Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Az elméleted ott borul, ami minden hosszú távon sikeres csapatnál megvan, hogy ha egy kivételt teszel, lásd TW 20/év (no fucking way imho), akkor jön a következő, Nelsonnak akkor kell 25/év, ha nem, akkor jön a csapaton belüli mutogatás, feszültség, és egy 4-5 év alatt felépített csapatot 1 offseason alatt tudsz Jags szintre (sorry iktriad) amortizálni Ngakoue, meg egyebekkel, ahol öltözőn belül püfölik egymást. Olyan ez, mint az edzés, az az izomzat, amit 1 év alatt felépítesz, azt 1 hónap alatt tudod elveszteni.Nem elso kor lehet, hanem szinte tuti az lesz, es ehhez meg csak jo lsem kell jatszania, csupan jatszania.Tovább vinném a gondolatmenetet, ha nem adsz minőségi célpontot a ( sorry) franchise QB-nak, akkor minek trade-tél érte? Főleg úgy, hogy abból első kör is lehet.Ki tetszett volna eddig, ha azért a pénzért amit kapott, ide jött volna, nem másik csapatba?Henry johetett volna peldaul, ha azt nezem, hogy Reichnek Wentz ele supportot kell raknia. 10+ millio, de azt mondom, megadtam volna neki mindezek tudataban.
peterk2005
De engem most mar hidegen hagy, hogy a penz az mi. Nem nezhetem mindig azt. Ha igy gondolkozom, akkor az eletben minosegi jatekos ide tobbet nem jon. Errol szol a piac.
Kozelitsd meg mas szempontbol. Illetve kerdezek en. Szerinted a Colts ilyen elso nap utan fog e ugy erositeni a folytatasban, hogy e azt kiegeszitve a drafttal felvehesse a versenyt a Ravensszel, a Bilsszel es a Chiefsszel? Az en velemenyem rovid es velos: nem.
Ha pedig a valasz a nem lesz, akkor azert az elgonkodtato, hogy meddig lehet ezt igy csinalni. Az NFL-ben lassan a Coltson kivul mindenki rajott, hogy igenis esetenkent kell kolteni. A Packers, a Pats, a Chiefs, a Ravens. Tehat a legjobbak. Valoszinuleg nem az a helyzet, hogy ezek mind hulyek.
En megprobalok a jovobe nezni, es ugy gondolkozom viszont, hogy ha a jelenlegi ideny vegen a Colts Wentzel es egy teljes piacolassal, drafttal nem lesz kepes odaig jutni, hogy felvegye a versenyt au AFC aszaival, akkor bizony ez az ev csalodas, a mrgvalpsult trade utan kis tulzassal kijelentheto, hogy kuka.
Megfelelo support nelkul nem fog mukodni a Reich-Wentz hazassag.
Stez
Toto21
De engem nem az a resze erdekel. Hanem az erdekel, hogy a Coltsnal jelenleg nem ugy kellene gondolkozni, hogy XY-nak mi az ara. A Coltsnal most maskepp kellene latni a szitut, itt ugyanis nem az van, hogy hozol egy LT-t es csokolom. Hanem az LT-t ugy kell nezni, hogy barki is jon, neki azonnal meg kell tudno oldania, hogy Nelson segitsegevel a mentalisan Philadelphiaban leamortizalt, dragan vasarolt jatekost fejben ossze kell raznia. De ugyanez igaz a tight end posztra is, igy viszont a Colts szamara most peldaul erre a ket posztra barkit hoz, az tobbet kell hogy erjen. Epp ebbol kifolyolag mondom azt, hogy Ballardnak azonnal meg kellene dobnia egy oreg Trent Williamset is peldaul egy 3 eves, 60/45-os szerzodessel mondjuk, mert nem az a lenyeg, hogy papiron sokat kifizetsz neki, hanem az a lenyeg, hogy ezzel meg adsz egy komoly lokest a fejben epp kerdojeles kubesracnak, akire bevallaltad, hogy most epiteni fogsz. De ahogy Williamsnek, ugy epp ebbol kifolyolag Henrynek is odavagtam volna azt a 12 milliot, ha ugy van.
