Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 3 éve
Leültem nagy lendülettel, hogy na mi lesz, aztán átböngészve a kijött eddig contractokat azt érzem, hogy ebből eddig jobb, hogy kimaradunk. Agholor 13 milla? Okwara 13 milla? Judon 14 milla? Covid év és csökkenő fizetések meg a kis*****om. Még a Raiders járhat talán a legjobban Ngakogue-vel. Nem hosszú, ha nem megy 1 év és kívül lehet a kapun, és ő azért csapatból csapatba zavarva, sémát se ismerve is hozott majdnem 10 sacket, szóval ha foglalkoznak vele és helyre teszik a fejét benne van upside. Barrett meg 29 éves, két évre még oké a 16 per, de négy évre? Mondjuk a Bucs lesz*rja most, hogy mi lesz 3 év múlva. Akár be is zárnak Brady után 1-2 évre ha az kell 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Sose igazoltunk még FA-t a piac első hetében Ballard alatt. Egy trade volt, ami durrant, de az is trade volt. Ez volt várható. Tele van még a piac korrekt játékossal, menjenek csak ki minél nagyobb pénzért az első napokon minél többen. Sőt igazoljon a Falcons, Packers, Philly is, annál nagyobb eséllyel lesz újabb cut is még 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Azert erdekes, hogy Wise-t kereste a Colts, de o inkabb visszament a Patshez ugy, hogy egy oraval korabban hoztak evi 8 millioert jatekost a posztjara.Meg az is, hogy Ballard egy sokadhegedus IDL utan futkoraszik a tampering elso napjan.
Sokat varunk a piactol, aztan ez is olyan lesz, mint a tobbi. 3-4 under the radar jatekos evi 6-7 millioert, lesz valaki 10 korul, tulfizetve, de osszessegeben semmi jelentos erosites, meg Hilton es Rhodes talan visszajon, aztan uccu neki a draftnak. Most nekem ez adna magat.
több mint 3 éve
Mert te túl fiatal vagy, hogy emlékezz Ukyo Katayamára (avagy Aguri Suzukira).Sato utan a legnagyobb legenda!Mekkora flashbackjeim támadtak ettől a névtől.Judonnak semmikepp, eleget latom, hogy a Ravens frontbol elmennek mashova, es tizbol het jatekos az arnyeka lesz onmaganak. Lawsonnak orulnek. Takaginak is igazabol.Na ket perc alatt ket premier rushert kihuzhatunk a listankrol. Es sajnos az egyik sem Dupree.Judonnak vagy Lawsonnak örülnél? Vagy pl. Ngakouenak? Ő ellenünk tuti motivált lenne.
Stez
iktriad
Stez
iktriad
Stez
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Igen, errol volt szo. Rhodes kapcsan is ezt beszeltuk, hogy Ballard hagyja a sracokat, jarjak meg a piacot, aztan majd eldonti, meccseli-e az ajanlatokat. Biztos vagyok benne, hogy Rhodesnak is szolt, hogy mielott alair, mondja meg, milyen penzt igertek neki.Just got off the phone with #Colts WR T.Y. Hilton. "I spoke with Chris (Ballard) before I left town last Tuesday. He told me he would at least like a chance to match any potential offer I get on the market. I'm just gonna let other teams do their due diligence at this point."
— IG: JosinaAnderson (@JosinaAnderson) March 15, 2021
Tony Adams
több mint 3 éve
Sato utan a legnagyobb legenda!Mekkora flashbackjeim támadtak ettől a névtől.Judonnak semmikepp, eleget latom, hogy a Ravens frontbol elmennek mashova, es tizbol het jatekos az arnyeka lesz onmaganak. Lawsonnak orulnek. Takaginak is igazabol.Na ket perc alatt ket premier rushert kihuzhatunk a listankrol. Es sajnos az egyik sem Dupree.Judonnak vagy Lawsonnak örülnél? Vagy pl. Ngakouenak? Ő ellenünk tuti motivált lenne.
Stez
iktriad
Stez
iktriad
több mint 3 éve
Mekkora flashbackjeim támadtak ettől a névtől.Judonnak semmikepp, eleget latom, hogy a Ravens frontbol elmennek mashova, es tizbol het jatekos az arnyeka lesz onmaganak. Lawsonnak orulnek. Takaginak is igazabol.Na ket perc alatt ket premier rushert kihuzhatunk a listankrol. Es sajnos az egyik sem Dupree.Judonnak vagy Lawsonnak örülnél? Vagy pl. Ngakouenak? Ő ellenünk tuti motivált lenne.
Stez
iktriad
Stez
több mint 3 éve
Just got off the phone with #Colts WR T.Y. Hilton. "I spoke with Chris (Ballard) before I left town last Tuesday. He told me he would at least like a chance to match any potential offer I get on the market. I'm just gonna let other teams do their due diligence at this point."
— IG: JosinaAnderson (@JosinaAnderson) March 15, 2021
több mint 3 éve
Judonnak semmikepp, eleget latom, hogy a Ravens frontbol elmennek mashova, es tizbol het jatekos az arnyeka lesz onmaganak. Lawsonnak orulnek. Takaginak is igazabol.Na ket perc alatt ket premier rushert kihuzhatunk a listankrol. Es sajnos az egyik sem Dupree.Judonnak vagy Lawsonnak örülnél? Vagy pl. Ngakouenak? Ő ellenünk tuti motivált lenne.
Stez
iktriad
több mint 3 éve
Toto21
5 961
Na ket perc alatt ket premier rushert kihuzhatunk a listankrol. Es sajnos az egyik sem Dupree.Majd jön Haason Reddick 😀 12M/év
Stez
több mint 3 éve
Na ket perc alatt ket premier rushert kihuzhatunk a listankrol. Es sajnos az egyik sem Dupree.
több mint 3 éve
Nektek amúgy Sönó mögé/mellé mi a fasznak kell Samuel?
Borbinho
több mint 3 éve
Nektek amúgy Sönó mögé/mellé mi a fasznak kell Samuel?En orulnek neki, ot nagyon kedvelem. De o sem mai csirke. Igazabol en alapbol ezen a piacon sokakkal ki lennek bekulve. Samuel, Sanders, Golladay (ha mar nem serult), de en annak vagyok a hive, hogy Wentzet tele kellene vagni celpontokkal, ugyhogy en az elso harom kor egyikeben egy FA mellett draftrol is hoznek elkapot.Curtis Samuelért (és Jonnu Smithért) épp a Jags és a Pats fut versenyt. Ha Samuel nem jön össze, a Bevell faktor miatt kinézem Meyerből, hogy Golladaynek adja, amit egykori játékosának szánt.
Egyebkent ha mar trade, az nem lepne meg, ha Ballard falemberert cserelne. Nehany napja megbizhato forrasbol olvastam, hogy telefonalt a 49ershez McGlincheyert. Vele kapcsolatban ugye az az erdekes, hogy az NFL-ben meg eleteben nem jatszott LT-t, de egyetemen a Notre Dame-en konkretan evekig Nelson mellett jatszott vakoldalon. Felelmetes paros voltak.
Stez
iktriad
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Érdekes FA időszak vár ránk, nem is emlékszem mikor volt utoljára, amikor liga szinten is kezdő kaliberű embereket engedtünk ki a piacra, úgy hogy jó ha marad, de ha nem, nem gond, lesz helyette más. Perpill 64 igazolt játékosunk van a draft és a piac nyitása előtt 3. legtöbb a ligában.
több mint 3 éve
Hat tegye. Engem most annyira nem erdekel, hogy kiket hoz Ballard, marmint inkabb az van iden, hogy olyan oriasi kedvenceim nincsenek, csak azt remelem, hogy nem jon olyan, akitol fazok, ilyen ugye peldaul Dupree vagy JuJu.En orulnek neki, ot nagyon kedvelem. De o sem mai csirke. Igazabol en alapbol ezen a piacon sokakkal ki lennek bekulve. Samuel, Sanders, Golladay (ha mar nem serult), de en annak vagyok a hive, hogy Wentzet tele kellene vagni celpontokkal, ugyhogy en az elso harom kor egyikeben egy FA mellett draftrol is hoznek elkapot.Curtis Samuelért (és Jonnu Smithért) épp a Jags és a Pats fut versenyt. Ha Samuel nem jön össze, a Bevell faktor miatt kinézem Meyerből, hogy Golladaynek adja, amit egykori játékosának szánt.
