Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Személy szerint a Cardsnak örülnék, Miami elmenne.Escalade
a Denvertől pedig köpni-nyelni sem tudunk 😀

nekem a háromból az tetszene leginkább

több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Egy kis Manning összefoglaló:
- közeledik a döntéséhez,
- eddig a csapatokkal csak sporttal kapcsolatos dolgokról beszélt (roster, elképzelések, stb), pénzről nem,
- mind a Seahawks, mind a Chiefs kiesett (kár, két szimpatikus csapat és ideális környezetnek tűntek kívülről),
- egyes hírforrások szerint a Denver, mások szerint a Cardinals a favorit, de mindkettő ott van a kalapban,
- Miamiba még csábítják, holnap kiderül, eredményesen-e,
- nem a pénz lesz az elsődleges szempontja, de nem kétséges, hogy kapni fog bőven,
- az előbb említett 3 kérőből a Broncosnak van legnagyobb helye a salary cap alatt, ami a megjósolható FA invázióban segíthetne,
- fű alatti csapatnak esetleg a 49erst és a Titanst jósolják, előbbi nyilván több mint érdekes lenne, de nem sok jel mutatkozik a reális esélyre (sajnos-bár abszurd hogy sokan Smith szerződtetésének b. opciójaként emlegetik).

Személy szerint a Cardsnak örülnék, Miami elmenne.

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
ami eddig is kb. nyilvánvaló volt, Gonzot nem marasztaljuk, biztosan nem marad nálunk így

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Pont VJ soha nem írna alá ilyen szerződést. Mert ugye ez úgy lehet, ha nincs magas aláírási meg semmi elosztandó lóvé, csak idénre kevés, jövőre sok éves fizetés. Aztán ha kirúgnak, játszottál kevésért egy évet. VJ ezen max egy jót röhögne, mielőtt elkerget.
Mario is sztem most akar pénzt, nem majd egyszer. Én ezt tartanám szem előtt. Továbbá nem is értem egy játékos miért tartaná fontosabbnak a csapat érdekeit, mint a sajátját? Nyilatkozni mindenki ezt szokta, de valójában miért? Egy olyan csapatét, ahol nem is játszott soha.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
tehát jön Mario Williams és Vincent Jackson is, minimum

több mint 12 éve
Lehet hogy butaság az elméletem,de nem lehet,hogy ez a idén pocsék,de a további évekre igen kedvezőnek tűnő cap helyzet lehetőséget ad azért a franchisenak néhány okos szerződésre?

Ha 1 FAval olyan szerződést íratnánk alá,hogy 2012re kevés cap helyet vegyen el,majd 2013 leszakítson 1 jelentős összeget,úgy talán kezelhető lenne ez az FA időszak.

De nem értek hozzá,javítsatok ki nyugodtan. 😊Tony Adams
ja, elméletileg ez működhet

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 233
Értem, így már érthető. Én azt hittem, hogy jövőre nem lenne ekkora cap hit, de ezek szerint tévedtem. Akkor máris támogatom, legalábbis egy részét

több mint 12 éve
szf61 Indianapolis Colts 1 343 — We got Luck.
Én azt nem értem ebben az egészben, hogy egy csomó olyan játékost vágtunk ki, akik csak minimális összeget szabadítottak fel a sapkában, a többi cap hit. Magyarul olyanokat, akik kirúgása csak jövőre lesz jó a cap helyzetéből. Akkor kérdem én, mi a francért nem maradhattak volna még egy évet?! Nem marad olyan játékos a csapatba aki az elmúlt években kezdő volt.

Ezt megmagyarázhatná valaki nekemdugo1993
A alapfizetéseken kifizetett különböző bónuszok (signing bónusz, roster bónusz stb ) miatt van a kalmajka.
Ezeket ugyan egyben fizetik ki, de sapka szempontból elosztják a szerződés teljes időtartamára.
Ráadásul ezek a bónuszok általában évenként egyre emelkedő mértékűek.

Manning példáján bemutatva itt leírtam, miért nem mindegy mikor rúgsz ki valakit:

http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=451864#p451864

Ezen a példán is láthatod, hogy így, hogy március 8.-a előtt elküldték Manninget 16 millió dead cap maradt utána.
Ha március 8 után küldték volna el már 44 millió lett volna.

“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Ha 2012 után vágjuk ki őket, akkor 2013-ban lettek volna dead capek. Semmi értelme nincs húzni a rebuildet, minél gyorsabban minél mélyebbre süllyed a csapat, annál gyorsabban fel lehet jönni a jó pickek és rahedli cap space segítségével.
több mint 12 éve
Én azt nem értem ebben az egészben, hogy egy csomó olyan játékost vágtunk ki, akik csak minimális összeget szabadítottak fel a sapkában, a többi cap hit. Magyarul olyanokat, akik kirúgása csak jövőre lesz jó a cap helyzetéből. Akkor kérdem én, mi a francért nem maradhattak volna még egy évet?! Nem marad olyan játékos a csapatba aki az elmúlt években kezdő volt.

