Itt tudod támogatni a fórum fejlesztését, minden forintot nagyon köszönünk!  ko-fi.com/bowlhu

Houston Texans

22 feliratkozó

1 órája
Merlin85 Houston Texans 1 667
Már a 2. meccsen kulcsjátékosok hiányoznak, Ingram helyett Teller lesz a RG. Clowney sem játszik. Kíváncsi leszek melyik WR kapja majd a legtöbb passzt vagy inkább TE-ek felé fog dobálni Stroud, Collins hiányában...

11 órája
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 880
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/812697171_18672164668025850_3772357968345784222_n.jpg?stp=c216.0.648.648a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=1&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=IizZ9vN8o4AQ7kNvwE1lfN6&_nc_oc=AdodrXTazueV6jTdtevDi7K0JlF5nmeglEsbM7f7QOC_pCT7aguPR_xSLayjraFAoRk&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=EimGwZtxTdqMcxY8YJoyRA&_nc_ss=7b60f&oh=00_AQJbM7NEnRa3EG6xTF3ykU9RtO1jQgBV1-fsPGvIlhh9UA&oe=6AB38FAE
NFL on Instagram: "Texans rule out WR Nico Collins (hamstring) for Week 2. 📷: Joe Robbins/AP"
56K likes, 796 comments - nfl on September 18, 2026: "Texans rule out WR Nico Collins (hamstring) for Week 2. 📷: Joe Robbins/AP".
Nico nem játszik, idén korán kezdi...

1 napja
Nemes samu09 Houston Texans 4 718 — I like the Texans, I like who we are
😕

Texans star wide receiver Nico Collins suffered a hamstring injury during Wednesday's practice and is uncertain to play in Week 2 against the Bengals
Toto21
Gatya. Inkább ülje ki minthogy egész szezonban vele legyen
1 napja
Toto21 Chicago Bears 9 214
😕

Texans star wide receiver Nico Collins suffered a hamstring injury during Wednesday's practice and is uncertain to play in Week 2 against the Bengals
3 napja
KeyG Baltimore Ravens 15 631
Former #Cowboys LB Kenneth Murray is signing with the #Texans practice squad. The team recently placed Henry To'oTo'o on IR.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 napja
A gyenge ST játékról is kérdezték Ryanst.

Merlin85
Pedig volt benne jó is. Három punt is 5 yardon belülre ment ha jól emlékszem és Kaimi 59 yardos fg-je se kutya.

Engem jobban zavar a védelem teljesítménye. Olyan elváltások és engedett elkapások voltak, amik tavaly nem történtek meg. Idény eleji forma? Tavaly 0-2-nél még írtam, hogy nem most kell jól játszani, hanem PO-ban. Meglátjuk.
Nemes samu09
 www.espn.com/nfl/story/_/id/49942037/texans-lb-henry-tootoo-miss-some-shoulder-injury ez kellett még mint szar a zsebbe... engem is az zavart a legjobban hogy borzalmasan simán ment át rajtnk a Bills többször is, az elmúlt 2 évben ilyen nem volt!

3 napja

Merlin85
Pedig volt benne jó is. Három punt is 5 yardon belülre ment ha jól emlékszem és Kaimi 59 yardos fg-je se kutya.

Engem jobban zavar a védelem teljesítménye. Olyan elváltások és engedett elkapások voltak, amik tavaly nem történtek meg. Idény eleji forma? Tavaly 0-2-nél még írtam, hogy nem most kell jól játszani, hanem PO-ban. Meglátjuk.

Szerkesztette: Nemes samu09
4 napja

4 napja
Szerintem Stroud tegnap teljesen vállaható volt, ahogy az offense is úgy általában, kivéve hogy Caley még mindig nem tud elsőre mást hívni mint középső futást... Az O-line jól nézett ki, végre volt futó játék. A védelemmel viszont nem tudom mi a szar volt,de remélem idén többet ilyet nem látunk, mert DeMeco úgy lebaszta őket, hogy meggyulladt rajtuk a ruha.

5 napja
A kérdés, hogy csak szar napja volt-e a védelemnek, vagy ebben a szezonban már nem tudják majd azt hozni mint az előzőekben? A ST sem volt még azon a szinten amit megszoktunk. Amúgy jó meccs volt, és ha Lassiter a végén behúzta volna a labdát akkor nyertünk volna.

