Indianapolis Colts
Kozepso korokben, es vagy talalunk egy Wilsont/Daket vagy nem.
Vagy mikor lesz az, h akk most felmehetunk? Amikor lesz 2 ev PO evunk Wentz-cel mint a Chiefsnek Smith-szel?
Iden van 4 QB akit nem h elso korbe, de top 10re varnak.
Ha nem tetszik a stabnak se Lance, se Fields, vagy fixre tudjak, h top5ben kimegy aki tetszik, akk ennyi.
De mi lett vna, ha varunk?
Lemaradunk Wentzrol? Elviszi a Bears aki nem is tett ajanlatot erte? Es? Annyival nem hiszem, h nagyobb az upsideja, mint Camnek pl. H fizessunk neki evi 25ot, meg 3 + 1et.
Igy nem cserelhetjuk az elso ket korunket a '22es draftrol, igy ha bent lenne 1/10en a QB se tudnank felmenni.
Bar nyilvan Wentz idehozatala utan nem opcio amugy sem a QB draft.
Hoz 2 ev atlagos teljesitmenyt, ket ev PO, akar 1-2 win is.
Az utan nyilvan nem szallunk ki, nem cutoljuk.
Minden evben PO, valos SB esely nelkul. Ez garantalja, h Reich + Ballard a helyukon maradjanak hosszu evekig. Nekik ez a lenyeg. Lehet nyomni a minden evben az SB a cel dumat...
Mahomes a 2.QB volt aki kiment, ertem, de akkor is volt olyan csapat, akinel siman kinezted, h QBt huz, megse vittek el. Watson 2vel utana ment.
Iden "siman" benne van, h a Jets marad Darnoldnal, es hatrebb mennek h csapatot epitsenek kore. A Falconsnal lehet nyomnak egy all int Ryannel es elviszik Chaset. A Broncosnal a megbizhato ujsagirok azt mondtak/mondjak, Lock lesz a kezdo a kovi szezonban.
Mindegyikuknel "siman" benne van az is, h QBt huznak (ha tudnak).
De igy semmi esely nem lesz felcserelni.
Cammmel/Daltonnal meg + 15 millio cap space-el mi a plafon? 11-6? Mi a floor? 6-11?
Es Wentz-cel?
Azon rohogtem a Baldys videon h vagy az elso 5 percben 2016os meg 2017es meccseket elemezgetett.
4 evrol beszelunk!
Luck elobb ter vissza, mint Wentz MVP formaja
Ugye 1 kiemelkedo szezonja volt, a 2017es. Amikor vezette a ligat minden 3rd es 4th down mutatoban. Amirol tudjuk, h semennyire nem tarthato hosszu tavon (az a szint amit akkor tolt, ami miatt tenyleg MVP szint volt)
(I) Carson Wentz on 3rd Down
— Next Gen Stats (@NextGenStats) February 18, 2021
No quarterback was more effective on 3rd down during the 2017 season than Carson Wentz. Without Reich calling plays, Wentz' efficiency on 3rd down declined dramatically. pic.twitter.com/JeXbJSG8EI
Wentz's performance on 3rd & 4th downs in 2017 is basically the one and only thing his truthers are clinging to. If you think this is likely to ever happen again, good luck with that pic.twitter.com/0pwgk7wuJq
— Computer Cowboy (@benbbaldwin) February 19, 2021
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Viszont, hogy mit jelent Wentznél az "aktuális képességei", abban azért nem vagyok biztos. Túl sokáig volt jó (szerintem 2018-ban és 19-ben is az volt, az nem érdekel, hogy nem volt MVP szinten, Luck, Manning is hol jobb, hol gyengébb volt az első éveiben) ahhoz, hogy csak úgy leírjam elveszett gyerekként egy brutál sz*r szezon után. Viszont nem szeretem, ha egy irányítónak állandóan technikai gondjai vannak. Ilyenkor mindig Manning jut eszembe, aki 38 évesen is minden nap reggel fél hatkor kelt, és két és fél órán keresztül "technikázott". Hátbazdmeg tessék akkor fél hatkor kelni, és napi két és fél órát technikázni. Plusz nyáron nyolc órát ha kell. Szóval ez nálam általában vagy a lustaság jele, vagy az éretlenségé / töketlenségé, hogy nem tud mit kezdeni a hibáival, nem tudja hova menjen / mit csináljon, hogy kijavítsa.
