NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 12 éve
szf61 Indianapolis Colts 1 343 — We got Luck.
De egyébként lehet, hogy kipróbálnám a Freeman-Angerer duót a kezdőben, mert Freeman eddig elég playmaker, míg Conner annyira nem, hiába nem rossz Ő sem.
Kíváncsi volnék, ez a duó mit tudna a kezdőben.Stez
Van itt a Freeman - Conner duóról egy cikk ha érdekel.
 bit.ly/QlI1xd

“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 234
Halkan jegyzem meg, én Hengerer 5-6. hétre jósolt visszatérésével kapcsolatban is szkeptikus vagyok, szerintem bőven lesz abból 8-10. hetes visszatérés is, ha nem megy IR-re. Nálunk manapság ezekről a sérülésekről nagy titkolózás megy.Stez
Angerer-nek elrepedt egy csont a lábában az első preseason meccsen.
Ennek 6 hete.
Kb. 6-7 hét a gyógyulási idő. + még egy hét edzés oszt mehet vissza.
(legalább is nálam ennyi volt, igaz én nem látszom ILB-t az NFL-ben 😊 )
+ szerintem igyekszik is vissza, mert lassan elveszíti az állását Freeman-el és Conner-el szemben.szf61
Elveszti? Jelenleg mindkettőnél jobb. 😀
De egyébként lehet, hogy kipróbálnám a Freeman-Angerer duót a kezdőben, mert Freeman eddig elég playmaker, míg Conner annyira nem, hiába nem rossz Ő sem.
Kíváncsi volnék, ez a duó mit tudna a kezdőben.Stez
én is így gondolom. Freeman amilyen kis reményekkel érkezett, egész jól nyomja. szvsz jobb mint Conner.
ők ketten egész jók lehetnének középen

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 313 — Whoops, looks like something went wrong.
Halkan jegyzem meg, én Hengerer 5-6. hétre jósolt visszatérésével kapcsolatban is szkeptikus vagyok, szerintem bőven lesz abból 8-10. hetes visszatérés is, ha nem megy IR-re. Nálunk manapság ezekről a sérülésekről nagy titkolózás megy.Stez
Ennek 6 hete.
+ szerintem igyekszik is vissza, mert lassan elveszíti az állását Freeman-el és Conner-el szemben.szf61
Elveszti? Jelenleg mindkettőnél jobb. 😀
Kíváncsi volnék, ez a duó mit tudna a kezdőben.

több mint 12 éve
Ennek 6 hete.
+ szerintem igyekszik is vissza, mert lassan elveszíti az állását Freeman-el és Conner-el szemben.

több mint 12 éve
Azért 4-3-ban Freeney még tavaly is jó szezont tolt, idén is 10 sack környékén lenne, ami meg azért nem rossz szerintem. Meg amilyen hülye a Jax, beránthatnánk érte 1-2. kört, hátha szeretik annyira. 😀Stez
Még akár egy 3. kör is jól jönne. Azt úgyis punterekre szokták ellőni, nem ér nekik sokat. 😊

Amúgy én még bízom abban, hogy bebizonyosodik, hogy tud Freeney OLB-t is játszani. Végülis, ahogy mondani szokták a hal reménykedik utoljára vagy mi. 😀peterk2005
Freeney alapból fos OLB-ben egy egész offseason és TC után, most meg hetekig nem is edz együtt a csapattal a sérülése miatt, ami rossz nyelvek szerint nem legalább még 2-3 hetes kényszerpihenő lesz.
Sokat így nem adok neki, főleg, hogy még a visszatérését sem fogják Paganoék siettetni, hanem inkább élesben próbálgatják a fiatalabb depthet, hátha kiderül, hogy valamelyik hasznosabb, mint Freeney..
Halkan jegyzem meg, én Hengerer 5-6. hétre jósolt visszatérésével kapcsolatban is szkeptikus vagyok, szerintem bőven lesz abból 8-10. hetes visszatérés is, ha nem megy IR-re. Nálunk manapság ezekről a sérülésekről nagy titkolózás megy.

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azért 4-3-ban Freeney még tavaly is jó szezont tolt, idén is 10 sack környékén lenne, ami meg azért nem rossz szerintem. Meg amilyen hülye a Jax, beránthatnánk érte 1-2. kört, hátha szeretik annyira. 😀Stez
Még akár egy 3. kör is jól jönne. Azt úgyis punterekre szokták ellőni, nem ér nekik sokat. 😊

Amúgy én még bízom abban, hogy bebizonyosodik, hogy tud Freeney OLB-t is játszani. Végülis, ahogy mondani szokták a hal reménykedik utoljára vagy mi. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Ti meg szarok vagytok. 😀Stez
Ez nem gond, már Freeney is az. Zsák és a foltja.peterk2005
Azért 4-3-ban Freeney még tavaly is jó szezont tolt, idén is 10 sack környékén lenne, ami meg azért nem rossz szerintem. Meg amilyen hülye a Jax, beránthatnánk érte 1-2. kört, hátha szeretik annyira. 😀

