Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 3 éve
Elveszi Tombrédi lányát, aki modellként ötször annyit keres mint ő, aztán nálunk bagóért nyer hét gyűrűt. Na jó, hatot.Szerintem ez belefér, Látszik rajta hogy nem vetette fel a pénz gyerekkorában, ilyen helyzetben jól van ez így. Spórolnia nem kell, rövidesen aláír egy röhejesen nagy szerződést.Leonard igazi vezer, aki okos is, ebbol az kovetkezik, hogy szamara elso a csapat es annak sikere, ugyhogy alair majd evi 7 millio dollarert.
Tony Adams
Vagy nem? 😮
Stez
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Szerintem ez belefér, Látszik rajta hogy nem vetette fel a pénz gyerekkorában, ilyen helyzetben jól van ez így. Spórolnia nem kell, rövidesen aláír egy röhejesen nagy szerződést.Leonard igazi vezer, aki okos is, ebbol az kovetkezik, hogy szamara elso a csapat es annak sikere, ugyhogy alair majd evi 7 millio dollarert.
Tony Adams
Vagy nem? 😮
több mint 3 éve
Persze, sőt, valahol kiböki, hogy mindezt igazából nem is a szerződés pénzekből költötte, az mind megvan, hanem a különböző reklám szerződésekből, stb. él. Szóval be is fektet, neki sose lesz gondja. Csak a clipet felületesen nézőknek más jöhet le, ezért nem propagáltam. De már bánom.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Szerintem ez belefér, Látszik rajta hogy nem vetette fel a pénz gyerekkorában, ilyen helyzetben jól van ez így. Spórolnia nem kell, rövidesen aláír egy röhejesen nagy szerződést.
több mint 3 éve
Tegnap láttam, gondolkodtam rajta, hogy betegyem-e, de nem jó reklám, hogy már autó flottája van és még a rookie contractját tölti. 😀 Oké, oké, olcsójános az a flotta, de akkor is. Meg a 100k ékszerekre 😀 Van amit a culture-ból nem lehet kiirtani akkor se, ha amúgy felelősségteljes a gyerek.. 😊
több mint 3 éve
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Csak hogy bizonyítsam a Next Gen Stats-ből van olyan is, amit értelmesnek is tartok 😉 Spoiler alert, CW lesz benne 😀De az látszik, hogy más játékrendszerben tolta, ami ha még finnya is a játékos, akkor lehet belőle hasonló nihil, mint tavaly. Főleg a release-time a szembeötlő, mert ráadásul nálunk volt fal, míg sasoknál nem lehet ugyanezt elmondani, ergo az a majdnem 3mp az elég játékromboló, ha még jönnek is veled szembe a pufifánkok. Továbbra is éreklődve várom mi sül ki most ebből.
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Nem biztos, hogy lesz bármi változás most UFA-n, ahogy olvasom:While no teams made long-term plans for this cap reduction, they have expected this day to come ever since it was clear that COVID-19 would significantly alter 2020 revenue. Just as importantly, teams also expect the cap to skyrocket again next year, buoyed by expected television deal money.
In short: Teams can push some accounting pain into 2022 with typical cap shenanigans and it's probably not a long-term issue. Voidable "ghost" years in contracts, long a favorite accounting maneuver in places like New Orleans, will become more popular.
Jah, btw, akik Dak-ra vártak, azok megkapták a választ : 160M/4y, 126 garantált?!?!? 😀 Ezen már most röhög a vakbelem, amikor valaki ennyire elszáll magától - meg persze JJ is hozta szokásos formáját - túlfizet, akit lát. Gyakorlatilag ha egy év múlva rossz lesz, akkor sem tehetnek vele semmit, nincs kiút - bölcs megoldás 😀 Manning, Brees, TB-nél OK, de nála? No way.
