Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Attól függ, ha mondjuk ebben még Ertz is benne van, mint ellentételezés (ugye ezek unofficial infók), akkor végül is jó lehet a deal. Ugye lehetett hallani pletykákat, hogy Ballard akart még játékost is, kérdés, hogy akkor első körről volt szó, vagy az továbbra is ez a 2+2+3 ajánlat, amiben ezt akarta.coltman
Én úgy értelmeztem, hogy Ballard nem a mi ajánlatunkra kérte a plusz játékost, hanem azt mondta, hogy a Roseman által kért értéket csak akkor adja meg, ha jön mellé még valaki. (A Roseman ár sem biztos, hogy az volt amit aztán a médiába is kikerült. Lehet, hogy a kettő között valahol.)

Más. Ha nem jártunk volna úgy pórul Andre Johnsonnal, amondó lennék hozzuk el J.J.-t. Nyilván nem kerülne annyiba, mint a houstoni fizetése, sőt jóval kevesebbe. Tény, hogy már eljárt felette az idő, sérülékeny is lett. De amikor a pályán van és egészséges, még ez a 80%-os Watt is egy beast. És nálunk nem kellene a snapek 100%-ban pályán lennie, hasznos lenne a Houston féle 550-600 snappel is.

Kezdem rábeszélni magam. 😊 Megtehetem nyugodtan, mert Ballard nem Grigson, nem fogja úgy elhozni, hogy üres a tank. 😀 Akkor meg egy napig legalább eljátszom a gondolattal. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Jöjjön Darnold egy 2. körért.
Ha másért nem, csak azért megérné, hogy Ballard elmondhassa, hogy az egyetlen 1/3-ból kihúzta Quenton Nelsont, Sam Darnoldot, Darius Leonrardot v Braden Smith-t és Rock Ya-Sin-t. Lewist meg levonjuk azért a visszaadott második körért. 😊
peterk2005
Sok. 3. kor, es deal. Annak orulnek is. Mas kerdes, hogy nem latom Darnoldban a franchise kubet.
Stez
Én se. De Tanyahillben se láttam. De a 3. kör is jó lesz. Úgyis az a reálisabb. En minden kúbét általában egy kicsit följebb becsülök, mint kéne. Ballard viszont nem. 😊
peterk2005
Látod, ezért nem vagy te GM sehol, nem bíznak benned 😀
coltman
Dehonnem, csak nem holmi nemzeti ligában hanem az elitben. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
gedam 5 908
Van egyebkent egy olyan erzesem, hogy Roseman sakkjatszmaja arra megy ki, azert szivarogtatta ki a Colts ajanlatat, hogy lassa a Bears es emeljen ra. Viszont attol tartok, hogy nem fog, igy Wentz vegul a ket masodik korert plusz a kesobbi pickert mindenkepp nalunk kot majd ki, es az nem opcio, hogy Roseman ne bolintson ra a bizniszre, ha nem kapja meg azt, amit akar. Szerintem mindenkepp tulad Wentzen.

Es kezdek aggodni, hogy mi hozzuk el, mert a Bears erre nen fog emelni. Nem tudom, valamiert nem szeretnem ot. Korabban kibekultem voltam vele, de mostansag nagyon oda huzok, hogy veletlenul se o kosson ki nalunk.
Stez
Azért Ballard helyében, ha a Bears nem emel rá csak tolnék egy sima 2. kört, mondván h elsőre nem kellett akkor már csak ennyit adunk
Farky
Attól függ, ha mondjuk ebben még Ertz is benne van, mint ellentételezés (ugye ezek unofficial infók), akkor végül is jó lehet a deal. Ugye lehetett hallani pletykákat, hogy Ballard akart még játékost is, kérdés, hogy akkor első körről volt szó, vagy az továbbra is ez a 2+2+3 ajánlat, amiben ezt akarta.

Tényleg vicces kis sakkjátszma ez 😛 Bár mondjuk azért belegondolhatnának az Eaglesnél, hogy Ballardék elég jól ismerik Siriannit, és hogy a Hurts/Wentz kettős melyikével akarhat tovább menni komolyabban. Onnantól Roseman akarhat bármit eladni, kb nem sok esélye lesz, főleg, mert mi ráérünk. Ha csak április elején lesz QB, akkor akkor lesz, addig meg folyamatosan fog egyre lejjebb menni az ára, ahogy meglesznek a combine-substitute online interjúk (performansz mérésre kb úgyse adott sokat).

