Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 3 éve
Ki (ne) legyen a Colts irányítója?több mint 3 éve
Desir penze 7.5 millio volt, Rhodese 9. Desir 28 evesen kapta, Rhodes mindjart 31 lesz.Es en egyebekent abszolut egyet is ertek azzal, hogy Ballard ennyit hajlando megadni Rhodesnak. Egy jo ideny ide vagy oda, o akkor sem a jovo, ha pedig szamara ennyit ert az ideny, semmi tobbre nem volt jo, hogy felsrofolja az arat es sokat akarjon keresni, hat menjen mashova. Nekem nem fog hianyozni.
En remelem, nem is jon vissza, es talalunk mast a helyere. 😀
A Wentz-bomba meg tovabbra is robbanjon mashol. En lassan mar ugy vagyok, hogy kb. barki, csak ne o vagy Jacoby vissza. Meg egy Trubiskyt is elobb neznek el itt, mint egy Wentzet. 😀
több mint 3 éve
Nem ír alá a Desir pénzért, a szemét 😀 Majd beárazza a piac, nem sokaknak lesz pénze, főleg 31 éves CB-kre. Lehet visszajön végül, csak amit ajánlottunk neki, az nem tetszik most. De itt legalább jó volt, és fixen kezdő is lenne.
A lejárók egy részén túl Smitht v Leonardot (v mindkettőt) nyugodtan hosszabbíthatnánk már most.
Pénz lenne ARob/Golladay féle top WR-re, meg egy jó edge-re, meg mindenre.
Mikor robban a Wentz bomba, és hol? 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Megint meg lettem szolva, hogy mi az, hogy Ballard nem fizeti meg Rhodest, mert meg fogja. 😛 Talan megsem.twitter.com/Colts_Coverage/status/1361362553721528322
több mint 3 éve
Közben megtanultam, hogy kell a pozitívat meglátni a negatív dolgokban:ha elhozzuk Wentzet, akkor legalább repülhet vele együtt Reich is 2022-ben, és Ballardnak lesz esélye egy 2. HC kiválasztására 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
A Saints offense Thomas nélkül (akit nem fognak/tudnak megtartani) mennyivel jobb játékosállományú, mint a mi offense-ünk? A faluk jó, ahogy a miénk is, aztán van Kamara. Egy fecske. A védelem dettó. A secondary sokkal jobb, de a LB sor vagy a front belseje meg nem olyan jó, mint a miénk. Ami októberre ide is meg oda is változhat.Szerintem ez egy win now ready roster, ami 1 éven belül win now késszé tehető. És ez a lényeg. Hogy egy offseason elég lehet-e hozzá, vagy sem. Ehhez a rosterhez elég lehet. Nem garancia, hogy azzá is tesszük, de nem kevesebb az esély, mint pl. a Niners keret esetén volt a SB runjuk előtt. Nálam ezt jelenti a győzelemre kész, vagy win-now roster. Azt, hogy ebbe van értelme mondjuk beleigazolni egy top WR-t, vagy a piacon elérhető legjobb edge rushert, esetleg LT-t, hogy tényleg oda is érjünk. Amíg a keret 1 éven belül nem alkalmas eséllyel egy mélyebb playoff runra, addig ilyen beruházásnak nincs értelme.
Az irányító persze mindent megváltoztathat, ide is meg oda is.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Nem veletlen fogalmazott ugy Ballard, h nincs nyitva a mi "bajnoki ablakunk", max epp most kezdhet kinyilni. Tul sok a need:
QB, LT, WR, Edge, CB
Es ezek csak a kezdok, de kellene swing OT, megbizhato elkapni tudo TE aki nem tunik el teljes meccsekre, edge depth, cb depth.
Campbell eddig 0, Pittman meg Taylor igeretes, a 3db 2.koros edge-unk kuka (amugy erre kapott zrikat a PFFtol Ballard meg a stab, h azt hisszuk okosabbak vagyunk mint a liga, meg mi jobbak vagyunk edge evaluation-ben, aztan probalkozunk a nem top talentbol kiszurni a jokat. Eddig 0 sikerrel. Mmint ugy erve nem top talent, h nem 1.kor. Lehet elorebb lennenk most Montez Sweattel, mint vagyunk Ya-Sinnel meg Banoguval...)