A rushereket nem fizetnem szet, nekik annyi kihatasuk nincs, hogy Wentz szempontjabol fontos lancszemek legyenek, de az offense-be azert az 1-2 minosegi supportert jobban a zsebembe nyulnek. Ha Brissett lenne a kube, letojnam es senkinek sem lennek hajlando meg evi 16-18 milliot sem fizetni LT-ben, aztan jojjon egy ujonc, de mivel a kube az itt most a szetzilalt Wentz, igy kiemelt penzt osztanek az adott par posztra, hogy biztosan megszerezzem a szukseges 1-2 lancszemet.
Stez
Ha meg megadod, akkor jön a Saints, vagy évekkel ezelőtti Cowboys féle faszt se tudsz már kezdeni a cap space-szel, mert mindenkit addig fizettél, míg gyakorlatilag már a konyhásnéni fizetéséhez is ki kell raknod legalább két játékost. Ez sem épp az egészséges irány.
Plusz pár éve pont volt egy cikk, hogy 10% alatti volt a reális megtérülése az UFA első 2 v 3 napjának igazolásait tekintve az elmúlt 10 évben. Ergo 10-ből jó ha egy bejött, 9 bukó. És első 2-3 nap mindig oltári ZS-k mennek el, ergo 90% aki most igazol nagy eséllyel inkább szúrta tökön magát, mint csinált jó üzletet.
Henryt én is sajnálom, én az ő játékát kedvelem, és még a ZS-je is elfért volna, de ha ennyire nem mentek rá Ballardék, se Jonnura, akkor annak vsz megint megvan az oka, amit persze innen lehet tohonyaságnak meg zsugoriságnak megcímkézni, de aligha hiszem hogy bármi ilyesmi lenne benne.
több mint 3 éve
no
7 302
Egy picit ugy hangzik mintha Varazslo lenne. 😊Nekem az egész első napban Thuney szerződése nem tetszett, ha ő ennyi, akkor Nelson mennyi??????Bruttóban? Break the bank. Olyan számot fogsz látni, hogy a szemed is jojózni fog.
Tony Adams
De. A harmadik évére kevesebb lesz a cap hitje, mint Thuney-nek. És nem lesz DM sem utána. (Ez nem vicc. Nézd meg Buckner 21 milliós szerződését. Idén 17, jövőre 16 lesz a cap hitje. És nem lesz utána semmi DM. Kelly 12.5-es átlagú szerződésének jövőre 7.5 lesz a cap hitje. Két év múlva 10.)
peterk2005
több mint 3 éve
Nem elso kor lehet, hanem szinte tuti az lesz, es ehhez meg csak jo lsem kell jatszania, csupan jatszania.Tovább vinném a gondolatmenetet, ha nem adsz minőségi célpontot a ( sorry) franchise QB-nak, akkor minek trade-tél érte? Főleg úgy, hogy abból első kör is lehet.Ki tetszett volna eddig, ha azért a pénzért amit kapott, ide jött volna, nem másik csapatba?Henry johetett volna peldaul, ha azt nezem, hogy Reichnek Wentz ele supportot kell raknia. 10+ millio, de azt mondom, megadtam volna neki mindezek tudataban.
peterk2005
De engem most mar hidegen hagy, hogy a penz az mi. Nem nezhetem mindig azt. Ha igy gondolkozom, akkor az eletben minosegi jatekos ide tobbet nem jon. Errol szol a piac.
Kozelitsd meg mas szempontbol. Illetve kerdezek en. Szerinted a Colts ilyen elso nap utan fog e ugy erositeni a folytatasban, hogy e azt kiegeszitve a drafttal felvehesse a versenyt a Ravensszel, a Bilsszel es a Chiefsszel? Az en velemenyem rovid es velos: nem.
