NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Twitterről: #colts QB Andrew Luck ultra sharp today. 27-of-32 with 2 picks in 11-11, 7-7 drills. One pick was tipped. Went to Collie a ton
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
The Colts have moved Jeff Linkenbach from tackle to guard.neki aztán tök mindegy, h hol szerepel 😀
Nálunk ez nem meglepő, minden OLineman megjárja a fal összes részét. 😀Stez
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 915
gondolom ebben:szeretem ezeket a rigó utcás tükörfordításokat. 😀
www.profootballmagazin.hu/cikk/9410/luck_ijesztoen_jonak_tunik
és az eredeti:
www.nfl.com/news/story/09000d5d82ae1f9e/article/andrew-luck-just-gets-it-says-colts-bruce-arians
"It's kind of scary that he can -- I have to watch that he and I don't get ahead of everybody else, because his learning curve is so quick."
Gondolom ebből lett a magyar cím.Farky
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
The Colts have moved Jeff Linkenbach from tackle to guard.Nálunk ez nem meglepő, minden OLineman megjárja a fal összes részét. 😀
több mint 12 éve
Ja ez csodás, bár Arians sose volt védelmi coordinátor, nem is értem ezt az elírást, egy QB a TC-ben nem a DC-vel fog összeülni beszélgetni. 😊
több mint 12 éve
gondolom ebben:www.profootballmagazin.hu/cikk/9410/luck_ijesztoen_jonak_tunik
és az eredeti:
www.nfl.com/news/story/09000d5d82ae1f9e/article/andrew-luck-just-gets-it-says-colts-bruce-arians
"It's kind of scary that he can -- I have to watch that he and I don't get ahead of everybody else, because his learning curve is so quick."
Gondolom ebből lett a magyar cím.
több mint 12 éve
"Luck ijesztően jónak tűnik" - írják.Ezt hol olvastad?
De én nem ijedek meg!wmitty
Csak, mert én ezt úgy olvastam, miszerint Luck pár napja nyilatkozta, hogy nagy kihívás lesz az Arians féle playbookot és stílust elsajátítani, majd tegnap mondta Arians, hogy Luck sokat dolgozik, és ijesztően gyorsan tanul és fejlődik.
De azt mondjuk én sehol sem olvastam, hogy ijesztően jó. Így a TC első napja végén ezt érdekes is lenne kijelenteni.
több mint 12 éve
Csak az OL védje meg és nem lesz probléma
több mint 12 éve
"Luck ijesztően jónak tűnik" - írják.De én nem ijedek meg!
Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Addaijal vajon mi lesz?úgy bukott meg a Pats orvosi tesztjén, hogy a felénél kiment mert nem bírta teljesíteni.
(fogy a sigem)wmitty
ha csak simán elkúrta volna, nem pedig feladja, akkor máshonnan lehet keresnék, de így nem valószínű.
érdekes, hogy Addai ugyanabban az évben volt első körös RB mint a Pats-ből Maroney, aki már Europába készül 😀
több mint 12 éve
Addaijal vajon mi lesz?Kétlem, hogy újraigazolnánk.
(fogy a sigem)wmitty
Ma kezdődik a TC, remélem mostantól nem kell naponta valami sérülést jelenteni.
több mint 12 éve
Reggie Wayne stílusosan érkezik a TC-re 😊Update: Itt van róla video is : bit.ly/SZ4RwN
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
Hát szerintem valami PO csapat, akinek kicsit is needje a WR, simán adhat akár első kört is érte, de nyilván mivel a miénk top5-10-es lesz, azt biztos nem kínálnám fel. Örülnék neki, de amúgy én sem tartom elképzelhetőnek, hogy itt kössön ki.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
twitteren felmerült már a téma több helyen is, bár meglepődnék ha ide jönneFarkya Brownst mondanám ha nem baszták volna el Gordonra a sajátjukat, de Miamiban is el tudom képzelni. (inkább, mint itt 😛)
több mint 12 éve
twitteren felmerült már a téma több helyen is, bár meglepődnék ha ide jönne
több mint 12 éve
dugo93
4 234
annyit megérne az tutiA Steelers valszeg el akarja majd cserélni Wallacet a TC során.
Egy 2. kört kínálnék érte, hátha odaadják annyiért. 😀
Stez
több mint 12 éve
A Steelers valszeg el akarja majd cserélni Wallacet a TC során.Egy 2. kört kínálnék érte, hátha odaadják annyiért. 😀
több mint 12 éve
dugo93
4 234
csak egy évet vegetált nálunk..annyi idő alatt hozzá se lehet szokni 😀
több mint 12 éve
😮nem akart ekkora visszalépést a karrierében dugo1993Ja, már úgy megszokta a szopást nálatok, hogy a győzelmet nem bírta volna feldolgozni Wyatt
Azért ez az oltás kicsit erős volt, szinte már fájt.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
nem akart ekkora visszalépést a karrierében dugo1993Ja, már úgy megszokta a szopást nálatok, hogy a győzelmet nem bírta volna feldolgozni
több mint 12 éve
vagy csak nem akart a kiégett Brédivel játszani
több mint 12 éve
Twitter nyelvek szerint szerint Addai elvérzett a kondíciós teszten, ezért rúgta ki a Pats.Mary Paoletti /Comcast SportsNet New England/
League source tells me veteran back Joseph Addai was
struggling during his conditioning test and just quit. #Patriots.Mary Paoletti
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison