Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Amúgy oké, tegyük fel elfogadom Borbinho a véleményedet, Azt is, hogy "kurva faszba h egy ilyen igeretesen indulo csapatot igy el lehet intezni...", Azt már ugyan nem, hogy "Ha segget csinal Ballard a szajabol es az utan is itt tartja Reichet h besulnek Wentz-cel, felolem mehet o is." Azért a liga simán top5 GM-jének egyikét ne rúgjuk már ki azért, mert visszavonult a franchise irányítója egy héttel a szezon előtt, és nem teremt elő mostazonnal egy másik top5 irányítót, és nem rúg ki egy HC-t, amelyik három évben három irányítóval és egy épülő csapattal kétszer playoffba jutott. 😀Unorthodox leszek, de Tua-t előbb tudnám elképzelni, mint valós opció - sokkal porcelánabb nem tud lenni, mint Wentz, és benne még benne lehet a minőség - ok, rookie fal megérkezett szezon második felére, de az szinte kivétel nélkül megvan a játékosoknál.
De a GM-et, HC-t hagyjuk most. A QB a kérdésem. Ha elfogadom, hogy Wentz borzasztó döntés volt, akkor mi lett volna a jó döntés? Minek örülnél ehelyett? Staffordért kellett volna többet kínálnunk mint a Rams? Vagy Darnold? Vagy menjünk fel a top10-be és hozzuk el a 4. legjobb idei kúbét? MI lett volna az, amire azt mondod, ez igen, hűdefasza, jók leszünk? Mástól is kérdezem?
Hori válaszát tudom: Fiztmagic, Winston vagy Cam Newton. 😀 De még inkább a fiatal Hurts vagy Tua. 😀 Egyik fele tök reális, másik fele tuti playoff, de minimum hosszú táv. 😀 De azt is tudom, hogy ha nem lesz igaza, akkor bevállalja és simán megeszi a kalapját. De minimum megeteti a teknőssel. 😀 Hát én is megígérem, hogy ha Wentz bukik, akkor veszek egy teknőst és megetetem a kalapomat vele. De akkor elvárom, hogy ha a felhozott ötletek nem jönnek be - akár Darnold akár a rookie akit feltrade-el elhozhattunk volna áll földbe -, akkor ti is vesztek egy teknőst és egy kalapot. 😀
peterk2005
több mint 3 éve
Csak viccelődtök itt Luckkal, pedig csak most jön Ballard mestertervének második része. Már van QBja a snappek 69%-ra, most már csak egy másik QB kell a maradék 31% ra. Luck, Manning, Rivers, BÁRKI bevállalná. 😀Favre hobbija volt, hogy allandoan a visszavonulasrol beszel. Jojjon o.
Tony Adams
több mint 3 éve
Csak viccelődtök itt Luckkal, pedig csak most jön Ballard mestertervének második része. Már van QBja a snappek 69%-ra, most már csak egy másik QB kell a maradék 31% ra. Luck, Manning, Rivers, BÁRKI bevállalná. 😀
több mint 3 éve
Amúgy oké, tegyük fel elfogadom Borbinho a véleményedet, Azt is, hogy "kurva faszba h egy ilyen igeretesen indulo csapatot igy el lehet intezni...", Azt már ugyan nem, hogy "Ha segget csinal Ballard a szajabol es az utan is itt tartja Reichet h besulnek Wentz-cel, felolem mehet o is." Azért a liga simán top5 GM-jének egyikét ne rúgjuk már ki azért, mert visszavonult a franchise irányítója egy héttel a szezon előtt, és nem teremt elő mostazonnal egy másik top5 irányítót, és nem rúg ki egy HC-t, amelyik három évben három irányítóval és egy épülő csapattal kétszer playoffba jutott. 😀Winston vagy Cam ingyen.
De a GM-et, HC-t hagyjuk most. A QB a kérdésem. Ha elfogadom, hogy Wentz borzasztó döntés volt, akkor mi lett volna a jó döntés? Minek örülnél ehelyett? Staffordért kellett volna többet kínálnunk mint a Rams? Vagy Darnold? Vagy menjünk fel a top10-be és hozzuk el a 4. legjobb idei kúbét? MI lett volna az, amire azt mondod, ez igen, hűdefasza, jók leszünk? Mástól is kérdezem?