A Saints roster, v a Bucs roster, esetleg a Rams. Na azok alkalmasak win now modra.
Szerkesztette: Borbinho
több mint 3 éve
Pedig ennél win-now készebb keretünk nem nagyon lesz. 😊 Ennyire fiatal maggal, nagyjából kerek és mély rosterrel nem lehet azt mondani, hogy ez nem egy bajnokságra keret. Lyukak vannak, de azok mindig voltak, vannak és lesznek is. Teljesen kész, hiány nélküli keret sose lesz. De a keret fele még mindig olyan fiatal, hogy még mindig tud önmagában attól is javulni, hogy eltelik még egy év. Campbell, Pittman, Taylor, Cox, a védelemben Willis, Ya-Sin, Blackmon, Okereke, még Turay, Lewis, stb. is mind-mind játszik, és fiatal. Ebben önmagában van még javulási potenciál, és akkor emellé még anyagilag is úgy állunk, hogy azt a néhány hiányzó posztot FA-ról is meg lehetne oldani. Ha lenne irányítónk.Szóval szerintem van értelme kész irányítóra vadászni, de a draftot se szabad hanyagolni. Ballard emlegeti mindig, hogy az FA 11 hónapig tart, és mindig, minden opció az asztalon van. Hát legyen is. Aztán majd meglátjuk.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Remélem a jelenlegi QB kínálatra sok picket nem nyom el, mert ha hozunk is valakit, lehet hogy jövőre már nem lesz a keretben, nem látom reálisnak Watson v Prescott elhozatalát, a többiekkel pedig nem hiszem hogy magasabb polcra kerülünk.Én inkább húznék egy rookie QBt a draftról a saját cetlivel, és nekimennék vele az évnek, akármennyire szar is, aztán ha nem lesz kiugróan jó, jövőre egy erősebb pickkel megint QB amíg meg nem találjuk a saját emberünk.
Jó szezonunk volt, de ez a keret nem egy win now keret szerintem, belefér 1-2 év útkeresés, pl a Turay-T Lewis-Banogu hármasnak komoly snap számot kellene kapniuk, hogy levonhassuk a végső következtetést a sorsukról. Meg kell keresni a jövő LT jét, és egy fiatal LT vel ez a O-Line még évekig képes lehet magas fokon teljesíteni.
Túl sok a kérdőjel s keretben, ezért remélem nem vesztik el az eszüket Wentz. 😊
több mint 3 éve
Gilmore-t sem hiszem, hogy elküldené a Pats. Kettejüket csak azért írtam, mert nagy nevek, bizonyítottan jók is (még, ha tavaly Gilmore azért annyira már nem is volt jó mint előtte, de ez részben természetes is, DPOY szinten nem lehet folyton játszani, hacsak nem Donaldról van szó. 😊 ).Szóval csak egy példa volt, én sem hiszem, hogy itt kötne ki. Ezért is szeretném, ha Rhodest mindenképpen visszahoznánk.
több mint 3 éve
Ami biztos jönni fog szerintem:Valahogy nem hinném, hogy Lattimoret elküldjük idén, több helyen írták, hogy hosszabbítanánk vele, hogy csökkentsük az idei cap számát. Jenkinstől hamarabb szabadulnánk szerintem.
QB, LT, edge rusher, CB.
