Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Amit várni is lehetett, azt rebesgetik, hogy az LT-OC poszt ki van bérelve Castonzo és Satele által, az LG poszt lyuk, mert Ijalanával terveznének, de továbbra is gebasz van a térdével, McGlynn RG és Justice RT kezdő helye meg Grigsonék Philly vonatkozása miatt eléggé sanszos lesz.Mondjuk egyébként is olyan fos a depth mindenhol, hogy szinte tutira ez lesz a kezdő, de azért most belegondolva, lesz Luckynak egy-két komoly menekülése, főleg a fal jobb oldala lesz egy kicsit gyengécske. 😀
És akkor nem számoltunk azzal, hogy Castonzo sérülékeny, Ijalana is max 4 meccs és IR. 😀
több mint 13 éve
Kis vidámság:Az alábbi videón 1:05-től
http://bit.ly/KlYovh
Téma: Vajon a Jets jobb lesz-e idén, mint volt.
Warren Sapp:
You said they have a plan?
( Azt mondtad van tervük?)
In the words of the great Mike Tyson:
( A nagyszerű Mike Tyson szavaival élve😊
Everybody has a plan, until they get punched in the mouth !
(Mindenkinek van terve, amíg pofán nem csapják!)
😀 😀
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
Korey Lindsey CB jött waiverről. A Bengals kirakta a végső cutoknál tavaly, a Cardinals PS-ben vegetált idény közben
több mint 13 éve
Whalena büdös köcsög, ki kell vágni a ligából, hogy hasonló tévedés többször ne történhessen meg velemStezEz most kire is vonatkozik ?szf61
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
a büdös köcsög, ki kell vágni a ligából, hogy hasonló tévedés többször ne történhessen meg velemStezEz most kire is vonatkozik ?
több mint 13 éve
a büdös köcsög, ki kell vágni a ligából, hogy hasonló tévedés többször ne történhessen meg velem
több mint 13 éve
eddig nem voltam rászorulva h fejből tudjam a teljes Stanford rostert 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
közeben megvan a megoldás, nálunk van Griff Whalen WR Stanford, a Bengalsnál meg Ryan Whalen WR Stanford 😀http://www.colts.com/team/roster/griff-whalen/754d0685-385b-42ff-a6fb-d08d308568e5/
http://www.bengals.com/team/roster/Ryan-Whalen/e84aa0ea-6783-4841-a7a0-9394d3be48cc
több mint 13 éve
a Bengals topikban miért hiszik úgy, hogy Whalen rosterért küzd náluk?Whalen was signed by the Indianapolis Colts as an undrafted free agent following the 2012 NFL Draft on April 28, 2012
sőt, még az is elhangzott, hogy a Colts akarja Őt Luck miatt, de én még ott tartok, hogy Whalen alapból a Colts játékosa, most is 😀Stez
lehet erről lemaradtak 😀
több mint 13 éve
a Bengals topikban miért hiszik úgy, hogy Whalen rosterért küzd náluk?sőt, még az is elhangzott, hogy a Colts akarja Őt Luck miatt, de én még ott tartok, hogy Whalen alapból a Colts játékosa, most is 😀
több mint 13 éve
máskülönben nehezen maradt volna egészséges 😀
több mint 13 éve
Gonzo is sokáig volt Patrióta, el is küldtékFarkyilyen hamar észrevették, hogy kummant? 😀
több mint 13 éve
Gonzo is sokáig volt Patrióta, el is küldték
több mint 13 éve
#Colts sign vet OL George Foster, cut FB Ryan Mahaffey.eléggé omg húzás, 2007-ben jól jött volna.
ennyit az FB-kről 😀Farky
több mint 13 éve
#Colts sign vet OL George Foster, cut FB Ryan Mahaffey.ennyit az FB-kről 😀
több mint 13 éve
offbocsi ha már meg lett tárgyalva egyszer, de wmitty volt olyan rendes, és a colts mellett az usfl-ről is tett fel videót a hálóra. hát véletlenül ebbe botlottam bele: http://120yard.blog.hu/2012/05/14/ujraindul_az_ufsl tudom, nem a coltshoz tartozik, de talán érdekel benneteket is.
félreérthető vagyok: wmitty videója ez: http://indavideo.hu/video/Small_Potatoes_USFL_-_a_jelentektelen_liga bocsi.... 😀 és köszi wmitty 😊
on
"A győzelem igazán fontos. Ha másodikként érsz célba, csak a feleséged, és a kutyád fog emlékezni rád." - D. Hill
több mint 13 éve
Dwayne Allen TE... mint riporter 😊Osweiler úgy néz ki, mint az a Twilightos fazon 😂 😀
Bevallom, mikor az első Colts interjúkat megláttam vele, azt gondoltam, hogy nem egy IQ huszár.
De megnéztem ezt a kettőt és látom, hogy életrevaló kölök ez.
Igaz a szeme se áll jól, de az nem baj 😊
1. videó 1:00- tól
2. videószf61
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Dwayne Allen TE... mint riporter 😊Bevallom, mikor az első Colts interjúkat megláttam vele, azt gondoltam, hogy nem egy IQ huszár.
De megnéztem ezt a kettőt és látom, hogy életrevaló kölök ez.
Igaz a szeme se áll jól, de az nem baj 😊
1. videó 1:00- tól
2. videó
több mint 13 éve
Megirigyeltük a Jags sikereit! 😀 😉A Patriots lett az új Jags (már ami a Colts szemét újrahasznosítását illeti)?iktriadMiért tradel az Indy Jenkinsért, mikor pl. egy Drew Coleman pick nélkül is vihető lenne?iktriadmert öregebb, nem tud a szélen játszani és olyan mintha a másodosztályból jönne 😀
közben régi ismerősünk, Jamey Richard is elment levezetni tudjuk hováHöri
BTW fantasztikus cikk a PM-Moore offense-ről: http://smartfootball.com/offense/peyton-manning-and-tom-moores-indianapolis-colts-offense (Broncos fanoknak is ajánlott!)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
A Patriots lett az új Jags (már ami a Colts szemét újrahasznosítását illeti)?Miért tradel az Indy Jenkinsért, mikor pl. egy Drew Coleman pick nélkül is vihető lenne?iktriadmert öregebb, nem tud a szélen játszani és olyan mintha a másodosztályból jönne 😀
közben régi ismerősünk, Jamey Richard is elment levezetni tudjuk hováHöri
több mint 13 éve
Miért tradel az Indy Jenkinsért, mikor pl. egy Drew Coleman pick nélkül is vihető lenne?iktriadmert öregebb, nem tud a szélen játszani és olyan mintha a másodosztályból jönne 😀
közben régi ismerősünk, Jamey Richard is elment levezetni tudjuk hová
több mint 13 éve
Miért tradel az Indy Jenkinsért, mikor pl. egy Drew Coleman pick nélkül is vihető lenne?