Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Na azért mindketten jól tudjuk, miről szólt a fáma az utolsó heti meccsen. 😉A tavalyi év után(Gabbert & übertré Jags elkapók - Colts 2-0) inkább ne jósolgass velünk kapcsolatban. 😛iktriadKiestetek az NFLből, és idén az UFLben kell kiharcolni a feljutást.iktriadJa, de röhögni fogok, amikor az UFL csapatunkkal is verünk titeket. 😀Stez
Azt behúzzuk, ha nagyon fontos. 😛
több mint 12 éve
Van egy rossz hírem, Gabbert maradt...A tavalyi év után(Gabbert & übertré Jags elkapók - Colts 2-0) inkább ne jósolgass velünk kapcsolatban. 😛iktriadKiestetek az NFLből, és idén az UFLben kell kiharcolni a feljutást.iktriadJa, de röhögni fogok, amikor az UFL csapatunkkal is verünk titeket. 😀Stez
több mint 12 éve
A tavalyi év után(Gabbert & übertré Jags elkapók - Colts 2-0) inkább ne jósolgass velünk kapcsolatban. 😛Ja, de röhögni fogok, amikor az UFL csapatunkkal is verünk titeket. 😀StezMindenesetre baromira vicces irányba haladunk, lehet Irsay már tud valamit, és időközben átraktak minket valami más bajnokságba.StezKiestetek az NFLből, és idén az UFLben kell kiharcolni a feljutást.iktriad
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Dehogy ! Az túl erős .....Cél a női liga !!!!!!!!
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Mindenesetre baromira vicces irányba haladunk, lehet Irsay már tud valamit, és időközben átraktak minket valami más bajnokságba.StezKiestetek az NFLből, és idén az UFLben kell kiharcolni a feljutást.iktriad
több mint 12 éve
Messze még szeptember. Nem lesz PO race, mint 2010ig, de a TOP3ra is mindig van 5-6 jelentkező minimum.Másik pedig, ezt így kell csinálni, férfiasan. Újjáépíteni úgy kell, hogy igazolsz fiatalokat, és játszatod orrvérzésig, míg elválik a Painter a Hengerertől. Legalább tudod mihamarabb ki jó, és ki kuka blues.
Aki erőlködve minden évben küzd, hogy középszerű maradhasson, az is marad.
Le kell rombolni a régit, alapot, majd kész csapatot építeni.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Ja, de röhögni fogok, amikor az UFL csapatunkkal is verünk titeket. 😀Mindenesetre baromira vicces irányba haladunk, lehet Irsay már tud valamit, és időközben átraktak minket valami más bajnokságba.StezKiestetek az NFLből, és idén az UFLben kell kiharcolni a feljutást.iktriad
több mint 12 éve
Mindenesetre baromira vicces irányba haladunk, lehet Irsay már tud valamit, és időközben átraktak minket valami más bajnokságba.StezKiestetek az NFLből, és idén az UFLben kell kiharcolni a feljutást.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Bármit mondasz KIRÚGTOK és én az Általad írtakkal nem tudok egyetérteni. Aki így áll hozzá az elfelejti / máris / , hogy ki PM és mit tett értünk. Vlószinüleg nem emlékszel az elötte volt időkre ....http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/03/09/nfl_manning3
Bár nem mindenben értek egyet a cikkben leírtakkal,(zárójelben nem kellett volna oda írni hogy kirúgtuk.Az úgy pont jó hogy elengedtük!)de lényegében erre gondoltam,mikor az előző hozzászólásomat megfogalmaztam.Imi1975
több mint 12 éve
Tény, de még 2-3 év, és rá is rásüthetjük simán. 😊 Mondjuk én most is úgy vagyok vele, hogy nem tudnám elképzelni a Coltsot nélküle, de ez szubjektív.Nem is arra mondtam, csak nekem nem elég karakteres a "franchise arc" minősítésre. És ő is mindössze 6 éve van itt...EscaladeJövőre csúnya szezon lesz, 2013-ra viszont mindössze 32 millió van lefoglalva. Az új vezetőség jobban teszi, ha érti a dolgát, mert ez konkrétan egy sóval behintett előző évekbeli gárda...Bethea azért fasza játékos, nem is sérülékeny, hatalmas hiba lenne kivágni.