Egyebkent ha mar trade, az nem lepne meg, ha Ballard falemberert cserelne. Nehany napja megbizhato forrasbol olvastam, hogy telefonalt a 49ershez McGlincheyert. Vele kapcsolatban ugye az az erdekes, hogy az NFL-ben meg eleteben nem jatszott LT-t, de egyetemen a Notre Dame-en konkretan evekig Nelson mellett jatszott vakoldalon. Felelmetes paros voltak.
Stez
iktriad
Ha nem ilyeneket hozunk, akkor azert en mar nagyon szomoru szerintem nem leszek.
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Hát ha megnézem, hogy Ebron hisztije és Ballard egyértelmű nyilatkozata között (nem mondta ki, hogy mehet a faszba, de egyértelmű volt) mennyi idő telt el, pedig a csávó negyedét se produkálta Jujunak, akkor erősen meglepődnék, ha JJS nálunk kötne ki.Nem.Szamomra az is fontos azert, hogy ne 28 eves faszik utan futkorasszunk es fizessuk meg oket, hanem 26 evnel ne legyen oregebb senki, akit hozunk.Ha már futkorászás, JuJu-nak örülnél?
Lawsont en is adnam, Okwarat annyira nem. O szerintem futas ellen sulytalan teljesen.
Stez
iktriad
Szerintem 17 eve nezek kb. NFL-t, es az a nagy helyzet, hogy ez ido alatt elmondhatatlanul tele lett a futyim a primadonnakkal, akik okoskodnak, rinyalnak, jobban tudjak, sokat akarnak, labdakat akarnak, tobbnek gondoljak magukat, foszereplok akarnak lenni es hasonlok, mert ok ugyan nem allnak be a sorba, ok a csapatnal tobbet ernek.
JuJu ket ev alatt egy szamomra kedves, tehetseges sracbol egy elviselhetetlen bohocca notte ki magat a szememben. Sem ot, sem a hasonlo karaktereket nem szeretnem a Coltsnal latni. Nincs kedvem ahhoz, hogy az ev 365 napjan attol kelljen felni, hogy a gyerek most epp miert kattant be, mert bal labbal kellt fel, mert nem kapott eleg labdat, mert Reich gameplanjeben nem o volt az elso, vagy mert a kozossegi mediaban epp valaki leoltotta, ugyhogy o valaszkent hisztizik egy nagyot.
En fazom az ilyenektol, es nem szeretem, hogy allandoan ott van es lesz a veszely bennuk, hogy Brown szintjen 1-2-3-4-5 ev utan egyszer csak mas gondolkodasmoddal ebrednek fel, aztan onnantol total hulyek lesznek. En a csapatban, az egysegben hiszek, a legkorben, hogy egy csapatban a tarsak kihatnak egymasra, jobba teszik egymast, de ugyanigy rosszabba is tehetik egymast.
Es olyan karaktereket szeretnek, akik jobba tehetik egymast. Tobbek kozott ezert is kezdtem el hamar fazni peldaul annak idejen Moncrieftol, mert a csavo meg semmit sem rakott le az asztalra, de ket-harom ev utan mar kezdtek zaporozni a hirek, hogy mindezek ellenere neki nem dukal odatenni magat es dolgozni, helyette masokra mutogat, ha epp nem jonnek az eredmenyek es nincsen Luck. Nem veletlen, hogy Ballard megjott, es korulbelul a harmadik fontosabb dontese az volt, hogy hagyta menni a fenebe, mert neki ilyen mentalitasra nem volt szuksege.
Rendben, en nekem ezek a heppjeim megosztoak, szoval elfogadom, ha valaki nem igy gondolkodik. En mindenesetre felnottem egy Manningen, egy Freeneyn, Mathisen es tarsain - egy olyan tarsasagon, ami tele volt sztarokkal, de problemazasrol kis tulzassal nem is hallottam. Sztarok voltam, megis tudtak, hol a helyuk es mi a dolguk. Az en gondolkodasmodon is ehhez igazodott.
Na mindegy, tul hosszan reagaltam neked, a lenyeg, hogy en nem szeretnem JuJut itt, legyen barmennyire is jo jatekos. De en tobbek kozott ezert is untam meg OBJ-t, mert sok lett az allando, palyan kivuli bohockodasa, es ezert kedveltem nagyon peldaul Evanst, mert a remek teljesitmeny mellett neki sok ev alatt palyan kivuli balhejarol sosem hallottal. Kb. egyszer volt, hogy osszetuzesbe keveredett valakivel, de abbol sem volt verekedes, rendorsegi ugy, buntetes, megrovas, semmi sem. Meg egyszer pofankurta Lattimore-t, miutan szetszedtek egymast allandoan. Ez meg azert boven az elfogadhato kategoria.
