Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
kell a pénz Reggie-re meg Clarkra
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
aztec
1 360
Gondolom elit elkapó nélküli csapathoz nem igazol Manning, így szerintem Miami kuka.Mondjuk ilyen erővel nem értem, hogy mit keresett nálunk. 😂
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
azért idén valami hasonló stealt mi is bemutathatnánk, ami azt illetimondjuk vicces, állítólag PM miatt cserélték el Marshallt 😀
több mint 12 éve
Marshall nem igazol kiesőcsapatba 😀 megkeresni is időpocsékolás lett volna
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
öhm, 3+3-at talán nekünk is megért volna Marshall 😀Stezalapvetoen egyetertek ha csak a jatektudast nezzuk. de lucknak aki igy is egy kurvanehez helyzetbe fog kerulni
sztem elonyos h nem hozunk a nyakara egy olyan embert aki tud is es meg a tetejebe egy hulye diva is.
ebbol a szitubol jol nem lehetett vna kijonni.
ha marshall jol jatszik az elso perctol kezdve akkor : nem jar a pofaja, luckot vsz nem terrorizaljak szet (mmint a sajto),
es kb itt a vege a pozitivumoknak.
ha marshall nem valik be az elso perctol akkor : megallas nelkul a labdaert rinyal, beugat barkinek barmilyen stilusban, hazabassza az ujonc qbnk onbizalmat, stb.
marshall kurvanagy jatekos ez vitan feluli de en ebben a helyzetben amiben mi vagyunk
nem vagyok kifejezetten boldogtalan h nem hoztak ide meg ilyen csekely arert sem.
több mint 12 éve
öhm, 3+3-at talán nekünk is megért volna Marshall 😀
több mint 12 éve
aham ez pont roton, de elég sok oldalt nézek párhuzamosan így piacnyitáskor 😀egy szóval sem írtam, hogy a ravens 3-4-et játszott volna, tudom, hogy nem azt játszott 😉jo bocsi csak mar annyiszor leirtad h pagano->3-4->mi is valtunk gondolatmeneted h ugynezki mar egybol harapok 😀
a hírt magát, amit olvastam, abban volt írva, hogy 3-4-es nosenak szánnánk
természetesen hogy a hír mennyiben igaz, az már más kérdés, én is remélem, hogy nem fizetünk ki egy kisebb vagyont neki, ha valóban hoznánkStez
az meg h a hirben mi volt irva leszarom. mondjuk nagy szaktudas kellhet amugy ahhoz h ezt vki kitalalja h soliai vajh miert kellhet egy csapatba 😀 hol volt ez roton ?Fake
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
egy szóval sem írtam, hogy a ravens 3-4-et játszott volna, tudom, hogy nem azt játszott 😉jo bocsi csak mar annyiszor leirtad h pagano->3-4->mi is valtunk gondolatmeneted h ugynezki mar egybol harapok 😀
természetesen hogy a hír mennyiben igaz, az már más kérdés, én is remélem, hogy nem fizetünk ki egy kisebb vagyont neki, ha valóban hoznánkStez
az meg h a hirben mi volt irva leszarom. mondjuk nagy szaktudas kellhet amugy ahhoz h ezt vki kitalalja h soliai vajh miert kellhet egy csapatba 😀 hol volt ez roton ?
több mint 12 éve
egy szóval sem írtam, hogy a ravens 3-4-et játszott volna, tudom, hogy nem azt játszott 😉így elsőként Soliaííííííí miatt érdeklődünk, aki FA leszstez. utoljara. a ravens nem jatszott 3-4et.
Paganonak nyerő lenne, mint 3-4-es noseStez
te honnet szeded akkor megis h o azt akar jatszatni velunk ?
soliai amugy egy foshalmaz. volt egy kafa eve meg egy halom kozepszeru/rossz. huzzon innet a fenebe.
garcont meg remelem nem fogjuk csak azert #1 wrnek valo fizetessel kituntetni mert kenyszerpalyan mozgunk.
az egy hatalmas blama lenne az uj fonak ha egybol egy ilyen elbaszassal kezdenenek.Fake
természetesen hogy a hír mennyiben igaz, az már más kérdés, én is remélem, hogy nem fizetünk ki egy kisebb vagyont neki, ha valóban hoznánk
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
így elsőként Soliaííííííí miatt érdeklődünk, aki FA leszstez. utoljara. a ravens nem jatszott 3-4et.