Hori válaszát tudom: Fiztmagic, Winston vagy Cam Newton. 😀 De még inkább a fiatal Hurts vagy Tua. 😀 Egyik fele tök reális, másik fele tuti playoff, de minimum hosszú táv. 😀 De azt is tudom, hogy ha nem lesz igaza, akkor bevállalja és simán megeszi a kalapját. De minimum megeteti a teknőssel. 😀 Hát én is megígérem, hogy ha Wentz bukik, akkor veszek egy teknőst és megetetem a kalapomat vele. De akkor elvárom, hogy ha a felhozott ötletek nem jönnek be - akár Darnold akár a rookie akit feltrade-el elhozhattunk volna áll földbe -, akkor ti is vesztek egy teknőst és egy kalapot. 😀
peterk2005
Behuzni Lancet (egyre tobb helyrol olvasni, h sok csapatnal Mac Jones a QB4, de van akinel Fields elott van mint QB3. Gondolom vmi oreg rasszista feher GMnel 😀).
De az teny h vannak kerdojelek Lance-el kapcsolatban, foleg az h visszafejlodott 2019rol 2020ra (, valtozott a dobomozdulata es a labmunkaja is, sajnos mindegyik s rossz iranyba), plusz 1 meccset tolt csak.
Sot, en Davis Milesnak is orulnek hatso korokben, megversenyeztetni Easonnal. De igy h idehoztuk Wentzet, valszeg Easonbol iden se latunk semmit...
Szurkolok nagyon, h Wentz megforditja a karrierjet es lehet belole leader, mert ha nem, akkor a Brissettes eveket is vissza fogjuk sirni igen hamar (foleg ha szetesne az oltozo).
Ha meg nem lesz jo, akk szakitsa szet a terdet lehetoleg week 12 korul legkesobb 😊
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Wentz biztos jol reagalna ra. 😀Tenyleg, ha mar temanal vagyunk: szerintetek mikor ter vissza Luck? 😂Lucknak van stílusa. A szezon kezdő meccs előtt 2 nappal. Egy nappal se előbb. 😀
Stez
peterk2005
több mint 3 éve
Tenyleg, ha mar temanal vagyunk: szerintetek mikor ter vissza Luck? 😂Lucknak van stílusa. A szezon kezdő meccs előtt 2 nappal. Egy nappal se előbb. 😀
Stez
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Amúgy oké, tegyük fel elfogadom Borbinho a véleményedet, Azt is, hogy "kurva faszba h egy ilyen igeretesen indulo csapatot igy el lehet intezni...", Azt már ugyan nem, hogy "Ha segget csinal Ballard a szajabol es az utan is itt tartja Reichet h besulnek Wentz-cel, felolem mehet o is." Azért a liga simán top5 GM-jének egyikét ne rúgjuk már ki azért, mert visszavonult a franchise irányítója egy héttel a szezon előtt, és nem teremt elő mostazonnal egy másik top5 irányítót, és nem rúg ki egy HC-t, amelyik három évben három irányítóval és egy épülő csapattal kétszer playoffba jutott. 😀De a GM-et, HC-t hagyjuk most. A QB a kérdésem. Ha elfogadom, hogy Wentz borzasztó döntés volt, akkor mi lett volna a jó döntés? Minek örülnél ehelyett? Staffordért kellett volna többet kínálnunk mint a Rams? Vagy Darnold? Vagy menjünk fel a top10-be és hozzuk el a 4. legjobb idei kúbét? MI lett volna az, amire azt mondod, ez igen, hűdefasza, jók leszünk? Mástól is kérdezem?
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Azt mondod, lesz cry me a Rivers?Az öreg szobor Philip Riverset 19-szer sackelték 16 meccs alatt tavaly a Colrts támadófala mögött. A jóval fiatalabb és mobilisabb Carson Wentzet 50-szer 12 meccsen a Philynél. Lehet egy jó O-Line még a fargói fiú teljesítményét is feljavítja?Azért más is van itt.
iktriad
Senki nem fog úgy olvasni védelmet, mint Rivers... Ez a jómadár meg pláne 😁
Lesz még itt visszasírása Riversnek.
Chargers LT
haha, de nagy poen volt, Vajett lajkolna
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Ez részemről már most megvan 😉Az öreg szobor Philip Riverset 19-szer sackelték 16 meccs alatt tavaly a Colrts támadófala mögött. A jóval fiatalabb és mobilisabb Carson Wentzet 50-szer 12 meccsen a Philynél. Lehet egy jó O-Line még a fargói fiú teljesítményét is feljavítja?Azért más is van itt.
iktriad
Chargers LT
több mint 3 éve
Az öreg szobor Philip Riverset 19-szer sackelték 16 meccs alatt tavaly a Colrts támadófala mögött. A jóval fiatalabb és mobilisabb Carson Wentzet 50-szer 12 meccsen a Philynél. Lehet egy jó O-Line még a fargói fiú teljesítményét is feljavítja?Azért más is van itt.
iktriad
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Egyébként március 17ig van idő, akkor lesz hivatalos, addig csinálhattok egy JoshMcDanielst 😉 😛
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Én se látom ennek a realitását, de ha szétesős a csávó és tényleg nem csak Pedersonék voltak a probléma, akkor szerintem Ballard is látni akarja és nem 3 évet eltölteni, miután kiderül, hogy kuka. Azt bírom Ballardban, hogy Hooker vagy Wilson is kapun kívül került, tehát nem Grigson, hogy ragaszkodik a szar döntéseihez. Ez egyértelműen Reich kérése volt, és szerintem Ballard volt az, aki közölte, hogy ennyi max, többet nem (szerintem Reich többet is akart volna érte adni, elvégre "ő draftolta").Én egyedül akkor fogom ezt a forgatókönyvet nem teljes halálként megélni, ha 1-2. körben hozunk QB-t. Igazából a ZS-t leszarom, dobtunk ki 40M-et is QB-ra tavaly, most Wentz 15M garantáltja (2022) senkit nem érdekel, nincs cap space probléma jelenleg. És akkor látnám Ballardban, hogy nem 19-re lapot húzunk, hanem tényleg próbálunk scenariokat felvonultatni, és fallback plannel menni. Persze ez nem fog előfordulni, szóval evvan. Én már hozzáedződtem ezekhez, hogy kedvenc csapataim üresjáratban mennek az elmúlt években 😀Te, tavaly 2. korben hoztak Wentz moge iranyitot, akirol eleinte fel sem vetodott, hogy kezdhet. Befosott, szetesett es balhe lett belole. Akkor most elkepzeled, hogy Ballard frankon rogton ugy kezd, hogy a gyerek moge elso ket kor egyikeben hoz egy kubet? 😀
@peterk
Engem nem a media érdekel, nem is nagyon szoktam ezeket a jellegű híreket olvasni. Hanem az, hogy kinek milyen a karaktere, hogy viselkedik a pályán, mik a reakciók. Pl én nem véletlen röhögtem halálra magam, amikor Flacco a SB után megaszerződést kapott, mert aki meccs közben arra motiválja a csapattársát, hogy gáncsolja el a partvonal mellett futó WR-t az nem épp a pure character, és az nem fogja veséjét ledolgozni, hogy jobb legyen. Na, én ilyeneket nézek 😉
coltman
NAGYON ADNAM! 😀
Stez
és igen, és is NAGYON ADNÁM! 😀
több mint 3 éve
Én egyedül akkor fogom ezt a forgatókönyvet nem teljes halálként megélni, ha 1-2. körben hozunk QB-t. Igazából a ZS-t leszarom, dobtunk ki 40M-et is QB-ra tavaly, most Wentz 15M garantáltja (2022) senkit nem érdekel, nincs cap space probléma jelenleg. És akkor látnám Ballardban, hogy nem 19-re lapot húzunk, hanem tényleg próbálunk scenariokat felvonultatni, és fallback plannel menni. Persze ez nem fog előfordulni, szóval evvan. Én már hozzáedződtem ezekhez, hogy kedvenc csapataim üresjáratban mennek az elmúlt években 😀Te, tavaly 2. korben hoztak Wentz moge iranyitot, akirol eleinte fel sem vetodott, hogy kezdhet. Befosott, szetesett es balhe lett belole. Akkor most elkepzeled, hogy Ballard frankon rogton ugy kezd, hogy a gyerek moge elso ket kor egyikeben hoz egy kubet? 😀
@peterk
Engem nem a media érdekel, nem is nagyon szoktam ezeket a jellegű híreket olvasni. Hanem az, hogy kinek milyen a karaktere, hogy viselkedik a pályán, mik a reakciók. Pl én nem véletlen röhögtem halálra magam, amikor Flacco a SB után megaszerződést kapott, mert aki meccs közben arra motiválja a csapattársát, hogy gáncsolja el a partvonal mellett futó WR-t az nem épp a pure character, és az nem fogja veséjét ledolgozni, hogy jobb legyen. Na, én ilyeneket nézek 😉
coltman
NAGYON ADNAM! 😀
több mint 3 éve
szampi#33
1 357
Rajtam is csattanhat az ostor, hogy mekkora balek voltam, de én nem látom annyira vészesnek a cserét.A pickeket leszarom, csak az érdekel, hogy megtalálja a régi formáját ami MVP forma volt.Szóval a plafon igenis magas tud lenni ha jó rendszerben van, vissza tud térni fejben és egészséges marad!
Nálunk ideális a közeg, hogy ez megvalósuljon.
Megmaradt az idei 1. és 2. körünk is, ès maradt mèg egy rakat pènzünk kiszolgálni a vörit cèlpontokkal.