De továbbra is, fingers crossed, hogy nem nálunk köt ki.
coltman
Mi ra, az Eagles nem er ra. Mivel szerintem Wentz szerzodeseben vannak bonuszok, amik az uj ideny elso napjan aktivalodnak, ha meg cserelni akarjak, tuti, hogy elotte elpasszoljak, ne kelljen neki milliokat kicsengetni meg.
Stez
nem értem miért vennétek át ezt a szerződést és adnátok érte még első kört? én azt hittem, hogy az eagelsnek kell adni vmit wentz mellé, ha el akarják passzolni.
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Van egyebkent egy olyan erzesem, hogy Roseman sakkjatszmaja arra megy ki, azert szivarogtatta ki a Colts ajanlatat, hogy lassa a Bears es emeljen ra. Viszont attol tartok, hogy nem fog, igy Wentz vegul a ket masodik korert plusz a kesobbi pickert mindenkepp nalunk kot majd ki, es az nem opcio, hogy Roseman ne bolintson ra a bizniszre, ha nem kapja meg azt, amit akar. Szerintem mindenkepp tulad Wentzen.

Es kezdek aggodni, hogy mi hozzuk el, mert a Bears erre nen fog emelni. Nem tudom, valamiert nem szeretnem ot. Korabban kibekultem voltam vele, de mostansag nagyon oda huzok, hogy veletlenul se o kosson ki nalunk.
Stez
Azért Ballard helyében, ha a Bears nem emel rá csak tolnék egy sima 2. kört, mondván h elsőre nem kellett akkor már csak ennyit adunk
Farky
Attól függ, ha mondjuk ebben még Ertz is benne van, mint ellentételezés (ugye ezek unofficial infók), akkor végül is jó lehet a deal. Ugye lehetett hallani pletykákat, hogy Ballard akart még játékost is, kérdés, hogy akkor első körről volt szó, vagy az továbbra is ez a 2+2+3 ajánlat, amiben ezt akarta.

Tényleg vicces kis sakkjátszma ez 😛 Bár mondjuk azért belegondolhatnának az Eaglesnél, hogy Ballardék elég jól ismerik Siriannit, és hogy a Hurts/Wentz kettős melyikével akarhat tovább menni komolyabban. Onnantól Roseman akarhat bármit eladni, kb nem sok esélye lesz, főleg, mert mi ráérünk. Ha csak április elején lesz QB, akkor akkor lesz, addig meg folyamatosan fog egyre lejjebb menni az ára, ahogy meglesznek a combine-substitute online interjúk (performansz mérésre kb úgyse adott sokat).

coltman
Mi ra, az Eagles nem er ra. Mivel szerintem Wentz szerzodeseben vannak bonuszok, amik az uj ideny elso napjan aktivalodnak, ha meg cserelni akarjak, tuti, hogy elotte elpasszoljak, ne kelljen neki milliokat kicsengetni meg.

több mint 3 éve
deleted account 1 758

Stez
Farky

több mint 3 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧

Stez

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 3 éve

több mint 3 éve
deleted account 1 758
Ha másért nem, csak azért megérné, hogy Ballard elmondhassa, hogy az egyetlen 1/3-ból kihúzta Quenton Nelsont, Sam Darnoldot, Darius Leonrardot v Braden Smith-t és Rock Ya-Sin-t. Lewist meg levonjuk azért a visszaadott második körért. 😊
peterk2005
Sok. 3. kor, es deal. Annak orulnek is. Mas kerdes, hogy nem latom Darnoldban a franchise kubet.
Stez
Én se. De Tanyahillben se láttam. De a 3. kör is jó lesz. Úgyis az a reálisabb. En minden kúbét általában egy kicsit följebb becsülök, mint kéne. Ballard viszont nem. 😊
peterk2005
Látod, ezért nem vagy te GM sehol, nem bíznak benned 😀
több mint 3 éve
peterk2005
Stez

több mint 3 éve
deleted account 1 758

peterk2005
Stez
Hát Darnoldban előbb látom, mint Wentzben. Darnold tényleg a nulla supporting casttal tolta végig eddig a dolgokat, nála tényleg látok esélyt (még ha nem is nagyot), hogy ha jó OL/WR gárdát kap, akkor feljavulhat. Wentznél szerintem már csak lefele van, néha-néha tol egy peaket, ha épp nem sérül le, de ennyi. Én szerintem még a 2+2+3 is sok érte, 2+2v3, és akkor esetleg.
több mint 3 éve

peterk2005

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Illetve sokan azt pedzegetik, hogy konkretan sakkjatszmat tol Ballard es Roseman.
Elobbi azert fut kort a Jetsnel, hogy Roseman beijedjen es befejezze a pumpolasat, a masik oldalon pedig allitolag a Colts 2+2+3-as ajanlatat az Eagles szelloztette meg direkt a medianak, hogy ezaltal gyakoroljon nyomast Ballardra.

