Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Ezért nem tud az aktuális ellenfél felkészülni a támadó sor ellen: még BoB se tudja ki kezd QB poszton legközelebb 😀Bob lehet holnap bejelenti, mivel nagyon megbízható teljesítményt nyújtott xDShorts azért szépen odalőtte azt.Jövő héten ő kezd QBban?
LanceVance
iktriad
LanceVance
több mint 10 éve
Houston Texans: 53 irányító otthona.Bob lehet holnap bejelenti, mivel nagyon megbízható teljesítményt nyújtott xDShorts azért szépen odalőtte azt.Jövő héten ő kezd QBban?
LanceVance
iktriad
LanceVance
több mint 10 éve
Bob lehet holnap bejelenti, mivel nagyon megbízható teljesítményt nyújtott xDShorts azért szépen odalőtte azt.Jövő héten ő kezd QBban?
LanceVance
iktriad
több mint 10 éve
Shorts azért szépen odalőtte azt.Jövő héten ő kezd QBban?
LanceVance
több mint 10 éve
Úgy néz ki, hogy Fitzpatrick és Keenum után egy másik volt Houston QB is kezdő lesz: Schaub.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Gratulálok a győzelemnek (remélem a csapat jövője szempontjából is jó úton haladtok), minden tekintetben ti érdemeltetek győzelmet ma.
több mint 10 éve
Kár, hogy Colts is 7 órás meccset nyomott, mert legalább vezetnénk a csoportot 😊Igen, az offense el akarta alibizni az egész uccsó negyedet, de valamiért 2 perccel a vége előtt döntöttünk úgy, hogy akkor dobjunk. Ha ráfázunk csak magunkat hibáztathattuk volna. Szerencsére Fitz kisegített minket
Mindenesetre nagyon biztató volt a játék. Time management-en pedig van még mit csiszolni, mert nem kellett volna ennyire élesnek lenni a végére...
H_Marko
Az első 3 negyedben viszont jól játszott a csapat, Bob és Godsey jól összerakta ezeket a wildcat, meg trükkös playeket
Szerkesztette: DC
több mint 10 éve
Kár, hogy Colts is 7 órás meccset nyomott, mert legalább vezetnénk a csoportot 😊Mindenesetre nagyon biztató volt a játék. Time management-en pedig van még mit csiszolni, mert nem kellett volna ennyire élesnek lenni a végére...
több mint 10 éve
Mondjuk a D-line miatt néztem elsősorban a n.lions meccset, de hihetetlen hogy dob Heki, orsós-spirál vagy még rosszabb össze vissza kacsázik a kezéből a labda, inkább Sanchez...Irónia, tudom hogy borzalmas, de félek hogy Bob le fogja draftolni.Ne jöjjön, borzalmasMeg amúgyis jön Hackenberg ....Én se csípem túlzottan Kaepernicket de a jelen szituációban lehet hogy ő lenne a legbiztosabb megoldás. De szerintem ettől nem kell félni, nem BoB típusú irányító, úgyhogy 100 hogy nem kerül ide.Futó és irányító egyben. De itt se védené meg a fal úgyhogy mindegy. Meg amúgy is megvan a fr. QB Weeden személyében.
Bondi
samu09
LanceVance
sutianap
LanceVance

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Irónia, tudom hogy borzalmas, de félek hogy Bob le fogja draftolni.Ne jöjjön, borzalmasMeg amúgyis jön Hackenberg ....Én se csípem túlzottan Kaepernicket de a jelen szituációban lehet hogy ő lenne a legbiztosabb megoldás. De szerintem ettől nem kell félni, nem BoB típusú irányító, úgyhogy 100 hogy nem kerül ide.Futó és irányító egyben. De itt se védené meg a fal úgyhogy mindegy. Meg amúgy is megvan a fr. QB Weeden személyében.
