Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 559 — The only discipline that lasts, is self discipline
A lényeg, hogy visszajöttek. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
Ezt hol hallottad? 1-2 napja még azt lehetett hallanipeterk2005
no offense, de vicces ilyet olvasni a twitter-korban, mikor másodpercre friss fórumon lehet követni, hogy mi épp a helyzet feléjük.Höri
Tudom én, de sajnos én már valószínűleg "régimódi" ember maradok. 😕
Az a baj, hogy "normális körülmények között" a cégemet vezetem, napi 12-14 órám rámegy, és örülök, ha utána esténként jut egy kis időm a hobbijaimra. Mostanában éppen van időm, mert a nyakam sajnos besz*rt, pihentetnem kell, és itthon cseszem az időt miatta. (Ezért is fosok mostanában ennyit szót errefelé. 😊)

De mivel nem szoktam hozzá, hogy használjam ezeket az új formákat - twitter, facebook, mobilról netezés, stb. - ilyenkor, amikor megtehetném, akkor se áll kézre. 😕 Így aztán időnkét rácsodálkozom az "ezer éves viccre" is...peterk2005
hát ugye a kérdés nekem lett feltéve, így hozzászólok én is😊
én sem twitterezem, sem semmi hasonlók, véletlenül futottam bele valami magyar cikkben nálam tájékozottabbak kommentjébe. én is általában sok más után jutok ilyen oldalakra, szóval másodkézből isformálódom, ezért is írtam h állítólag. a végeredmény a lényeg. mondjuk nagyon várom már h melyik meccsen lesz az első
"rohadjanak meg ezek sem jobbak mint a cserék" tartalmú hozzászólás

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 510 — ℧
pedig a twitter igen hasznos és jobb, mint az FB

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 559 — The only discipline that lasts, is self discipline
no offense, de vicces ilyet olvasni a twitter-korban, mikor másodpercre friss fórumon lehet követni, hogy mi épp a helyzet feléjük.Höri
Tudom én, de sajnos én már valószínűleg "régimódi" ember maradok. 😕
Az a baj, hogy "normális körülmények között" a cégemet vezetem, napi 12-14 órám rámegy, és örülök, ha utána esténként jut egy kis időm a hobbijaimra. Mostanában éppen van időm, mert a nyakam sajnos besz*rt, pihentetnem kell, és itthon cseszem az időt miatta. (Ezért is fosok mostanában ennyit szót errefelé. 😊)

De mivel nem szoktam hozzá, hogy használjam ezeket az új formákat - twitter, facebook, mobilról netezés, stb. - ilyenkor, amikor megtehetném, akkor se áll kézre. 😕 Így aztán időnkét rácsodálkozom az "ezer éves viccre" is...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
no offense, de vicces ilyet olvasni a twitter-korban, mikor másodpercre friss fórumon lehet követni, hogy mi épp a helyzet feléjük.

több mint 13 éve
Hehe, hát ja. 😊 Főleg a jobboldalon...

Bírók: Azért valljuk be, a hülyebírózások korábban jellemzően DPI-k, a helmet to helmet, ill. a QB támadása, stb. miatt voltak, aminek egy része(pl. DPI) nehezen megítélhető határesetes szitu, a többi (a h2h, QB-t támadó hibák) meg nem igazán a bírók hibája, ők csak alkalmazták az ők szabályokat amiket Goodell/NFL alkotott.

De olyanra, hogy pl. bal oldali receiverre ráfújnak illegal contactot miközben jobb oldali futás van, és a receivernek+védőnek annyi köze van a playhez, mint a nézőknek, biztos vagyok benne, hogy nem lesz példa. Vagy arra, hogy letépik a futó arcát is a sisakjával együtt, és nem fújnak. Engem ezek idegesítettek inkább - amik tömegével voltak a meccseken -, mint a GWI és az a másik 1-2 hasonló. Ez utóbbikon már inkább csak röhögni lehetett.

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 677 — Whoops, looks like something went wrong.
Én csak arra leszek kíváncsi, hány holding lesz a meccseken az OL-től, mivel szebályos eszközökkel elég nehézkesen tudják megfogni a DL-t általában. 😀

több mint 13 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Arra leszek kíváncsi, hogyha ők is elkövetnek hibákat (mert elfognak, hisz nem gépek) hogyan reagálják majd le a játékosok és az edzők.Vajon kuss lesz és az első fordulóban még mindenki meghúzza magát vagy már egyből megy a szitkozódás? 😀 Szerintetek megtapsolják a bírókat a meccsek elején a szurkolók? 😀

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Haleluja. 😊

(pfffff... halelujázni azon, hogy visszajönnek azok akiket korábban szidni szoktunk. Marha szokatlan. 😊)

több mint 13 éve
Imi1975 Indianapolis Colts 55
Már az NFL.com-on is kint a hír!Kedvenc bírómmal a főképen 😊(Ed Hoculli)Már a csütörtöki meccset is az "eredeti"bírók vezetik.
több mint 13 éve
Ezt hol hallottad? 1-2 napja még azt lehetett hallani, hogy igencsak messze még a megegyezés...

Aztec: Múlt héten nyomtam jópárat Lucky-ra, de ezen a héten, azok után ahogy kiszoptunk, nem tudom van-e kedvem nyomkodni bárkire is. 😊peterk2005
tényleg megegyeztek. én is azt a verziót hallottam sokáig, de sejtem a GWI sokat közelített az álláspontokon.
valami fórumon olvastam...

több mint 13 éve
szf61 Indianapolis Colts 1 343 — We got Luck.
Trai Essex nem húzta sokáig... mondjuk szar is volt meg dagadt.