5 napja
Nem biztos, hogy Stroud fogadasa bejon sajat magara...
Toto21
Nem Stroudon múlott, szerintem jól játszott. A végén a falembereket verték meg két egyértelmű passzjátéknál.
A védelmen ment el a meccs, akiket az egész offseasonben körbe nyaltak, és azért most se a pass rush se a secondary nem remekelt.

Igazából még őket se hibáztatom annyira, ez egy jó meccs volt. Josh Allen liga top 3 irányító és ma minden összejött neki, van ilyen.
DC
Keretbe rakta a meccset Stroud a két fumblel, de most tényleg jól játszott. A Bills két 90+-os driveot vezetett és szerzett tdt a végén. Top3 védelem ellen ilyet nem lehet.
Ha Lasitter behuzza a labdát a Bills td előtt akkor eldőlt volna.
Jó meccs volt, tegnap a Bills volt a jobb, PO-ban fordítva lesz.
5 napja
DC Houston Texans 1 313 — Texans fan
Toto21
Nem Stroudon múlott, szerintem jól játszott. A végén a falembereket verték meg két egyértelmű passzjátéknál.
A védelmen ment el a meccs, akiket az egész offseasonben körbe nyaltak, és azért most se a pass rush se a secondary nem remekelt.

Igazából még őket se hibáztatom annyira, ez egy jó meccs volt. Josh Allen liga top 3 irányító és ma minden összejött neki, van ilyen.

Szerkesztette: DC
5 napja
Toto21 Chicago Bears 9 214
5 napja
Üdv. Épp csak beesem az ajtón nyaralásból jövet meccs kezdete után pár perccel. Valaki esetleg tudna majd egy jól működő streamet linkelni, hogy azzal se menjen az időm még keresgélek? Köszi. GO Texans

6 napja
McDonald IR-on négy meccsre off :/

13 napja
Ha már az irányítóról volt szó, itt egy kis videó Schaub tündökléséről és bukásáról.

youtu.be/CayvDwkrf5s?si=_oRKKy0dshT7cq6X
Merlin85
Ez jo volt. El is felejtettem mennyire bűn rossz volt az a támadó sor amikor sb szezont vártam😃.
Szomorú sztori se lehet igaz volt. Megfejtettek a sémát és levédekezték.
13 napja
Ha már az irányítóról volt szó, itt egy kis videó Schaub tündökléséről és bukásáról.

youtu.be/CayvDwkrf5s?si=_oRKKy0dshT7cq6X

14 napja
 www.youtube.com/watch?v=25jD2POTiXQ az idei egyik legnagyobb meglepetés a UDFA Sabastian (ja A-val írja) Harsh. Értelmes srácnak tűnik.

14 napja
Stroud kevesli az évi 50-et. 60 felett szeretne.
KeyG
Ha már ekkora az önbizalom a teljesítmény is jöhetne mellé.
Nemes samu09
Ha idén úgy játszik, fizessük meg, viszont ha idé is besül akkor kezdhetünk gondolkodni hogy most akkor mi van.
LanceVance
Ha ugyanazt a szezont hozza, mint tavaly, akkor is fog kapni 60 körül, mert azért a kezdő szint általában. Ha meg tol egy franchise szezont, és más qbk rekord közeli szerződéseket kapnak előtte, a 70 is kinézhet neki
14 napja
KeyG
Nemes samu09
Ha idén úgy játszik, fizessük meg, viszont ha idé is besül akkor kezdhetünk gondolkodni hogy most akkor mi van.

Szerkesztette: LanceVance

15 napja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 647 — WHO DAT!!!!
KeyG
Tekintettel az utolsó meccsére erős kérés 😀

15 napja
KeyG
15 napja
KeyG Baltimore Ravens 15 631

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
15 napja
Úgy fest a dolog hogy Evan Brown lesz a kezdő centerünk.

18 napja
Szerencsére minden fontos játékost vissza tudtak igazolni a gyakorló csapatba. Elvileg Robinsont is visszaigazolják, de még hivatalos hírt nem láttam róla.

www.houstontexans.com/news/houston-texans-transactions-8-31-2026