Hogy ki lesz visszaigazolt FA és ki lesz új érkező, arra nehéz tippelnem. Szerintem irányítót fogunk hozni, nem marad csak Brissett. Left tackle posztra is valakit fogunk hozni kívülről (hogy mennyire top vagy pótlás szint, azt majd meglátjuk). Edge szerintem visszaigazolva is lesz és újat is hozunk. A Muhammad, Autry párosból szerintem minimum egyiket megtartjuk (lehet, hogy mindkettőt is), Houstont viszont úgy érzem most, hogy nem. Helyette jönni fog valaki. Ide se feltétlenül valami nagy név mint Clowney vagy Ngakogue, lehet, hogy egy kisebb név, aki megtetszett Ballardnak (pl. az Okwara báty). Csalódnék, ha a secondaryba nem igazolnánk vissza Rhodes-t. Jó évet tolt, passzol is a rendszerbe, és van is benne még 1-2 év, ugyanakkor a kora és a korábbi buktája miatt messze nem kerül annyiba, amennyibe egy Gilmore vagy Lattimore mondjuk. Ettől függetlenül, ha Rhodes helyett Lattimore érkezne, nem vágnám hozzá a hamutartót a TV-hez. 😊
peterk2005
több mint 3 éve
Kóra Tibor
77
Ami biztos jönni fog szerintem:köszii 😊
QB, LT, edge rusher, CB.
Hogy ki lesz visszaigazolt FA és ki lesz új érkező, arra nehéz tippelnem. Szerintem irányítót fogunk hozni, nem marad csak Brissett. Left tackle posztra is valakit fogunk hozni kívülről (hogy mennyire top vagy pótlás szint, azt majd meglátjuk). Edge szerintem visszaigazolva is lesz és újat is hozunk. A Muhammad, Autry párosból szerintem minimum egyiket megtartjuk (lehet, hogy mindkettőt is), Houstont viszont úgy érzem most, hogy nem. Helyette jönni fog valaki. Ide se feltétlenül valami nagy név mint Clowney vagy Ngakogue, lehet, hogy egy kisebb név, aki megtetszett Ballardnak (pl. az Okwara báty). Csalódnék, ha a secondaryba nem igazolnánk vissza Rhodes-t. Jó évet tolt, passzol is a rendszerbe, és van is benne még 1-2 év, ugyanakkor a kora és a korábbi buktája miatt messze nem kerül annyiba, amennyibe egy Gilmore vagy Lattimore mondjuk. Ettől függetlenül, ha Rhodes helyett Lattimore érkezne, nem vágnám hozzá a hamutartót a TV-hez. 😊
peterk2005
Kóra Tibor
több mint 3 éve
Ami biztos jönni fog szerintem:QB, LT, edge rusher, CB.
több mint 3 éve
Kóra Tibor
77
Milyeen FA-k megszerzésére láttok esélyt ? ki lendíthetne sokat?
Kóra Tibor
több mint 3 éve
Ellene szerintem Maniacnak sem lenne kifogása. 😊Houston, I wanted you to hear this directly from me... pic.twitter.com/YqT3P6Lb6l
— JJ Watt (@JJWatt) February 12, 2021
több mint 3 éve
Free agents!! If y’all are thinking about coming to the Colts and play defense just know that we don’t want you if you don’t play hard, run to the ball, make plays or not willing to sacrifice yourself for ya teammate to make the play! Don’t care how big or little ya name is!
— Darius Leonard (@dsleon45) February 13, 2021
aztán valaki képes volt balta arccal leírni Twitterre, h lehet Maniacet meg Kennyt adnánk pickek mellett Wentzért 😀
több mint 3 éve
nagytomy
461
Valahol olvastam, hogy mivel az idei évben sokkal kevesebb lehetőség volt/van a szokásos scoutingra, több csapat többre értékeli a következő éves draftcetliket mint normál esetben, arra számítva, h addigra visszatérünk a normálisabb üzembe, és jobban fel tudják térképezni a prospecteket. Hacsak Ballardék nem gondolják úgy, h a Colts scouting mindenkinél sokkal jobb, és így limitált forrásból is kiszúrja a tutit, lehet hogy érdemesebb lenne inkább idei pick(ek)et betolni, és következő évre max kondícionálisat.
Persze, ha a másik oldal ugyanígy gondolkozik, akkor jól el lehet ezen tárgyalgatni.
több mint 3 éve
Persze ha eleg alacsony az ar, valtozhat.Nekem ez a 2db 2. kör azért nem tetszik, mert két évre eléggé lerontja az esélyeinket arra, hogy ha Wentz kuka lenne, akkor a drafton próbáljunk meg valamit. Egy Wentz kuka esetben nem jönne össze a playoff, ami a 14 playoff csapat miatt legrosszabb esetben is 1/18-at jelentene, de valószínűbb, hogy top15-ös picket. Persze bedobhatunk egy feltrade-nél 2. körök helyett jövő évi első köröket is, de az meg azt jelentené, hogy Rams-be megyünk át, a 2. körök mellett az első köröket is kilőjük pár évig a QB projektre.
Engem tovabbra is az edzoi kapcsolatok miatt aggaszt az esely, h megadjuk amit az Eagles ker.
A 2db 2.kor meg azt mondom belefer az upside miatt, es akk szinte biztosan hatra is cserelnenk majd iden, kb hasonloan mint 2019ben (ahol 2 masodik kort kaptunk a Washingtontol az 1/26ert).Borbinho
Szóval én inkább preferálnék egy idei első kört (meg esetleg mellé mondjuk egy idei 4.-et v. 5-et), hogy a jövőre nézve ne maradjon kötelezettség. Steep price lenne, egy rizikós döntésért, de az irányító dolog rizikós. Wentz simán végezheti Bortlesként is. De belőle lehet a legnagyobb eséllyel a következő Tannehill. Vagy, hogy egy jelentősebbet mondjak: Steve Young. Ő öt évig szenvedett, mire megfelelő rendszerbe kerülve az lett, aki. (Halkan jegyzem meg, hogy még Manning is tudott egy k***a rossz évet produkálni. Azt hiszem neki is a 4. éve volt a "playoffs? playoffs?" éve, amikor nem csak az edző, a csapat, de ő is nagyot szenvedett.) Szóval, ha van értelme valakinél berizikózni ezt, akkor az nem Goff, nem is Darnold, és nem is Mariota, hanem bizony leginkább Wentz. Ebből a szempontból minden logika megvan abban, hogy érdekel minket a lehetőség.
több mint 3 éve
En is fosok, hogy Wentz nalunk kot ki Reich miatt. Nagyon remelem ezert is, hogy jon egy csapat, legyen az a Bears vagy barki, de ajanl valami olyat, amit Ballard nem hajlando elfogadni. Aztan lepjunk tovabb a Wentz-teman vegre. Bar ott tartanank mar...
több mint 3 éve
So many times too pic.twitter.com/nFO9Ek79hN
— Benjamin Allbright (@AllbrightNFL) February 13, 2021
Allbright habar egy mereres pocs tud lenni a stilusaval, de az egyik legjobb es megmegbizhatobb insider az egesz NFL-ben, igy ha o azt mondja nincs semmi erdeklodes egyelore, akkor neki elhiszem.
De persze ez valtozhat. De o azt irta szezon 2.feleben is mar, meg a szezon vege ota is, h a legvaloszinubb h Lock kap meg egy eselyt es o lesz a kezdo.
Persze ha eleg alacsony az ar, valtozhat.
Engem tovabbra is az edzoi kapcsolatok miatt aggaszt az esely, h megadjuk amit az Eagles ker.
A 2db 2.kor meg azt mondom belefer az upside miatt, es akk szinte biztosan hatra is cserelnenk majd iden, kb hasonloan mint 2019ben (ahol 2 masodik kort kaptunk a Washingtontol az 1/26ert).
Vicces lenne ha meg 2.5 honapig ez menne, a vegen meg marad Wentz az Eaglesben mi meg draftolunk vkit kozepso korokben Eason melle 😀
Ballard csak akkor fog cserelni, ha tetszik neki az ar.
Ez a hirek szerint 2+2 + kesobbi 3v4 korul van.