“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
Egyedul a DL az, ami szerintem szar, es amin igazan erositeni kell majd. Davis belejon, Powers jo, nickelkent King is jo. Mondjuk meg annyi, hogy Freeney helyett majd egy jo pass rushert kene hozni. Zbiko egesz korrekt, Bethea meg elit. Jo, a vegen benyeltek azt a jatejot, de azt mar ugy, hogy se Davis, se King nem volt a secben serules miatt.
Most perpill azt mondom, hogy a DL es az OL az, ami igazan erositesre szorul, de FAn egy komolyabb WR erkezesenek is tudnek orulni.Stez
Ez így nekem is tetszene, de emellett maradok a safety mániámnál is. Akár egy elit FS és Bethea SS-be, vagy fordítva, mindegy, csak jöjjön egy elit oda hátra. 😉

több mint 13 éve
Ezt hol hallottad? 1-2 napja még azt lehetett hallani, hogy igencsak messze még a megegyezés...

Aztec: Múlt héten nyomtam jópárat Lucky-ra, de ezen a héten, azok után ahogy kiszoptunk, nem tudom van-e kedvem nyomkodni bárkire is. 😊

több mint 13 éve
állítólag már megvannak a bírók szerződései, jönnek a 4. fordulóban. és így talán nem sérül meg ogletree 😊

több mint 13 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Az nfl.com oldalán T.Y.Hiltonra és Luckra is lehet szavazni a rookie of te week kategoriában. Mikor volt utoljára olyan, hogy két Colts játékos is volt jelölve egyszerre? 😀

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 677 — Whoops, looks like something went wrong.
Flzoli:
ahhoz kepest, hogy a vedelemben szinte mindenki alulmeretezett, rendszeridegen, ahhoz kepest nem rossz a vedelem. Egyedul a DL az, ami szerintem szar, es amin igazan erositeni kell majd. Davis belejon, Powers jo, nickelkent King is jo. Mondjuk meg annyi, hogy Freeney helyett majd egy jo pass rushert kene hozni. Zbiko egesz korrekt, Bethea meg elit. Jo, a vegen benyeltek azt a jatejot, de azt mar ugy, hogy se Davis, se King nem volt a secben serules miatt.
Most perpill azt mondom, hogy a DL es az OL az, ami igazan erositesre szorul, de FAn egy komolyabb WR erkezesenek is tudnek orulni.

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Irsay úgy érezte, hogy Sergio Brown még nem elég a zseniális 2010-es Patriots secondary újraélesztéséhez, ezért leigazoltátok Darius Butlert is.Schleck
upgrade!

Mondjuk Brown akkora faszkarika volt vasárnap, hogy az elképesztő. Majdnem képes volt levinni Shorts-ot az 1-esen, hogy tutira kikapjunk.Höri
a remek képességű Safetyt, Sergio Brownt claimelte a Colts 😀 Habi
upgrade 😛

Jermale Hines és Joe Lefeged (várunk shawnka!) csodás backup párosánál nem tud visszaesést produkálni Szerhió.
Höri
Hasonló reakció, hasonló várható teljesítmény. 😀Schleck
Szerencsétlenek 😀

több mint 13 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem tudtam teljes egészében követni a meccseket, de akinek volt rá lehetősége, és szeme hozzá, le tudná írni, hogy muzsikál a védelem? 😊 Van épkézláb ember ott, vagy Mathis-en és Betheán kívűl mindenki cut, és besózni?
Vagy inkább az O# falat kéne foltozni a pénzből nyáron?

több mint 13 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
😀 ott komolyan imádkoztam,h TD-t kapjunk...40másodperccel vége előtt 1&10, 0 időkéréssel...így legalább imádkozhattam még

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 13 éve
Mit elégedetlenkedtek? Még az is lehet, hogy Butler le is fogja tudni vinni Shorts-ot az 1-esen. Tackle machine 😀

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Irsay úgy érezte, hogy Sergio Brown még nem elég a zseniális 2010-es Patriots secondary újraélesztéséhez, ezért leigazoltátok Darius Butlert is.Schleck
upgrade!

Mondjuk Brown akkora faszkarika volt vasárnap, hogy az elképesztő. Majdnem képes volt levinni Shorts-ot az 1-esen, hogy tutira kikapjunk.Höri
a remek képességű Safetyt, Sergio Brownt claimelte a Colts 😀 Habi
upgrade 😛

Jermale Hines és Joe Lefeged (várunk shawnka!) csodás backup párosánál nem tud visszaesést produkálni Szerhió.
Höri
Hasonló reakció, hasonló várható teljesítmény. 😀

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
upgrade!

Mondjuk Brown akkora faszkarika volt vasárnap, hogy az elképesztő. Majdnem képes volt levinni Shorts-ot az 1-esen, hogy tutira kikapjunk.

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Irsay úgy érezte, hogy Sergio Brown még nem elég a zseniális 2010-es Patriots secondary újraélesztéséhez, ezért leigazoltátok Darius Butlert is.

több mint 13 éve
😀 😀

Lehet, a GWD mellé lehet, fel kéne venni a GWI statisztikai mutatót is. 😊