Ha pedig a valasz a nem lesz, akkor azert az elgonkodtato, hogy meddig lehet ezt igy csinalni. Az NFL-ben lassan a Coltson kivul mindenki rajott, hogy igenis esetenkent kell kolteni. A Packers, a Pats, a Chiefs, a Ravens. Tehat a legjobbak. Valoszinuleg nem az a helyzet, hogy ezek mind hulyek.
En megprobalok a jovobe nezni, es ugy gondolkozom viszont, hogy ha a jelenlegi ideny vegen a Colts Wentzel es egy teljes piacolassal, drafttal nem lesz kepes odaig jutni, hogy felvegye a versenyt au AFC aszaival, akkor bizony ez az ev csalodas, a mrgvalpsult trade utan kis tulzassal kijelentheto, hogy kuka.
Stez
Toto21
De engem nem az a resze erdekel. Hanem az erdekel, hogy a Coltsnal jelenleg nem ugy kellene gondolkozni, hogy XY-nak mi az ara. A Coltsnal most maskepp kellene latni a szitut, itt ugyanis nem az van, hogy hozol egy LT-t es csokolom. Hanem az LT-t ugy kell nezni, hogy barki is jon, neki azonnal meg kell tudno oldania, hogy Nelson segitsegevel a mentalisan Philadelphiaban leamortizalt, dragan vasarolt jatekost fejben ossze kell raznia. De ugyanez igaz a tight end posztra is, igy viszont a Colts szamara most peldaul erre a ket posztra barkit hoz, az tobbet kell hogy erjen. Epp ebbol kifolyolag mondom azt, hogy Ballardnak azonnal meg kellene dobnia egy oreg Trent Williamset is peldaul egy 3 eves, 60/45-os szerzodessel mondjuk, mert nem az a lenyeg, hogy papiron sokat kifizetsz neki, hanem az a lenyeg, hogy ezzel meg adsz egy komoly lokest a fejben epp kerdojeles kubesracnak, akire bevallaltad, hogy most epiteni fogsz. De ahogy Williamsnek, ugy epp ebbol kifolyolag Henrynek is odavagtam volna azt a 12 milliot, ha ugy van.
A rushereket nem fizetnem szet, nekik annyi kihatasuk nincs, hogy Wentz szempontjabol fontos lancszemek legyenek, de az offense-be azert az 1-2 minosegi supportert jobban a zsebembe nyulnek. Ha Brissett lenne a kube, letojnam es senkinek sem lennek hajlando meg evi 16-18 milliot sem fizetni LT-ben, aztan jojjon egy ujonc, de mivel a kube az itt most a szetzilalt Wentz, igy kiemelt penzt osztanek az adott par posztra, hogy biztosan megszerezzem a szukseges 1-2 lancszemet.
Szerkesztette: Stez
több mint 3 éve
Let’s talk! @NFL How much do you value special team players?🤔
— George Odum (@GeorgeOdum) March 15, 2021
Disrespected and disappointed!!
— George Odum (@GeorgeOdum) March 16, 2021
Ballard 😀
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 3 éve
Toto21
5 961
Tovább vinném a gondolatmenetet, ha nem adsz minőségi célpontot a ( sorry) franchise QB-nak, akkor minek trade-tél érte? Főleg úgy, hogy abból első kör is lehet.Ki tetszett volna eddig, ha azért a pénzért amit kapott, ide jött volna, nem másik csapatba?Henry johetett volna peldaul, ha azt nezem, hogy Reichnek Wentz ele supportot kell raknia. 10+ millio, de azt mondom, megadtam volna neki mindezek tudataban.
