Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Ha szabad mondanom egy nevet, akkor Roy Robertson-Harris.Igaz, hogy 3-4-ben játszott a Bearsben, bár többnyire 2 emberes DL volt. 9-es technikán kívül tud mindent. Hosszú karú, dinamikus DL ember, aki futás ellen és passz ellen is hasznos rotációs ember. Én tippre olyan 6 millió/év környékére teszem az értékét.
több mint 3 éve
Henry Anderson reunion lesz ebből meglátjátok. 😜
több mint 3 éve
Szamomra az is fontos azert, hogy ne 28 eves faszik utan futkorasszunk es fizessuk meg oket, hanem 26 evnel ne legyen oregebb senki, akit hozunk. Lawsont en is adnam, Okwarat annyira nem. O szerintem futas ellen sulytalan teljesen.
több mint 3 éve
A hirek szerint Okwarat es Lawsont is uzni fogjuk, barmelyiket szivesebben latnam, mint Dupreet. Mondjuk normalis aron, az se mellekes. Hozzuk vissza Bashemet 😀 es akk nem mondhatjuk h Ballard nem tud edge-et draftolni 😀
Meg lassan Quincy is visszajohet, Rock szintjet o is tudta 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Volt egy eleg eros tippem az FA-ra, meg pedig hogy Ballard elhozza Dupree-t valami nem giga, de azert evi 10+ millios penzert. Erre a tippemre ra is erositett egy coltsos podcast, hogy Ballard allitolag ot akarja.Gyulolnem a move-ot, ujabb szog lenne a kedvenc csapatom koporsojaba olyan szempontbol, hogy jojjon dragan ismet egy olyan jatekos, aki miatt megint csak kevesbe akarjak Colts-meccset nezni.
Ugyhogy nagyon remelem, hogy ez az ugylet nem fog megvalosulni. Dupree-tol fazom nagyon. 28 eves, aki az elmult hat evben sok 4-3-azast nem latott, raadasul elso koros jatekoskent a hat idenyebol fel tud mutatni kettot, amikre ra lehet fogni, hogy jol jatszott, masik haromban meg otvar volt, egyben meg kb. kozepes. Es minderre rajon, hogy sulyos serulesbol labadozik epp.
Mar honapok ota szajkozom magamban, hogy o az, akinek a gondolatatol a hideg futkos a hatamon, ugyanakkor tovabbra is eros tippem, hogy ot hozzuk majd el.
Wentz utan nem tudom, feldolgoznam-e ezt a csodas ugyletet, annyira gyulolnem.
több mint 3 éve
De persze mind tudjuk hogy a valodi ok, hogy mindenki utalja Wentzet.Azon gondolkodom, hogy a #1 elkapo mellett egyetlen WR van ott, az a Dezmon Patmon, akit kethetente rosterre, majd vissza PS-re rakosgattunk az egesz ideny soran. Tehat eleg nagy esely van ra, hogy palyat nem fog latni kb 2021-ben sem. Ennyire jo spanja lenne Pittman, hogy pont a rostertoltelek srac keveredett oda harmadiknak?Jóban vannak. Pittman-nak van youtube csatornája, heti gyakorisággal rak fel a csaja (most már asszonya) videókat, és elég gyakran megjelenik a videókban is. Szóval valószínűleg civilben is jóba lettek.
Mert azt ertem, hogy nincsenek sokan, miutan velhetoen a covid szabalyok miatt egy csoportos dobalgatas utan cirkuszolt volna a liga. Na de akkor is. Miert pont Patmon a harmadik? 😊
Stez
Amúgy ha nem lennének külön is jóban, akkor se lenne meglepő, ha az a kettő edzene most Wentz-el. Hilton free agent lesz, Campbell még rehabol/speciálisan edz, Pascal meg a restricted tenderére vár éppen.
peterk2005
Pittman csak azert van ott, h flexeljen h nem adja oda a 11es mezt, Patmonnak meg nincs jobb dolga...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Azon gondolkodom, hogy a #1 elkapo mellett egyetlen WR van ott, az a Dezmon Patmon, akit kethetente rosterre, majd vissza PS-re rakosgattunk az egesz ideny soran. Tehat eleg nagy esely van ra, hogy palyat nem fog latni kb 2021-ben sem. Ennyire jo spanja lenne Pittman, hogy pont a rostertoltelek srac keveredett oda harmadiknak?Jóban vannak. Pittman-nak van youtube csatornája, heti gyakorisággal rak fel a csaja (most már asszonya) videókat, és elég gyakran megjelenik a videókban is. Szóval valószínűleg civilben is jóba lettek.
