna
Azért itt szerintem nem lesz gond.
Amiért én kicsit aggódom az a LB poszt, Aziz és To'oTo'o mögött jó nagy a szakadék, Speed kidőlt egész szezonra, Hansen is megsérült, és semmit nem tudni milyen állapotban van, szóval marad a két rookie, szerintem ők max ST-ben lépnek pályára, ha egyátalán bekerülnek a keretbe, marad Marte Mapu, őt nem tudom miért engedte el a pecc, Jake Hummel, Jamal Hill, K.C. Ossai. Ők azért elég nagy kérdőjelek.
Ezen kívül az egész O egy nagy kérdőjel.
11 napja
Szerintem az első meccsen összeszedett térdsérülése az oka. Offseasonben és pre-seasonben rohadt jól nézett ki, aztán a sérülés után sosem volt az igazi. Szerintem ilyen 60-70%-a annak, ami lehetett volna, de azért ahhoz képest így is szép karrierje lett.
Szerkesztette: DC
11 napja
Máig nem tudom, hogy Vrabel használta e rosszul, vagy ennyi volt a gyerekben. De ahogy Hunter is hozza a számait Anderson mellett, úgy Clowneynak is kellett volna. (Mondom ezt úgy, hogy meg se néztem a statokat😃)Clowney visszatért! Na ez se gondoltam volna...Kellett is valaki, mert a kezdők után megint nagy a szakadék a cserékhez képest EDGE poszton. Egész eddig reménykedtem, hogy visszaigazoljuk Barnettet, de így már tuti nem. Nekem Clowney Texansos karrierje kicsit csalódás volt, azt hittem mikor kiválsztottuk 1/1-en, hogy meg fogják váltani a világot Wattal. De ez csak Wattnak sikerült sajnos. Most jó lesz arra, hogy pár snapet pihenjenek a nagyok.
DC
Merlin85
11 napja
Clowney visszatért! Na ez se gondoltam volna...Kellett is valaki, mert a kezdők után megint nagy a szakadék a cserékhez képest EDGE poszton. Egész eddig reménykedtem, hogy visszaigazoljuk Barnettet, de így már tuti nem. Nekem Clowney Texansos karrierje kicsit csalódás volt, azt hittem mikor kiválsztottuk 1/1-en, hogy meg fogják váltani a világot Wattal. De ez csak Wattnak sikerült sajnos. Most jó lesz arra, hogy pár snapet pihenjenek a nagyok.
DC
11 napja
Clowney visszatért! Na ez se gondoltam volna...
19 napja
Nyilván nem engedhetett meg magának egy rendes orvost. Mondjuk ha el akarta titkolni a csapat elől a sérülést és nagyon gyorsan helyre jönni akkor valszeg rákattintott az első találatra googlen. Biztos megérte neki.Olvastam egy csomó mindent, kezdve azzal hogy lábon lőtte magát odáig, hogy nem a hivatalos csapatorvosok látták el, hanem valami maszek dokihoz ment, aki elcseszte a lábát. Valószínüleg soha nem fogjuk megtudni :/x.com/SleeperNFL/status/2080302399336681773Mit csinált vajon magával?
LanceVance
Nemes samu09
LanceVance
19 napja
Olvastam egy csomó mindent, kezdve azzal hogy lábon lőtte magát odáig, hogy nem a hivatalos csapatorvosok látták el, hanem valami maszek dokihoz ment, aki elcseszte a lábát. Valószínüleg soha nem fogjuk megtudni :/x.com/SleeperNFL/status/2080302399336681773Mit csinált vajon magával?
LanceVance
Nemes samu09
19 napja
x.com/SleeperNFL/status/2080302399336681773Mit csinált vajon magával?
LanceVance