Egyik sem meglepő, sőt még egyet is lehet érteni a cutokkal (Bullitt szar és hasztalan, de drága; Brackett drága, Clark öreg, sérülékeny és csak rosszabb lesz; Addai az összes többi egyvelege; Painterről pedig a jó ízlés határain belül nem lehet nyilatkozni), ettől függetlenül lehangoló, mennyire nem lesznek már itt a jól megszokott franchise arcok (Manning, Saturday, Wayne, Brackett, Addai, Clark, Freeney?). Marad Mathis és Bethea, utóbbi erőltetve kerül ebbe a kategóriába.Escalade
Idén valszeg kukázni fogunk nagyban, 2013-ban meg remélhetőleg odabaszunk. És még lehet, sőt elég sanszos, hogy lesz még egy top3-mas draftunk is jövőre.Stez
Mindenesetre baromira vicces irányba haladunk, lehet Irsay már tud valamit, és időközben átraktak minket valami más bajnokságba.
több mint 12 éve
Nem is arra mondtam, csak nekem nem elég karakteres a "franchise arc" minősítésre. És ő is mindössze 6 éve van itt...Jövőre csúnya szezon lesz, 2013-ra viszont mindössze 32 millió van lefoglalva. Az új vezetőség jobban teszi, ha érti a dolgát, mert ez konkrétan egy sóval behintett előző évekbeli gárda...Bethea azért fasza játékos, nem is sérülékeny, hatalmas hiba lenne kivágni.
Egyik sem meglepő, sőt még egyet is lehet érteni a cutokkal (Bullitt szar és hasztalan, de drága; Brackett drága, Clark öreg, sérülékeny és csak rosszabb lesz; Addai az összes többi egyvelege; Painterről pedig a jó ízlés határain belül nem lehet nyilatkozni), ettől függetlenül lehangoló, mennyire nem lesznek már itt a jól megszokott franchise arcok (Manning, Saturday, Wayne, Brackett, Addai, Clark, Freeney?). Marad Mathis és Bethea, utóbbi erőltetve kerül ebbe a kategóriába.Escalade
Idén valszeg kukázni fogunk nagyban, 2013-ban meg remélhetőleg odabaszunk. És még lehet, sőt elég sanszos, hogy lesz még egy top3-mas draftunk is jövőre.Stez
több mint 12 éve
Jövőre csúnya szezon lesz, 2013-ra viszont mindössze 32 millió van lefoglalva. Az új vezetőség jobban teszi, ha érti a dolgát, mert ez konkrétan egy sóval behintett előző évekbeli gárda...Bethea azért fasza játékos, nem is sérülékeny, hatalmas hiba lenne kivágni.
Idén valszeg kukázni fogunk nagyban, 2013-ban meg remélhetőleg odabaszunk. És még lehet, sőt elég sanszos, hogy lesz még egy top3-mas draftunk is jövőre.
több mint 12 éve
Jövőre csúnya szezon lesz, 2013-ra viszont mindössze 32 millió van lefoglalva. Az új vezetőség jobban teszi, ha érti a dolgát, mert ez konkrétan egy sóval behintett előző évekbeli gárda...Egyik sem meglepő, sőt még egyet is lehet érteni a cutokkal (Bullitt szar és hasztalan, de drága; Brackett drága, Clark öreg, sérülékeny és csak rosszabb lesz; Addai az összes többi egyvelege; Painterről pedig a jó ízlés határain belül nem lehet nyilatkozni), ettől függetlenül lehangoló, mennyire nem lesznek már itt a jól megszokott franchise arcok (Manning, Saturday, Wayne, Brackett, Addai, Clark, Freeney?). Marad Mathis és Bethea, utóbbi erőltetve kerül ebbe a kategóriába.