Ezt megmagyarázhatná valaki nekem

több mint 12 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Lehet hogy butaság az elméletem,de nem lehet,hogy ez a idén pocsék,de a további évekre igen kedvezőnek tűnő cap helyzet lehetőséget ad azért a franchisenak néhány okos szerződésre?

Ha 1 FAval olyan szerződést íratnánk alá,hogy 2012re kevés cap helyet vegyen el,majd 2013 leszakítson 1 jelentős összeget,úgy talán kezelhető lenne ez az FA időszak.

De nem értek hozzá,javítsatok ki nyugodtan.😊
több mint 12 éve
2012 az alapok lerakasarol szol, 2013-ban robbantunk majd, lesz ra elegendo cap spaceunk is. 😊

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Így van, sokszor a megújulás nagyon jókat hoz ki egy csapatból, példa erre pár évvel ezelőtt a Bucs is, idén a Bengals.
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Tekintve, hogy momentán tilos játékost igazolni, csak elengedni lehet, így gyanítom lesz még változás a keretben.Höri
Na ja ... de ennyi változás ???
Különös tekintettel, hogy a dead cap miatt kb 90 Millió van csapatot kiállítani.
2012 biztos nem a mi évünk lesz még.
De nem baj.... Go Blue!szf61
A Miami 1-15 után 1/1-ként, 11-5-el csoportgyőztes volt a következő évben. Ezzel nem azt mondom, hogy ti is így jártok majd, de nem szabad leírni soha sem egy csapatot sem.
több mint 12 éve
Tekintve, hogy momentán tilos játékost igazolni, csak elengedni lehet, így gyanítom lesz még változás a keretben.Höri
Na ja ... de ennyi változás ???
Különös tekintettel, hogy a dead cap miatt kb 90 Millió van csapatot kiállítani.
2012 biztos nem a mi évünk lesz még.
De nem baj.... Go Blue!

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 651 — Axel Foley
Mivel hogy jelenleg Luck-nak nincs kinek passzolnia, nincs előtte fal, nincs secondary, nincs vízhordó fiú, szertáros és a portásról is azt hallani hogy elküldik, a 2012-es évet ezennel lezárhatjuk.

Új mottóm: Suck WITH Luck 😊szf61
Azért az FA időszak kezdete előtt lezárni egy bajnoki szezont...

több mint 12 éve
Tekintve, hogy momentán tilos játékost igazolni, csak elengedni lehet, így gyanítom lesz még változás a keretben.

több mint 12 éve
Mivel hogy jelenleg Luck-nak nincs kinek passzolnia, nincs előtte fal, nincs secondary, nincs vízhordó fiú, szertáros és a portásról is azt hallani hogy elküldik, a 2012-es évet ezennel lezárhatjuk.

Új mottóm: Suck WITH Luck 😊

több mint 12 éve
en is ismerek egy ilyen embert bar azt meg nem mernem mondani h mikor jon ki es milyen posztra
de playmaker az pedig itt nincs.

Black MambaFake
Wow ... Ezt nevezem sebességnek. Sztakurva milyen gyors ez a gyerek.
RB-nek szerintem madárcsontú (175 cm, 78 kg).
WR-ként is félő hogy széttépik.szf61
D-Jaxes

több mint 12 éve
en is ismerek egy ilyen embert bar azt meg nem mernem mondani h mikor jon ki es milyen posztra

Black MambaFake
Wow ... Ezt nevezem sebességnek. Sztakurva milyen gyors ez a gyerek.
RB-nek szerintem madárcsontú (175 cm, 78 kg).
WR-ként is félő hogy széttépik.

több mint 12 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan

Black MambaFake
Impresszív. Jöhet! 😊

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
2014, Sammy Watkins. Már idén első körös lett volna, de freshman 😀Höri

Black Mamba
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
From TWITTER (Shake1n1bake)
The mass cuts have basically given the Colts 26mil more cap room...
But all the dead money has them building a team with a ~90mil cap.

Azért volt értelme az elmúlt két év szerződéseinek.
Chris Polian a kurva anyádat.szf61
ahogy nezem ez az utolso 2 sor szalloige lesz 😀
több mint 12 éve
Na akkor beszéljünk a draftról.
2013-ban kit hozunk 1/1-re?
Lesz valami Megatron? Kelleni fog. 😀Stez
Woodskristof
USC WR, igazi életbiztosítás. Nem.

2014, Sammy Watkins. Már idén első körös lett volna, de freshman 😀

több mint 12 éve
Törölt felhasználó