Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 3 éve
Igaza van Steznek és Baggionak is, ez az option nem a snap számlálgatásról szól, ez sérülésre lett beépítve. Wentz lesz a kezdő, és csak akkor kerül ki, ha bűnrossz lesz. De erre Ballard/Reich nem opciózik, mert ha esélyét látnák, hogy ennyire sz*r lehet, akkor nem hozzák el. Úgyhogy valószínűleg a jövő évi 1 megy majd. (Ezért is vagyok kíváncsi rá, hogy miért ez lett, miért nem a 2+2 ami ugyanaz lett volna kb.)De nem gondolod, h ha szar az első 8-10 meccsen akkor szépen padra teszik majd, h ne legyen első az a pick?
Ha jo? Akkor te sem lattad az opciot. Egyaltalan nem csak akkor van opcio. Sot. Ha hoz egy game manager szintet, es jatszik 14 meccsen, mar bucsuzhat a Colts az elso koretol. Akar bejutunk a rajatszasba, akar nem. Ez a problema a cserevel.
Stez
Rolni
Nincs mese, kinek tetszik, kinek nem, ez egy útválasztás volt Ballardtól. Hiába olcsóbb, mint az ilyen útválasztások szoktak lenni ez nem egy próbáljuk ki projekt Ballardék a fejében. Ez egy 2 éves buli, ami hosszabb lehet, ha beválik, de rövidebb nem nagyon. Kivéve tényleg, ha tűrhetetlenül sz*r lesz, de Ballardék ezt kizárták, lásd előző bekezdés. A tét az - erre fizettek be -, hogy egy Alex Smith / picit improved Brissett jött-e, és akkor helyben topogunk 2 évet, és keresnünk kell valakit 2 év múlva, vagy egy jobbat kaptunk aki valahol a Cousins, Tanyahill, Stafford halmazba tartozik, akivel van esély többre is.
Rizikós a buli, ez nem vitás. Érthető a szkepticizmus is teljesen. Én most azért nem állok be a szkeptikus sorba, mert:
1. a draftot jóval nagyobb rizikónak gondolom. Jóval többe is került volna ott próbálkozni,, és a kimenet - bár upside-ban nincs mehúzva mint Wentznél, de a downside is nagyobb - baromi rizikós. Mert nem csak magamban nem bízom, arra is teszek, hogy másnak ki tetszik a prospectek közül, mert kb. annyira megbízható egy ilyen vélemény - az enyém is - mint a vak ember célbalövése. 😀 És ez nem 2 éves kísérlet lenne, hanem több. Kb. ennek a csapatnak ami most van, az egyetlen dobása. Mire dobhatnánk újra, már nem ez a csapat lenne. Ilyent építkező csapatok dobnak be, vagy olyanok, akiknek már van egy Alex Smithük. (Mindjárt cáfolom is magam, mert a Texans meglépte. De azt a lépést inkább kivételnek fogom fel, mert meglépték a tutit aztán gyorsan le is építették a csapatot, szóval a tuti lépést is lehet, hogy annyira fontolták meg, mint a Tunsil tradet, csak a vak szerencse melléjük állt. 😀 )
2. Ez az ár éppen annyi, hogy egy jó rosterrel be lehet vállalni. Az idei 3. nem oszt, nem szoroz csapat építés szempontból, és egy következő évi - számoljuk a rosszabbik esetet - 1. kört sokkal kevesebbre is odavágnak jó GM-ek is, ha van valami upside benne. Cooks, Maclin például. Vagy Marcus Davenportért pár éve a Saints a drafton. Egy Ramsey-ért, Mackért meg két első kör is. És hol van egy CB impactja egy QB-hoz képest. Mi is többet adtunk ennél Bucknerért. Aki all-pro lett, eddigi legjobb évét futotta, mégse tudott annyi impactja lenni, mint még egy Cousinsnak tud lenni akár egy Bridgewaterhez képest is. Szóval az ár annyi, ami a csapat építést nem löki vissza, és 2 év múlva - még ebbe a csapatba - lehet újra próbálni, ha ez nem jön be.