peterk2005
Stez
több mint 3 éve
Ki tetszett volna eddig, ha azért a pénzért amit kapott, ide jött volna, nem másik csapatba?Henry johetett volna peldaul, ha azt nezem, hogy Reichnek Wentz ele supportot kell raknia. 10+ millio, de azt mondom, megadtam volna neki mindezek tudataban.
peterk2005
több mint 3 éve
Ahogy Buckner is. Bele fog. (Lehet, hogy már idén. Bár idénre én valamelyik - vagy mindkettő - második körösünkre tippelek inkább.)Imádom a faszit, de nem tudom hogy fér ez majd bele Ballard csapatétpítési filozófiájába/capmenedzselésébe.Nekem az egész első napban Thuney szerződése nem tetszett, ha ő ennyi, akkor Nelson mennyi??????Bruttóban? Break the bank. Olyan számot fogsz látni, hogy a szemed is jojózni fog.
Tony Adams
De. A harmadik évére kevesebb lesz a cap hitje, mint Thuney-nek. És nem lesz DM sem utána.
peterk2005
Tony Adams
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Imádom a faszit, de nem tudom hogy fér ez majd bele Ballard csapatétpítési filozófiájába/capmenedzselésébe.Nekem az egész első napban Thuney szerződése nem tetszett, ha ő ennyi, akkor Nelson mennyi??????Bruttóban? Break the bank. Olyan számot fogsz látni, hogy a szemed is jojózni fog.
Tony Adams
De. A harmadik évére kevesebb lesz a cap hitje, mint Thuney-nek. És nem lesz DM sem utána.
peterk2005
több mint 3 éve
Nekem az egész első napban Thuney szerződése nem tetszett, ha ő ennyi, akkor Nelson mennyi??????Bruttóban? Break the bank. Olyan számot fogsz látni, hogy a szemed is jojózni fog.
Tony Adams
De. A harmadik évére kevesebb lesz a cap hitje, mint Thuney-nek. És nem lesz DM sem utána. (Ez nem vicc. Nézd meg Buckner 21 milliós szerződését. Idén 17, jövőre 16 lesz a cap hitje. És nem lesz utána semmi DM. Kelly 12.5-es átlagú szerződésének jövőre 7.5 lesz a cap hitje. Két év múlva 10.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Én el tudtam fogadni ezt az első napot, ismerjük Ballardot:I remember chatting with Chris Ballard on the first day of free agency a few years back, asking why he largely resists making big, splashy moves this time of year. He pointed to a quote he loves from longtime Giants GM George Young, a 5-time NFL executive of the year: pic.twitter.com/YdjRFtqbMl
— Zak Keefer (@zkeefer) March 15, 2021
És Autryt is megpróbálta megtartani:
Don't love the Colts' decision to let DL Denico Autry walk to Tennessee, but here's the skinny: The Colts, per NFL source, did try to match. Tennessee beat them out with their structure, which gave Autry more security in Year 2 of the deal. Important for a 30-year old player.
— Stephen Holder (@HolderStephen) March 15, 2021
Nekem az egész első napban Thuney szerződése nem tetszett, ha ő ennyi, akkor Nelson mennyi??????
több mint 3 éve
Kóra Tibor
77
Golladay-n kívül szinte senki nem wr1, így ha nem őt igazoljuk le akkor kb mindenki wr2 mint pittman, én Davist elnéztem volna nálunk, bízok Ballardban csak ha nem is ész nélkül de mi is köthetnénk egy két lyuk foltozására,Ngakoue-nak is adtam volna ennyiért egy próbát, bár nem tudom hogy mentalitása miatt vált-e enyiszer csapatot vagy más ok miatt mert ha problémás akkor Ballrd gondolom azért nem igazolta le.Ngakoue = Turay. Csak speedrush. Plusz nem veletlen ment Vegasba (no state tax), meg csak 2 evre. 27 evesen kikerul majd a piacra meg1x.Ki tetszett volna eddig, ha azért a pénzért amit kapott, ide jött volna, nem másik csapatba?Ngakoue, Corey Davis
peterk2005
Kóra Tibor
Plusz en tartok az olyan jatekosoktol, akik egy ev alatt 3 csapatban is voltak 😀 (persze biznisz)
Davis mar mas kerdes, de o inkabb egy No2 elkapo, mint aminek Pittman is kinez eddig.