Mindegy. Illetve dehogy az, de a lényeg, hogy rátettük valamire a voksot, amiben van reális kifutási esély. Így tudok szurkolni, aztán majd kiderül, hogy bejön vagy sem. Nekem inkább az vette volna el a kedvemet, ha ilyen Fitzpatrick, Dalton, Foles (még Bridgewatert is ide sorolom) féle utat választottunk volna, mert abban nincs semmi kifutás. Ennél az adjukelaházat feltrade is jobban érdekelt volna, pedig mondom, nagyon fázom tőle, ha muszájból kell. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Btw, abban igaza van Baldy-nak, hogy sérülésig húzott, mint az állat, és ha azt vissza tudná/tudjuk hozni, akkor ez egy bargain deal. Kérdés, hogy az edzői stáb miatt ment oda le, ahova, és Reich kezei között ismét vissza tud-e oda térni. Az a kimenekülése a sack-ből elég beteg, Elisha-t egy amatőr sissy-vé minősíti 😀
De amúgy ezek után akkor én kb erre számítok : Hunter Henry, és Trent Williams, ha Ballard tényleg oda akarja rakni azt, ami Eaglesben is megvolt, sőt OL Williams-szel nagyon durvát tudna ütni.
A "hivatalos" Colts fórum legforróbb topicja éppen a Ballard vs Grigson összevetés. A nyitó post ez:Nem értem mi a probléma : tankoltunk a Wentz trade-re, tolunk egy 19-0-t, és 48-32 vs 49-31, 5->4 vs 5->3. Nem is értem mit nem ért ezen bárki 😀
"Ballard 4 years won 32 lost 32
Grigson 5 years won 49 lost 31
Ballard 4 years playoff wins 1
Grigson 5 years playoff wins 3"
A következtetést nem is írom le, mert ki leszek tiltva. 😊
Egy szó mint száz: legyünk magunkra büszkék, hogy a Wentz trade-en vitázunk. 😊
peterk2005
Nálam all time best, amikor egyik Premier League csapat szurkolói megszakértették, hogy mekkora pechük volt, mert ha a kapufák a szezon alatt nem kifele, hanem befele pattannak, akkor megnyerték volna a szezont 😀 és ez ugyanúgy a hivatalos csapatforumon ment...
Btw, megint kb semmit nem hallani UFA fronton, JJ ugye ment a madarakhoz, és bár csak két hét a nyitás, de rohadt idegesítő, hogy még vagy 1 hónapig semmi nem fog a csapatunk táján történni - ugye Ballard nem a Grigson féle első három napon leigazol egy fél tucatot típus. Sok év után először rohadtul érdekel, hogy milyen irányt veszünk - eddig valahogy mindig lehetett látni, hogy D vagy OL, vagy épp mi a fő sztori, most Wentz deal-lel kb a nagy büdös homályt látom. Kb minden posztra lehetne szinte hozni játékost, de CB-t, WR-t, meg QB-t (bocsi peterk 😀) leszámítva nem látok olyan égető problémát. Ja, meg egy LT, ofkorsz, de azt szerintem úgyis draftról hozunk, ismerve Ballardot.
Ja, és fun stuff : Mike Tannenbaum, újabb NFL üdvöske lett, aki lehülyézte a Colts-ot a Wentz trade miatt, majd voltak annyira poénosak a sajtó munkatársai és előkeresték a dec végi videot, ahol elmondja, hogy a Colts-nak egy 2+2 Wentz-ért egy kurva jó deal lenne 😀 Imádom, hogy a demenciában szenvedő emberek sose veszik észre, hogy nem kéne annyit okoskodniuk 😛
Szerkesztette: deleted account
"Ballard 4 years won 32 lost 32
Grigson 5 years won 49 lost 31
Ballard 4 years playoff wins 1
Grigson 5 years playoff wins 3"
A következtetést nem is írom le, mert ki leszek tiltva. 😊
Egy szó mint száz: legyünk magunkra büszkék, hogy a Wentz trade-en vitázunk. 😊
No matter where I go. No matter who I pick. The Ghost Is Ready To Work!! #FreeAgency👻 pic.twitter.com/Wcgu7iRvRp
— TY Hilton (@TYHilton13) March 1, 2021
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Vicces, mert én a felsoroltak közül egyedül ARob-ot hoznám.ARob nagyon jó, csak én 20 milliót baromira sokkallok egy elkapóért. Oké, egy 3tech se ér annyit, mi meg fizettünk neki, de valahol meg kell állni. 😀 Karakter szempontból én Jarvis Landryt bírnám nagyon nálunk. Meggyőzött amit a Browns offseason filmben művelt az elkapó szobában. Egy ilyen leader mögött Pittman, Campbell, Pascal új erőre kaphatnának, ott lenne előttük a példa, hogy mennyire kell és lehet akarni. Sajnos ő nem elérhető.
Neki olyan személyisége van, ami tökéletesen illik az öltözőnkbe. Emellett az egyik legjobb elkapó kb amióta a ligában van, és még 1x se dobált neki rendes QB (ezért mondjuk nem vagyunk túl csábító opció számára 😀 ).
Tök8 ki dobál neki, ki áll fel vele szemben, hozza az extrát. 1 szót nem szól viszont, tökéletes munkamorálja van.Borbinho
Curtis Samuel is tetszene amúgy. A srácban benne van egy csúcson játszó Edelman szerintem. Plusz nem csak fürge de sokkal gyorsabb, mélységben is megjátszható.
Nem tudom, nem szoktam kurvazni.Na, tehat akkor a Jaguars a kovetkezo hetekben szerzodteti Samuelt, Hookert, Jordan Reedet, Corey Linsleyt, Hankinset, Simont es Gareon Conleyt, Cardale Jonest es JT Barrettet, es tradel a ket Bosaert, Campbellert, illetve elhozza Thomast es Lattimore-t a Saintstol.Samuel és Hooker szerintem simán kiköthet nálunk pár hét múlva. Az egyiknek örülnék, a másiknak már nem annyira. Ki lehet találni melyik melyik.
Aktiv holt szezon lesz.
Stez
iktriad
Na, tehat akkor a Jaguars a kovetkezo hetekben szerzodteti Samuelt, Hookert, Jordan Reedet, Corey Linsleyt, Hankinset, Simont es Gareon Conleyt, Cardale Jonest es JT Barrettet, es tradel a ket Bosaert, Campbellert, illetve elhozza Thomast es Lattimore-t a Saintstol.Samuel és Hooker szerintem simán kiköthet nálunk pár hét múlva. Az egyiknek örülnék, a másiknak már nem annyira. Ki lehet találni melyik melyik.
Aktiv holt szezon lesz.
Stez
Na, tehat akkor a Jaguars a kovetkezo hetekben szerzodteti Samuelt, Hookert, Jordan Reedet, Corey Linsleyt, Hankinset, Simont es Gareon Conleyt, Cardale Jonest es JT Barrettet, es tradel a ket Bosaert, Campbellert, illetve elhozza Thomast es Lattimore-t a Saintstol.Nem mindegyik. Csak a jók, akik játszottak a keze alatt anno és szabadügynökök lesznek. 😉Jaj, most jonnek azok az evek, hogy akkor minden jatekos megy a Jaxhez, csak mert 2012 es 2018 kozott Meyer recruitolta, vagy elismeroen beszelt rola? XDNekem amugy ilyen bold tippem, hogy Ballard a carolinas Samuelt akarja majd elhozni FA-rol (mar ha eljut a piacig).Ha kikerül a piacra, jó eséllyel Urban Meyer megint recruitolja Samuelt. 😉 #JustSayin
Stez
iktriad
Stez
És különben is, Frank bácsi is újra recruitolta Wentzet, mert anno jó volt a keze alatt, szóval ti is ezt csináljátok.
Ezert lesz Fields az 1/1 😊Ryan Day recruit.
Borbinho
iktriad
Aktiv holt szezon lesz.
Nem mindegyik. Csak a jók, akik játszottak a keze alatt anno és szabadügynökök lesznek. 😉Jaj, most jonnek azok az evek, hogy akkor minden jatekos megy a Jaxhez, csak mert 2012 es 2018 kozott Meyer recruitolta, vagy elismeroen beszelt rola? XDNekem amugy ilyen bold tippem, hogy Ballard a carolinas Samuelt akarja majd elhozni FA-rol (mar ha eljut a piacig).Ha kikerül a piacra, jó eséllyel Urban Meyer megint recruitolja Samuelt. 😉 #JustSayin
Stez
iktriad
Stez
És különben is, Frank bácsi is újra recruitolta Wentzet, mert anno jó volt a keze alatt, szóval ti is ezt csináljátok.
Ezert lesz Fields az 1/1 😊Ryan Day recruit.