Mert azt ertem, hogy nincsenek sokan, miutan velhetoen a covid szabalyok miatt egy csoportos dobalgatas utan cirkuszolt volna a liga. Na de akkor is. Miert pont Patmon a harmadik? 😊
Stez
Amúgy ha nem lennének külön is jóban, akkor se lenne meglepő, ha az a kettő edzene most Wentz-el. Hilton free agent lesz, Campbell még rehabol/speciálisan edz, Pascal meg a restricted tenderére vár éppen.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Insta alapján jóban van Patmonnal amúgy is Pitt. (Persze lehet keverem egy másik néger nagyhajú sráccal)Nézzétek kivel edz Kaliforniában Pittman és Patmon (Miért nincs még ilyen című animációs sorozat? 😊 ) ?Azon gondolkodom, hogy a #1 elkapo mellett egyetlen WR van ott, az a Dezmon Patmon, akit kethetente rosterre, majd vissza PS-re rakosgattunk az egesz ideny soran. Tehat eleg nagy esely van ra, hogy palyat nem fog latni kb 2021-ben sem. Ennyire jo spanja lenne Pittman, hogy pont a rostertoltelek srac keveredett oda harmadiknak?
iktriad
Stez
több mint 3 éve
Nézzétek kivel edz Kaliforniában Pittman és Patmon (Miért nincs még ilyen című animációs sorozat? 😊 ) ?Azon gondolkodom, hogy a #1 elkapo mellett egyetlen WR van ott, az a Dezmon Patmon, akit kethetente rosterre, majd vissza PS-re rakosgattunk az egesz ideny soran. Tehat eleg nagy esely van ra, hogy palyat nem fog latni kb 2021-ben sem. Ennyire jo spanja lenne Pittman, hogy pont a rostertoltelek srac keveredett oda harmadiknak?
iktriad
több mint 3 éve
Fisher novembernél előbb nem hiszem, hogy pályára tudna lépni. Ha idén egyáltalán képes lesz rá. Az achilles manapság már szarabb sérülés, mint az ACL. Szerintem őt békén hagyják most, hadd rehaboljon. Aztán ha rendbe tud jönni addigra, hogy még tart az idény, akkor elmegy valamelyik csapathoz, ahol lesérült a kezdő. coltman: az edge ugyanannyira lutri, mint bármelyik másik fontosabb poszt. Elkapóból milyen a beválási arány? Minden Diggs-re jut két Beckham, Brown, Jeffery, (Funchess, Moncrief édes istenem Jags 10 milláért 😊 ). Edge rushereknél is ez van. Bele lehet szaladni a késbe, de azért Hoston nálunk megszolgálta a pénzét, Okwara nyereség volt, Barrett meg az év üzlete amikor 1 év prove it szerződéssel elvitték.
Az FA kockázatos, ezt be kell kalkulálni. Ezért is hülyeség kiszaladni a piacra és licitháborúba keveredni. De Ballard nem ez a fajta, ettől nem tartok. Az viszont benne van, hogy akit majd kiválaszt már jó ár / érték aránnyal, az besül. De eddig elég jó a rekordja, három-négy jó igazolására jut egy bukta, tartsa meg ezt a jó szokását és akkor nem lesz baj.
Én úgy kalkulálok egyébként, hogy még idén vagy Smith vagy Leonard meg lesz hosszabbítva, ami ez tizest el fog vinni önmagában. Plusz a draft, szóval úgy 25-30 millió van arra, hogy hozzunk egy cornert, edge rushert és egy falembert, mint minimum. Ennyiből három jobb / keresettebb játékos se jön ki, szóval inkább egy masszívabb de nem top játékost várok, a többi meg ilyen Autry féle próbáljuk értéket találni a középszerben. És ha egy, akkor az nálam edge legyen ha lehet. Az idei draft class edge rusherben elég szegényes, de rengeteg a jó OL jelölt. Az OL-ba inkább ott probálkozzunk. Amúgy se engedhetjük meg, hogy 2 év múlva mind az öt falemberünk veterán fizetésért játsszon. Főleg, hogy Nelson pénze is köztük lesz.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Na. Akkor kinek mi a FA fontossági sorrendje? A jelenlegi helyzetet vegyük, tehát se Hilton, se Autry se senki aki FA lesz, mindenkit pótolni (lehetőleg upgradelni) kell vagy a piacról, vagy a draftról. Az enyém:Hát ha jelen helyzetet nézzük, akkor első kettő az LT/TE. Ha már hiszünk Wentzben, akkor neki kell elsőre mindent odatolni, ami 16-17-ben megvolt. Ez pedig a jó fal/TE.
1. Edge rusher. Egy konzisztens, és futás ellen se gyenge játékos
2. Corner. Egy #1 corner nélkül a defense nem fog még szintet tartani sem, nemhogy előre lépni, és nem lehet csak abban bízni, hogy majd a fiatalok jobbak lesznek.
3. Bal tackle. Nem gondolom, hogy nekünk Nelson mellé feltétlenül egy Trent Williams kéne. Inkább egy fele annyiba kerülő, de korrekt kezdő szintre képes játékos. A legjobb lenne, ha Ballard találna valakit úgy, ahogy Glowinski-t megtalálta. 😊
4. Elkapó. Annyira nem érzem szükségét, hogy feltétlenül igazoljunk free agentet. Pittman szerintem egyenes úton van a #1 elkapó úton, Campbell csak egészséges tud most már maradni, és Pascal korrekt 3.-4. célpont. Igazából már #2 célpontnak is jó, ha nem sérül le, valószínűleg valaki meg is fogja fizetni #2-ként. És olyan a WR felhozatal a drafton, hogy még 4. körben is nagyon faja kis játékosokat lehet majd találni, a draft elejéről nem is beszélve.
5. TE. A Doyle + Alie-Cox kettőssel sem állnánk rosszul, ha így maradna, de Reich és Wentz is kifejezetten szeretnek TE-t használni, nálunk ki lehetne használni egy harmadikat is Jonnu Smith pl. És a TE nem is olyan drága, hogy ne férne bele.
6. Autry helyére valaki. Akár Autry maga. Ha nem ő, akkor egy hibrid UT/DE, aki tudna 5-7 techet is játszani, de beállítható Buckner helyére is 3 techbe, és nem esik össze a futás elleni védekezésünk úgy, ahogy a második Titans meccsen Buckner+Autry hiányában.
Nagyjából ennyi. Még egy második corner (Carrie visszaigazolása), esetleg egy futó (Mack, ha nincs piaca), még egy falember (Haeg, ha máshol nem fizetnek többet), depthbe, sérülések esetére. Ezek összesen nem kerülnének 6-7 milliónál többe.
A fontos az 1-3. Ha a többi nem jön most, nem vészes. Jöhet draftról vagy nyáron olcsón vetmin környéki veteránként is.
peterk2005
1. TE - Jó Doyle, és imádom MAC-et, de ők azért nem az a threat kategória, amire szükségünk van, plusz akkor ugye sokat tolta CW a 3 TE-s felállást. Nekem Hunter Henry a wish, ha ő nem, akkor Jonnu. Ebbe most bele kell nyúlni és fizetni, van cap, ne szarakodjunk.
2. LT - Nem kell Trent Williams, meg ő vsz overpaid kategória lesz minősége miatt, bár imádnám, hogy mennyire beteg lenne a bal oldal : Williams, Nelson. Ott vsz mindent megennénk, bárki jön 😀 De mondjuk egy Reiff (Vikes) szerintem jó áron megszerezhető, strapabíró (119/128, vagy valami hasonló kezdésszám), jó szezonja volt, ahogy olvastam. Feltéve ha Vikes elengedi, és nem viszik vissza.
3. Corner - Nem kérdés, én Lattimore-on ott tartanám szemem, hátha Saint meg akar válni tőle, és akkor valami jutányos áron el lehetne hozni, hátha az a tavalyi év kisikáls volt csak - de ezt megint innen én csak tippelem, hogy kisiklás, ezt Ballardéknak kell látniuk. Ha ő nem, akkor valaki más, de corner kell.
4. Edge - Ez trükk parádé, ott egyre nehezebb jót találni, akárhol is legyen - régebben "sokkal könnyebb volt", és nem csak a Mathis/Freeney kettős miatt mondom, de most már egyre nehezebb konstants jól teljesítőt találni, az is rendszerint draftról belenyúlva jön, UFA-n Mack-et leszámítva nem tudom mikor cserélt utoljára gazdát minőségi rusher, de nem nagyon rémlik a Dumervil-es balfaszkodást leszámítva sok minden. Így azt inkább próbálnám draftról, mint nagy ZS-ért dartsozni a táblán.
5. WR - A class elég mély idén, szóval ott én draftot tolnám, ha nem jön UFA-n valami nagyon cannot miss out dolog, Funchess féle dolgokat inkább engedjük el, nem akarnék már ilyen egy éves prove it szerződéses csodákat látni, amik nagy eséllyel maradnak is egy évesek. TY-t ha valami normális áron marad, akkor lehet itt tartanám mentor szerepkörben, de ha elmegy akkor nem fogok kétségbe esni, már nem az, aki volt Bandi alatt.
6. A többi, lásd Autry. Ott szerintem ha valami normális árat bevállal Autry, akkor lehet visszahozzuk, amúgy az a rész amit Ballard szerintem könnyű szívvel pótol, akár draftról, akár UFA-ról. Szeretem Autry játékát, de nem a nélkülözhetetlen láncszem.
7. Meg persze depth mindenhova, főleg a trenches-be. Nem annyira bold prediction, de szerintem idén legalább 9 vagy 10 OL-lel fogunk a szezonnak nekifutni, Ballard tavaly próbált jolly-jokerezni és kevesebb OL-lel nekifutni a szezonnak, azt amennyire beteg mód egyben volt a falunk 19 meccsig, szezon végére már muszáj volt igazolni, hogy legyen valami használható ember. Szóval ezen spórolása nem jött be, szerintem nem próbálja meg még egyszer ezt.
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Annyira hiányoztál, amikor nem voltál hetekig 😕 nem szeretnéd újra kiprobalni?Meg nyert meg egy F1es vilagbajnoki cimet is.Villanueva 29 évesen lett rookie??? Szimpatikus faszinak tűnik, Nelsonnal eltakarnák a napot Wentz elől. 😀26, előtte lefoglalta valami más
Okwara 5 év NFL rutinnal 25 éves....
De annyira Ballard volna, ha ilyen Solomon Thomasokat próbálna prove it deallel újraéleszteni.
Tony Adams
Villanueva was a captain in the United States Army, who served in the 2nd Battalion, 87th Infantry Regiment, 10th Mountain Division and later as an Army Ranger in the 1st Battalion, 75th Ranger Regiment. During his time in the U.S. Army, Villanueva was decorated with a Bronze Star for valor. He played college football for the Army Black Knights, being recruited at one position and playing three others during the course of his career. After serving three tours of duty in Afghanistan, he signed a contract with the Philadelphia Eagles on May 5, 2014, after working out in a regional showcase. After being waived by Philadelphia, he was signed by the Pittsburgh Steelers and is currently the team's starting left tackle.
Wyatt
Stez
több mint 3 éve
Meg nyert meg egy F1es vilagbajnoki cimet is.Villanueva 29 évesen lett rookie??? Szimpatikus faszinak tűnik, Nelsonnal eltakarnák a napot Wentz elől. 😀26, előtte lefoglalta valami más
De annyira Ballard volna, ha ilyen Solomon Thomasokat próbálna prove it deallel újraéleszteni.
Tony Adams
Villanueva was a captain in the United States Army, who served in the 2nd Battalion, 87th Infantry Regiment, 10th Mountain Division and later as an Army Ranger in the 1st Battalion, 75th Ranger Regiment. During his time in the U.S. Army, Villanueva was decorated with a Bronze Star for valor. He played college football for the Army Black Knights, being recruited at one position and playing three others during the course of his career. After serving three tours of duty in Afghanistan, he signed a contract with the Philadelphia Eagles on May 5, 2014, after working out in a regional showcase. After being waived by Philadelphia, he was signed by the Pittsburgh Steelers and is currently the team's starting left tackle.
Wyatt
több mint 3 éve
Igen, kb Mailata sztori 2.0 csak vele nem voltunk olyan kitartóak. Illetve lehet, hogy Mailata mellett pont az ő esetéből tanulva tartottunk ki. 😛 😀 btw most néztem, hogy Dillard akit első körben draftoltunk már 25 Mailata még csak 23. Első kör egy LTrt 😉 😛Villanueva 29 évesen lett rookie??? Szimpatikus faszinak tűnik, Nelsonnal eltakarnák a napot Wentz elől. 😀26, előtte lefoglalta valami más
Tony Adams
Wyatt
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Villanueva 29 évesen lett rookie??? Szimpatikus faszinak tűnik, Nelsonnal eltakarnák a napot Wentz elől. 😀26, előtte lefoglalta valami más
Tony Adams
több mint 3 éve
Csak Fishert ne. Januar vegen elszakitotta az Achilles-inat, ami utan vagy rendben lesz TCre, vagy nem. En nem rizikoznek ilyennel, amikor a Vori mentalisan nincsen topon amugy sem, ha nem tudja megvedeni a fal rendesen, akkor nem is lesz. Igy inkabb hoznek olyat, aki biztos palyan lehet, es tudod, mit kapsz tole. Fisher eseteben ez a serules tul nagy kerdojel. A korai OT-picket viszont adom, a cornert is. De nem hoznam vissza sem Rhodest, sem Hiltont. Akkor mar inkabb jojjenek fiatalabbak.
több mint 3 éve
Na látom, Kristóf végre megtért 😀Elsőre azt olvastam, hogy megtört végre. 😊
Wyatt
több mint 3 éve
Hozzuk vissza Rhodest meg TYt, jojjon FArol Fisher, Lawson meg egy safety, elso ket korben meg hozzuk el a legjobb bent levo OT es CBt.Harmadik kortol hatra meg hozzunk ket elkapot meg egy move TE-t.
több mint 3 éve
Villanueva 29 évesen lett rookie??? Szimpatikus faszinak tűnik, Nelsonnal eltakarnák a napot Wentz elől. 😀Okwara 5 év NFL rutinnal 25 éves....
több mint 3 éve
LT, EDGE, TE, CB, DL, WR
több mint 3 éve
Realisan?WR, LT, CB, edge, TE, DI.
Irrealisan?
QB, QB, QB, QB, WR, LT, CB, edge, TE, DI.
több mint 3 éve
QB, WR, EDGE, LT, CB
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 3 éve
Na. Akkor kinek mi a FA fontossági sorrendje? A jelenlegi helyzetet vegyük, tehát se Hilton, se Autry se senki aki FA lesz, mindenkit pótolni (lehetőleg upgradelni) kell vagy a piacról, vagy a draftról. Az enyém:1. Edge rusher. Egy konzisztens, és futás ellen se gyenge játékos
2. Corner. Egy #1 corner nélkül a defense nem fog még szintet tartani sem, nemhogy előre lépni, és nem lehet csak abban bízni, hogy majd a fiatalok jobbak lesznek.
3. Bal tackle. Nem gondolom, hogy nekünk Nelson mellé feltétlenül egy Trent Williams kéne. Inkább egy fele annyiba kerülő, de korrekt kezdő szintre képes játékos. A legjobb lenne, ha Ballard találna valakit úgy, ahogy Glowinski-t megtalálta. 😊
4. Elkapó. Annyira nem érzem szükségét, hogy feltétlenül igazoljunk free agentet. Pittman szerintem egyenes úton van a #1 elkapó úton, Campbell csak egészséges tud most már maradni, és Pascal korrekt 3.-4. célpont. Igazából már #2 célpontnak is jó, ha nem sérül le, valószínűleg valaki meg is fogja fizetni #2-ként. És olyan a WR felhozatal a drafton, hogy még 4. körben is nagyon faja kis játékosokat lehet majd találni, a draft elejéről nem is beszélve.
5. TE. A Doyle + Alie-Cox kettőssel sem állnánk rosszul, ha így maradna, de Reich és Wentz is kifejezetten szeretnek TE-t használni, nálunk ki lehetne használni egy harmadikat is Jonnu Smith pl. És a TE nem is olyan drága, hogy ne férne bele.
6. Autry helyére valaki. Akár Autry maga. Ha nem ő, akkor egy hibrid UT/DE, aki tudna 5-7 techet is játszani, de beállítható Buckner helyére is 3 techbe, és nem esik össze a futás elleni védekezésünk úgy, ahogy a második Titans meccsen Buckner+Autry hiányában.
Nagyjából ennyi. Még egy második corner (Carrie visszaigazolása), esetleg egy futó (Mack, ha nincs piaca), még egy falember (Haeg, ha máshol nem fizetnek többet), depthbe, sérülések esetére. Ezek összesen nem kerülnének 6-7 milliónál többe.
A fontos az 1-3. Ha a többi nem jön most, nem vészes. Jöhet draftról vagy nyáron olcsón vetmin környéki veteránként is.