Bondi
samu09
LanceVance
sutianap
több mint 10 éve
Ne jöjjön, borzalmasMeg amúgyis jön Hackenberg ....Én se csípem túlzottan Kaepernicket de a jelen szituációban lehet hogy ő lenne a legbiztosabb megoldás. De szerintem ettől nem kell félni, nem BoB típusú irányító, úgyhogy 100 hogy nem kerül ide.Futó és irányító egyben. De itt se védené meg a fal úgyhogy mindegy. Meg amúgy is megvan a fr. QB Weeden személyében.
Bondi
samu09
LanceVance

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Meg amúgyis jön Hackenberg ....Én se csípem túlzottan Kaepernicket de a jelen szituációban lehet hogy ő lenne a legbiztosabb megoldás. De szerintem ettől nem kell félni, nem BoB típusú irányító, úgyhogy 100 hogy nem kerül ide.Futó és irányító egyben. De itt se védené meg a fal úgyhogy mindegy. Meg amúgy is megvan a fr. QB Weeden személyében.
Bondi
samu09
több mint 10 éve
Én se csípem túlzottan Kaepernicket de a jelen szituációban lehet hogy ő lenne a legbiztosabb megoldás. De szerintem ettől nem kell félni, nem BoB típusú irányító, úgyhogy 100 hogy nem kerül ide.Futó és irányító egyben. De itt se védené meg a fal úgyhogy mindegy. Meg amúgy is megvan a fr. QB Weeden személyében.
Bondi
több mint 10 éve
Én se csípem túlzottan Kaepernicket de a jelen szituációban lehet hogy ő lenne a legbiztosabb megoldás. De szerintem ettől nem kell félni, nem BoB típusú irányító, úgyhogy 100 hogy nem kerül ide.
több mint 10 éve
Egyre több helyen olvasom ezt a Kaepernick Houstonban dolgot, ok hogy irányító kéne nagyon de pont ő? Én személy szerint rühellem, és itt nem a játékáról van szó, hanem magáról az emberről.
több mint 10 éve
😀😀😀😀😀 tutira ment 😀Mindenki nyugudjon le a picsába Hackenberg azért szar idén hogy BoB-ig csússzon 😀De már 3. éve?
samu09
Sixo
több mint 10 éve
Mindenki nyugudjon le a picsába Hackenberg azért szar idén hogy BoB-ig csússzon 😀De már 3. éve?
samu09
több mint 10 éve
Mindenki nyugudjon le a picsába Hackenberg azért szar idén hogy BoB-ig csússzon 😀
több mint 10 éve
El lett cseszve az egész mikor 1/1-re nem irányítót húztunk. Volt egy kész csapat, tényleg csak egy QB kellett volna....Most megint felküzdjük magunkat a középmezőnyig, aztán megint ott fogunk állni, hogy a class legjobb irányítóiból senkit sem fogunk tudni behúzni.
Szerkesztette: Bondi
több mint 10 éve
Szvsz az a baj h rick smith nem fogja oda adni 3 év draftját egy fr. qbért, így megint csak az fog maradni aki bent van még. Mellesleg ez a qb nélküli játék eddig is mennyire bejött...Így is megy 3 év draftja a levesbe mert QB nélkül nem jutunk semmire.
peach
több mint 10 éve
Szvsz az a baj h rick smith nem fogja oda adni 3 év draftját egy fr. qbért, így megint csak az fog maradni aki bent van még. Mellesleg ez a qb nélküli játék eddig is mennyire bejött...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Tehát igazad van, hogy vasárnap már a 6. kezdő irányítónk lesz 2 év alatt, de úgy gondolom ebből csak 3 az akit tényleg kezdetni akartunk. Inkább szerencsétlennek vagy szomorúnak nevezném a helyzetet, mint kiábrándítónak.szerintem ez is kiábrándító, nyilván a 6 az igazán abszurd; de másfél év alatt 3 kezdő irányító is tragikus (és ugye a sérüléseket kivetted)
H_Marko
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!