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ti meg szarok vagytok. 😀Stez
Ez nem gond, már Freeney is az. Zsák és a foltja.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Ti meg szarok vagytok. 😀

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 852 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ezzel ő az idei "Bob Sanders díj" nyertese. Tavaly Manning győzött. A nyereménye: egy jutalom út Denverbe. Vajon Freeney mit fog kapni? Mivel Bobzilla is az AFC Westbe ment, Dwight számára Oakland vagy Kansas a tippem.iktriad
hát ezek közül a Kansas 34-ezik, az Oaklandnek meg egy forint feleslege sincsen szóval súlyos cutok árán menne csak végbe a biznisz 😊Höri
Akkor felőlem jöhet hozzánk is.
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ezzel ő az idei "Bob Sanders díj" nyertese. Tavaly Manning győzött. A nyereménye: egy jutalom út Denverbe. Vajon Freeney mit fog kapni? Mivel Bobzilla is az AFC Westbe ment, Dwight számára Oakland vagy Kansas a tippem.iktriad
hát ezek közül a Kansas 34-ezik, az Oaklandnek meg egy forint feleslege sincsen szóval súlyos cutok árán menne csak végbe a biznisz 😊

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 852 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mi történt, saját magatokra már nem is gondolsz? 😊peterk2005
Nem akarok egész héten depis lenni. 😊
több mint 12 éve
Mi történt, saját magatokra már nem is gondolsz? 😊

több mint 12 éve
Angerer felépülése mikorra várható? Ja, és Freeneyről van valami hír?

(Marha kíváncsi vagyok már, hogy mire mennénk Angererrel és Freeneyvel egy éles meccsen. )peterk2005
Angerer kb 2-3 hét múlva tér vissza.
Freeney-ről semmi sehol.
Egy biztos.... meccsenként 900,000 dollárért nem csinál semmit.szf61
Ezzel ő az idei "Bob Sanders díj" nyertese. Tavaly Manning győzött. A nyereménye: egy jutalom út Denverbe. Vajon Freeney mit fog kapni? Mivel Bobzilla is az AFC Westbe ment, Dwight számára Oakland vagy Kansas a tippem.
több mint 12 éve
Amúgy Luck rookie of the week nominee lett az nfl.com-on Tessék menni szavazni. 😊peterk2005
Megtörtént 😊

több mint 12 éve
Amúgy Luck rookie of the week nominee lett az nfl.com-on Tessék menni szavazni. 😊

több mint 12 éve
Egy biztos.... meccsenként 900,000 dollárért nem csinál semmit.szf61
Hát bazmeg. Már majdnem hozza Goodell szintjét. Goodellnél valószínűleg van még egy plusz nulla ott a végén, de a mondat második része már megy Freeneynek is. 😀

több mint 12 éve

(Marha kíváncsi vagyok már, hogy mire mennénk Angererrel és Freeneyvel egy éles meccsen. )peterk2005
Angerer kb 2-3 hét múlva tér vissza.
Freeney-ről semmi sehol.
Egy biztos.... meccsenként 900,000 dollárért nem csinál semmit.

több mint 12 éve

(Marha kíváncsi vagyok már, hogy mire mennénk Angererrel és Freeneyvel egy éles meccsen. )

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
"It’s fun to be on a team with a kicker of that caliber."
-Andrew LuckMiska84
na igen, a téli Fiesta Bowl után 😀Höri
Azt alulmúlni nem nagyon lehet 😕aztec
csak annyit mondok billy "ray finkle" cundiff 😛

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
-Andrew LuckMiska84
Azt alulmúlni nem nagyon lehet 😕

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
-Andrew LuckMiska84
hát igen, kicsit több a rutin a jobbosban mint a freshman williamsonében

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
-Andrew LuckMiska84
na igen, a téli Fiesta Bowl után 😀

több mint 12 éve
-Andrew Luck

több mint 12 éve
Kis jó hír, de az MRI semmi komolyat nem mutatott ki Satele térdében, csak valami fáradást, viszont lehet, hogy Paganoék nem kockáztatják még ezen a héten, és akkor ismét McGlynn lesz a kezdő OC.
Mondjuk reméljük, erre nem kerül sor.Stez
Jézusom azok a snapek McGlynn-től 😕
Remélem gyakorolnak a héten.szf61
Ja, volt pár brutál fos snapje, viszont ami durva, hogy McGlynnel a fal közepén még volt is javulás, csak mondjuk mivel Ő átment RG-ből, így a helyén viszont Essex döglött ki rohadt hamar, onnantól pedig Őt bárki betolta Luckig, egy pillanat alatt.
De nyilván sokat gyakorolják a snaeket, ha tudják, hogy még nem biztos Satele játéka vasárnap.Stez
Most hogy mondod Essex volt az egyik csalódás a meccsen.
Nagy darab, ami guard-nak jó, de csak háj az egész pali, lassú is, kétszer futja körbe bármelyik LB mire egyet pislant.
Tudom hogy csak pár napja van itt, de állóképessége akkor is zéró.