NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Hogy készülnek a nagy kivetítőre a bevágásokAndrw Luck: bit.ly/P0VSq9
Coby Fleener: bit.ly/P0WcFm
😊
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
a secondary-re továbbra is ráférne egy kis erősítés
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Ez a 90 ember a training camp elején meglévő létszám.(Vastagon szedve az újoncok)
Quarterback (3):
Andrew Luck, Drew Stanton, Chandler Harnish.
Running back (6):
Donald Brown, Delone Carter, Darren Evans, Vick Ballard, Mewelde Moore, Deji Karim.
Wide receiver (11):
Reggie Wayne, Austin Collie, Donnie Avery, T.Y. Hilton, LaVon Brazill, Quan Cosby, Jeremy Ross, Griff Whalen, Jabin Sambrano, Kris Adams, Jarred Fayson.
Tight end (5):
Coby Fleener, Dwayne Allen, Andre Smith, Dominique Jones, Kyle Miller.
Offensive line (16):
T Anthony Castonzo, T/G Ben Ijalana, G Joe Reitz, T Jeff Linkenbach, C Samson Satele, G Mike McGlynn, T Winston Justice, T/G Mike Tepper, T George Foster, G Zane Taylor, C/G A.Q. Shipley, G Seth Olsen, G Hayworth Hicks, G Justin Anderson, T Steven Baker, G Jason Foster.
Defensive line (10):
E Cory Redding, E Fili Moala, T Antonio Johnson, T Brandon McKinney, T Josh Chapman, T Drake Nevis, T Ricardo Mathews, T Chigbo Anunoby, E James Aiono, T Jason Shirley.
Linebacker (14):
Dwight Freeney, Robert Mathis, Pat Angerer, Kavell Conner, Jerry Hughes, A.J. Edds, Larry Lumpkin, Jerry Brown, Mario Harvey, Justin Hickman, Tim Fugger, Scott Lutrus, Jerrell Freeman, Mario Addison.
Cornerback (12): Jerraud Powers, Kevin Thomas, Chris Rucker, Terrence Johnson, Cassius Vaughn Brandon King, Korey Lindsey, Buddy Jackson, Cameron Chism, Justin King, Antonio Fenelus, D.J. Johnson.
Safety 8:
Antoine Bethea, Tom Zbikowski, Joe Lefeged, David Caldwell, Mike Newton, Jermale Hines, Matt Merletti, Latarrius Thomas.
Punter (2): Pat McAfee, Brian Stahovich.
Placekicker (1): Adam Vinatieri.
Long snapper (2): Justin Snow, Matt Overton.
Elég sok a vastag betűs név, de nem baj
több mint 12 éve
Allen közben aláírtHungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Addait kidobta a Pats, kicsit tovább bírta, mint GonzoFarkymegint rájöttek, hogy kém, nem olyan könnyű meló ez úgy tűnik.
több mint 12 éve
Addait kidobta a Pats, kicsit tovább bírta, mint Gonzo
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
A 3. héten, a Jax ellen beiktatjuk a Colts legendák közé Edgerrin James-t. Jó választás, győztes meccsen jobban ujjonganak a drukkerek is.
