Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
dugo93
4 233
Amikor tavalyelőtt Clark sérült volt, szerintem egész jól helyettesítette Tamme. Bár ebből nehéz kiszedni, hogy az ő teljesítménye mennyire függött PM zsenijétől.Lassan kezdem úgy érezni, hogy nincs elúszva ez a 2012es szezon. Még kellene McLain+a secondary erősítése+ talán még a falba valaki. Offenseben pedig a fal és egy elkapó.dugo1993ez pont elég nehéz feladat 😊
kellene TE is, mert félek, hogy Fleener nem fog leesni 2/2-re
és már így rögtön első évében kellene néhány jó célpontot hozni Luckynak, mert így szarban lesz
legalább ennyivel segíteni kéne márStez
Mondjuk az is egy alternatíva, hogy az offenset erősítjük inkább, Pagano meg összerak így is egy egész jó védelmet. Baltimoreban már bizonyított, hogy ért hozzá. Mondjuk ott azért jobb választéka volt.
több mint 12 éve
Heller?Lassan kezdem úgy érezni, hogy nincs elúszva ez a 2012es szezon. Még kellene McLain+a secondary erősítése+ talán még a falba valaki. Offenseben pedig a fal és egy elkapó.dugo1993ez pont elég nehéz feladat 😊
és már így rögtön első évében kellene néhány jó célpontot hozni Luckynak, mert így szarban lesz
legalább ennyivel segíteni kéne márStez
több mint 12 éve
Lassan kezdem úgy érezni, hogy nincs elúszva ez a 2012es szezon. Még kellene McLain+a secondary erősítése+ talán még a falba valaki. Offenseben pedig a fal és egy elkapó.dugo1993ez pont elég nehéz feladat 😊
legalább ennyivel segíteni kéne már
több mint 12 éve
ennyi pénzért bassza is 😀már két napja azt pofázzák a csapatnál, hogy Freeney trade blockon van és odaadnánkFreeney hogy jött ide?rosszul írtam, kérdés akart lenni, főleg azért mert ahogy te is írtad ilyen sémába sehogy sem illik.Farky
3-4-be endnek kurva kicsi, OLB-nek meg alacsony
magába a sémába sehogy sem illik, ezért nem lepne meg egy esetleges trade, de Redding leigazolása semmiben sem hat ráStez
nem tudom ez igaz-e, mondjuk valami 14,1 milliót visz el a capből, a sémába sehogy sem illik bele, emiatt nem is lepne meg.. ugyanakkor Pagano meg azt mondta, hogy örülne, ha Freeney minél tovább maradna nálunk, de lehet, ezek csak a szokásos kötelező nyilatkozatok
passzolom, bár szerintem nem fogjuk tradelni
de az tuti, hogy vicces lesz 3-4-ben
mondjuk első évben gondolom tolunk valami hibridet, a 4-3-as playeknél meg baszhatja kedvére a QBk seggét 😊Stez
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
mondjuk dumervil sem egy égimeszelő😊Akkor Freeney megy!?FarkyFreeney hogy jött ide?
magába a sémába sehogy sem illik, ezért nem lepne meg egy esetleges trade, de Redding leigazolása semmiben sem hat ráStez
több mint 12 éve
dugo93
4 233
Lassan kezdem úgy érezni, hogy nincs elúszva ez a 2012es szezon. Még kellene McLain+a secondary erősítése+ talán még a falba valaki. Offenseben pedig a fal és egy elkapó.
több mint 12 éve
már két napja azt pofázzák a csapatnál, hogy Freeney trade blockon van és odaadnánkrosszul írtam, kérdés akart lenni, főleg azért mert ahogy te is írtad ilyen sémába sehogy sem illik.FarkyAkkor Freeney megy!?FarkyFreeney hogy jött ide?
nem tudom ez igaz-e, mondjuk valami 14,1 milliót visz el a capből, a sémába sehogy sem illik bele, emiatt nem is lepne meg.. ugyanakkor Pagano meg azt mondta, hogy örülne, ha Freeney minél tovább maradna nálunk, de lehet, ezek csak a szokásos kötelező nyilatkozatok
passzolom, bár szerintem nem fogjuk tradelni
de az tuti, hogy vicces lesz 3-4-ben
mondjuk első évben gondolom tolunk valami hibridet, a 4-3-as playeknél meg baszhatja kedvére a QBk seggét 😊
több mint 12 éve
rosszul írtam, kérdés akart lenni, főleg azért mert ahogy te is írtad ilyen sémába sehogy sem illik.Akkor Freeney megy!?FarkyFreeney hogy jött ide?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Akkor Freeney megy!?FarkyFreeney hogy jött ide?