Paganonak nyerő lenne, mint 3-4-es noseStez
te honnet szeded akkor megis h o azt akar jatszatni velunk ?
soliai amugy egy foshalmaz. volt egy kafa eve meg egy halom kozepszeru/rossz. huzzon innet a fenebe.
garcont meg remelem nem fogjuk csak azert #1 wrnek valo fizetessel kituntetni mert kenyszerpalyan mozgunk.
az egy hatalmas blama lenne az uj fonak ha egybol egy ilyen elbaszassal kezdenenek.
több mint 12 éve
így elsőként Soliaííííííí miatt érdeklődünk, aki FA leszPaganonak nyerő lenne, mint 3-4-es nose
több mint 12 éve
Eléggé meglepődtem ezeken a Peyton-->Titans infókon.Remélem hogy csak az árát akarja felsrófolni,és nem gondolja ezt komolyan... :/
több mint 12 éve
Garconnal leül a vezetőség még egyszer a piac nyitása előtt.#1 WR fizetést akar, ami eddig is alap volt. kíváncsian várom. Félek, hogy úgy tartjuk meg, hogy jelentősen túlfizetjük.
több mint 12 éve
Nem rossz gondolat. 😊 Szvsz a sok ex-Patses arc lehet nem szimpi nekiTúl jó a fal meg a játékoskeret a Chiefsnél, nincs benne kihívás.Delonso_- mind a Seahawks, mind a Chiefs kiesett (kár, két szimpatikus csapat és ideális környezetnek tűntek kívülről)EscaladeOlvastál arról valamit, hogy a Chiefs miért nem jött nála számításba?Lance
Szerk. mily csodálatos ajándéktárgyra bukkan az ember a neten:
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Túl jó a fal meg a játékoskeret a Chiefsnél, nincs benne kihívás.- mind a Seahawks, mind a Chiefs kiesett (kár, két szimpatikus csapat és ideális környezetnek tűntek kívülről)EscaladeOlvastál arról valamit, hogy a Chiefs miért nem jött nála számításba?Lance
több mint 12 éve
Imi1975
55
Szerintem mindenképpen a lovaknál akar maradni😊Csikóból vadlóvá 😀
több mint 12 éve
Semmi részletet. Rengeteg tényező lehet, találgatni is felesleges.- mind a Seahawks, mind a Chiefs kiesett (kár, két szimpatikus csapat és ideális környezetnek tűntek kívülről)EscaladeOlvastál arról valamit, hogy a Chiefs miért nem jött nála számításba?Lance
több mint 12 éve
- mind a Seahawks, mind a Chiefs kiesett (kár, két szimpatikus csapat és ideális környezetnek tűntek kívülről)EscaladeOlvastál arról valamit, hogy a Chiefs miért nem jött nála számításba?
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
Amúgy ez a Tebow gyerek...nem is értem. Azért mert szűz, meg vallásos egyből kezdőnek kell lennie?dugo1993nem azért kezdő, mert valahogy tud nyerni.
offf
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
dugo93
4 233
Amúgy ez a Tebow gyerek...nem is értem. Azért mert szűz, meg vallásos egyből kezdőnek kell lennie?
több mint 12 éve
a Broncosba megy, Tebow meg megy a Patsbe, Brady meg visszavonul
több mint 12 éve
Két meccsig, míg olyat kapna az egyik Cheifs védőtől, hogy körbejárna.Denver? Ha valakinél nem életbiztosítás egy QB élete az ők.
Az inkonzisztens front officeról nem is beszélve.
több mint 12 éve
Ötletem sincs, mit lát ebben az offense-ben. Se WR, se RB, fal soso. Talán, hogy itt kapná a leginkább szabad kezet, de akkor is...Személy szerint a Cardsnak örülnék, Miami elmenne.Escaladea Denvertől pedig köpni-nyelni sem tudunk 😀
nekem a háromból az tetszene leginkábbHöri
több mint 12 éve
Én meg a legkevésbé örülnék ennek. Timmy állítólag azt mondta, ő bizony akkor szeretne ez esetben elmenni, ami újra értelmezné Jacksonville környékén a 'March Madness' jelentését(=Trade for Tebow). Inkább eltekintenék ettől ha lehet....Személy szerint a Cardsnak örülnék, Miami elmenne.Escaladea Denvertől pedig köpni-nyelni sem tudunk 😀
nekem a háromból az tetszene leginkábbHöri