NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
De egyébként lehet, hogy kipróbálnám a Freeman-Angerer duót a kezdőben, mert Freeman eddig elég playmaker, míg Conner annyira nem, hiába nem rossz Ő sem.Van itt a Freeman - Conner duóról egy cikk ha érdekel.
Kíváncsi volnék, ez a duó mit tudna a kezdőben.Stez
bit.ly/QlI1xd
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
dugo93
4 234
én is így gondolom. Freeman amilyen kis reményekkel érkezett, egész jól nyomja. szvsz jobb mint Conner.Elveszti? Jelenleg mindkettőnél jobb. 😀Halkan jegyzem meg, én Hengerer 5-6. hétre jósolt visszatérésével kapcsolatban is szkeptikus vagyok, szerintem bőven lesz abból 8-10. hetes visszatérés is, ha nem megy IR-re. Nálunk manapság ezekről a sérülésekről nagy titkolózás megy.StezAngerer-nek elrepedt egy csont a lábában az első preseason meccsen.
Ennek 6 hete.
Kb. 6-7 hét a gyógyulási idő. + még egy hét edzés oszt mehet vissza.
(legalább is nálam ennyi volt, igaz én nem látszom ILB-t az NFL-ben 😊 )
+ szerintem igyekszik is vissza, mert lassan elveszíti az állását Freeman-el és Conner-el szemben.szf61
De egyébként lehet, hogy kipróbálnám a Freeman-Angerer duót a kezdőben, mert Freeman eddig elég playmaker, míg Conner annyira nem, hiába nem rossz Ő sem.
Kíváncsi volnék, ez a duó mit tudna a kezdőben.Stez
ők ketten egész jók lehetnének középen
több mint 12 éve
Elveszti? Jelenleg mindkettőnél jobb. 😀Halkan jegyzem meg, én Hengerer 5-6. hétre jósolt visszatérésével kapcsolatban is szkeptikus vagyok, szerintem bőven lesz abból 8-10. hetes visszatérés is, ha nem megy IR-re. Nálunk manapság ezekről a sérülésekről nagy titkolózás megy.StezAngerer-nek elrepedt egy csont a lábában az első preseason meccsen.
Ennek 6 hete.
+ szerintem igyekszik is vissza, mert lassan elveszíti az állását Freeman-el és Conner-el szemben.szf61
De egyébként lehet, hogy kipróbálnám a Freeman-Angerer duót a kezdőben, mert Freeman eddig elég playmaker, míg Conner annyira nem, hiába nem rossz Ő sem.
Kíváncsi volnék, ez a duó mit tudna a kezdőben.
több mint 12 éve
Halkan jegyzem meg, én Hengerer 5-6. hétre jósolt visszatérésével kapcsolatban is szkeptikus vagyok, szerintem bőven lesz abból 8-10. hetes visszatérés is, ha nem megy IR-re. Nálunk manapság ezekről a sérülésekről nagy titkolózás megy.StezAngerer-nek elrepedt egy csont a lábában az első preseason meccsen.
Ennek 6 hete.
+ szerintem igyekszik is vissza, mert lassan elveszíti az állását Freeman-el és Conner-el szemben.
több mint 12 éve
Freeney alapból fos OLB-ben egy egész offseason és TC után, most meg hetekig nem is edz együtt a csapattal a sérülése miatt, ami rossz nyelvek szerint nem legalább még 2-3 hetes kényszerpihenő lesz.Azért 4-3-ban Freeney még tavaly is jó szezont tolt, idén is 10 sack környékén lenne, ami meg azért nem rossz szerintem. Meg amilyen hülye a Jax, beránthatnánk érte 1-2. kört, hátha szeretik annyira. 😀StezMég akár egy 3. kör is jól jönne. Azt úgyis punterekre szokták ellőni, nem ér nekik sokat. 😊
Amúgy én még bízom abban, hogy bebizonyosodik, hogy tud Freeney OLB-t is játszani. Végülis, ahogy mondani szokták a hal reménykedik utoljára vagy mi. 😀peterk2005
Sokat így nem adok neki, főleg, hogy még a visszatérését sem fogják Paganoék siettetni, hanem inkább élesben próbálgatják a fiatalabb depthet, hátha kiderül, hogy valamelyik hasznosabb, mint Freeney..