Stez
több mint 3 éve
En orulnek neki, ot nagyon kedvelem. De o sem mai csirke. Igazabol en alapbol ezen a piacon sokakkal ki lennek bekulve. Samuel, Sanders, Golladay (ha mar nem serult), de en annak vagyok a hive, hogy Wentzet tele kellene vagni celpontokkal, ugyhogy en az elso harom kor egyikeben egy FA mellett draftrol is hoznek elkapot.Curtis Samuelért (és Jonnu Smithért) épp a Jags és a Pats fut versenyt. Ha Samuel nem jön össze, a Bevell faktor miatt kinézem Meyerből, hogy Golladaynek adja, amit egykori játékosának szánt.
Stez
több mint 3 éve
En orulnek neki, ot nagyon kedvelem. De o sem mai csirke. Igazabol en alapbol ezen a piacon sokakkal ki lennek bekulve. Samuel, Sanders, Golladay (ha mar nem serult), de en annak vagyok a hive, hogy Wentzet tele kellene vagni celpontokkal, ugyhogy en az elso harom kor egyikeben egy FA mellett draftrol is hoznek elkapot.Nincs mese, tradelni kell A-Robért. 😊Nem.Szamomra az is fontos azert, hogy ne 28 eves faszik utan futkorasszunk es fizessuk meg oket, hanem 26 evnel ne legyen oregebb senki, akit hozunk.Ha már futkorászás, JuJu-nak örülnél?
Lawsont en is adnam, Okwarat annyira nem. O szerintem futas ellen sulytalan teljesen.
Stez
iktriad
Szerintem 17 eve nezek kb. NFL-t, es az a nagy helyzet, hogy ez ido alatt elmondhatatlanul tele lett a futyim a primadonnakkal, akik okoskodnak, rinyalnak, jobban tudjak, sokat akarnak, labdakat akarnak, tobbnek gondoljak magukat, foszereplok akarnak lenni es hasonlok, mert ok ugyan nem allnak be a sorba, ok a csapatnal tobbet ernek.
JuJu ket ev alatt egy szamomra kedves, tehetseges sracbol egy elviselhetetlen bohocca notte ki magat a szememben. Sem ot, sem a hasonlo karaktereket nem szeretnem a Coltsnal latni. Nincs kedvem ahhoz, hogy az ev 365 napjan attol kelljen felni, hogy a gyerek most epp miert kattant be, mert bal labbal kellt fel, mert nem kapott eleg labdat, mert Reich gameplanjeben nem o volt az elso, vagy mert a kozossegi mediaban epp valaki leoltotta, ugyhogy o valaszkent hisztizik egy nagyot.
En fazom az ilyenektol, es nem szeretem, hogy allandoan ott van es lesz a veszely bennuk, hogy Brown szintjen 1-2-3-4-5 ev utan egyszer csak mas gondolkodasmoddal ebrednek fel, aztan onnantol total hulyek lesznek. En a csapatban, az egysegben hiszek, a legkorben, hogy egy csapatban a tarsak kihatnak egymasra, jobba teszik egymast, de ugyanigy rosszabba is tehetik egymast.
Es olyan karaktereket szeretnek, akik jobba tehetik egymast. Tobbek kozott ezert is kezdtem el hamar fazni peldaul annak idejen Moncrieftol, mert a csavo meg semmit sem rakott le az asztalra, de ket-harom ev utan mar kezdtek zaporozni a hirek, hogy mindezek ellenere neki nem dukal odatenni magat es dolgozni, helyette masokra mutogat, ha epp nem jonnek az eredmenyek es nincsen Luck. Nem veletlen, hogy Ballard megjott, es korulbelul a harmadik fontosabb dontese az volt, hogy hagyta menni a fenebe, mert neki ilyen mentalitasra nem volt szuksege.
Rendben, en nekem ezek a heppjeim megosztoak, szoval elfogadom, ha valaki nem igy gondolkodik. En mindenesetre felnottem egy Manningen, egy Freeneyn, Mathisen es tarsain - egy olyan tarsasagon, ami tele volt sztarokkal, de problemazasrol kis tulzassal nem is hallottam. Sztarok voltam, megis tudtak, hol a helyuk es mi a dolguk. Az en gondolkodasmodon is ehhez igazodott.