Szerkesztette: deleted account
több mint 3 éve
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Egy kezdőcsapatnyi kezdő kaliberű rusher fog piacra jönni. Nem emlékszem a közelmúltból ilyesmire. Biztos vagyok benne, hogy Ballard valakit hozni fog, és az alapján, hogy Houstontól előre elköszönt, jobbat / fiatalabbat akar. Barrettet kizárom, annyit Ballard nem fog fizetni FA-n egy játékosnak (főleg egy 29 évesnek), amennyit ő fog kapni. De 20 milla az átlag cap a csapatoknál, ami ilyenkorra 45-50 között szokott lenni, szerintem az első 15-20 játékost megtömik, aztán hatalmasat fog esni a piaci ár. Kíváncsi leszek, hogy kit halászik majd ki nekünk. Van néhány név aki tetszene (Reddick, Ngakogue, Okwara olcsóbbért), néhány akiért nem lelkesednék (Clowney) és néhány akiről nem tudom mit gondoljak (Hendrickson pl.).
több mint 3 éve
Dunlap 2020-ban eléggé nagyot esett vissza a korábbiakhoz képest. És olyan idős, mint Houston, aki nem esett vissza ilyen meredeket. Szerintem Ballard fiatalabb (és potenciálisan jobb) alternatívában gondolkozik, különben marasztalnánk Houstont.
több mint 3 éve
Kóra Tibor
77
A Seahawks elküldi Carlos Dunlapet, ő nem érne meg egy próbát szerintetek ?
Kóra Tibor
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Mondjuk úgy, hogy Borbinho a skála egyik vége, te meg valahol a másik vége felé hajolsz, én meg kettő között valahol 😛 Látok esélyt az reboot-ra, de jóval kevesebbet, mint te, inkább olyan matematikai félét.Ugye megvan, hogy Wentz ellen voltam, és most se repdesek az örömtől? 😀 peterk a CW fan, én nem, csak azért maradjunk a racionalitás talaján is egyben 😊coltmanEgy mondatban kéred számon Borbinho-n, hogy miért vitázik veled, te Wentz ellen voltál, majd ugyanabban a mondatban le CW fanozol. 😀
Fogunk mi még rengeteget vitázni Wentzről, mást nem is tudnánk ezek után. Majd elmondom mikor mit látok úgyis, de fanja sose voltam. Csak nem is látom őt lost case-nek. Annyira, hogy több esélyt látok abban, hogy ő "megjavítható", mint abban, hogy pl. Trey Lance-ből jó irányító lesz. Ez nem jelent semmit, sokszor írtam már, hogy én nem szeretek draft előtt irányítókag véleményezgetni, mert engem a college tape megtéveszt. (Nem csak engem, az NFL edzőket is nyilván, csak engem nagyon.) De ha egyszer így látom, így érzem, akkor nem tudok lelkesedni egy érte való ***a drága feltrade-ért akkor se, ha a fogamat húzzák. 😀
(Mac Jones viszont tetszik. De abban egyáltalán nem bízom, hogy jobb tud lenni, mint mondjuk egy Alex Smith. Ki tudja persze, lehet, hogy ő lesz a következő csoda. De reálisan, ha a történelmi esélyeket veszem alapul, akkor a Smith még a jó kimenetel lesz, egy Matt Barkley féle kimenetel valószínűbb. Hát annál akkor már érdemesebb megpróbálni Wentz-et helyrehozni. Szerintem.)
peterk2005
Ja, és egy zseniális description:
Carson Wentz spent last season as the living example of a human operating in CTRL+ALT+DEL mode.
Ennyi 😀
több mint 3 éve
Ugye megvan, hogy Wentz ellen voltam, és most se repdesek az örömtől? 😀 peterk a CW fan, én nem, csak azért maradjunk a racionalitás talaján is egyben 😊coltmanEgy mondatban kéred számon Borbinho-n, hogy miért vitázik veled, te Wentz ellen voltál, majd ugyanabban a mondatban le CW fanozol. 😀
Fogunk mi még rengeteget vitázni Wentzről, mást nem is tudnánk ezek után. Majd elmondom mikor mit látok úgyis, de fanja sose voltam. Csak nem is látom őt lost case-nek. Annyira, hogy több esélyt látok abban, hogy ő "megjavítható", mint abban, hogy pl. Trey Lance-ből jó irányító lesz. Ez nem jelent semmit, sokszor írtam már, hogy én nem szeretek draft előtt irányítókag véleményezgetni, mert engem a college tape megtéveszt. (Nem csak engem, az NFL edzőket is nyilván, csak engem nagyon.) De ha egyszer így látom, így érzem, akkor nem tudok lelkesedni egy érte való ***a drága feltrade-ért akkor se, ha a fogamat húzzák. 😀
(Mac Jones viszont tetszik. De abban egyáltalán nem bízom, hogy jobb tud lenni, mint mondjuk egy Alex Smith. Ki tudja persze, lehet, hogy ő lesz a következő csoda. De reálisan, ha a történelmi esélyeket veszem alapul, akkor a Smith még a jó kimenetel lesz, egy Matt Barkley féle kimenetel valószínűbb. Hát annál akkor már érdemesebb megpróbálni Wentz-et helyrehozni. Szerintem.)
több mint 3 éve
Wentz szvsz sosem volt elit QB. Bar ott van a jobbak kozt, csak ahogy masoknak, kell hozza rendszer is. Volt egy csapat, amelyik bajnok lett, de Foles ugyanazt tudta benne, mint Wentz, ami azert mindent elmond. Ahogy a csapatteljesitmeny gyengult, ugy lett egyre gyengebb Wentz.Mikepp lehet ez? Wentz egy gunslinger mentalitasu, de nem felelotlen QB. Annyiban nem gunslinger, hogy elsore melyre akarna dobni, es csak a nagy jatek elsore. Inkabb azt mondom hero QB. Mindenaron haladjon az offense.
Eros csapatban egy ilyen vagabund sraccal sikereket lehet elerni. Meg azt is kompenzalja, ha valaki nem a legjobb donteshozo.
Wentz, mondtam mar rola, soxor korhazpasszokat dob. Ugy latja, mindent meg kell tennie a gyozelemert, egy drive-ert, egy passzert. Akkor tegye meg mindenki mas is. Serules veszely? Nem szamit nekem, ne szamitson neked sem. Nem kell elit elkaposor, meg minden elit. De gyenge tamadosorban borzalamas meg nezni is ilyen hero QBt. Mukodo offenseben pedig lehet ilyen QB az a plusz, ami gyozelembe fordit szoros meccseket.
Szoval a szamomra a kerdes az, kepes-e a Colts felepiteni (max jovore) egy ennek megfelelo, agressziv tamadosort, es ennek megfeleloen jatszani is? Nem lehetetlen, nem allnak messze tole, leginkabb elkapok (TE is) kell par minosegi. De a playbook, es agressziv playhivas is kulcs lehet.
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Igy h nem iden megyunk fel QBert, legkozelebb 2023ban lesz erre lehetoseg.Ugye megvan, hogy Wentz ellen voltam, és most se repdesek az örömtől? 😀 peterk a CW fan, én nem, csak azért maradjunk a racionalitás talaján is egyben 😊
2 ev mulva nem lesz rookie dealen Leonard, Nelson, Smith, Okereke, Blackmon, Willis, Taylor, Pittmann, Hines pl.
2ev mulva mind oregebbek lesznek 2 evvel 😀
Ha akkor probalkozunk elsonek rookie QBval, es nem jon be, akk gebasz (ha nem draftol Ballarf 2 HoFot egy drafton belul megint).
Nem magyar mentalitas, a PFF-esek, Stampede Bluesok, Athleticesek, ESPNesek mondtak ezt. Ballard top 10 GM, aki ha minden jol megy minden evben PO kozeli keretet rak ossze.
Ez nem magyar virtus, ez egy emberi tenyezo.
Ballard maga mondta, hogy ha mellenyulna egy rookie QBval, o lenne az elso aki az utcan talalna magat a kovi evben.
Annal meg csak jobb a biztos PO hely meg az evi 6 millio dollar 😊
Miert latna barki is tobbet, mint mi? Ugyan azt a tapeet nezi Ballard es a stab amit en vagy barki mas.
Foleg a tavalyi college szezonban. (Amugy is, ha meg valakit latsz eloben, akkor azzal oda az objektivitas a legtobb esetben. Errol volt/jelenlegi GMek, FO emberek nyilatkoztak).
Cam a liga talan leggyengebb skill settel rendelkezo, es egyben a liga legbonyolultabb rendszeru offense-eben tolta tavaly, offseason nelkul. Megneztem volna Wentz hogy birja az Erhard-Perkinsben 😀 mondjuk valszeg JMD leultette volna miutan hatodszor athiv egy playt mert nem erti a koncepciot 😀
Nem azt mondom, h lesz meg MVP, csak h ot mar elkonyvelitek szarnak, Wentzet nem.
Azt meg h primadonnanak nevezed, csak azt mutatja, h az eg vilagon semmit nem tudsz a szemelyisegerol.
Cam volt tenyleges MVP, felemelt egy borzalmas franchiset es az SBig vitte. Top QB most, v elmult par evben? Dehogy, inkabb a liga hatso fele. Pont, mint Wentz, akiert adtunk 3+1et...