magába a sémába sehogy sem illik, ezért nem lepne meg egy esetleges trade, de Redding leigazolása semmiben sem hat rá
több mint 12 éve
ez nem kérdés, jó fogásja télleg. akkor ez jó fogásbraxa88itt valszeg DT lesz Redding, nem?braxa883-4-et fogunk játszani
end lesz gondolomStez
és hamarosan a McClain hírek is meg fognak jelenni, Pagano vélhetően csábítgatja már néhány volt játékosát 😊
több mint 12 éve
Akkor Freeney megy??
több mint 12 éve
braxa88
12 534
ja télleg. akkor ez jó fogásitt valszeg DT lesz Redding, nem?braxa883-4-et fogunk játszani
end lesz gondolomStez
több mint 12 éve
itt valszeg DT lesz Redding, nem?braxa884-3ban Dt.
Nálunk is az volt még Rogers mellet.
Sztem jó igazolás.
több mint 12 éve
itt valszeg DT lesz Redding, nem?braxa883-4-et fogunk játszani
end lesz gondolom
több mint 12 éve
Adam Schefter @AdamSchefterna végre valami
Cory Redding reaches agreement with Indianapolis on a 3-year $10.5 million deal.Bazzani
Reddingnek örülök, kelleni fog ebbe az új védelembe
most kérném Mathist 😊
több mint 12 éve
braxa88
12 534
itt valszeg DT lesz Redding, nem?
több mint 12 éve
Adam Schefter @AdamSchefter Cory Redding reaches agreement with Indianapolis on a 3-year $10.5 million deal.
több mint 12 éve
ez hülyeséggondolom ja, pár hely feltrade mellé adta az Eagles JusticetLinkenbach-hoz képest szvsz upgrade 😀empty taxi
csak kurvára nem tudom minek kellett ez nekünkStez
tökre lényegtelen, hogy upgrade-e, fölöslegesen adtunk 6. kört, ráadásul Justice szar is és 4 millával terheli a capet
hozzá hasonló OT-t találunk másik 10-et a piacon egyébként is, aki nem baszná emg ennyire a capet, ha aláírna, de még a 6. körünket sem kellene érte odaadnunk
.. szóval akkor... minek?
upgradenek upgrade, de Linkenbach helyére én is az vagyok
több mint 12 éve
gondolom ja, pár hely feltrade mellé adta az Eagles JusticetLinkenbach-hoz képest szvsz upgrade 😀
csak kurvára nem tudom minek kellett ez nekünkStez
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
közben Carlson meg a Vikingshoz alá fog írniGrigsonék alszanak
több mint 12 éve
idei 6. körről van szó?Farkygondolom ja, pár hely feltrade mellé adta az Eagles Justicet
csak kurvára nem tudom minek kellett ez nekünk
több mint 12 éve
idei 6. körről van szó?
több mint 12 éve
Eagles have traded OT Winston Justice and a 6th round pick to the Colts for a 6th round pick.vassadiés mihez kezdünk Justicceal?
Herremans kellett volna baszki 😀
remek, hogy Phillys ismeretségünk van Grigson miatt és megy a bizniszelés, de legalább használható embereket hoznánk..
de kezdek félni, hogy Desean is itt köthet ki, ha Grigsonon múlik, valamint a Phillyből fogunk most kukázgatni
jöjjön inkább Mathis és Carlson, de hamar
szerk.:
ja, most nézem csak, Justice 4 millát visz el a capből
bloáá
több mint 12 éve
Ez mind igaz, nem is ügyetlen gyerek a mi Pierre-ünk, de egy két circus-catch mellett bennem a droppok is nagyon élénken élnek.Garcon fiatalabb asszem 7 évvel, továbbra sem meglepetés szerintem a két összeg közti különbség.....s Wayne 3 évre 17.5 milliós szerződést írt aláStezEhhez képest Garcon 5 év, 42,5 millió ?????
Megőrült a világ, de Skins biztosan ...szf61
Waynenek ez az utolsó kontraktusa, Garconnak meg az első nem-rookie. Borítékolható volt, hogy ez leszHöri
Szerintem túlfizették... a Grigsonék által ajánlott 35 millió reálisabb ár.
Whatever... az ő dolguk.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison