Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 983 — The only discipline that lasts, is self discipline
Luck egyelőre csak azt bizonyította, hogy playoff meccsen nem tudja megállni 3INT alatt. 😀

Imádom a srácot, biztos vagyok benne, hogy nagy QB lesz belőle, de azért legyünk reálisak. Az, hogy a teljesen szétesett Chiefs ellen az INT-jei és a hibái ellenére is sikerült fordítani, az csodaszámba ment. De az a csoda olyan volt, mint pár éve Tebow "csodáit" nézni. Marha nagy élmény a végén, ha sikerül, de ha az ember a földön marad, akkor tudja, hogy ez a játék még ennél többre - néhány marha exciting győzelemnél többre - nem elég. Már a Pats - egyébként elég szedett-vedett - védelme is megmutatta, hogy mennyire nagyon nem az. Ez a Seattle defense meg a Pats védelméhez képest egy külön kaszt.

Denver egész egyszerűen borzalmas napot fogott ki. Amit el lehet rontani, azt elrontották, az oldalvonalon, a pályán, mindenhol. És erre még rárakódott, hogy vasárnap a labda is mindig a Seattle felé pattant, mindenből ők jöttek ki jobban. Van ilyen, időnként minden csapattal megesik. Ha az alapszakaszban, akkor két hónap múlva már senki nem is emlékszik rá, ha a playoffban, akkor egy évig legalább mindenki emlegeti. Kit érdekel pl. így utólag az Arizona elleni alapszakasz meccsünk? Pedig az kb. hasonló eset volt.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
deleted account 1 758
Payton?
Hát igen, Brees azért nem volt túlságosan jó idén, több meccs is elment rajta. 😛
Peyton meg miért ne lett volna feszült? Ez a média. Egy ilyen alapszakasz után mindenki a seggébe lóg, rápakolják a terhet, ez most is így volt. Lassan már kötelezővé vált, hogy ezt a döntőt csak ő veszítheti el, amúgy kötelező megnyernie. 37 év ide vagy oda, ezt azért nem könnyű kezelni.
A hibátlan Pats is ennek esett áldozatul néhány éve szvsz. Ez bőven egy elveszthető döntő volt. A kérdés számomra az, hogy 37-38 évesen, egy ekkora pofonból hogyan fog tudni felkelni majd PM, főleg azok után, hogy most még kapni is fogja a nyakába, hogy csupán egy alapszakaszmenő QB, PO-ban amúgy egy lúzer.
Fura ezt kimondani, de elgondolkodtam azon, hogy vajon Luck is összeroppant volna ekkora teherben? Valahogy nem hiszem... És komolyan mondom, én örülök, hogy most már Ő a QB-nk, annak ellenére, hogy PM-et imádom és ez sosem fog változni. Kellett a frissítés.Stez
Luck szerintem bizonyította, hogy ha kell, akkor még 3 INT-et is maga mögött tud hagyni egy PO meccsen, ráadásul másodévesként - ez azért nem épp a stresszelős fajta viselkedés, és remélem idővel nem eszmél rá, hogy mekkora a tét, és kezdi el szétsztresszelni magát, hanem marad ez a típus. Amúgy nekem pont ugyanez járt a fejemben, hogy bármennyire is imádom PM-et (ugye én neki köszönhetően lettem Colts drukker), reálisan nézve a PO valamiért neki komoly frusztráció, és az egy AFC döntőt leszámítva nem rémlik nekem más PO meccs, ahol ha nyomás került rá, akkor azt elbírta volna. Mondhatnám úgy is, hogy ő a NFL Nigel Mansell-je.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 49 440 — Whoops, looks like something went wrong.
Egyébként kifejezetten jó hír, hogy Davis néhány napja azt nyilatkozta, hogy rajong a csapattársaiért, az edzőiért, Paganoért és mindenképpen maradni szeretni Indyben.
Azért ez jól hangzik nagyon, reménykedem, hogy Grigson ezáltal olcsóbban maradásra tudja bírni... Hatalmas királyság lenne, hogy Vontae aláírna hosszútávra, a másik oldalra meg jönne Talib, vagy Verner, vagy valami jó shutdown corner. 😊
Nincs mese, lassan nekünk is el kell kezdenünk jó játékosokat hozni a védelembe, mert láthattuk ismét, hogy elengedhetetlen a jó védelem a gyűrűhöz. És most már domináns playákat kell elhoznunk, nem pedig Walden féle középszerűeket.
Bah, de várom már a FA-t. 😊

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 49 440 — Whoops, looks like something went wrong.
Payton?
Hát igen, Brees azért nem volt túlságosan jó idén, több meccs is elment rajta. 😛
Peyton meg miért ne lett volna feszült? Ez a média. Egy ilyen alapszakasz után mindenki a seggébe lóg, rápakolják a terhet, ez most is így volt. Lassan már kötelezővé vált, hogy ezt a döntőt csak ő veszítheti el, amúgy kötelező megnyernie. 37 év ide vagy oda, ezt azért nem könnyű kezelni.
A hibátlan Pats is ennek esett áldozatul néhány éve szvsz. Ez bőven egy elveszthető döntő volt. A kérdés számomra az, hogy 37-38 évesen, egy ekkora pofonból hogyan fog tudni felkelni majd PM, főleg azok után, hogy most még kapni is fogja a nyakába, hogy csupán egy alapszakaszmenő QB, PO-ban amúgy egy lúzer.
Fura ezt kimondani, de elgondolkodtam azon, hogy vajon Luck is összeroppant volna ekkora teherben? Valahogy nem hiszem... És komolyan mondom, én örülök, hogy most már Ő a QB-nk, annak ellenére, hogy PM-et imádom és ez sosem fog változni. Kellett a frissítés.

több mint 12 éve
Szacsa Indianapolis Colts 4
Ez a szuper kupa igen gyengére sikeredett. Túlságosan egyoldalú volt. Payton nyilatkozatát meg nem nagyon értettem a meccs után, miszerint feszült volt. 37 évesen ennyi tapasztalattal ezt le kell tudni vetkőzni. A Colts jobb lett volna!!! 😊))

Go Colts!!!
több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
mondjuk én 29-0-nál nem puntolnék még 4.és 12-re sem
1. ellenfél 40esén vagyunk mi történik ha nem sikerül?
2. bepuntolták 15-re...bravo. egy közepesen hosszú inti is ezt eredményezi
3. kockázatot kell vállalni, mi volt a terv, labdát visszaszerzik és csinálnak 29 pontot másfél negyed alatt?
4. 4-5 ilyen célponttal éppen lehet 15 yardos játékot összehozni.

kicsit úgy éreztem h "kikaptunk ez van de ne legyen közte 50"

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Höri!

Mi a véleményed a Broncos edzői stábjáról...nálam hatalmasat buktak sajna tegnap. Nyilván nem fognak váltani jövőre, de Fox-szal erős kételyeim vannak, hogy valaha SB-t tudnak-e nyerni...BCS
kicsit meglepődtem, hogy a taktika abban merült ki, hogy passzolnak majd 25 screent az első félidőben. szerintem csak Gase égett be, a védők amíg volt értelme a meccsnek, jól védték a futást, onnantól meg bízni kellett benne, hogy 1-1-ben nem verik meg a védőiket az elkapók. Sőt, 0-8-ig elég jól pörgött a defense, két short field akciót is kihúztak TD nélkül, de a 2.félidőre belesüppedtek ők is a reménytelenségbe.

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Gumbóval amúgy mi van? 2009 óta úgy eltűnt, mint szürke szamár a ködben (aka. kék csikó a füstben...) 😀BCS
neked hiányzik?JSanyo
Az attól függ..."Szakértőként" vagy, mint poénforrás? 😀BCS
Azt a "poénforrást" is idézőjelbe tenném...

több mint 12 éve
BCS Indianapolis Colts 283
Gumbóval amúgy mi van? 2009 óta úgy eltűnt, mint szürke szamár a ködben (aka. kék csikó a füstben...) 😀BCS
neked hiányzik?JSanyo
Az attól függ..."Szakértőként" vagy, mint poénforrás? 😀
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
neked hiányzik?

több mint 12 éve
mi mindkét tegnapi csapatot elvertük, szóval mi vagyunk a legjobbak