Orlovskytol volt a kedvencem, h mi kell h Wentz ujra jo legyen:
- Megertetni vele pre es post snap, h mi az adott play celja, miert az lett hivva
- Kijavitani a dobomozdulatat + labmunkajat
- Megtanitani vedelmet olvasni, h a timingra alapulo dobasokat (ami az offenseunk) meg tudja dohni.
De nem baj, tanitsunk meg ujra focizni egy 28 eves injury prone QBt, meg adjunk erte 3+1et meg fizessunk neki evi 25 misit, hatha visszanyeri 4 evvel ezelotti formajat.
Egyszeruen nem annyival nagyobb az esely arra, h Wentz annyival jobb legyen, mint az FA QBk vagy a rookiek, hogy validalja az erteket amit feladtunk erte.
Ha 3+3 ment volna, egy szavam se lenne.
Picit off, de:
Fernando Torres neve remlik? Nekem Chelsea fankent elegge, ahogy 3-4 ev utan is azt vartak az emberek, h visszater regi formajahoz (aztan o picit huzamosabb ideig volt a posztjan top, mint Wentz).
Borbinho
Többet látnak, mert egyrészt vsz többet tudnak a sportról és a playbookokról mint mi valaha is fogunk. Vsz jóval több tape-t néznek végig, mint te vagy én. És ők dumálnak a játékossal személyesen, plusz workout-okon kapják a legfontosabb input-ot, hogy ha kérnek valamit, azt hogy hajtja végre. Ezt innen te nem látod. Szóval bármennyire is akarják ezt elhitetni az NFL szakik, a scoutok jóval többet látnak egy játékosból, mint mi.
Cam már Panthersben is borzalmas volt, az MVP szezon utáni 3 idényét nézd meg. Nem véletlen,hogy pont a Flacco hasonlatot hoztam - egy év kijött neki, Flacconak is, de nem ez az ismérve egy jó játékosnak.
Torresre ne emlékeznék?!?! Ellenünk kreáltátok meg a Premier League-ben évekig szlogenként terjedő "eltorreselte" kifejezést 😀 Bár gondolom te erre inkább nem akarnál emlékezni 😛 De amúgy analógiában stimmel, nagyjából hasonló a helyzet Wentz-cel is.
több mint 3 éve
2023-ban majd Luck elmegy ebedelni Jimmy with the Colts-cal, aztan minden jo lesz.Azota kiderult h Jim Ayellorol volt szo :/ 😀
Stez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
2023-ban majd Luck elmegy ebedelni Jimmy with the Colts-cal, aztan minden jo lesz.
több mint 3 éve
Igy h nem iden megyunk fel QBert, legkozelebb 2023ban lesz erre lehetoseg. 2 ev mulva nem lesz rookie dealen Leonard, Nelson, Smith, Okereke, Blackmon, Willis, Taylor, Pittmann, Hines pl.
2ev mulva mind oregebbek lesznek 2 evvel 😀
Ha akkor probalkozunk elsonek rookie QBval, es nem jon be, akk gebasz (ha nem draftol Ballarf 2 HoFot egy drafton belul megint).
Nem magyar mentalitas, a PFF-esek, Stampede Bluesok, Athleticesek, ESPNesek mondtak ezt. Ballard top 10 GM, aki ha minden jol megy minden evben PO kozeli keretet rak ossze.
Ez nem magyar virtus, ez egy emberi tenyezo.
Ballard maga mondta, hogy ha mellenyulna egy rookie QBval, o lenne az elso aki az utcan talalna magat a kovi evben.
Annal meg csak jobb a biztos PO hely meg az evi 6 millio dollar 😊
Miert latna barki is tobbet, mint mi? Ugyan azt a tapeet nezi Ballard es a stab amit en vagy barki mas.
Foleg a tavalyi college szezonban. (Amugy is, ha meg valakit latsz eloben, akkor azzal oda az objektivitas a legtobb esetben. Errol volt/jelenlegi GMek, FO emberek nyilatkoztak).
Cam a liga talan leggyengebb skill settel rendelkezo, es egyben a liga legbonyolultabb rendszeru offense-eben tolta tavaly, offseason nelkul. Megneztem volna Wentz hogy birja az Erhard-Perkinsben 😀 mondjuk valszeg JMD leultette volna miutan hatodszor athiv egy playt mert nem erti a koncepciot 😀
Nem azt mondom, h lesz meg MVP, csak h ot mar elkonyvelitek szarnak, Wentzet nem.
Azt meg h primadonnanak nevezed, csak azt mutatja, h az eg vilagon semmit nem tudsz a szemelyisegerol.
Cam volt tenyleges MVP, felemelt egy borzalmas franchiset es az SBig vitte. Top QB most, v elmult par evben? Dehogy, inkabb a liga hatso fele. Pont, mint Wentz, akiert adtunk 3+1et...
Orlovskytol volt a kedvencem, h mi kell h Wentz ujra jo legyen:
- Megertetni vele pre es post snap, h mi az adott play celja, miert az lett hivva
- Kijavitani a dobomozdulatat + labmunkajat
- Megtanitani vedelmet olvasni, h a timingra alapulo dobasokat (ami az offenseunk) meg tudja dohni.
De nem baj, tanitsunk meg ujra focizni egy 28 eves injury prone QBt, meg adjunk erte 3+1et meg fizessunk neki evi 25 misit, hatha visszanyeri 4 evvel ezelotti formajat.
Egyszeruen nem annyival nagyobb az esely arra, h Wentz annyival jobb legyen, mint az FA QBk vagy a rookiek, hogy validalja az erteket amit feladtunk erte.
Ha 3+3 ment volna, egy szavam se lenne.
Picit off, de:
Fernando Torres neve remlik? Nekem Chelsea fankent elegge, ahogy 3-4 ev utan is azt vartak az emberek, h visszater regi formajahoz (aztan o picit huzamosabb ideig volt a posztjan top, mint Wentz).
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Jo, de akkor mikor draftolunk QBt?Ennyire ne légy magyar 😀 Tudom, ebben nőtt fel az ország, de nem mindenki a védd a segged papírral elvet vallja, főleg nem határainkon túl, nyugat fele 😉 Szóval nem hiszem, hogy Ballard vagy Reich azért ül ott a helyén, mert kell a ZS, és magyar közigazgatási elvet vallva arra gyúrnak, hogy ha nem csinálunk semmit, akkor nem hibázunk, ergo nem rúgnak ki 😀
Kozepso korokben, es vagy talalunk egy Wilsont/Daket vagy nem.
Vagy mikor lesz az, h akk most felmehetunk? Amikor lesz 2 ev PO evunk Wentz-cel mint a Chiefsnek Smith-szel?
Iden van 4 QB akit nem h elso korbe, de top 10re varnak.
Ha nem tetszik a stabnak se Lance, se Fields, vagy fixre tudjak, h top5ben kimegy aki tetszik, akk ennyi.
De mi lett vna, ha varunk?
Lemaradunk Wentzrol? Elviszi a Bears aki nem is tett ajanlatot erte? Es? Annyival nem hiszem, h nagyobb az upsideja, mint Camnek pl. H fizessunk neki evi 25ot, meg 3 + 1et.
Igy nem cserelhetjuk az elso ket korunket a '22es draftrol, igy ha bent lenne 1/10en a QB se tudnank felmenni.
Bar nyilvan Wentz idehozatala utan nem opcio amugy sem a QB draft.
Hoz 2 ev atlagos teljesitmenyt, ket ev PO, akar 1-2 win is.
Az utan nyilvan nem szallunk ki, nem cutoljuk.
Minden evben PO, valos SB esely nelkul. Ez garantalja, h Reich + Ballard a helyukon maradjanak hosszu evekig. Nekik ez a lenyeg. Lehet nyomni a minden evben az SB a cel dumat...
Mahomes a 2.QB volt aki kiment, ertem, de akkor is volt olyan csapat, akinel siman kinezted, h QBt huz, megse vittek el. Watson 2vel utana ment.
Iden "siman" benne van, h a Jets marad Darnoldnal, es hatrebb mennek h csapatot epitsenek kore. A Falconsnal lehet nyomnak egy all int Ryannel es elviszik Chaset. A Broncosnal a megbizhato ujsagirok azt mondtak/mondjak, Lock lesz a kezdo a kovi szezonban.
Mindegyikuknel "siman" benne van az is, h QBt huznak (ha tudnak).
De igy semmi esely nem lesz felcserelni.
Cammmel/Daltonnal meg + 15 millio cap space-el mi a plafon? 11-6? Mi a floor? 6-11?
Es Wentz-cel?
Azon rohogtem a Baldys videon h vagy az elso 5 percben 2016os meg 2017es meccseket elemezgetett.
4 evrol beszelunk!
Luck elobb ter vissza, mint Wentz MVP formaja
Ugye 1 kiemelkedo szezonja volt, a 2017es. Amikor vezette a ligat minden 3rd es 4th down mutatoban. Amirol tudjuk, h semennyire nem tarthato hosszu tavon (az a szint amit akkor tolt, ami miatt tenyleg MVP szint volt)
(I) Carson Wentz on 3rd Down
— Next Gen Stats (@NextGenStats) February 18, 2021
No quarterback was more effective on 3rd down during the 2017 season than Carson Wentz. Without Reich calling plays, Wentz' efficiency on 3rd down declined dramatically. pic.twitter.com/JeXbJSG8EI
Wentz's performance on 3rd & 4th downs in 2017 is basically the one and only thing his truthers are clinging to. If you think this is likely to ever happen again, good luck with that pic.twitter.com/0pwgk7wuJq
— Computer Cowboy (@benbbaldwin) February 19, 2021
Borbinho
Ha meg fix PO csapat leszünk, akkor mindig 1/20 környékén végzünk, és onnan mindig fel lehet menni top10-be QB-ért, tehát azt nem értem, hogy miért halál ha nem idén, hanem mondjuk két év múlva megyünk fel. Azt Ballard is sokszor kifejtette, hogy az, hogy sok QB van, az nem egyenlő azzal, hogy jók is - ugye itt jön vissza a Madden-effect - aki sokat játszik ilyenekkel az csak stat számokat néz, és azt hiszi életben is így működik. Hát nem 😛 És ha most Mac Jones nem fit arra, amit a Coltsban játszania kéne, akkor hiába csurog le 1/21-re, és húzzuk ki, bukó lenne. Itt jön vissza, hogy igazából innen mi látunk egy kb 10%-ot az adott játékosból, és abból mondjuk, hogy király, vagy szar. Ballardék meg látnak belőle 70-80%-ot. Szóval nekünk ez inkább csak erős tippmix, amikor drafton X vagy Y játékosra rootolunk.
Cam-et inkább nem kommentálom, ő neki kb vége - kiírta magát NFL-ből, neki már csak a Flacco-way maradt, leül, vsz minden évben máshova, kap némi ZS-t, lehet néha kipróbálják, de ennyi. Belőle már nem lesz minőségi QB nagy valószínűséggel soha. Szóval Wentz-cel nem érdemes összehasonlítani. Cam az én szememben kb mindig is egy primadonna volt - sosem szerettem a stílusát, kezdve a Supermanes gólörömmel - amikor valaki még nem tett le semmit az asztalra és az egója olyan, mint ha first ballot HoF lenne, na ott szoktak a grandiózus vonatszerencsétlenségek történni.
Baldy videója meg nem véletlen 2016-2017-et firtatta, mivel a title is az volt, hogy "Reich is the missing link". Lehetett volna a 2019-es videot is elemezni, de az a title szempontjából elég szőke húzás lett volna 😀
több mint 3 éve
Számold össze, hogy ebben az időszakban hány Raiders, Browns volt. És hány Rams, Bengals, Titans, Dolphins. És még ezeken felül hány Broncos (McDaniels), Colts (Grigson/Pagano), stb. Vagy Niners, Philly, akik sikereket is elértek, de közben hány Chip Kelly-s évük is bejött? Szóval vagy csak 1-2 jól irányított cssapat volt/van az NFL-ben, vagy a jól irányítottak között is van, akik azért hibáznak is.Akivel egyszer sikerült nyernie a Packersnek. Amelyik egy jól irányított franchise.Ezen akkorát nevettem, hogy majdnem felébredt a gyerek. A Packers Rogers érájának nagyrésze elment azon, hogy Tesco Ted mindent a draftról akart megoldani, csak közben egyre rosszabbul ment neki. McCarthy-t meg inkább hagyjuk. Összességében Rogers legjobb éveiben a klubvezetés hasonló szinten volt azzal, ami Lucknak jutott nálunk. Más volt, de a színvonal ugyanaz.
