Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Egy szöszi QB nekünk éppen elég. Viszont remélem Gene Smith tollal és szerződésekkel a kezében áll jelenleg a lukács olaj bejáratánál, és 1-2 embert elhoz a szeméttelepetekről (csak hogy őrizzük a hagyományokat 😊).Paintert is kitették 😕zolika26majd elviszi a Jax, azonnal kezdhet.Höri
több mint 12 éve
elhozzuk Jacobsot Addai helyére 😀Farkysokat fog kérni Ő ahhoz
Donald kacsa lesz az új franchise RB-nk
több mint 12 éve
elhozzuk Jacobsot Addai helyére 😀Farkyki kéne ütni egy válaszfalat, hogy beférjen az öltözőbe, de fene bánja.
mondjuk 3.7 yard/carry-vel annyira nem tolt nagy évet 😀
több mint 12 éve
elhozzuk Jacobsot Addai helyére 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Az fasza, de ha Addai és Brackett idénre semmi pluszt kb. nem szabadított fel, akkor még megtarthattuk volna Őket és kivágjuk jövőre. Lett volna depth legalább és 1-2 korrekt játékos. Így semmi sem lesz.De egyébként baszottul kíváncsi vagyok, hogy Grigsonék mit akarnak, mert én szerintem a piacon is durrantani akarnak valamit.
több mint 12 éve
UDFA-kbol kell majd feltolteni a keretet?salanderSaturday is az volt, nincsen itt probléma.
több mint 12 éve
ennyire nem bíztok Luckban, hogy megnyeri az SB-t? 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Utánanéztem .. Bullit, Clark, Painter kb. 5 milliót szabadít fel az idei Cap-ból.Addai, Brackett idén szinte semmit... 2013-ban többet.
Az idei Colts lassan rossszabb lesz mint a tavalyi.
2013-ra építkeznek már szerintem.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
aztec
1 360
Hűű, de sok need lesz így. Lehet jövőre is jó helyen tud húzni a Colts.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Hát az tény, hogy nem sok értelmes ember maradt, ezt felépíteni kell pár szezon.
több mint 12 éve
UDFA-kbol kell majd feltolteni a keretet?
több mint 12 éve
na ja, csak azt nem értem, hogy Clarkot minek basztuk ki, amikor eddig úgy volt, pénzügyileg nem éri meg, ráadásul ezzel ismét egy hatalmas need keletkezett
több mint 12 éve
teljes rebuild oké, de már csapatunk sem marad és hatalmas cap space sem lesz piacraStezezzel eldőlt, hogy nem 2012-ben akarunk visszatérni az elitbe.
több mint 12 éve
marci
1 023
Na ha most nem hozunk senkit FA-ról akkor soha...FarkyNagy halat minek? Irsay a sajttájon azt ecsetelte, hogy jelenlegi helyzetben a pickjeinket alig tudjuk majd aláiratni, gondolom ehhez is kellett a sérült/öreg/visszaesett veteránok kipaterolása.
több mint 12 éve
uhh apám, ez kezd komoly lenninagyon azon vagyunk, hogy kipakoljuk az előző generációt, teljes rebuild oké, de már csapatunk sem marad és hatalmas cap space sem lesz piacra
több mint 12 éve
Na ha most nem hozunk senkit FA-ról akkor soha...
több mint 12 éve
Paintert is kitették 😕zolika26majd elviszi a Jax, azonnal kezdhet.
de itt van nekünk Vittatoe, nincs miért izgulni.
több mint 12 éve
Építi LA-ben a csapatát Peyton. Nagggyon gyanús!
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Meg Clark, Addai és Bullitt isWyatt+ a festőt is.
több mint 12 éve
Paintert is kitették 😕
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Meg Clark, Addai és Bullitt isWyattGyűjtik a pénzt Freeney-re ?
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
Brackett cutolva.3 év alatt 18.2 milliót kellett volna adni neki.