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 203 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Egyre nagyobb lesz a csapat támogatottsága a hazai sportmédiában: Höri, Bazska (és Gumbó) után Szujó Zoltán is színt vallott:
@szujozoltan
@HubaBlacksmith Felvezetest majd akkor, ha a Blazers NBA-dontot jatszik..😊 Colts-os vagyok
.iktriad
Tervezi a vendettáját mindazok ellen, akik nem hisznek/hittek Carson Palmerben.
több mint 12 éve
Egyre nagyobb lesz a csapat támogatottsága a hazai sportmédiában: Höri, Bazska (és Gumbó) után Szujó Zoltán is színt vallott:
@szujozoltan
@HubaBlacksmith Felvezetest majd akkor, ha a Blazers NBA-dontot jatszik..😊 Colts-os vagyok
.iktriad
Gumbóval amúgy mi van? 2009 óta úgy eltűnt, mint szürke szamár a ködben (aka. kék csikó a füstben...) 😀
több mint 12 éve
Höri!

Mi a véleményed a Broncos edzői stábjáról...nálam hatalmasat buktak sajna tegnap. Nyilván nem fognak váltani jövőre, de Fox-szal erős kételyeim vannak, hogy valaha SB-t tudnak-e nyerni...
több mint 12 éve
@szujozoltan
.iktriad
Ők csak gumi drukkerek😀

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Atya úr isten...
Na erre aztán mocskosul nem gondoltam...
Nem hallottam, lehet tudni mi volt az a hihetetlen indok amiért 1 nappal SB előtt szállodát váltott a Denver???

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 203 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
@szujozoltan
.
több mint 12 éve
Senki sem csalódott itt, hogy Marvin Harrison nem jutott be elsőre a Hall of Famebe? Kint sokan csóválták a fejüket emiatt.iktriad
Dehogy nem, de mit tudunk csinalni? Majd bekerul legkozelebb. En Harrison miatt lettem Colts szurker😊FearTomi
én DHB miattMiska84
Durván Húzós Buli volt?

több mint 12 éve
Senki sem csalódott itt, hogy Marvin Harrison nem jutott be elsőre a Hall of Famebe? Kint sokan csóválták a fejüket emiatt.iktriad
Dehogy nem, de mit tudunk csinalni? Majd bekerul legkozelebb. En Harrison miatt lettem Colts szurker😊FearTomi
én DHB miatt

több mint 12 éve
Dehogy nem, de mit tudunk csinalni? Majd bekerul legkozelebb. En Harrison miatt lettem Colts szurker😊

több mint 12 éve
Marvin nem lett first ballot HOF, és Dungy sem. Marvinon kicsit meglepődtem, ha ő nem first ballot, akkor ki? Moss se lesz az? Mindegy, mindketten be fognak kerülni. Igazából Reggie miatt még bíztató is, mert ha Andy Reed be tudott kerülni egy Harrison előtt, akkor Reggie-nek is kell, hogy legyen esélye.peterk2005

több mint 12 éve
Senki sem csalódott itt, hogy Marvin Harrison nem jutott be elsőre a Hall of Famebe? Kint sokan csóválták a fejüket emiatt.
több mint 12 éve
Én is sajnálom Mathis-t, de így igen nehéz dolga lett volna nyerni, hogy 2 PO meccsen kaptunk 100 pontot. Az év védőjének sajnos nagyobb hatással kell lennie az eredményességre.

több mint 12 éve
Most őszintén, hány Kuechly meccset láttál idén? 😊peterk2005
Elfogult vagyok, és erősen 0-t. De úgy vélem hogy egy séma váltás után valaki ilyet tud művelni mint idén Mathis akkor az már valami...Stev85
szerintem meg azért mert egy olyan védelemben volt kimagasló, ami nélküle liga alsó negyedében lett volna. nélküle a vác pandas pass rush-a is erősebb lett volna. egy dolga volt az ellenfeleknek: fogjátok meg a 98-ast és lesz 6-7 mp-e a QB-nknak. hát nem sikerült. többnyire.
ja meg egy rájátszás meccsen ahol muszáj labdát szerezni, úgy hogy Kovács Sanyi nem egy inti-gyár előlépett és megcsinálta. mindezt egy nyugdíjas igazolvánnyal. DPOY

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Most őszintén, hány Kuechly meccset láttál idén? 😊peterk2005
Elfogult vagyok, és erősen 0-t. De úgy vélem hogy egy séma váltás után valaki ilyet tud művelni mint idén Mathis akkor az már valami...