Kell egy AJ Brown h tudjon villogni.
De van meg csomo jo WR es CB is, valaki csak fog jonni 😊
Borbinho
Szerkesztette: Kóra Tibor
Kóra Tibor
több mint 3 éve
Ngakoue = Turay. Csak speedrush. Plusz nem veletlen ment Vegasba (no state tax), meg csak 2 evre. 27 evesen kikerul majd a piacra meg1x.Ki tetszett volna eddig, ha azért a pénzért amit kapott, ide jött volna, nem másik csapatba?Ngakoue, Corey Davis
peterk2005
Kóra Tibor
Plusz en tartok az olyan jatekosoktol, akik egy ev alatt 3 csapatban is voltak 😀 (persze biznisz)
Davis mar mas kerdes, de o inkabb egy No2 elkapo, mint aminek Pittman is kinez eddig.
Kell egy AJ Brown h tudjon villogni.
De van meg csomo jo WR es CB is, valaki csak fog jonni 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Kóra Tibor
77
Ki tetszett volna eddig, ha azért a pénzért amit kapott, ide jött volna, nem másik csapatba?Ngakoue, Corey Davis
peterk2005
Kóra Tibor
több mint 3 éve
Ki tetszett volna eddig, ha azért a pénzért amit kapott, ide jött volna, nem másik csapatba?
több mint 3 éve
Kóra Tibor
77
Nem mondom, hogy költsünk el minden pénzt egy nap alatt, de azért valamit mi is csinálhatnánk egy két nagy név néha szerintem igenis kell.
Kóra Tibor
több mint 3 éve
Yikes.Inkabb evi 25ot Trent Williamsnek, vagy inkabb hozzuk el Fishert, szakadt achillessel is tud annyit mint McGlinchey.
A csavo olyan merev mint a megfagyott kutyaszar, csak az a speed rusher nem verte meg aki nem akarta.
A 49ers helyeben le sem hivnam az 5.eves opciot.
Ha elhoztuk volna Camet (ingyen, nem 3+1ert), akkor johetett volna, es akk mehetett volna a "run left" minden egyes playben.
Mondjuk ha az a cel h Wentzet leseritsuk, akkor adom, csak ennyi erovel odarakhatnank Chaz Greent is, erte legalabb nem kell cserelni.
Ma a Rhodes/VJaxIII/Sherman triobol igazoljunk egyet, meg jojjon vissza Ghost is olcsoert 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
szampi#33
1 357
Egyebkent ha mar trade, az nem lepne meg, ha Ballard falemberert cserelne. Nehany napja megbizhato forrasbol olvastam, hogy telefonalt a 49ershez McGlincheyert. Vele kapcsolatban ugye az az erdekes, hogy az NFL-ben meg eleteben nem jatszott LT-t, de egyetemen a Notre Dame-en konkretan evekig Nelson mellett jatszott vakoldalon. Felelmetes paros voltak.Én személy szerint rohadtul örülnék neki, nagyon csípem a srácot, de kizártnak tartom, hogy elengedik.
Stez
Milyen értéket képviselhet? Minimum 1. és egy középső kör. A Wentz csere után ez túl sok pick lenne idénre amit kiadna a kezéből Ballard.
több mint 3 éve
Ja, a szexi nevek kimentek az edge piacról, Reddick, Clowney maradt a fiatalabbak közül, a veteránok jobban cseng Vernon, Ingram, Dunlap, Houston, Kerrigan neve. Az LT-ket viszont békén hagyták, a CB és a WR piacon is maradtak izgalmas nevek a második napra.Igen, mert allitolag Trent Williams utan futkosott elso nap a liga fele, csak azt olvastam, hogy neki van egy gigaajanlata az asztalon, evi 20 millio korul, es igazabol arra var, hogy valaki ad e neki tobbet.