De amugy ez milyen mar, ki mond el ilyen pontos infot ugy, h nem tortent meg a csere? Staffordnal is utolag lettek "publikusak" az offerek. Tuti h Rosemanek probaljak felverni az arat, h a Colts megadna ezt. Aztan lehet Ballardek azt mondtak h ez a max, es ezt is csak akkor ha Wentzel mellett jon meg pick v playa.
több mint 3 éve
Ez mar tobbnapos hir, Jaworskinak adta ki direkt az Eagles allitolag, hogy a Bears megtudja, es raemeljen.Kamu sajnos, a Broncosnal Lockkal mennek neki a szezonnak.Szivárogtatott infók szerint, azaz az biztos, hogy minden bizonytalan: a Colts kettő darab 2. kört ajánlott, s ez a legjobb ajánlat eddig.
Csak a Bears menthet meg minket Wentztol 😀
Borbinho
tüsi91
A trefas amugy ez a tweet.
mobile.twitter.com/vinfosh/status/1360621033380864001
Mindenki rohog a csavon, hogy betolt egy ilyet, miszerint a Broncos sunyiban Wentz utan fut, es Jeudyt, meg masodik koroket ajanl Wentzert es Reagorert.
Szoval mokas gondolatnak veli mindenki, de most szedtek elo masik oldalon ettol a csavotol egy bejegyzest, hogy konkretan egy nappal az NBA-guru Woj elott benyogte, hogy Davis megy a Lakersbe, raadasul odabokte az osszes jatekost, akiket a Lakers adott. Emellett egy nappal Woj elott kiirta, hogy Pault a Lakersbe csereli az OKC. Szoval a palin rohognek, de valahonnan tenyleg valos infokat szerez, nem egy esetben gyorsabban, mint az insiderek. Neznek egyet, ha a Broncos tenyleg bejonne a kepbe. Imadnam.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Kamu sajnos, a Broncosnal Lockkal mennek neki a szezonnak.Szivárogtatott infók szerint, azaz az biztos, hogy minden bizonytalan: a Colts kettő darab 2. kört ajánlott, s ez a legjobb ajánlat eddig.
Csak a Bears menthet meg minket Wentztol 😀
Borbinho
több mint 3 éve
Kamu sajnos, a Broncosnal Lockkal mennek neki a szezonnak.Csak a Bears menthet meg minket Wentztol 😀
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Mentalitás, tudás, off field behaviour - pipa, pipa, pipa. Mivel Houstont vsz nem hozzuk vissza, így helyette nagyon ülne Watt - ZS megvan, és hátha Banogu/Lewis/Turay tanulnak tőle, és legalább egyikükből kibukik jövőre valami komolyabb teljesítmény. DeFo-val, Autry-val (ha visszahozzuk), plusz Kenny rendszeres blitz-eivel azért nagyon kéz a bilibe lógós dolog lenne 😀Attól függ, ha mondjuk ebben még Ertz is benne van, mint ellentételezés (ugye ezek unofficial infók), akkor végül is jó lehet a deal. Ugye lehetett hallani pletykákat, hogy Ballard akart még játékost is, kérdés, hogy akkor első körről volt szó, vagy az továbbra is ez a 2+2+3 ajánlat, amiben ezt akarta.coltmanÉn úgy értelmeztem, hogy Ballard nem a mi ajánlatunkra kérte a plusz játékost, hanem azt mondta, hogy a Roseman által kért értéket csak akkor adja meg, ha jön mellé még valaki. (A Roseman ár sem biztos, hogy az volt amit aztán a médiába is kikerült. Lehet, hogy a kettő között valahol.)
Más. Ha nem jártunk volna úgy pórul Andre Johnsonnal, amondó lennék hozzuk el J.J.-t. Nyilván nem kerülne annyiba, mint a houstoni fizetése, sőt jóval kevesebbe. Tény, hogy már eljárt felette az idő, sérülékeny is lett. De amikor a pályán van és egészséges, még ez a 80%-os Watt is egy beast. És nálunk nem kellene a snapek 100%-ban pályán lennie, hasznos lenne a Houston féle 550-600 snappel is.
Kezdem rábeszélni magam. 😊 Megtehetem nyugodtan, mert Ballard nem Grigson, nem fogja úgy elhozni, hogy üres a tank. 😀 Akkor meg egy napig legalább eljátszom a gondolattal. 😊
peterk2005