Halkan jegyzem meg, én Hengerer 5-6. hétre jósolt visszatérésével kapcsolatban is szkeptikus vagyok, szerintem bőven lesz abból 8-10. hetes visszatérés is, ha nem megy IR-re. Nálunk manapság ezekről a sérülésekről nagy titkolózás megy.
több mint 12 éve
Azért 4-3-ban Freeney még tavaly is jó szezont tolt, idén is 10 sack környékén lenne, ami meg azért nem rossz szerintem. Meg amilyen hülye a Jax, beránthatnánk érte 1-2. kört, hátha szeretik annyira. 😀StezMég akár egy 3. kör is jól jönne. Azt úgyis punterekre szokták ellőni, nem ér nekik sokat. 😊
Amúgy én még bízom abban, hogy bebizonyosodik, hogy tud Freeney OLB-t is játszani. Végülis, ahogy mondani szokták a hal reménykedik utoljára vagy mi. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Azért 4-3-ban Freeney még tavaly is jó szezont tolt, idén is 10 sack környékén lenne, ami meg azért nem rossz szerintem. Meg amilyen hülye a Jax, beránthatnánk érte 1-2. kört, hátha szeretik annyira. 😀Ti meg szarok vagytok. 😀StezEz nem gond, már Freeney is az. Zsák és a foltja.peterk2005
több mint 12 éve
Ti meg szarok vagytok. 😀StezEz nem gond, már Freeney is az. Zsák és a foltja.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Akkor felőlem jöhet hozzánk is.Ezzel ő az idei "Bob Sanders díj" nyertese. Tavaly Manning győzött. A nyereménye: egy jutalom út Denverbe. Vajon Freeney mit fog kapni? Mivel Bobzilla is az AFC Westbe ment, Dwight számára Oakland vagy Kansas a tippem.iktriadhát ezek közül a Kansas 34-ezik, az Oaklandnek meg egy forint feleslege sincsen szóval súlyos cutok árán menne csak végbe a biznisz 😊Höri
több mint 12 éve
Ezzel ő az idei "Bob Sanders díj" nyertese. Tavaly Manning győzött. A nyereménye: egy jutalom út Denverbe. Vajon Freeney mit fog kapni? Mivel Bobzilla is az AFC Westbe ment, Dwight számára Oakland vagy Kansas a tippem.iktriadhát ezek közül a Kansas 34-ezik, az Oaklandnek meg egy forint feleslege sincsen szóval súlyos cutok árán menne csak végbe a biznisz 😊
több mint 12 éve
Nem akarok egész héten depis lenni. 😊Ezzel ő az idei "Bob Sanders díj" nyertese. Tavaly Manning győzött. A nyereménye: egy jutalom út Denverbe. Vajon Freeney mit fog kapni? Mivel Bobzilla is az AFC Westbe ment, Dwight számára Oakland vagy Kansas a tippem.iktriadMi történt, saját magatokra már nem is gondolsz? 😊peterk2005
több mint 12 éve
Ezzel ő az idei "Bob Sanders díj" nyertese. Tavaly Manning győzött. A nyereménye: egy jutalom út Denverbe. Vajon Freeney mit fog kapni? Mivel Bobzilla is az AFC Westbe ment, Dwight számára Oakland vagy Kansas a tippem.iktriadMi történt, saját magatokra már nem is gondolsz? 😊
több mint 12 éve
Ezzel ő az idei "Bob Sanders díj" nyertese. Tavaly Manning győzött. A nyereménye: egy jutalom út Denverbe. Vajon Freeney mit fog kapni? Mivel Bobzilla is az AFC Westbe ment, Dwight számára Oakland vagy Kansas a tippem.Angerer felépülése mikorra várható? Ja, és Freeneyről van valami hír?Angerer kb 2-3 hét múlva tér vissza.