Na mindegy, tul hosszan reagaltam neked, a lenyeg, hogy en nem szeretnem JuJut itt, legyen barmennyire is jo jatekos. De en tobbek kozott ezert is untam meg OBJ-t, mert sok lett az allando, palyan kivuli bohockodasa, es ezert kedveltem nagyon peldaul Evanst, mert a remek teljesitmeny mellett neki sok ev alatt palyan kivuli balhejarol sosem hallottal. Kb. egyszer volt, hogy osszetuzesbe keveredett valakivel, de abbol sem volt verekedes, rendorsegi ugy, buntetes, megrovas, semmi sem. Meg egyszer pofankurta Lattimore-t, miutan szetszedtek egymast allandoan. Ez meg azert boven az elfogadhato kategoria.
Stez
iktriad
több mint 3 éve
Nincs mese, tradelni kell A-Robért. 😊Nem.Szamomra az is fontos azert, hogy ne 28 eves faszik utan futkorasszunk es fizessuk meg oket, hanem 26 evnel ne legyen oregebb senki, akit hozunk.Ha már futkorászás, JuJu-nak örülnél?
Stez
iktriad
Stez
több mint 3 éve
Nem.Szamomra az is fontos azert, hogy ne 28 eves faszik utan futkorasszunk es fizessuk meg oket, hanem 26 evnel ne legyen oregebb senki, akit hozunk.Ha már futkorászás, JuJu-nak örülnél?
Stez
iktriad
Szerkesztette: Stez
több mint 3 éve
Ju-ju-ból possession receiver lett az utóbbi időben. Annyira possesson, hogy nem is szereti a possessionját messzire elhagyni a los-tól. 😀Amúgy persze. Évi 8 milla vagy alatta. 😀 Annyiért szívesen kipróbálnám, hogy mennyi van benne, mert amúgy sok. De ő itt nem opció szerintem. Mi nem hozunk el olyan játékost, aki az ellenfél fúbe festett zászlóját taposva postolgat képeket magáról.
több mint 3 éve
Szamomra az is fontos azert, hogy ne 28 eves faszik utan futkorasszunk es fizessuk meg oket, hanem 26 evnel ne legyen oregebb senki, akit hozunk.Ha már futkorászás, JuJu-nak örülnél?
Stez
több mint 3 éve
Egy DL szerintem is benne van, mert Autry helyére is fog valakit keresni. De ha R-H tényleg 6 millió lesz, akkor nem hiszem, akkor valószínűbbnek tartom, hogy Autry marad.Dupree-vel kapcsolatban nyafogtok. 😊 Ugyanez a sírás ment két éve Justin Houstonnal kapcsolatban is. Hogy sose játszott 4-3-ban, sérülékeny, lejárt az ideje, nem séma fit meg hasonlók. És elkaristolt azért az öreg még nálunk. (Mondjuk 3 év már nem volt benne, Ballard jól látta a max 2-t.)
Dupree egy 270 fontos, 6-4 magas játékos. Szerintem neki éppenséggel a 4-3 lenne az ideális, amit college-ben is játszott. Az ő pechje az volt, hogy a Steelers dline annyira jó volt, hogy csak miatta nem volt érdemes azt Dupree-re alakítani. Emiatt nem az erősségeire játszatták. Mint annak idején mi Jerry Hughes-t. Dupree-nek három pontosból kell indulni és az irányítóra mennie ill az edge-t fognia, nem 15-20%-át a snapjeinek coverage-ben töltenie, meg open field tacklek-et csinálnia, mint a vasaséknál. Úgyhogy én simán el tudom képzelni, hogy jobb is lesz annál, mint az elmúlt két évben volt. Feltéve, hogy egy ilyen rendszerbe kerül. Ha nem hozzánk, akkor valahova máshova.
Amúgy kár félni attól, hogy idejön. Olyan ára lesz - évi 15 fölött lazán - , amit Ballard nem fog kifizetni. És nem is baj, annyit én se adnék érte.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
több mint 3 éve
Robertson-Harris benne van, mert DL-t szerintem egyet hozni fog Ballard, de a Coltsnak egy "minosegi" rusher a 4-3-as fal szelere is kell, en oda tippelek nagyobb penzes igazolast. Harris ugye nalunk endet nemigen jatszhatna.