Jo ez, en elvezem a sok osszeeskuvest. 😊
Mindenesetre azok utan, hogy igy felgyorsultak az esemenyek, szerintem 1-2 napon belul tenyleg valaszt kapunk a kerdesunkre, hogy ki lesz a Colts elso szamu kubeja a TC-ben.

több mint 3 éve
Kozben Schefter arrol beszelt a podcastjeben, hogy 3-4 csapat mellet a Colts is hivta a Jetset Darnold miatt. Illetve allitolag Ryanre is rakerdezett Ballard a Falconsnal. Konkretan mindenkinel fut egy kort, biztosan aszerint fog donteni majd, melyik uzletben latja a legjobb ar-ertek aranyt.

több mint 3 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Sőt állítólag már összeboronálták a csapatot Darnolddal (is)

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 3 éve
deleted account 1 758

Bence94
Huhhh, jovan, nem jon Wentz, ha ez igaz 😉

Respest to Ballard, meg mindig igazolja, hogy tudja mi mennyit er, es nem fizet tul idiotan.
több mint 3 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 949
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
That said, I would take a hard pass on Wentz, based on questions about his intangibles and leadership skills. Although I'm not in the locker room with Wentz and the Eagles, I believe how he handled Jalen Hurts' arrival and his late-season benching in favor of the second-round pick reveals a fatal flaw in Wentz's game. Despite signing a lucrative four-year extension the previous summer that demonstrated the team's commitment to him as the franchise quarterback, Wentz played awful ball for most of the 2020 campaign and reportedly lost his confidence because of Hurts' presence in the Eagles' QB room. This is baffling based on how the organization downplayed a quarterback competition at every turn while suggesting the drafting of Hurts was part of the team's desire to create a "QB factory" to produce valuable insurance players or trade commodities at an important position.

The idea that Wentz shrank in the face of a new challenge rather than elevate his game gives me pause. Just look at how Aaron Rodgers responded to the Packers selecting Jordan Love in the first round last April.

After watching Wentz fall apart with a little competition, I wonder what might happen if he encounters adversity at his next home. Will he again crumble when things get hard? Or will he compete and show the football world that he is really the guy?

Azért elgondolkodtató :/
coltman
 www.inquirer.com/eagles/carson-wentz-eagles-regression-doug-pederson-press-taylor-howie-roseman-20210116.html

Nagyon hosszu cikk, de erdemes vegig olvasni. Az Eagles mukodeserol + Wentzrol szol. Nem veletlen voltak olyan nyilatkozatok volt jatekosoktol, h a fo problema megmaradt Pederson elkuldese utan is, es megmaradna Wentz elpaterolasa utan is.

En az ebben leirtak utan mondtam le vegleg Wentzrol. Na nem arrol, h hozzank jojjon, hanem h hosszu tavon sikeres QB lehet.
Ilyen mentalitassal nem lehet.

Ezert is tartok tole, ha elhozzuk. Reich mellett nalunk van tavaly ota Mike Groh (mint WR edzo, Wentz OCje volt 2 evig), meg 1 hete Press Taylor is (aki nalunk passing game coordinator lesz, es aki utobbi 2 evben a QB coacha volt Wentznek).
Taylor alatt romlott Wentz a legtobbet, de elv vele volt a legszorosabb kapcsolata az edzoi stabbol.

Ezek alapjan, meg a roster alapjan fix h hozzank akarna jonni, es ezt sztem tudja Roseman is, meg azt is, h Reichek valszeg ragjak Ballard fulet,h jo lesz.
Azt tudom elkepzelni, h a Bears jobbat ajanlott egy picivel, mint mi, es Roseman kivar.
Remelem nem fogunk vmi hulyeseget csinalni, es feladunk 2 elso kort, es cserebe kapunk par kioregedett jatekost nagy penzert Wentz mellett.
De ennel jobbnak tartom Ballardot.

