Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Farkyhajaj, még borotválkozás is volt tegnap, komoly készülődés volt itt
több mint 12 éve
Ha szar lesz, akkor 3 év múlva elcseréljük Tebowra, akivel 7 SB-t nyerünk.majd fog 😊FarkyValószínű, de ezt jelen pillanatban még senki sem tudja biztosan.iktriad
több mint 12 éve
Na Luck aláírt 😀
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
majd fog 😊FarkyValószínű, de ezt jelen pillanatban még senki sem tudja biztosan.
több mint 12 éve
majd fog 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
és ezzel el is intézte azt, hogy PM távozása után se nyerje meg a csoportot a Jaguars 😀FarkyMiért, Luck már bizonyított valamit is az NFLben?
több mint 12 éve
és ezzel el is intézte azt, hogy PM távozása után se nyerje meg a csoportot a Jaguars 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Az a fakezű még mindig 2-0as mérleggel rendelkezik a Coltsal szemben. 😛Lehet egyszerűen csak így oldotta meg, hogy a lehető legkevesebbet dobáljon neki Fakéz Gabbert. 😀ui: kicsit csalódott vagyok, hogy nem Iktriad hozta a breaking newst.Nehéz ezt megtenni, ha nincs az ember gépközelben.
Escalade
ui: kicsit csalódott vagyok, hogy nem Iktriad hozta a breaking newst.Nehéz ezt megtenni, ha nincs az ember gépközelben.
Escalade
Eddig sem értettem mitől fostok, mindenkinek meglesz a szerződése a TC-ig, max a jaxeseknek nem 😛WyattNem a Jags tehet arról, hogy Blackmon úgy döntött iszik ÉS vezet megint egyet. (Anger szerződése meg TCig meg lesz oldva). iktriad
Majd a regularra is kitalál valamit, hogy eltiltsák. 😀Stez
több mint 12 éve
Lehet egyszerűen csak így oldotta meg, hogy a lehető legkevesebbet dobáljon neki Fakéz Gabbert. 😀ui: kicsit csalódott vagyok, hogy nem Iktriad hozta a breaking newst.Nehéz ezt megtenni, ha nincs az ember gépközelben.
Escalade
ui: kicsit csalódott vagyok, hogy nem Iktriad hozta a breaking newst.Nehéz ezt megtenni, ha nincs az ember gépközelben.
Escalade
Eddig sem értettem mitől fostok, mindenkinek meglesz a szerződése a TC-ig, max a jaxeseknek nem 😛WyattNem a Jags tehet arról, hogy Blackmon úgy döntött iszik ÉS vezet megint egyet. (Anger szerződése meg TCig meg lesz oldva). iktriad
Majd a regularra is kitalál valamit, hogy eltiltsák. 😀
több mint 12 éve
Escalade
Eddig sem értettem mitől fostok, mindenkinek meglesz a szerződése a TC-ig, max a jaxeseknek nem 😛WyattNem a Jags tehet arról, hogy Blackmon úgy döntött iszik ÉS vezet megint egyet. (Anger szerződése meg TCig meg lesz oldva).
több mint 12 éve
@AdamSchefterColts QB Andrew Luck got his max slot, fully guaranteed. No off-set language.
több mint 12 éve
FarkyTeljesen spontán módon az az asztalon egy Colts sisak, ásványvíz, tartalék toll, példányok szépen derékszögben 😀
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Eddig sem értettem mitől fostok, mindenkinek meglesz a szerződése a TC-ig, max a jaxeseknek nem 😛WyattAttól h Irsay elpiázza a pénzt 😀
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Eddig sem értettem mitől fostok, mindenkinek meglesz a szerződése a TC-ig, max a jaxeseknek nem 😛
több mint 12 éve
Igen, bár számokat egyelőre nem tudni. De nem is számít, a lényeg a szignó, legalább fosnunk sem kell most már.
több mint 12 éve
végre. már csak Fleener és Allen van hátra
több mint 12 éve
Meg is van a szerződés. Végre nyugodtan aludhat minden Colts szrukoló, feszült pár nap áll mögöttünk...ui: kicsit csalódott vagyok, hogy nem Iktriad hozta a breaking newst.
edit: a várt 4 év, 22 millió, 14.5 aláírási bónusszal, csapat opció az ezt követő évre.
több mint 12 éve
Na ja.Közben meg Balfasz kapitány napok óta esküdözik, hogy Luck 100%-ra aláír a TC kezdetéig, így részt is fog venni rajta, nem lesz semmi gond sem.
De hát én az alkesznak már semmit sem hiszek el, folyamatosan hallucinál.
több mint 12 éve
Új arc a rosteren, érkezett a DT Jason Shirley.
több mint 12 éve
bizony ám, egy FieldGoal-nak hála
több mint 12 éve
Ha jól emlékszem Caldwellt csak 1x láttam megszólalni, amikor a Jets elleni Wildcard meccs alkalmával időt kért...FarkyAkkor ki is kaptunk amiatt az időkérés miatt emlékeim szerint. 😀
több mint 12 éve
Ha jól emlékszem Caldwellt csak 1x láttam megszólalni, amikor a Jets elleni Wildcard meccs alkalmával időt kért...
több mint 12 éve
Sehogy.Mindig is PM kommunikált a játékosokkal és irányította Őket, Caldwell meg.. csak úgy volt. 😊