Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
Amit várni is lehetett, azt rebesgetik, hogy az LT-OC poszt ki van bérelve Castonzo és Satele által, az LG poszt lyuk, mert Ijalanával terveznének, de továbbra is gebasz van a térdével, McGlynn RG és Justice RT kezdő helye meg Grigsonék Philly vonatkozása miatt eléggé sanszos lesz.
Mondjuk egyébként is olyan fos a depth mindenhol, hogy szinte tutira ez lesz a kezdő, de azért most belegondolva, lesz Luckynak egy-két komoly menekülése, főleg a fal jobb oldala lesz egy kicsit gyengécske. 😀
És akkor nem számoltunk azzal, hogy Castonzo sérülékeny, Ijalana is max 4 meccs és IR. 😀

több mint 13 éve
szf61 Indianapolis Colts 1 343 — We got Luck.
Kis vidámság:

Az alábbi videón 1:05-től

http://bit.ly/KlYovh

Téma: Vajon a Jets jobb lesz-e idén, mint volt.

Warren Sapp:
You said they have a plan?
( Azt mondtad van tervük?)

In the words of the great Mike Tyson:
( A nagyszerű Mike Tyson szavaival élve😊

Everybody has a plan, until they get punched in the mouth !
(Mindenkinek van terve, amíg pofán nem csapják!)

😀 😀

“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
Hilton aláírt.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Korey Lindsey CB jött waiverről. A Bengals kirakta a végső cutoknál tavaly, a Cardinals PS-ben vegetált idény közben

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 497 — ℧
a büdös köcsög, ki kell vágni a ligából, hogy hasonló tévedés többször ne történhessen meg velemStez
Ez most kire is vonatkozik ?szf61
Whalen

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
a büdös köcsög, ki kell vágni a ligából, hogy hasonló tévedés többször ne történhessen meg velemStez
Ez most kire is vonatkozik ?

több mint 13 éve
a büdös köcsög, ki kell vágni a ligából, hogy hasonló tévedés többször ne történhessen meg velem

több mint 13 éve
eddig nem voltam rászorulva h fejből tudjam a teljes Stanford rostert 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
basszátok meg, ti nem tudtátok hogy 2 van? szégyen 😛

több mint 13 éve
közeben megvan a megoldás, nálunk van Griff Whalen WR Stanford, a Bengalsnál meg Ryan Whalen WR Stanford 😀
http://www.colts.com/team/roster/griff-whalen/754d0685-385b-42ff-a6fb-d08d308568e5/
http://www.bengals.com/team/roster/Ryan-Whalen/e84aa0ea-6783-4841-a7a0-9394d3be48cc

több mint 13 éve
a Bengals topikban miért hiszik úgy, hogy Whalen rosterért küzd náluk?
sőt, még az is elhangzott, hogy a Colts akarja Őt Luck miatt, de én még ott tartok, hogy Whalen alapból a Colts játékosa, most is 😀Stez
Whalen was signed by the Indianapolis Colts as an undrafted free agent following the 2012 NFL Draft on April 28, 2012

lehet erről lemaradtak 😀

több mint 13 éve
a Bengals topikban miért hiszik úgy, hogy Whalen rosterért küzd náluk?
sőt, még az is elhangzott, hogy a Colts akarja Őt Luck miatt, de én még ott tartok, hogy Whalen alapból a Colts játékosa, most is 😀

több mint 13 éve
máskülönben nehezen maradt volna egészséges 😀

több mint 13 éve
Gonzo is sokáig volt Patrióta, el is küldtékFarky
ilyen hamar észrevették, hogy kummant? 😀

több mint 13 éve
Gonzo is sokáig volt Patrióta, el is küldték

több mint 13 éve
#Colts sign vet OL George Foster, cut FB Ryan Mahaffey.

ennyit az FB-kről 😀Farky
eléggé omg húzás, 2007-ben jól jött volna.

több mint 13 éve
#Colts sign vet OL George Foster, cut FB Ryan Mahaffey.

ennyit az FB-kről 😀

több mint 13 éve
wmitty Indianapolis Colts 729 — Colts fan
nocsak!

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Geyza 109 — Colts fan
off

bocsi ha már meg lett tárgyalva egyszer, de wmitty volt olyan rendes, és a colts mellett az usfl-ről is tett fel videót a hálóra. hát véletlenül ebbe botlottam bele: http://120yard.blog.hu/2012/05/14/ujraindul_az_ufsl tudom, nem a coltshoz tartozik, de talán érdekel benneteket is.

félreérthető vagyok: wmitty videója ez: http://indavideo.hu/video/Small_Potatoes_USFL_-_a_jelentektelen_liga bocsi.... 😀 és köszi wmitty 😊
on

"A győzelem igazán fontos. Ha másodikként érsz célba, csak a feleséged, és a kutyád fog emlékezni rád." - D. Hill
több mint 13 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Dwayne Allen TE... mint riporter 😊
Bevallom, mikor az első Colts interjúkat megláttam vele, azt gondoltam, hogy nem egy IQ huszár.

De megnéztem ezt a kettőt és látom, hogy életrevaló kölök ez.
Igaz a szeme se áll jól, de az nem baj 😊

1. videó 1:00- tól

2. videószf61
Osweiler úgy néz ki, mint az a Twilightos fazon 😂 😀

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Dwayne Allen TE... mint riporter 😊
Bevallom, mikor az első Colts interjúkat megláttam vele, azt gondoltam, hogy nem egy IQ huszár.

De megnéztem ezt a kettőt és látom, hogy életrevaló kölök ez.
Igaz a szeme se áll jól, de az nem baj 😊

1. videó 1:00- tól

2. videó

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Miért tradel az Indy Jenkinsért, mikor pl. egy Drew Coleman pick nélkül is vihető lenne?iktriad
mert öregebb, nem tud a szélen játszani és olyan mintha a másodosztályból jönne 😀

közben régi ismerősünk, Jamey Richard is elment levezetni tudjuk hováHöri
A Patriots lett az új Jags (már ami a Colts szemét újrahasznosítását illeti)?iktriad
Megirigyeltük a Jags sikereit! 😀 😉

BTW fantasztikus cikk a PM-Moore offense-ről: http://smartfootball.com/offense/peyton-manning-and-tom-moores-indianapolis-colts-offense (Broncos fanoknak is ajánlott!)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 498 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Miért tradel az Indy Jenkinsért, mikor pl. egy Drew Coleman pick nélkül is vihető lenne?iktriad
mert öregebb, nem tud a szélen játszani és olyan mintha a másodosztályból jönne 😀

közben régi ismerősünk, Jamey Richard is elment levezetni tudjuk hováHöri
A Patriots lett az új Jags (már ami a Colts szemét újrahasznosítását illeti)?
több mint 13 éve

közben régi ismerősünk, Jamey Richard is elment levezetni tudjuk hová

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 498 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Miért tradel az Indy Jenkinsért, mikor pl. egy Drew Coleman pick nélkül is vihető lenne?