Ugye az volt a mai hir, h kerunk picke(ke)t vagy jatekosokat Wentz melle, ha azt akarja az Eagles kapni amit.
Ha ez tenyleg 2 elso kor, akkor azt csak ugy adnam, ha kapnank vagy az idei 2.koruket, ami elol van, vagy meg inkabb a kovi evi 2.koruket.
Igy kb:
2021 1/21
2022 1
For
Wentz
2021 2/5 (vagy 2022/2)

De mar ezt is sokallanam nagyon. Szar eve van, nem is annyira olcso (nem top qb penz lenne nalunk, de nem is top qb).

Jelentsek mar be h elviszi a Bears 😀

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
deleted account 1 758
That said, I would take a hard pass on Wentz, based on questions about his intangibles and leadership skills. Although I'm not in the locker room with Wentz and the Eagles, I believe how he handled Jalen Hurts' arrival and his late-season benching in favor of the second-round pick reveals a fatal flaw in Wentz's game. Despite signing a lucrative four-year extension the previous summer that demonstrated the team's commitment to him as the franchise quarterback, Wentz played awful ball for most of the 2020 campaign and reportedly lost his confidence because of Hurts' presence in the Eagles' QB room. This is baffling based on how the organization downplayed a quarterback competition at every turn while suggesting the drafting of Hurts was part of the team's desire to create a "QB factory" to produce valuable insurance players or trade commodities at an important position.

The idea that Wentz shrank in the face of a new challenge rather than elevate his game gives me pause. Just look at how Aaron Rodgers responded to the Packers selecting Jordan Love in the first round last April.

After watching Wentz fall apart with a little competition, I wonder what might happen if he encounters adversity at his next home. Will he again crumble when things get hard? Or will he compete and show the football world that he is really the guy?

Azért elgondolkodtató :/
több mint 3 éve
Nekem meg az jut rola eszembe, hogy meghagnam a focista nojet.

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
 twitter.com/ZachErtzYAC?s=09

Ertzrol mindig ez fog eszembe jutni, es amiota ismerem az oldalt mindig rohogok amikor Eagles meccset nezek, mert tenyleg szinte soha nem csinal btk-t 😀

Slayt meg Grahamet odaadjak akkor mehet az 1.kor egye fene...😀
Borbinho
Kinek mi juthat ugye eszébe róla.....

Nekem ezek 😊 😊. 😊 😉

youtu.be/GcmPO9ZCJPA

Jó röhögést 😛

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 twitter.com/ZachErtzYAC?s=09

Ertzrol mindig ez fog eszembe jutni, es amiota ismerem az oldalt mindig rohogok amikor Eagles meccset nezek, mert tenyleg szinte soha nem csinal btk-t 😀

Slayt meg Grahamet odaadjak akkor mehet az 1.kor egye fene...😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
deleted account 1 758
 www.nj.com/eagles/2021/02/as-eagles-dawdle-on-carson-wentz-trade-bears-grow-impatient.html

"The Indianapolis Colts have asked for additional compensation -- a player, players or picks -- along with Wentz in order to get close to the Eagles’ demands, according to a third person with knowledge of negotiations, who also was granted anonymity. That person said another undisclosed Eagles player has been brought up in discussions."

Ertz vagy Jeffery még lehet hogy beesik Wentz mellé?
Tony Adams
Ha Ertzt is megkapjátok az nagyon ütős lenne. Tavaly gyengébb éve volt, de nem csak rajta múlt, sérülések is hâtráltatták rendesen. Legalább szimpatikus csapatba jönne. Még van benne 3-4 jó év sztem
dande
Szoval a ket elso kor kezd lejjebb menni?
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
 www.nj.com/eagles/2021/02/as-eagles-dawdle-on-carson-wentz-trade-bears-grow-impatient.html

"The Indianapolis Colts have asked for additional compensation -- a player, players or picks -- along with Wentz in order to get close to the Eagles’ demands, according to a third person with knowledge of negotiations, who also was granted anonymity. That person said another undisclosed Eagles player has been brought up in discussions."

Tony Adams
Ha Ertzt is megkapjátok az nagyon ütős lenne. Tavaly gyengébb éve volt, de nem csak rajta múlt, sérülések is hâtráltatták rendesen. Legalább szimpatikus csapatba jönne. Még van benne 3-4 jó év sztem
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan