Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Szerintem ott ment el a meccs amikor 2 percel a vége előtt bekapunk egy olyan tdt hogy az elkapó 10m körzetébe még ember sincs óriási hiba volt... McCoy nélkül egész jól tartotta a D magát de előtte és mikor visszatért teljesen szétszedtek minket. 2 következő meccsre nagyon kiváncsi vagyok.Más lehetőség már nem volt.!!! teljesen igaz, ott ment el a meccs.
Amit nem értettem az az, hogy 4 perccel a vége előtt 3&14-re futást húzunk. Miért könyörgöm miért?
Ha még menne talán el tudnám fogadni, de így, hogy nem tudunk...hogy?
Bondi
adam8
több mint 10 éve
A Panthers már körbeverte a csoportját...dögunalomEz nem igaz, a mi csapatunk még harcban áll, nem kapitulált ellenük! | még nem játszottunk idén | 😀
samu09
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Ráadásul Hesszelbekk megsérült és nem tuti hogy felépül jövő hétre. Az uccsó pillanatig nyitott ez a csport, nem tudom miért gondolják gyengének mikor kb még mindenki lehet csoportgyőztes D A Panthers már körbeverte a csoportját...dögunalomKikapott az Indy, még a saját kezünkben a sorsunk.Sima PO 😀😀
LanceVance
adam8
több mint 10 éve
Kikapott az Indy, még a saját kezünkben a sorsunk.Sima PO 😀😀
LanceVance
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Brandon Brooks-ról én mintha azt olvastam volna, hogy rosszul esett. Bocsánat ha rosszul írtam!
több mint 10 éve
Más lehetőség már nem volt.!!! teljesen igaz, ott ment el a meccs.
Amit nem értettem az az, hogy 4 perccel a vége előtt 3&14-re futást húzunk. Miért könyörgöm miért?
Bondi
több mint 10 éve
3&14nél szerintem az volt a cél hogy ne veszítsük el a labdát, és ha passzjáték van akkor nagyobb az esély mint futásnál, plusz puntnál elég jó mezőnypozíciót értek el, mert lehet ha passzol 12 yardot, akkor tb-re rugja Lechler.
több mint 10 éve
A defense nem volt ma az igazi. Futójáték se nagyon volt a második félidőben. Még így is nyerhettünk volna - Hopkinsnak és a Bills hülyeségeinek köszönhetően - de Hoyers a végén összeomlott. Pedig addig nem játszott rosszul, de egyszerűen nyomás alatt nem tud jól játszani, és ezért nem lesz belőle soha franchise QB
több mint 10 éve
Más lehetőség már nem volt.Amit nem értettem az az, hogy 4 perccel a vége előtt 3&14-re futást húzunk. Miért könyörgöm miért?
több mint 10 éve
Szépen felkészült ellenünk a Bills,Wattnak kb esélyt sem adtak. Vedelmen ment el és szerintem nagyrészt a Linebacker soron. Középen a futást még meg tudták állítani, de nem számítottak arra, hogy Mccoy majd kifelé fog húzni? Vagy csak ennyire lassúak a Lineb sorban.... Simon főleg... A végén nagy baromság volt a megpróbalni negyedik és tizre... Ezvan.
több mint 10 éve
1-2 hétig legalább abban a hitben éltünk, hogy bejuthatunk a PO-ba.Legalább láthatjuk őket TV-ben jövő héten 😀
Bye, bye....
Bondi
több mint 10 éve
1-2 hétig legalább abban a hitben éltünk, hogy bejuthatunk a PO-ba.Bye, bye....
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Brandon Brooks rosszul esett, kórházba kellett szállítani!
több mint 10 éve
Ágyék sérülés. Szerda, csütörtök nem edzett. Pénteken már volt.
több mint 10 éve
Akinél van teljesitmény az megteheti : Dhttp://www.houstontexans.com/tv-media/videos/Inside-the-NFL-JJ-Watt-Micd-Up/957e92b6-3ed1-4c3b-98bf-1abeff8e4d98A végén BoBnak dumál? 😀 Elég merész
swatt99
samu09
több mint 10 éve
http://www.houstontexans.com/tv-media/videos/Inside-the-NFL-JJ-Watt-Micd-Up/957e92b6-3ed1-4c3b-98bf-1abeff8e4d98A végén BoBnak dumál? 😀 Elég merész
swatt99
több mint 10 éve
Közben Mallett a Ravensnél kötött ki. Flacco pánikol.