Ha lesérül megmarad az első körünk. HA szar, Ballard meg fog tőle válni (így vagy úgy).Reich sem fog az állásával játszani, hogy kardoskodjon egy szar irányító mellett
Èn továbbra is bízok Ballardban, továbbra sem hülye és biztos vagyok benne, hogy attól függetlenül, hogy ezt valszeg Reich erőltette van “B” ès “C” terve is.
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Én egyedül akkor fogom ezt a forgatókönyvet nem teljes halálként megélni, ha 1-2. körben hozunk QB-t. Igazából a ZS-t leszarom, dobtunk ki 40M-et is QB-ra tavaly, most Wentz 15M garantáltja (2022) senkit nem érdekel, nincs cap space probléma jelenleg. És akkor látnám Ballardban, hogy nem 19-re lapot húzunk, hanem tényleg próbálunk scenariokat felvonultatni, és fallback plannel menni. Persze ez nem fog előfordulni, szóval evvan. Én már hozzáedződtem ezekhez, hogy kedvenc csapataim üresjáratban mennek az elmúlt években 😀@peterk
több mint 3 éve
Tok mindegy, mert egyik sem illik Reich felfogasaba. Winston ugyanugy sokat var es hoskodni probal, ahogy Wentz is. A rovid passzokat csak vegso esetben szedik ossze.Vedelmet olvasni egyik sem tud, egyik sem latja at, mi folyik vele szembe es mi varhato. Egyiktol sem lehet segitsegre szamitani futokent, falemberkent. De mondjuk annyiban lehet mutogatni Winstonra, hogy o valoban ingyen lett volna, raadasul nem is kellett volna sokat fizetni, hogy alairjon.
több mint 3 éve
gedam
5 908
annyi jó meccse winstonnak is volt, mint wentznek (kb.20-25), csak neki elszorva, wentznek meg a sérülései előtt. 1-1,5 alapszakasz.Melyik tetszik jobban?Szurkolóként: A
A: Winston + marad a 2021es 3.kor + marad a 2022es 1.kor + 20M cap space
B: Wentz
Mindkettonel a turnoverek a fo problemak, csak Winston nem injury prone, 1 evvel fiatalabb mint Wentz es egy 20-25 millioval kevesebbe fajna. Vajon miert er egyik 1.+3.kort, a masik semmit?!
Ahh hagyjuk mert csak felkurom magam.
Borbinho
GMként/HCként akinek a SIKER az a pozitív mérleg: B
Tony Adams
több mint 3 éve
Ebron nem iranyito es nem akarta senki, foleg nem a foedzo... Ha segget csinal Ballard a szajabol es az utan is itt tartja Reichet h besulnek Wentz-cel, felolem mehet o is.
Kulonosen jo ez, h Leonard meg paran contract yearbe lepnek...
A kovi fontos datum amit neznunk kell az marcius 19. Van egy honapja Ballardnak h kivagja v elcserelje Wentzet, kulonben 15 misi garantaltta valik mar a 2022es fizujabol!
Kurva faszba h egy ilyen igeretesen indulo csapatot igy el lehet intezni...
Sok eselyunk lesz a csoport 4.legjobb iranyitojaval...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Jo, te majd akkor allsz be. En viszont mar a csere elott bealltam, es tudtam, hogy nem szeretnek olyan jatekost, akinel az elmult harom-negy evben allandoan mentalis zavarok voltak. 😊Masok vagyunk, mas a velemenyunk. Engem nem izgatnak Wentz szamai, csak az a mentalis gyengeseg es hullamzas, ami az elmult ket-harom evben ot jellemezte.
De ezzel igazabol le is zarhatjuk a temat, mert en ertem a te allaspontod, te meg az enyemet. Nem tetszhetnek mindenkinek az ilyen bizniszek, igazabol nincs ezzel semmi baj.