(Marha kíváncsi vagyok már, hogy mire mennénk Angererrel és Freeneyvel egy éles meccsen. )peterk2005
Freeney-ről semmi sehol.
Egy biztos.... meccsenként 900,000 dollárért nem csinál semmit.szf61
több mint 12 éve
Amúgy Luck rookie of the week nominee lett az nfl.com-on Tessék menni szavazni. 😊peterk2005Megtörtént 😊
több mint 12 éve
Amúgy Luck rookie of the week nominee lett az nfl.com-on Tessék menni szavazni. 😊
több mint 12 éve
Egy biztos.... meccsenként 900,000 dollárért nem csinál semmit.szf61Hát bazmeg. Már majdnem hozza Goodell szintjét. Goodellnél valószínűleg van még egy plusz nulla ott a végén, de a mondat második része már megy Freeneynek is. 😀
több mint 12 éve
Angerer felépülése mikorra várható? Ja, és Freeneyről van valami hír?Angerer kb 2-3 hét múlva tér vissza.
(Marha kíváncsi vagyok már, hogy mire mennénk Angererrel és Freeneyvel egy éles meccsen. )peterk2005
Freeney-ről semmi sehol.
Egy biztos.... meccsenként 900,000 dollárért nem csinál semmit.
több mint 12 éve
Angerer felépülése mikorra várható? Ja, és Freeneyről van valami hír?(Marha kíváncsi vagyok már, hogy mire mennénk Angererrel és Freeneyvel egy éles meccsen. )
több mint 12 éve
csak annyit mondok billy "ray finkle" cundiff 😛Azt alulmúlni nem nagyon lehet 😕aztec"It’s fun to be on a team with a kicker of that caliber."na igen, a téli Fiesta Bowl után 😀Höri
-Andrew LuckMiska84
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
aztec
1 360
Azt alulmúlni nem nagyon lehet 😕"It’s fun to be on a team with a kicker of that caliber."na igen, a téli Fiesta Bowl után 😀Höri
-Andrew LuckMiska84
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
hát igen, kicsit több a rutin a jobbosban mint a freshman williamsonében"It’s fun to be on a team with a kicker of that caliber."na igen, a téli Fiesta Bowl után 😀Höri
-Andrew LuckMiska84
több mint 12 éve
"It’s fun to be on a team with a kicker of that caliber."na igen, a téli Fiesta Bowl után 😀
-Andrew LuckMiska84
több mint 12 éve
"It’s fun to be on a team with a kicker of that caliber."-Andrew Luck
több mint 12 éve
Most hogy mondod Essex volt az egyik csalódás a meccsen.Ja, volt pár brutál fos snapje, viszont ami durva, hogy McGlynnel a fal közepén még volt is javulás, csak mondjuk mivel Ő átment RG-ből, így a helyén viszont Essex döglött ki rohadt hamar, onnantól pedig Őt bárki betolta Luckig, egy pillanat alatt.Kis jó hír, de az MRI semmi komolyat nem mutatott ki Satele térdében, csak valami fáradást, viszont lehet, hogy Paganoék nem kockáztatják még ezen a héten, és akkor ismét McGlynn lesz a kezdő OC.Jézusom azok a snapek McGlynn-től 😕
Mondjuk reméljük, erre nem kerül sor.Stez
Remélem gyakorolnak a héten.szf61
De nyilván sokat gyakorolják a snaeket, ha tudják, hogy még nem biztos Satele játéka vasárnap.Stez
Nagy darab, ami guard-nak jó, de csak háj az egész pali, lassú is, kétszer futja körbe bármelyik LB mire egyet pislant.
Tudom hogy csak pár napja van itt, de állóképessége akkor is zéró.