Tony Adams
Kivancsi leszek ennek a valosagtartalmara. A Coltsot is emlitettek Williams kapcsan, de fix, hogy Ballard nem fog ilyen penzt kifizetni.
több mint 3 éve
Ja, a szexi nevek kimentek az edge piacról, Reddick, Clowney maradt a fiatalabbak közül, a veteránok jobban cseng Vernon, Ingram, Dunlap, Houston, Kerrigan neve. Az LT-ket viszont békén hagyták, a CB és a WR piacon is maradtak izgalmas nevek a második napra.
több mint 3 éve
Kar, hogy elment Lawson is mashova. Meg Hendrickson. Bar elegge megfizettek oket.Viszont nekunk nem nagyon maradt ertelmes rusher. Ami zavar, mert korvonalazodik a korai rusher pick egy classban, ami kifejezetten gyenge felhozatallal bir, ami a pass rushereket illeti.
Lehet, ebbol Rousseau vagy Paye lesz 21en.
több mint 3 éve
Na, Stez, Borbinho, megnyugodhattok akkor. 😊Meg is lep a Titans meg nem is. Egyrészt azért Nashville-ben szeretnek FA-zni, minden évben bevásárolnak egy-két méretesebb szabadügynököt. Másrészt az a passrush nagyon, de nagyon nem működött tavaly, várható volt, hogy valamit megpróbálnak. Dupree lett. Ezzel Landry minden valószínűséggel jövőre menni fog, aligha fogják őt is megfizetni Dupree mellett úgy, hogy Autry is 7 millát keres, és jön rövidesen Simmons, aki 20 fölött fog. Hogy Simmons+Dupree jobb lesz-e, mint Simmons+Landry? Valószínűleg, annál nem lesz nehéz jobb lenni, ahogy tavaly tolták. 😊 (Autry-t gondolom Crawford helyére igazolták. Nagyon nem lehettek vele elégedettek, ha az 1 évvel fiatalabb Autry-t megdobták 3 éves szerződéssel.)
több mint 3 éve
Dupree miatt nem kell aggódnod Stez. Igaz ti is, mi is látni fogjuk évente kétszer. Hacsak nem tol ő is egy Vic Beasleyt. twitter.com/RapSheet/status/1371622202223771649?s=19
több mint 3 éve
Kóra Tibor
77
The #Titans are signing former #Colts DT Denico Autry to a 3-year deal worth $21.5M, per me and @TomPelissero
. He gets $9M guaranteed and $14.25M over 2 years. TEN’s first FA signing.
Kóra Tibor
több mint 3 éve
Egyertelmu volt, hogy semmilyen valtozas sem lesz a penzekben, virus ide vagy oda. Okwara 13 millioja egyebkent egyaltalan nem huzos penz, manapsag egy kozepes pass rusher is megkap evi 10et siman. Okwara meg azert jo volt. Judon penze sok, bar en alapbol fazom a Ravens front playaktol, sokakat a rendszer tesz naggya, illetve Smith penzet is sokallom. A Chiefs 80 millas Thuneyjat pedig annak tudataban, hogy ket ot-t raktak ki a cap miatt, egyenesen nevetsegesnek gondolom. Szoval igen, vannak szamomra nem tetszo, nagy szerzodesek. Viszont azert vannak jok is, olyanok, akiket sajnalok, es akik johettek volna ide. Meg johetnenek. Ez nyilvan nem Agholor lesz 13 millioert.Aggodni nem aggodom, hogy elmegy a Colts mellett a piac, de premier jatekos ezuttal sem jon majd.
Szerkesztette: Stez