több mint 3 éve
Naív pára, ha azt hiszed, csak az INT-ek fognak rajtad csattanni, lesz ott egy tucat más irányból érkező tasli is gazdagon 😀coltmanSzóval aszondod együtt bukok vagy válok szentté Wentz-el? Jaj nekem. 😀
Az meg hogy hisznek abban, hogy technikát lehet tanítani neki...hát persze, és Trump meg Teréz anya lesz. Azért ha megnézzük az elmúlt 20 év elit irányítóit, jellemzően egy dolog közös volt - nem hisztiztek, meg duzzogtak, tök mindegy milyen cast volt mellettük, fej lehajt és dolgoztak. Ergo őket a poszt érdekelte, nem az, hogy épp kitől kapják az infót. Aki primadonnáskodott, meg válogatott, az nem húzta sokáig. Na ez a baj Wentz-cel az én szememben. Csak hogy egy triviális példát mondjak, TB mennyi ideig viselte a Pats/BB balfaszkodását, pedig simán megtehette volna, a renovéja alapján, hogy 3-4 évvel előbb int be, mint tette. Mégis hosszú éveket tolt le még az erősen lápos csapatban is 5 gyűrűvel. Ergo 5 év és hisztizek <----> 5 gyűrű és küzdök. Petite différence.coltmanBrady még 2017-ben MVP volt, meg 500 yardot passzolt a SB-ban egy akkor kurva jól operáló offense-ben, még topon levő Gronkkal / Edelmannal, plusz Amendolaval, Cooks-al, White-al. És az után a Superbowl után Brady akart több évre hosszabbítani, és éppen az volt a baja, hogy Belichick nem akarta. Szóval az a 3-4 év úgyvót, hogy nemúgyvót. 😊 2018 óta nem akart ő ott lenni, és arról tudtunk az első pillanattól kezdve, mert tett róla, hogy tudjunk. És egy évre rá el is húzott.
A primadonnáskodás, hiszti meg hasonlókkal kapcsolatban - meg nem csak ezzel, hanem a nem bírom a rivalizálás-al kapcsolatban is - én is nagyon érzékeny vagyok, én is nagyon nem szeretem. De nem pletykák alapján akarok ebben állást foglalni. Az NFL pletykák nagyon gyakran nem úgy működnek, hogy nem zörög a haraszt. Luckról is voltak olyan pletykák a sérülése előtt, alatt, után, hogy nem igazi leader, aztán meg az ellenkezője is, hogy a lelkit összetöri, vissza is azért vonult mert nem bírta elviselni, hogy nem tud segíteni. Amikor nem megy valami, amikor gond van, akkor előkerül minden conspiracy teória, vakcinában oltott chiptől G5 tornyokon keresztül terjedő covidig. 😊 Phillyben annyi WTF dolog történt tavaly, hogy nem látok tisztán jelenleg. Nem csak Wentz-et kezelték érthetetlenül, de a helyére beküldött Hurts-t is lekapták például a pályáról az utolsó meccsen, és ő is ugyanúgy tárogatta a kezeit a pálya szélén, hogy most mi a f*sz is van. A komplett FO, tulajostul, GM-estül, edzőstül sült bele a szituáció kezelésébe. Philly meg nem az a hely, ahol ilyenkor csöndben marad a média meg a tábor, hanem pont az ellenkezője, amint valami nem gördül olajozottan, azonnal löknek mindenkit a busz alá. McNabbet ki ki búúzták akkor is amikor érkezett, akkor is, amikor elküldték. Foles-ról is összehordtak tücsköt-bogarat amikor Kelly után jött a rossz éve, hogy az égbe emeljék két évvel később, hogy aztán megint tücsköt bogarat hordjanak rá. 😊 Az egy ilyen hely. Marha izgalmas is szurkolónak lenni ott, mert imádják a sportot, de marha arckaparós is egyszerre. 😊
Szóval, majd ha itt nem lesz vezér, itt sz*rik a munkába, vagy csinálja össze a gatyáját, akkor állok be a sztori mögé. De akkor úgyse lesz maradása, Ballard az ilyent nem tűri, Ebron se sokat vidámkodhatott azok után, hogy lépett egy Ballard szerint nem csapat barátat. Wentz-el se fog másként bánni, ha sértődős kamaszt játszik.
több mint 3 éve
Melyik tetszik jobban?Szurkolóként: A
A: Winston + marad a 2021es 3.kor + marad a 2022es 1.kor + 20M cap space
Mindkettonel a turnoverek a fo problemak, csak Winston nem injury prone, 1 evvel fiatalabb mint Wentz es egy 20-25 millioval kevesebbe fajna. Vajon miert er egyik 1.+3.kort, a masik semmit?!
Borbinho
GMként/HCként akinek a SIKER az a pozitív mérleg: B
több mint 3 éve
Melyik tetszik jobban?A: Winston + marad a 2021es 3.kor + marad a 2022es 1.kor + 20M cap space
több mint 3 éve
Ezt a trashtalkot baszki 😀 Szénné foglak cikizni titeket, ha netán véletlenül mégis beválik a gyerek. 😀 Mondjuk ha mégsem, akkor úgy nézem szeptembertől minden INT rajtam is csattanni fog. 😀Engem az zavar legjobban, hogy Wentz abban a legrosszabb, ami a mi offenseunk alap filozofiaja. A gyors utempasszok, crossing utvonalak, screenek.
Picit komolyabbra fordítva: nézegettem pár meccset, és hát ..... én a labda dédelgetéstől nem tartok. Nem tudom mi történt 2017 óta, hogy lehettek ezek ketten annyira egy hullámhosszon akkoriban, mert Reich és Pederson mintha teljesen más iskolában járt volna. Wentznek teljesen más stílusban, más ritmusban hívták a játékot, mint Reich itt bárkinek. Nem lesz itt labda tartogatás, abban biztos vagyok, olyan éles váltás lesz, mint 2018-ban Lucknál, hogy sérülés előtti utolsó évben a liga 2. legtövább tartotta a labdát, legtöbbször sackelték, Reich alatt meg első meccstől checkdown Luck lett, top5 leggyorsabb passzoló, legkevesebb sack, stb.
Ami sokkal jobban zavar, az a mechanika / technika. Rohadtul szét van esve a gyerek, nincs két egyformán eleresztett labdája, nem belelép a dobásba, hanem szabályosan bele terpeszt, és bele támaszt - a lábfeje úgy áll, mint egy szűzlányé, befordítva keresztbe -, így a csípője se tud rendesen mozogni. Rossz nézni. Ebből egy kaliforniai túrának kell lenni az offseasonban, visszamenni a hogyishíják guruhoz, akihez Manning, Luck meg sok másik is járt/jár, különben marad a szovjet géppuska, szór össze-vissza. Wentz sose volt egy híresen akkurátus passer, a legjobb évében is az atleticizmusából élt elsősorban - ami a sérülések miatt mára részben el is tűnt -, szóval lesz min dolgozni. De közben reménytelennek se látom annyira, mint pl. Osweiler vagy Lynch esetén. Inkább a Bortles-i sorstól lehet tartani. Bortles elment dolgozni a technikáján, segített is neki, el is kezdett javulni. Aztán egy ponton, ki tudja pontosan miért is bezuhant és visszaesett, szétesett a technikája megint. Ami miatt aztán fejben is szétesett. Vagy fordítva, elment a bizalma és attól esett szét újra a technikája, tudja a fene. Wentz mindenesetre tehetségesebb Bortlesnél, nincsenek annyira alapvető gondjai sem, de hasonló a szitu. És neki lesz segítsége, Bortles azért túl sok segítséget sem kapott Jacksonville-ben azon kívül, hogy az edzők szurkoltak neki, hogy helyrejöjjön.
Ebben bizony benne van, hogy ha fel akarjuk építeni, akkor technika csiszolás nyáron, aztán olyan minimál playbook az elején, mint amit Bortlessel is játszattak a Jags legjobb évében. Illetve hagyjuk is Bortlest, jobb a Brissett példa. Kábé hasonlót várok, mint Brissettnél playhívásban, csak másra koncentrálva. Brissett nem tudott elővételezni, kiégette az elkapó hátát a szemével, és csak akkor volt hajlandó eldobni a labdát, ha az elkapó három méterre állt a védőjétől. (Na, Brissett a klasszikus esete a ki kell a kezéből könyörögni a labdát irányítónak, ő tényleg dédelgette azt.) Wentz inkább hero ballozik. Tud elővételezni, sőt néha még erőlteti is, nem fél eldobni a labdát, de mindent meg akar oldani. Ezt azért könnyebb orvosolni, sokkal. De hát nem véletlenül volt Wentz 1/2, Brissett meg 3. körös.
Meglátjuk. Ballard és Reich azért kényszerpályán is voltak / vannak, mert ha nem Wentz, akkor vagy egy rookie akit nem ők választanak, hanem a többiek hagynak bent nekünk. Vagy egy még Wentznél is problémásabb long shot, mint Darnold és hasonlók. Nem állunk úgy, hogy válogathatunk a Luckok közül, na. Ez a helyzet. Abban bízom, hogy Stafford se került volna olyan sokkal többe (jól hangzik a két kör, de két jövőbeliről van szó, plusz Goff lepasszolását is ki kellett fizetni), és Ballard könnyedén elpuntolta a lehetőséget. Ezt úgy veszem, hogy Wentz nem csak a mister obvious választás volt, hanem tényleg bíznak magukban (és benne). Én meg bízom bennük, mert eddig rászolgáltak.
peterk2005
Egyszeruen amikor nem kell teljes karbol/testbol dobnia, csak helyeznie kellene, azt nem tudja megcsinalni.
Egyreszt nem is pontos, de legalabb ekkora baj, hogy nem is hajlando bevallalni a rovid passzokat.
Var a hosszu passzra, ez a hero ball, es ebbol jonnek a sackek/turnoverek.
Ezekbol jottek azok, hogy athivja a playt meg az elott h ranezne a vedelemre, mert nem tetszik neki a hivott play, ahol mondjuk egy 5 yard in utvonalnal kellene bevarazsolnia az LB es a nickel kozott futo WRnek a laszti.
Vagod, a fel oltozo utalta, volt es jelenlegi jatekosoktol, edzoktol jottek a hirek, h nem szereti ha megmondjak neki mit csinaljon, nem szereti ha megmondjak neki, h hibazott, es amikor 2.korben hoztak neki egy backupot ugy, h kevesebb mint 1 evvel elotte irt ala 140 millioert, akkor osszeszarta magat.
Egy ember volt az Eagles offense stabban aki tuzbe tette volna erte a kezet, Press Taylor, aki alatt a legszarabb volt Wentz.
Ezert fostam (meg sejtettem elore h ez lesz a vege), amikor jott Taylor 2 hete.
Ezek mellett serulekeny, es eddigi karrierje soran 3.5 evvel ezelott jatszott egyedul olyan szinten (4 honapot), ami magyarazna egy ilyen cseret.
De meg ennel is jobban zavar h Ballardot igy be lehet csicskitani.
Mindig jonnek az elnyujtott, kenyszeru nevetesek, amikor Dakich is kerdezte mult heten, h akk jon-e Wentz.
Senki nem jelentkezett rajtunk kivul, de megis legombolnak rolunk egy 1.kort, ugy h a 10 misis bonuszt is mi fizetjuk ki neki, meg 2022ben sem tudjuk kirakni annyi minusszal jar (vagy kirakhatjuk, csak az se fog jol kinezni h 1 evre fizetunk neki 40 misit + 1.kort).
Azok utan, h Ballard elmondta, nincs win now mod, nem vagyunk panik uzemmodban.
Na mindegy, ez egy ilyen liga, a spanoknak, cimbiknek kell eselyt adni, csak picit necces, amikor a QB poszton jatszod ezt el egy ligaalja iranyitoval egy top10es rosterrel.
Egyebkent meg a sack QB stat inkabb, mint OL stat.
Az ESPN szerint az Eagles OL passz blokk win rateben 12. volt 2020ban, a Coltse 13. ...😊
Es Riversnek volt a legfontosabb szerepe abban, h annyi sacket kaptunk, amennyit. Minden 2.playben athivta a blokkolast, jelezte Kellyeknek, mi fog jonni.
Wentz hanyszor fogja athivni az OL blokkolast play elott?
több mint 3 éve
Ezt a trashtalkot baszki 😀 Szénné foglak cikizni titeket, ha netán véletlenül mégis beválik a gyerek. 😀 Mondjuk ha mégsem, akkor úgy nézem szeptembertől minden INT rajtam is csattanni fog. 😀Szenne fikazhatsz, es akkor ramutatsz, hogy nem olvasod, amit irok. 😉
Picit komolyabbra fordítva: nézegettem pár meccset, és hát ..... én a labda dédelgetéstől nem tartok. Nem tudom mi történt 2017 óta, hogy lehettek ezek ketten annyira egy hullámhosszon akkoriban, mert Reich és Pederson mintha teljesen más iskolában járt volna. Wentznek teljesen más stílusban, más ritmusban hívták a játékot, mint Reich itt bárkinek. Nem lesz itt labda tartogatás, abban biztos vagyok, olyan éles váltás lesz, mint 2018-ban Lucknál, hogy sérülés előtti utolsó évben a liga 2. legtövább tartotta a labdát, legtöbbször sackelték, Reich alatt meg első meccstől checkdown Luck lett, top5 leggyorsabb passzoló, legkevesebb sack, stb.
Ami sokkal jobban zavar, az a mechanika / technika. Rohadtul szét van esve a gyerek, nincs két egyformán eleresztett labdája, nem belelép a dobásba, hanem szabályosan bele terpeszt, és bele támaszt - a lábfeje úgy áll, mint egy szűzlányé, befordítva keresztbe -, így a csípője se tud rendesen mozogni. Rossz nézni. Ebből egy kaliforniai túrának kell lenni az offseasonban, visszamenni a hogyishíják guruhoz, akihez Manning, Luck meg sok másik is járt/jár, különben marad a szovjet géppuska, szór össze-vissza. Wentz sose volt egy híresen akkurátus passer, a legjobb évében is az atleticizmusából élt elsősorban - ami a sérülések miatt mára részben el is tűnt -, szóval lesz min dolgozni. De közben reménytelennek se látom annyira, mint pl. Osweiler vagy Lynch esetén. Inkább a Bortles-i sorstól lehet tartani. Bortles elment dolgozni a technikáján, segített is neki, el is kezdett javulni. Aztán egy ponton, ki tudja pontosan miért is bezuhant és visszaesett, szétesett a technikája megint. Ami miatt aztán fejben is szétesett. Vagy fordítva, elment a bizalma és attól esett szét újra a technikája, tudja a fene. Wentz mindenesetre tehetségesebb Bortlesnél, nincsenek annyira alapvető gondjai sem, de hasonló a szitu. És neki lesz segítsége, Bortles azért túl sok segítséget sem kapott Jacksonville-ben azon kívül, hogy az edzők szurkoltak neki, hogy helyrejöjjön.