több mint 12 éve
aztec
1 360
kamikaze van😂
úgy gondolom, hogy csináljuk a helyet Linnek, hátha átjön NY-bólStez
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
marci
1 023
jaja, aki öreg és/vagy drága és/vagy alkalmatlan azt kitették, így értettem főleg (valahol fent is hasonlóan fogalmaztam).Brackett: 7,4m ---> 7,2m (ez tényleg a "ha már káromkodsz, káromkodj rendesen"-vonal)Painter és Bullitt az ügyetlensége miatt távozott, nem pénzügyi okokból elsősorban szeritntem.Höri
Addai: 4,76m ---> 3,72m
Bullitt: 3,735m ---> 2,67m
Clark: 7,32m ---> 3,66m (vagy 5,58m. nem tudom, hogy a misc. bonus is számít a dead capbe vagy nem 😊)
Painter: 587,75k ---> 22,75k
összesen: 6,53m-val mentünk lejjebb. Clarkot leszámítva itt inkább az öregek kirakása volt a lényeg szerintem.marci
több mint 12 éve
Na akkor beszéljünk a draftról.2013-ban kit hozunk 1/1-re?
Lesz valami Megatron? Kelleni fog. 😀
több mint 12 éve
Suck for ... ?úgy látszik továbbra is maradtak okos fiúk a vezetőségbenakkor megint szopunk, egy szezont, de legalább már belejöttünkFarky
szerk. annyira mégse, 2013-ban üdvözítő lesz a helyzetkristof
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
From TWITTER (Shake1n1bake)The mass cuts have basically given the Colts 26mil more cap room...
But all the dead money has them building a team with a ~90mil cap.
Azért volt értelme az elmúlt két év szerződéseinek.
Chris Polian a kurva anyádat.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
úgy látszik továbbra is maradtak okos fiúk a vezetőségbenakkor megint szopunk, egy szezont, de legalább már belejöttünk
szerk. annyira mégse, 2013-ban üdvözítő lesz a helyzetkristof
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
kamikaze vanúgy gondolom, hogy csináljuk a helyet Linnek, hátha átjön NY-ból
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
úgy látszik továbbra is maradtak okos fiúk a vezetőségbenszerk. annyira mégse, 2013-ban üdvözítő lesz a helyzet
több mint 12 éve
5 millió $-t spóroltunk és 18,9 millió $ cap hit keletkezett????? az szép
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Bullitt megkapta a nagy zsét, majd lesérült.
több mint 12 éve
Brackett: 7,4m ---> 7,2m (ez tényleg a "ha már káromkodsz, káromkodj rendesen"-vonal)Painter és Bullitt az ügyetlensége miatt távozott, nem pénzügyi okokból elsősorban szeritntem.
Addai: 4,76m ---> 3,72m
Clark: 7,32m ---> 3,66m (vagy 5,58m. nem tudom, hogy a misc. bonus is számít a dead capbe vagy nem 😊)
összesen: 6,53m-val mentünk lejjebb. Clarkot leszámítva itt inkább az öregek kirakása volt a lényeg szerintem.marci
több mint 12 éve
LaMichael James?elhozzuk Jacobsot Addai helyére 😀Farkysokat fog kérni Ő ahhoz
Donald kacsa lesz az új franchise RB-nkStez
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
marci
1 023
Brackett: 7,4m ---> 7,2m (ez tényleg a "ha már káromkodsz, káromkodj rendesen"-vonal)Addai: 4,76m ---> 3,72m
összesen: 6,53m-val mentünk lejjebb. Clarkot leszámítva itt inkább az öregek kirakása volt a lényeg szerintem.