Houston Texans
😕Gatya. Inkább ülje ki minthogy egész szezonban vele legyen
Texans star wide receiver Nico Collins suffered a hamstring injury during Wednesday's practice and is uncertain to play in Week 2 against the Bengals
Toto21
Texans star wide receiver Nico Collins suffered a hamstring injury during Wednesday's practice and is uncertain to play in Week 2 against the Bengals
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
www.espn.com/nfl/story/_/id/49942037/texans-lb-henry-tootoo-miss-some-shoulder-injury ez kellett még mint szar a zsebbe... engem is az zavart a legjobban hogy borzalmasan simán ment át rajtnk a Bills többször is, az elmúlt 2 évben ilyen nem volt!A gyenge ST játékról is kérdezték Ryanst.Pedig volt benne jó is. Három punt is 5 yardon belülre ment ha jól emlékszem és Kaimi 59 yardos fg-je se kutya.
#Texans coach DeMeco Ryans on kickoff coverage, punt coverage, Field position: 'I give credit to Kai (Kroeger) how he punted for us, Ka'imi (Fairbairn) impressive to see him. When it comes to coverage, we've got to do a better job. Our return game, we left a ton of yards out…
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) September 14, 2026
Merlin85
Engem jobban zavar a védelem teljesítménye. Olyan elváltások és engedett elkapások voltak, amik tavaly nem történtek meg. Idény eleji forma? Tavaly 0-2-nél még írtam, hogy nem most kell jól játszani, hanem PO-ban. Meglátjuk.
Nemes samu09
A gyenge ST játékról is kérdezték Ryanst.Pedig volt benne jó is. Három punt is 5 yardon belülre ment ha jól emlékszem és Kaimi 59 yardos fg-je se kutya.
#Texans coach DeMeco Ryans on kickoff coverage, punt coverage, Field position: 'I give credit to Kai (Kroeger) how he punted for us, Ka'imi (Fairbairn) impressive to see him. When it comes to coverage, we've got to do a better job. Our return game, we left a ton of yards out…
Merlin85
Engem jobban zavar a védelem teljesítménye. Olyan elváltások és engedett elkapások voltak, amik tavaly nem történtek meg. Idény eleji forma? Tavaly 0-2-nél még írtam, hogy nem most kell jól játszani, hanem PO-ban. Meglátjuk.
Szerkesztette: Nemes samu09
Keretbe rakta a meccset Stroud a két fumblel, de most tényleg jól játszott. A Bills két 90+-os driveot vezetett és szerzett tdt a végén. Top3 védelem ellen ilyet nem lehet.Nem biztos, hogy Stroud fogadasa bejon sajat magara...Nem Stroudon múlott, szerintem jól játszott. A végén a falembereket verték meg két egyértelmű passzjátéknál.
Toto21
A védelmen ment el a meccs, akiket az egész offseasonben körbe nyaltak, és azért most se a pass rush se a secondary nem remekelt.
Igazából még őket se hibáztatom annyira, ez egy jó meccs volt. Josh Allen liga top 3 irányító és ma minden összejött neki, van ilyen.
DC
Ha Lasitter behuzza a labdát a Bills td előtt akkor eldőlt volna.
Jó meccs volt, tegnap a Bills volt a jobb, PO-ban fordítva lesz.
Nem biztos, hogy Stroud fogadasa bejon sajat magara...Nem Stroudon múlott, szerintem jól játszott. A végén a falembereket verték meg két egyértelmű passzjátéknál.
Toto21
A védelmen ment el a meccs, akiket az egész offseasonben körbe nyaltak, és azért most se a pass rush se a secondary nem remekelt.
Igazából még őket se hibáztatom annyira, ez egy jó meccs volt. Josh Allen liga top 3 irányító és ma minden összejött neki, van ilyen.
Szerkesztette: DC
Ha már az irányítóról volt szó, itt egy kis videó Schaub tündökléséről és bukásáról.Ez jo volt. El is felejtettem mennyire bűn rossz volt az a támadó sor amikor sb szezont vártam😃.
youtu.be/CayvDwkrf5s?si=_oRKKy0dshT7cq6X
Merlin85
Szomorú sztori se lehet igaz volt. Megfejtettek a sémát és levédekezték.
youtu.be/CayvDwkrf5s?si=_oRKKy0dshT7cq6X
Ha ugyanazt a szezont hozza, mint tavaly, akkor is fog kapni 60 körül, mert azért a kezdő szint általában. Ha meg tol egy franchise szezont, és más qbk rekord közeli szerződéseket kapnak előtte, a 70 is kinézhet nekiHa idén úgy játszik, fizessük meg, viszont ha idé is besül akkor kezdhetünk gondolkodni hogy most akkor mi van.Stroud kevesli az évi 50-et. 60 felett szeretne.Ha már ekkora az önbizalom a teljesítmény is jöhetne mellé.
KeyG
Nemes samu09
LanceVance
Ha idén úgy játszik, fizessük meg, viszont ha idé is besül akkor kezdhetünk gondolkodni hogy most akkor mi van.Stroud kevesli az évi 50-et. 60 felett szeretne.Ha már ekkora az önbizalom a teljesítmény is jöhetne mellé.
KeyG
Nemes samu09
Szerkesztette: LanceVance
Stroud kevesli az évi 50-et. 60 felett szeretne.Tekintettel az utolsó meccsére erős kérés 😀
KeyG

Stroud kevesli az évi 50-et. 60 felett szeretne.Ha már ekkora az önbizalom a teljesítmény is jöhetne mellé.
KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
www.houstontexans.com/news/houston-texans-transactions-8-31-2026