Ebben bizony benne van, hogy ha fel akarjuk építeni, akkor technika csiszolás nyáron, aztán olyan minimál playbook az elején, mint amit Bortlessel is játszattak a Jags legjobb évében. Illetve hagyjuk is Bortlest, jobb a Brissett példa. Kábé hasonlót várok, mint Brissettnél playhívásban, csak másra koncentrálva. Brissett nem tudott elővételezni, kiégette az elkapó hátát a szemével, és csak akkor volt hajlandó eldobni a labdát, ha az elkapó három méterre állt a védőjétől. (Na, Brissett a klasszikus esete a ki kell a kezéből könyörögni a labdát irányítónak, ő tényleg dédelgette azt.) Wentz inkább hero ballozik. Tud elővételezni, sőt néha még erőlteti is, nem fél eldobni a labdát, de mindent meg akar oldani. Ezt azért könnyebb orvosolni, sokkal. De hát nem véletlenül volt Wentz 1/2, Brissett meg 3. körös.
Meglátjuk. Ballard és Reich azért kényszerpályán is voltak / vannak, mert ha nem Wentz, akkor vagy egy rookie akit nem ők választanak, hanem a többiek hagynak bent nekünk. Vagy egy még Wentznél is problémásabb long shot, mint Darnold és hasonlók. Nem állunk úgy, hogy válogathatunk a Luckok közül, na. Ez a helyzet. Abban bízom, hogy Stafford se került volna olyan sokkal többe (jól hangzik a két kör, de két jövőbeliről van szó, plusz Goff lepasszolását is ki kellett fizetni), és Ballard könnyedén elpuntolta a lehetőséget. Ezt úgy veszem, hogy Wentz nem csak a mister obvious választás volt, hanem tényleg bíznak magukban (és benne). Én meg bízom bennük, mert eddig rászolgáltak.
peterk2005
En ugyanis egyaltalan nem emlitettem, hogy Wentz szar lesz, mert nem is erdekel, hogy szar lesz-e. En nem azert nem akartam ot, mert milyen jatekos, hanem mert iranyitokent, a tulajdonsagait figyelembe veve szamomra o mentalis kepessegeit tekintve nem az az iranyito, akit en a kedvenc csapatom elen latni szeretnek. Nem vezer. A mentalis egyensulyat megbillenti egy masodik koros kube, aki amugy nem is csinalt semmi extrat az edzeseken? Teljesen megosztova valt harom ev utan az oltozoben, a tarsai szemeben, es mar olyan pletykak is jottek, hogy nem egy tarsa orulne, ha menne? Ez szamomra az a kategoria, akibol en nem kerek, es ezen az sem valtoztat, ha dob 35 TD-t, es csak 10 picket, a Colts pedig vele bemegy a PO-ba. Na es? Bement Rivers kozepes jatekaval is. Szerintem a rajatszas ezzel a csapattal Wentz eseteben nem fegyverteny. Wentz szerintem egy mentalisan gyenge srac, es patyolgathatod, lehoz majd neked egy jo evet, ket jo evet talan, de aztan jon barhol valami szakadas, es akarcsak Goff ugyanugy szetesik ismet, akit meg egy zseni McVay sem tud osszekaparni rendesen. Wentz nem jobb nala ilyen teren. Es nem orulok, hogy egy ilyen instabil valaki dobal majd itt.
Felolem jatszhat jol, a velemenyem akkor sem fog megvaltozni. Raadasul ha meg jol jatszik, akkor is el lehet kezdeni mutogatni Brissettre, aki szarnak szinten nem volt szar, illetve Rivers is sokkal jobb volt, mint az azt megelozo evekben. Nyilvan elit fal es Reich javit egy iranyito jatekan. A Colts meg annyira jol ossze van rakva a tobbi csapatreszben, hogy az "egyseg" is beviszi szinte a rajatszasba.
Ugyhogy sorry, de nalam ez a helyzet. Es igy talan rajossz, hogy en szemely szerint miert nem lelkesedem ezert a csereert. Az meg csak a hab a tortara, hogy ez meg akkor is 3+1 lesz, ha a Wentz nem serul, hanem csak game managerkent eljatszogat alapszinten, mert padra ugysem kerul majd. Csak a serules vedi meg az elso korunket.
Szerkesztette: Stez