peterk2005
uatu
De abból a szempontból jó, hogy felvetetted, hogy nem elég találni egy Rodgerst, és "viszonylag jól" működni. Nagyon jól kell működni, ha hosszú távon sikeresek akarunk lenni, és ez nem elsősorban azt jelenti, hogy kell találni egy Rodgerst, Wilsont, Brees-t. (Luckot)
több mint 3 éve
Akivel egyszer sikerült nyernie a Packersnek. Amelyik egy jól irányított franchise.Ezen akkorát nevettem, hogy majdnem felébredt a gyerek. A Packers Rogers érájának nagyrésze elment azon, hogy Tesco Ted mindent a draftról akart megoldani, csak közben egyre rosszabbul ment neki. McCarthy-t meg inkább hagyjuk. Összességében Rogers legjobb éveiben a klubvezetés hasonló szinten volt azzal, ami Lucknak jutott nálunk. Más volt, de a színvonal ugyanaz.
peterk2005
több mint 3 éve
Ha Wentz beválik úgy, hogy lesz egy stabil top10-12, akkor nem draftolunk.Máshogy gondolkodunk erről szerintem. Én lemondtam arról, hogy a következő évtizedben Luck, Mahomes (Burrow?) kössön ki nálunk. Nem látok rá olyan forgatókönyvet, ami felépíthető lenne, ne durván a mázlin múljon. Ahhoz O'Briennek vagy Gase-nek vagy hasonlóknak kellene itt lenniük évente, aztán ha sikerült kihúzni, gyorsan eltakarítani, nehogy tönkretegye. 😊 Ballarddal, Reich-el sose leszünk annyira sz*rok, hogy ilyen esélyünk legyen.
És ez nem is baj a szememben. A Patriots se lesz, a Steelers se volt soha és nem is nagyon lesz, a Ravens se, sőt a Packers se. A Burrow-kat, Lawrence-eket nem az ilyen csapatok húzzák ki, viszont ezek nyernek. A jól menedzselt, jól irányított csapatok. A Seahawks sem akkor nyert amikor WIlson top3 irányító lett, hanem amikor még top15 is csak jóindulattal volt. Brady a gyűrűi felét úgy nyerte, hogy nem volt top5 irányító. Big Ben is akkor nyerte, amikor nem volt top5. Ő egyébként (ezért most keresztre fognak a Steelers fanok feszíteni, de ez a véleményem) egy jó célpont, mert ő egy karrier top10 irányító szerintem. Volt 3-4, esetleg 5 ennél jobb éve, és volt pár ennél gyengébb, de karrier átlagban top10-esnél nem tenném előbbre. Így is first ballot HOF, mert egy 2xes győztes, 3xos superbowl irányító, aki karrier átlagban top10, az first ballot HOF. Wentz is az lenne, ha vissza tudna oda mászni, és nyernénk vele kettőt. 😊
Szóval én nem vagyok rápattanva arra, hogy nekünk egy Watson, Mahomes kell. De még Burrow se. Ha jó az FO, jó a stáb, akkor egy top15-be is még csak tartó Wilsonnal is nyer. Meg egy még "game manager" Bradyvel. Persze jobb, ha az MVP szintű Brady lesz belőle, de ez once in a generation talán. Az is, hogy egy Manning után beesik egy Luck, vagy Favre után egy Rodgers. Akivel egyszer sikerült nyernie a Packersnek. Amelyik egy jól irányított franchise. Sőt, Favre+Rodgers kettejével tudtak annyit elérni, amennyit a Steelers Big Bennel hozott.
Szóval én az irányító dolgot csak azért erőltetem, és addig erőltetem, amíg nincs. Mármint tényleg nincs. Nem Luck nincs, hanem egy elfogadható nincs. Addig menni kell, draftolni kell, tadelni kell, bármi kell, mert ez létszükséglet. Egy elfogadható kúbé. Ezen túl viszont szerencse, és csak indokoltan és célzottan szabad rizikózni. Jobbak az esélyek, ha a csapatot építjük egy használható irányító köré, mint, hogy állandóan egy Luck kaliberre vadászunk. (Ráadásul az idők is ennek a stratégiának kedveznek. 10-15-20 éve tényleg az volt, hogy az irányító emelte maga körül meg az offense-t. Ez ma is működik, de annyit változott a játék, annyi újdonség került be, hogy manapság fordítva is tud működni. A jó offense állomány, kiváló edző, jó game planning, jó playcalling fel tudja emelni az irányítót egy magasabb szintre annál, amit tud.)
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Camnek konkrétan nincs már upside-ja sajnos, Wentznél még lehet reménykedni abban, hogy egészségesen visszatérhet korábbi szintjéhez