Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 10 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 449 — I like the Texans, I like who we are
Shorts azért szépen odalőtte azt.
LanceVance
Jövő héten ő kezd QBban?
iktriad
Bob lehet holnap bejelenti, mivel nagyon megbízható teljesítményt nyújtott xD
LanceVance
Ezért nem tud az aktuális ellenfél felkészülni a támadó sor ellen: még BoB se tudja ki kezd QB poszton legközelebb 😀
több mint 10 éve
LanceVance
Jövő héten ő kezd QBban?
iktriad
LanceVance
Houston Texans: 53 irányító otthona.
több mint 10 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 671
LanceVance
Jövő héten ő kezd QBban?
iktriad

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 658 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
LanceVance
Jövő héten ő kezd QBban?
több mint 10 éve

több mint 10 éve
H_Marko Houston Texans 752 — Póker Champ
Úgy néz ki, hogy Fitzpatrick és Keenum után egy másik volt Houston QB is kezdő lesz: Schaub.

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Gratulálok a győzelemnek (remélem a csapat jövője szempontjából is jó úton haladtok), minden tekintetben ti érdemeltetek győzelmet ma.
több mint 10 éve
DC Houston Texans 1 297 — Texans fan
Kár, hogy Colts is 7 órás meccset nyomott, mert legalább vezetnénk a csoportot 😊
Mindenesetre nagyon biztató volt a játék. Time management-en pedig van még mit csiszolni, mert nem kellett volna ennyire élesnek lenni a végére...
H_Marko
Igen, az offense el akarta alibizni az egész uccsó negyedet, de valamiért 2 perccel a vége előtt döntöttünk úgy, hogy akkor dobjunk. Ha ráfázunk csak magunkat hibáztathattuk volna. Szerencsére Fitz kisegített minket

Az első 3 negyedben viszont jól játszott a csapat, Bob és Godsey jól összerakta ezeket a wildcat, meg trükkös playeket

Szerkesztette: DC
több mint 10 éve
H_Marko Houston Texans 752 — Póker Champ
Kár, hogy Colts is 7 órás meccset nyomott, mert legalább vezetnénk a csoportot 😊
Mindenesetre nagyon biztató volt a játék. Time management-en pedig van még mit csiszolni, mert nem kellett volna ennyire élesnek lenni a végére...

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Én se csípem túlzottan Kaepernicket de a jelen szituációban lehet hogy ő lenne a legbiztosabb megoldás. De szerintem ettől nem kell félni, nem BoB típusú irányító, úgyhogy 100 hogy nem kerül ide.
Bondi
Futó és irányító egyben. De itt se védené meg a fal úgyhogy mindegy. Meg amúgy is megvan a fr. QB Weeden személyében.
samu09
Meg amúgyis jön Hackenberg ....
LanceVance
Ne jöjjön, borzalmas
sutianap
Irónia, tudom hogy borzalmas, de félek hogy Bob le fogja draftolni.
LanceVance
Mondjuk a D-line miatt néztem elsősorban a n.lions meccset, de hihetetlen hogy dob Heki, orsós-spirál vagy még rosszabb össze vissza kacsázik a kezéből a labda, inkább Sanchez...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Én se csípem túlzottan Kaepernicket de a jelen szituációban lehet hogy ő lenne a legbiztosabb megoldás. De szerintem ettől nem kell félni, nem BoB típusú irányító, úgyhogy 100 hogy nem kerül ide.
Bondi
Futó és irányító egyben. De itt se védené meg a fal úgyhogy mindegy. Meg amúgy is megvan a fr. QB Weeden személyében.
samu09
LanceVance
Ne jöjjön, borzalmas
sutianap
Irónia, tudom hogy borzalmas, de félek hogy Bob le fogja draftolni.

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Bondi
samu09
LanceVance
Ne jöjjön, borzalmas

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Bondi
samu09

több mint 10 éve
Bondi
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 434 — LIGHTS OUT!
Hoyer > Kaepernick

több mint 10 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan

több mint 10 éve
Egyre több helyen olvasom ezt a Kaepernick Houstonban dolgot, ok hogy irányító kéne nagyon de pont ő? Én személy szerint rühellem, és itt nem a játékáról van szó, hanem magáról az emberről.

több mint 10 éve
Mindenki nyugudjon le a picsába Hackenberg azért szar idén hogy BoB-ig csússzon 😀
samu09
De már 3. éve?
Sixo
😀😀😀😀😀 tutira ment 😀
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 434 — LIGHTS OUT!
Mindenki nyugudjon le a picsába Hackenberg azért szar idén hogy BoB-ig csússzon 😀
samu09
De már 3. éve?

több mint 10 éve
több mint 10 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
El lett cseszve az egész mikor 1/1-re nem irányítót húztunk. Volt egy kész csapat, tényleg csak egy QB kellett volna....Most megint felküzdjük magunkat a középmezőnyig, aztán megint ott fogunk állni, hogy a class legjobb irányítóiból senkit sem fogunk tudni behúzni.

Szerkesztette: Bondi

több mint 10 éve
Szvsz az a baj h rick smith nem fogja oda adni 3 év draftját egy fr. qbért, így megint csak az fog maradni aki bent van még. Mellesleg ez a qb nélküli játék eddig is mennyire bejött...
peach
Így is megy 3 év draftja a levesbe mert QB nélkül nem jutunk semmire.
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Szvsz az a baj h rick smith nem fogja oda adni 3 év draftját egy fr. qbért, így megint csak az fog maradni aki bent van még. Mellesleg ez a qb nélküli játék eddig is mennyire bejött...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Tehát igazad van, hogy vasárnap már a 6. kezdő irányítónk lesz 2 év alatt, de úgy gondolom ebből csak 3 az akit tényleg kezdetni akartunk. Inkább szerencsétlennek vagy szomorúnak nevezném a helyzetet, mint kiábrándítónak.
H_Marko
szerintem ez is kiábrándító, nyilván a 6 az igazán abszurd; de másfél év alatt 3 kezdő irányító is tragikus (és ugye a sérüléseket kivetted)

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647

Szerkesztette: r.baggio