több mint 12 éve
hehe, jogos.... 😊Arról szól amit aláírok...😀Ez a meme kurvára nem erről szól.tenorx
szf61
1000 fajta verziót gyártottak már,, ez is beleférszf61
"A győzelem igazán fontos. Ha másodikként érsz célba, csak a feleséged, és a kutyád fog emlékezni rád." - D. Hill
több mint 12 éve
Arról szól amit aláírok...😀Ez a meme kurvára nem erről szól.tenorx
szf61
1000 fajta verziót gyártottak már,, ez is belefér
több mint 12 éve
😀“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
ezeket csak azért csináljuk szerintem mert Irsay nem tudja mit írjon twitterre, és akkor gyorsan összedob egy cserét két future waiver arccalBlockbuster trade: www.nfl.com/news/story/09000d5d82abbc48/article/eagles-trade-dj-johnson-to-colts-for-ollie-ogbuempty taxiAs Höri used to say: "Championship" 😀szf61
több mint 12 éve
Blockbuster trade: www.nfl.com/news/story/09000d5d82abbc48/article/eagles-trade-dj-johnson-to-colts-for-ollie-ogbuempty taxiAs Höri used to say: "Championship" 😀
több mint 12 éve
Blockbuster trade: www.nfl.com/news/story/09000d5d82abbc48/article/eagles-trade-dj-johnson-to-colts-for-ollie-ogbu
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Ijalana és Castonzo is teljesen rendben lesznek a TC kezdetére, öröm s bódogság, csak idén maradjanak egészségesek is. 😀
több mint 12 éve
Magam úgy gondolom, hogy az az állítás igaz miszerint: vannak kis hazugságok, nagy hazugságok és van a statisztika.Tudom... tudom Bleacher Report......de akkor sem. 😊
De akkor is érdekes cikk Freeney-ről.
bit.ly/O3sn76szf61
Ezért utálom fociban ezt a honlapot. Vesznek 2 adatot (fizetés, sackek száma), és a kettő korrelációját figyelembe véve hibás következtetésekre jutnak (azaz olyan eredményre, amit ki akartak cikkből hozni).
Teljesen ignorál két fontos passrusher statisztikát, az irányító siettetését illetve leütését. Előbbiben a 2010-es úgynevezett hanyatló évében 4. volt az egész ligát tekintve (32.5-tel) és tavaly is 33-at összehozott. QB hitről nem találtam 2011-es adatot, 2 éve 10-zel végzett.
Freeney öregszik, túlfizetett, nem lesz már jobb és az új rendszerben lehet még inkább felgyorsul ez a tendencia. Cserébe még mindig a kevés "difference maker"-ek egyike a Colts védelmében, és ennyi túlfizetett játékos között nagyon messze van ettől a címtől...Escalade
Valóban a statisztikai adatokból azt hozol ki amit akarsz.
Én már olyat is láttam, hogy:
- punishment rate (QB hits + sacks)/passing attempts
- avoidance rate (Qb hits - sacks)/passing attempts
Egyébként QB hit tekintetében 2011-ben 14. lett Freeney
Lásd:
wp.advancednflstats.com/defenderstats.php?year=2011&pos=DE&season=reg
több mint 12 éve
Tudom... tudom Bleacher Report......de akkor sem. 😊
De akkor is érdekes cikk Freeney-ről.
bit.ly/O3sn76szf61
Ezért utálom fociban ezt a honlapot. Vesznek 2 adatot (fizetés, sackek száma), és a kettő korrelációját figyelembe véve hibás következtetésekre jutnak (azaz olyan eredményre, amit ki akartak cikkből hozni).
Teljesen ignorál két fontos passrusher statisztikát, az irányító siettetését illetve leütését. Előbbiben a 2010-es úgynevezett hanyatló évében 4. volt az egész ligát tekintve (32.5-tel) és tavaly is 33-at összehozott. QB hitről nem találtam 2011-es adatot, 2 éve 10-zel végzett.
Freeney öregszik, túlfizetett, nem lesz már jobb és az új rendszerben lehet még inkább felgyorsul ez a tendencia. Cserébe még mindig a kevés "difference maker"-ek egyike a Colts védelmében, és ennyi túlfizetett játékos között nagyon messze van ettől a címtől...
több mint 12 éve
Tudom... tudom Bleacher Report...De akkor is érdekes cikk Freeney-ről.
bit.ly/O3sn76
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
akkor boccs nem tudtam !
több mint 12 éve
No offense, de az elmúlt 1,5 oldal a topicban gyakorlatilag erről szólt (Luck aláírásáról), így nem túl sok új infót közöltél 😊
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
szf61 ezt most gúnyosan gondolod vagy tényleg tudtad?
több mint 12 éve
Megszületett a megállapodás Luck és a Colts között! Ideje volt 😀 !BéczkóNem mondod !?!?! 😊
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
Megszületett a megállapodás Luck és a Colts között! Ideje volt 😀 !