Az NFL-ben kockáztatni kell, ha nincs irányítód. Nekem ez a helyzethez passzoló kockázatvállalás, ezért nem nyafogok ellene. Hogy bejön-e? K***ra remélem. 😀 De Ballard még inkább reméli, mert megmondta nem rég: ha a QB bulit elk*rja, akkor már lehet, hogy nem ő fogja rendbe hozni. 😊 Bár szerintem tudja, hogy ez nem igaz, NEKI ez nem fog az állásába kerülni (még). Grigson Richardsonokért dobott ki köröket, széttört veteránokért vagyonokat és valószínűleg maradt volna, ha nem draftol még mellé botrányosan is. 😊 Irsay türelmesebb annál, hogy egyetlen, nem is túl drága rosszul elsült buli miatt váltson. (Ami nem is baj.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Szerintem nem jártatok szarul, Wentz sokkal jobb irányító, mint amilyen az előző szezonban volt. Itt elit a támadófal, ezért szerintem be fog válni, remélhetőleg sikerül FA-n hozni pár elkapót neki. Én mindenesetre megérkeztem a bandwagonra.
több mint 3 éve
Igen, de még ha szar is lesz a colts szinte biztosan versenyben lesz végig a PO-ért, és akkor nem ülteted le. Ahhoz hogy ez második kör maradjon vagy 0-6tal kell kezdenetek vagy tényleg ha megsérül.De nem gondolod, h ha szar az első 8-10 meccsen akkor szépen padra teszik majd, h ne legyen első az a pick?
Ha jo? Akkor te sem lattad az opciot. Egyaltalan nem csak akkor van opcio. Sot. Ha hoz egy game manager szintet, es jatszik 14 meccsen, mar bucsuzhat a Colts az elso koretol. Akar bejutunk a rajatszasba, akar nem. Ez a problema a cserevel.
Stez
Rolni
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Rest In Peace Parris Campbell, Michael Pittman, and Nyheim Hines. pic.twitter.com/fshoK7wxP1
— carson wint (@JayVeeThree) February 18, 2021
nembaj, majd draftolunk + hozunk idén FA-ról 3-4 új elkapót 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Mer' Ballard ennyire marha, hogy ezt nem tuggya?Már elnézést, de hát honnan tudhatná?!
peterk2005
Egyáltalán nem vagyok róla meggyőződve, hogy a Coltsnál olvassák a fórumunkat. Máshogy meg honnan tudhatná száz százalékra ,hogy melyik játékos hogy fog szerepelni, és egyáltalán, mi fog történni a jövőben?
Oké, nyilván láttak már ők is pár meccset életükben (persze nem annyit, mint mi a tévében), meg foglalkoznak néhány éve focival, de azért na!
Otthonom MisColts
több mint 3 éve
Nekem mar nem okoz, ket oraja szuletett Jax-szurkolo vagyok. 😀Ha jo? Akkor te sem lattad az opciot. Egyaltalan nem csak akkor van opcio. Sot. Ha hoz egy game manager szintet, es jatszik 14 meccsen, mar bucsuzhat a Colts az elso koretol. Akar bejutunk a rajatszasba, akar nem. Ez a problema a cserevel.Mer' Ballard ennyire marha, hogy ezt nem tuggya?
Stez
Az lenne az ultimate Stez hack Ballardtól, ha visszaigazolná Brissettet - hogy teljes legyen a szenvedésed -, aztán Brissettet 5-6 snap helyett 10-12 snapre pakolják fel az idényben, plusz az utolsó 2 meccsre, és úgy is playoffba jutnánk, hogy Wentznek nem lenne meg a 70%. 😀 😀
Tudom, PFF, nem szentírás. ...... Mégis sokat vár a zsebben, és sok sacket és turnovert okoz ezzel...BorbinhoVót má egy ilyen kúbénk, úgy hítták, hogy endrúlukk 😊
peterk2005
Amugy de, Ballard nem hulye nyilvan. De ezt a cseret tuti Reich miatt nyomta igy at.
Szerkesztette: Stez
több mint 3 éve
Ha jo? Akkor te sem lattad az opciot. Egyaltalan nem csak akkor van opcio. Sot. Ha hoz egy game manager szintet, es jatszik 14 meccsen, mar bucsuzhat a Colts az elso koretol. Akar bejutunk a rajatszasba, akar nem. Ez a problema a cserevel.Mer' Ballard ennyire marha, hogy ezt nem tuggya?
Stez
Az lenne az ultimate Stez hack Ballardtól, ha visszaigazolná Brissettet - hogy teljes legyen a szenvedésed -, aztán Brissettet 5-6 snap helyett 10-12 snapre pakolják fel az idényben, plusz az utolsó 2 meccsre, és úgy is playoffba jutnánk, hogy Wentznek nem lenne meg a 70%. 😀 😀
Tudom, PFF, nem szentírás. ...... Mégis sokat vár a zsebben, és sok sacket és turnovert okoz ezzel...BorbinhoVót má egy ilyen kúbénk, úgy hítták, hogy endrúlukk 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Nem. Annyira szar nem lesz, game manager szint lesz. Raadasul Reich szerelemgyereke. A csavo nem fog tudni annyira szarul jatszani, hogy a Coltsnal 10 het utan azt mondjak, hogy akkor pad. Foleg, hogy a csapat a 12.het kornyeken harcban lesz a PO-ert, igy meg a semmibol biztos nem fognak odarakni a kezdobe egy Easont.De nem gondolod, h ha szar az első 8-10 meccsen akkor szépen padra teszik majd, h ne legyen első az a pick?
Stez
Rolni
Egyszeruen csak akkor tudjuk kb nem elbukni az elso korunket jovore, hogy ha Wentz huzamosabb ideig serult lesz. Es ez rohadtul zavar. Mert ez nem teljesitmeny fuggo kondicio, hanem ez szimplan arrol szol, hogy legyen a palyan. Es ez szamomra rohadt keves.
több mint 3 éve
ez nagyjából sosincs így, kb 1-7-es vagy valami hasonló startnál lenne csak elképzelhető, vagy olyan penetráns sz@rnak kellene lennie, amire a jelenlegi Colts-ban szintén nincs nagy esély, mivel ez egy alapvetően jól összerakott csapatDe nem gondolod, h ha szar az első 8-10 meccsen akkor szépen padra teszik majd, h ne legyen első az a pick?
Stez
Rolni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
De nem gondolod, h ha szar az első 8-10 meccsen akkor szépen padra teszik majd, h ne legyen első az a pick?
Stez
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 3 éve
Hát úgy látom októberre keresztre leszek feszítve, hogy nekem ennyi rizikót megért. 😀 De mindegy, akkor meg is érdemlem, ha sz*r lesz. Cserébe ha jó lesz, nem fogok leszállni rólatok, hogy énmegmondtam. 😀Ha jo? Akkor te sem lattad az opciot. Egyaltalan nem csak akkor van opcio. Sot. Ha hoz egy game manager szintet, es jatszik 14 meccsen, mar bucsuzhat a Colts az elso koretol. Akar bejutunk a rajatszasba, akar nem. Ez a problema a cserevel.
Látva a számokat engem nem is a jövő évi opció érdekel most. Az úgyis csak akkor fog leesni, ha Wentz jó. Inkább azon agyalok, hogy vajon miért lett a 2+2-ből 3+2+opció? Nagyjából ugyanaz az érték. Vajon miért módosult?
1. Annyira *****vára bíznak Wentzben, hogy Ballard win-now-t akar tolni, hogy az idei 2. kört is trade-re szánja még?
2. Vagy annyira nem bíznak Wentzben, hogy így is nyitva akarja hagyni a kaput egy első körös (vagy 2. körös) QB húzásra?
3. Vagy annyira tetszik neki a draft eleje idén, hogy covid draft készülés ellenére is húzni akar? (Vagy éppen azért akar húzni?)
u.i.: Tony Adams: A kisstílű nem volt szép. Mondjad rá, hogy pocsék edző vagy bármi, de Reich kb. az antitézise a kisstílűnek.
peterk2005
több mint 3 éve
Lool de boldog lesz Höri a kiskirály érkezése miattMár készül a "Go Hurts!" különkiadás, aminek a végén azért mégiscsak betöri a monitorod.
Heisman
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Lool de boldog lesz Höri a kiskirály érkezése miatt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Hát úgy látom októberre keresztre leszek feszítve, hogy nekem ennyi rizikót megért. 😀 De mindegy, akkor meg is érdemlem, ha sz*r lesz. Cserébe ha jó lesz, nem fogok leszállni rólatok, hogy énmegmondtam. 😀Látva a számokat engem nem is a jövő évi opció érdekel most. Az úgyis csak akkor fog leesni, ha Wentz jó. Inkább azon agyalok, hogy vajon miért lett a 2+2-ből 3+2+opció? Nagyjából ugyanaz az érték. Vajon miért módosult?
1. Annyira *****vára bíznak Wentzben, hogy Ballard win-now-t akar tolni, hogy az idei 2. kört is trade-re szánja még?
2. Vagy annyira nem bíznak Wentzben, hogy így is nyitva akarja hagyni a kaput egy első körös (vagy 2. körös) QB húzásra?
3. Vagy annyira tetszik neki a draft eleje idén, hogy covid draft készülés ellenére is húzni akar? (Vagy éppen azért akar húzni?)
u.i.: Tony Adams: A kisstílű nem volt szép. Mondjad rá, hogy pocsék edző vagy bármi, de Reich kb. az antitézise a kisstílűnek.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
több mint 3 éve
Egyezzünk meg abban, hogy vagy lose-lose vagy a SB ban eldönti Wentz és Hurts ki a király 😀
több mint 3 éve
Ja és Höritől várok egy EDP445 féle outrage-et! 😀
több mint 3 éve
Csalódtam Ballardban. Nem akar nagy GM lenni,csak olyan aki "sikeres". Wentzzel és ezzel a keret-menedzseléssel mindig pozitív szezonunk lesz, de ettől még évekre a pocsolyába ragadunk.Reichben nem csalódtam, ő egy kisstílű alak.
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 3 éve
csipkelli
4 008
Beáll Foles.Na akkor házat rá, h Wentz a snapek max 69%át játssza a szezonban 😀Nem akarom én beírni, hogy mi történik 69%nàl 😀
Borbinho
dande
több mint 3 éve
Nem azert, de ar/kockazat aranyban fenyevekkel Wentz elott volt meg Darnold is, aki messze nem lett volna ennyi. Mert Wentz 3+1 lesz.Lehet.Nekem racionális döntésnek tűnik.Bevalik? Ahhoz van kotve az elso kor, hogy a faszi legyen 75 szazalekot a palyan, vagy vigye poba a csapatot. Magyarul lehoz egy ugyanolyan kozepes jatekot, mint Rivers, es beviszi a csapatot a POba, akkor adtunk 1+3mat valakiert, akivel a Colts nem lett jobb, mint Riversszel volt, es talan PO-csapatunk lesz, de ugyanugy kozunk nem lesz a Chiefshez es tarsaihoz. Ez az opcio szar.
Idén nem kerül sokba, lehet mellette erősíteni a csapatot.
Ha beválik, akkor senki nem fogja sajnálni érte a '22-es első kört.
Ha nem, akkor tesznek róla, hogy a megadott snapszám alatt maradjon, s végeredményben a 3.+2. kör nem lesz túl nagy ár a kísérletezésért. (ennyi kockázatot bármilyen más draftolt QB is hordoz)
De én valamiért úgy érzem, hogy Wentz gatyába lesz rázva s pozitív meglepetést okozhat.
esz-ki-mo
Ez akkor lett volna elfogadhato, ha mondjuk Pro Bowlhoz kotik a kondiciot - ha oda bevalasztjak, akkor az azt jelentene, hogy biztosan magasan jobban jatszott, mint Rivers tavaly.
De igy?
Ha a gyerek nem serul le, ugy is o lesz a kezdo. Ha a snapek 75 szazalekaban palyan lesz, meg egy Trubisky szintu idenyt ha lehoz, akkor is elso kort kell majd adni. Mert a Colts marpedig nem fogja a gyereket leultetni a 12.heten, akkor sem, ha nem jo. Ugyhogy a Colts kb csak es kizarolag akkor nem 3+1et adott, ha Wentz megserul.
Stez
Lehet, hogy így lesz.
De biztosra nem tudhatjuk.
Tannehill a tökéletes példa, akiért senki nem adott volna még egy kondicionális 7. kört sem.
Nyilván kiegyeznénk egy hasonló teljesítménnyel Wentztől.
Én csak azt mondom, nem tudok most olyan tuti megoldást QB ügyben a Coltsnak, amelyik ár/kockázat viszonylatban egyértelműen jobb.
esz-ki-mo
Tomcsik: ott van a kondicio alul. Siman elsore fog modosulni a jovo evi masodik.
több mint 3 éve
Na akkor házat rá, h Wentz a snapek max 69%át játssza a szezonban 😀Nem akarom én beírni, hogy mi történik 69%nàl 😀
Borbinho
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Hála istennek, reméltem nem hozzánk jön Wentz. Az ára mondjuk nem volt vészes hacsak nem kell majd kiperkálni a kondocionális első kört. Jó lenne tudni mik a feltételek. Aztán persze ha vissza talál a 2017-es formájára akkor lehet nagyon jól jártatok
több mint 3 éve
esz-ki-mo
307
Lehet.Nekem racionális döntésnek tűnik.Bevalik? Ahhoz van kotve az elso kor, hogy a faszi legyen 75 szazalekot a palyan, vagy vigye poba a csapatot. Magyarul lehoz egy ugyanolyan kozepes jatekot, mint Rivers, es beviszi a csapatot a POba, akkor adtunk 1+3mat valakiert, akivel a Colts nem lett jobb, mint Riversszel volt, es talan PO-csapatunk lesz, de ugyanugy kozunk nem lesz a Chiefshez es tarsaihoz. Ez az opcio szar.
Ha nem, akkor tesznek róla, hogy a megadott snapszám alatt maradjon, s végeredményben a 3.+2. kör nem lesz túl nagy ár a kísérletezésért. (ennyi kockázatot bármilyen más draftolt QB is hordoz)
De én valamiért úgy érzem, hogy Wentz gatyába lesz rázva s pozitív meglepetést okozhat.
esz-ki-mo
Ez akkor lett volna elfogadhato, ha mondjuk Pro Bowlhoz kotik a kondiciot - ha oda bevalasztjak, akkor az azt jelentene, hogy biztosan magasan jobban jatszott, mint Rivers tavaly.
De igy?
Ha a gyerek nem serul le, ugy is o lesz a kezdo. Ha a snapek 75 szazalekaban palyan lesz, meg egy Trubisky szintu idenyt ha lehoz, akkor is elso kort kell majd adni. Mert a Colts marpedig nem fogja a gyereket leultetni a 12.heten, akkor sem, ha nem jo. Ugyhogy a Colts kb csak es kizarolag akkor nem 3+1et adott, ha Wentz megserul.
Stez
Lehet, hogy így lesz.
De biztosra nem tudhatjuk.
Tannehill a tökéletes példa, akiért senki nem adott volna még egy kondicionális 7. kört sem.
Nyilván kiegyeznénk egy hasonló teljesítménnyel Wentztől.
Én csak azt mondom, nem tudok most olyan tuti megoldást QB ügyben a Coltsnak, amelyik ár/kockázat viszonylatban egyértelműen jobb.
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Here's what Indy will owe Carson Wentz:
— Field Yates (@FieldYates) February 18, 2021
2021: $10M Roster bonus, $15.4M salary (guaranteed), $25.4M cap hit
2022: $22M salary ($15M guaranteed), $1K roster bonus, $22M cap hit
2023: $20M salary, $5M roster bonus, $25M cap hit
2024: $21M salary, $5M roster bonus, $26M cap hit
több mint 3 éve
Nekem racionális döntésnek tűnik.Bevalik? Ahhoz van kotve az elso kor, hogy a faszi legyen 75 szazalekot a palyan, vagy vigye poba a csapatot. Magyarul lehoz egy ugyanolyan kozepes jatekot, mint Rivers, es beviszi a csapatot a POba, akkor adtunk 1+3mat valakiert, akivel a Colts nem lett jobb, mint Riversszel volt, es talan PO-csapatunk lesz, de ugyanugy kozunk nem lesz a Chiefshez es tarsaihoz. Ez az opcio szar.
esz-ki-mo
De igy?
Szerkesztette: Stez
több mint 3 éve
Tudom, PFF, nem szentírás. Meg oké, a tavalyi szezonban tényleg sok volt a sérültjük, de azért jó pár évében a liga élmezőnyébe tartozott a támadófala.
Mégis sokat vár a zsebben, és sok sacket és turnovert okoz ezzel...
Ha annyit kérünk tőle, mint Riverstől, akkor abban jobb is lehet, mint az öreg volt. Meccsenként 3-4 hosszú passz, azt leszámítva kb game manager szerep. Megvan a karereje, ami Rivernsek már érezheőten megkopott.
Az első olyan alkalommal meg, amikor áthív egy playt, mert nem tetszik neki amit Reich hívott, mehet le a padra (nyilván nem olyankor, amikor indokolt a play áthívása).
Úgy érzem kurva nagyot kockáztatott ezzel Ballard, és egyértelműen Reichék miatt. Nagyon bízik az öltözőben, hogy elfogadják majd Wentzet, és Wentz is változtat a hozzáállásán.
De ha nem, akkor nagyon szarul is elsülhet...Ha elmenne rajta pár meccs, és utána Reichék kiállnának megvédeni, az elég nagy feszkót kelthetne az öltözőben. Főleg ha hozunk neki (és miatta) 1-2 régi társat, pl Ertz-et, akik "bomlaszthatják" az öltözőt.
Ha bevállaltuk h elhozzuk, úgy h akár 1.kör is lehet belőle, akk tuti, h rövid pórázon lesz. Remélem Reich is.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."