Borbinho
Szerkesztette: iktriad
Ezert lesz Fields az 1/1 😊Jaj, most jonnek azok az evek, hogy akkor minden jatekos megy a Jaxhez, csak mert 2012 es 2018 kozott Meyer recruitolta, vagy elismeroen beszelt rola? XDNekem amugy ilyen bold tippem, hogy Ballard a carolinas Samuelt akarja majd elhozni FA-rol (mar ha eljut a piacig).Ha kikerül a piacra, jó eséllyel Urban Meyer megint recruitolja Samuelt. 😉 #JustSayin
Stez
iktriad
Stez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Jaj, most jonnek azok az evek, hogy akkor minden jatekos megy a Jaxhez, csak mert 2012 es 2018 kozott Meyer recruitolta, vagy elismeroen beszelt rola? XDNekem amugy ilyen bold tippem, hogy Ballard a carolinas Samuelt akarja majd elhozni FA-rol (mar ha eljut a piacig).Ha kikerül a piacra, jó eséllyel Urban Meyer megint recruitolja Samuelt. 😉 #JustSayin
Stez
iktriad
Szerkesztette: Stez
Nekem amugy ilyen bold tippem, hogy Ballard a carolinas Samuelt akarja majd elhozni FA-rol (mar ha eljut a piacig).Ha kikerül a piacra, jó eséllyel Urban Meyer megint recruitolja Samuelt. 😉 #JustSayin
Stez
Szomorú, de ez van, most én se fizetnék "bármit" T.Y.-nak, a csapat érdeke fontosabb. Szeretném, ha visszajönne, de várjuk meg a piacot. Idén egy rakat jó elkapó mehet ki FA-ra, és a piac száraz. Lője csak be az T.Y. értékét, aztán ha a Bucsnak megér annyit amennyit nekünk nem, menjen Bradyvel gyűrűt nyerni, mi meg hozzuk el Godwint, Golladayt, Fullert, stb. Allen Robinsont csak azért nem írom, mert 18-20 millát nem akarok kifizetni látni egy elkapóra. Ballard nem is fog, egyszerűen nem érnek annyit az utóbbi 3-4 év alapján (Diggs-en és Landry-n kívül alig jött be elkapó. Hopkins is csak azért mert botrány olcsó volt, amúgy megnézem én hogy 2023-ban hoz-e 25 millányi értéket...)Vicces, mert én a felsoroltak közül egyedül ARob-ot hoznám.
peterk2005
Neki olyan személyisége van, ami tökéletesen illik az öltözőnkbe. Emellett az egyik legjobb elkapó kb amióta a ligában van, és még 1x se dobált neki rendes QB (ezért mondjuk nem vagyunk túl csábító opció számára 😀 ).
Tök8 ki dobál neki, ki áll fel vele szemben, hozza az extrát. 1 szót nem szól viszont, tökéletes munkamorálja van.
Csak ő is már megkereste a kenyerét, ha gyűrűt akar nyerni, ahhoz mi nem vagyunk vonzóak.
Viszont Godwin inkább WR2, Golladay (kicsit ARobhoz hasonlóan) contested catchekben király, ő meg ARob is jók lehetnének a Jeffery féle WR1 szerepkörre.
Fullert csak akkor hozzuk el, ha visszahozzuk Funchesst is, és ők hárman Parris Campbellel lesznek az első három számú elkapó 😀
Inkább ARob évi 20ért, mint Godwin ugyan annyiért, vagy mint Fuller évi 15ért, v TY évi 13ért.
Agholor lesz belőle 1 évre 10 milláért úgy is...😀
Ez a "nem fogja tudni megtartani, mert nincs ra cap" szerintem annyira komolytalan a mai NFL-ben. Ket cuttal vagy strukturalassal lesz ra cap, foleg, hogy a tobbiek velhetoen alairnak olcsobban. Tok mindegy. Ha Arians ragaszkodik Godwinhoz akkor lesz ra cap.Erre szoktam azt mondani, hogy ez csak a számokkal még csak ismeretségi viszonyban se levő, a cap menedzseléssel kapcsolatban vakhülye NFL talking headek és szurkolók szokásos mantrája, de ebben az esetben egyetértek. A Bucs egyrészt a cap számainál jobb helyzetben van, mert nincsenek jövőbe tolt elköteleződései eddig. Másrészt különleges is a helyzetük, mert Brady az irányítójuk. Ha valakinek megéri egy évbe beletolni "mindent", akár a jövőért cserébe is, az éppen ők. Ha akarják, tényleg egyszerűen megtehetik.
Stez
(Általánosságban viszont továbbra is a hideg kiráz attól, hogy "a mai NFL-ben a cap csak egy szám". Ja. A Steelers, Saints, Falcons, Eagles, 2 éve a Jags, tavaly a Ptriots mind ezt bizonyítják.... 😊 )
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
docs.google.com/spreadsheets/d/1y6VYa6IIKFn9C-LvjYQHLElWEHCSvYXU1gR_lT-HWkI/edit#gid=0
Nem tudom h fogja tudni tagelni a Bucs Godwint, nem lesz rá capjük. Max egy tag and trade, de ott meg kérdés kinek tudnák eladni és mennyiért. Barrett + David megtartása fontosabb volna nekik, főleg h Gronk meg AB valszeg aláírnak majd egy tál rizsért, h Bradyvel maradhassanak 😀
Hilton pedig nem fog alairni Tampaba sokkal olcsobban, igy nem latom, hogy o ott kot majd ki.
Irsay es Ballard hetek ota mantrazzak, h szeretnek, ha maradna Hilton, de az uzleti resz is fontos. Ergo Hilton valoszinuleg nem fogadta el azt, amit a Colts ajanlott neki. Ballardot ismerve ez evi 9-12 millio kozott lehet. En amugy ennyit sem adnek neki. Tovabbra is tartom a meglatasom, miszerint Hilton helyett talaljunk mast, akar fiatal, akar FArol valakit, a snapjeit meg kapjak meg masok, hadd bizonyitsanak. Jatsszon tobbet Pascal, Pittman, draftoljunk hamar elkapot, hadd bizinyitson o, ha mar Campbell allandoan serult. Hilton legjobb evei mar mogotte vannak, a csapatunk meg fiatal, hadd robbanjanak be a fiatalok.
Kedvelem Hiltont, jo csavo, de 32 lesz, a sebessege mar azert erezhetoen megkopott, a legnagyobb fegyvere nelkul meg annyi hasznot nem tud es tudott hozni. Az elmult ket evben azt ereztem, hogy o mar inkabb a locker roomban ad pluszt, mintsem a palyan.
Nekem amugy ilyen bold tippem, hogy Ballard a carolinas Samuelt akarja majd elhozni FA-rol (mar ha eljut a piacig).
Pat szerint Tampaba fog aláírni :/ (sajnos) simán elképzelhetőnek tartom, Pat azzal érvelt, h Hilton ismeri Arians stábját, Arians imádja (elv miatta draftoltuk).T.Y. Hilton is just 640 receiving yards away from 10,000 in his career.
— Josh Wilson (@JoshWilsonSB) February 25, 2021
If he can reach that mark with the Colts, they will become the first franchise in NFL history to have THREE different players with 10,000+ receiving yards (also Harrison & Wayne).
Tony Adams
Benne van már a korban, és nálunk ahhoz h gyűrűt nyerjen a maradék pár évében, egy nagyobb csoda kellene.
Persze ha cserébe mi meg leigazoljuk Godwint, az nem lenne szar, csak akk Pittmannek v Godwinnak elő kéne lépnie X-nek, mert eddig mindketten no2 WR szerepében voltak igazán sikeresek.
Olyan szempontból nagyon fájna, h TY a kedvenc játékosom lassan 9 éve...
Még élénken élnek az emlékek, ahogy a rookie évükben (meg utána jó pár évig) egymás nyakába ugráltak Luckkal 1-1 nagy play után :/
Tavalyi szezon előtt megfogadtam, h ha TY marad, akk az ő meze lesz a kövi, amit beszerzek...Ha esetleg menne, akk egy Kenny v Leonard mez lesz belőle valszeg, de eléggé szomorú lennék :/
Nem a legaktívabb TY a social médiában, de még mindig "Indianapolis Colts pro bowl wide receiver" van a twitter biojában, + Coltsos képek vnak kint nála.
+ az biztos, h egy normális csávó, rendes értékrenddel, ha nem is jön vissza, nem hordja majd el mindennek az FO-t, nem kezd el kiteregetni dolgokat (max a Grigson/Pagano érából tudna szvsz).
De hátha tényleg csak Reggietől tanulta el, hogy nagy hacacárét csap, aztán végül visszajön 😀
TBT. We had the city on 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥. Every time we took the field it was a movie 😔😢 pic.twitter.com/ve3nb31Y3T
— TY Hilton (@TYHilton13) February 4, 2021
TBT. When i wanna play. But big bro 87 wasn’t having it 😂😂😂😂 @ReggieWayne_17 pic.twitter.com/0hfmy2vMXu
— TY Hilton (@TYHilton13) February 11, 2021
Szerkesztette: Borbinho