Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 3 éve
Közben megtanultam, hogy kell a pozitívat meglátni a negatív dolgokban:
ha elhozzuk Wentzet, akkor legalább repülhet vele együtt Reich is 2022-ben, és Ballardnak lesz esélye egy 2. HC kiválasztására 😊
Borbinho
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Hat azert sokaknak van, most ha xy kozli az ot megvenni keszulo csapattal, hogy bocs, de nem szeretnek nalatok jatszani, akkor a vevo azert elegge patthelyzetbe kerul. Ugyhogy konnyi megfurni egy jatekosnak az uzletet. Mas kerdes, hogy Wentz szerintem nem mondana ezt Nagyek arcaba, mivel velhetoen nem hulye, es tudja, hogy azert nem tolonganak erte a csapatok az elmult ket idenyben nyujtott performansza utan. Ha elkezd primadonnaskodni, konnyen a ligan kivul talalhatja magat.Nem Wentz donti el, hova megy, ugyhogy jobb lesz, ha felhivja a nagyit. Az o szerzodeseben nincsen trade clause. Roseman meg kimeletlenul odavagja, ahol a legtobbet adjak, es jol is teszi.Mondjuk ez a rész nekem is olyan ???? kategória, hogy ekkora befolyása van egy játékosnak (és nem épp egy Manning vagy Brady). Már ha van, és nem megint smokescreen az egész. Ez már kezd a Esmeralda című sorozatra hajazni, ami Wentz-cel zajlik 😀
De egyebkent ezek ujfent csak tippelgetesek.
Stez
coltman
En azt gondolom, az alabb masolt gondolatok csak talalgatasok, epp ugy, mint az elozo hetiek. De nyilvan nem all messzr a valosagtol, hogy Wentz ha valaszthatna, szivesebben jonne Reichhez, akinek a rendszere konnyu, a fal kiraly, a futojatek eros. Es igen, itt a stab helyzete biztos labakon all. De azert nem kell nagy zseninek lenni, hogy ezt magatol is tudja egy fotelszurkolo is, nem hogy egy insider. 🙂
Szerkesztette: Stez
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Nem Wentz donti el, hova megy, ugyhogy jobb lesz, ha felhivja a nagyit. Az o szerzodeseben nincsen trade clause. Roseman meg kimeletlenul odavagja, ahol a legtobbet adjak, es jol is teszi.Mondjuk ez a rész nekem is olyan ???? kategória, hogy ekkora befolyása van egy játékosnak (és nem épp egy Manning vagy Brady). Már ha van, és nem megint smokescreen az egész. Ez már kezd a Esmeralda című sorozatra hajazni, ami Wentz-cel zajlik 😀
De egyebkent ezek ujfent csak tippelgetesek.
Stez
több mint 3 éve
Nem Wentz donti el, hova megy, ugyhogy jobb lesz, ha felhivja a nagyit. Az o szerzodeseben nincsen trade clause. Roseman meg kimeletlenul odavagja, ahol a legtobbet adjak, es jol is teszi.De egyebkent ezek ujfent csak tippelgetesek.
több mint 3 éve
deleted account
1 758
“I think Chicago is the frontrunner this morning, and I do know that there is a feeling inside that building that (from) Ryan Pace, from the coaching staff, Matt Nagy, John DeFilippo, their pass game coordinator, who got two of the best years out of Carson Wentz in 2016 and 2017 as his quarterbacks coach, they believe that mechanically they can fix him,” Breer said during Monday’s show.“Now, one of the big issues with Carson Wentz is that he hasn’t always responded well to hard coaching, so that’s something they’d have to get past because John DeFilippo was the bad cop in Philadelphia.”
“I think the issue right now Colin is where Carson Wentz wants to go. I think it’s become pretty clear he’d rather go to Indianapolis, and I think part of it now for the Eagles is going to be, ‘Okay, if our best return right now is Chicago over Indy, then we need to convince to Carson Wentz that, this is the only place you’re going, bud. And you need to buck up and accept this and realize the Bears are going to give you a good chance.’”
“And I can understand why Carson Wentz would be skeptical because look, Indianapolis, they are stable. Chris Ballard. Frank Reich. They’re going nowhere. In Chicago, you’d be going to play for guys whose jobs are going to be on the line in 2021.”
“But I think it’s pretty clear at this point, that the Bears have pushed harder than the Colts to get Carson Wentz, and the Eagles are probably going to get their best return with Carson Wentz going to Chicago. I think the last piece of it would become, ‘Can you convince Carson Wentz that it’s the right thing to do?’ because I think the Bears would at least like to know that Carson Wentz is on board before pulling the trigger on a trade.”
Én egy tizessel hozzájárulok ahhoz az alaphoz, ami arra alakul, hogy valaki kimenjen és tarkónvágja Wentzet, hogy ne hisztizzen a Bears miatt, és húzzon kurva gyorsan oda.
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Hát sok GM-et nem hallottam még pozitívan nyilatkozni arról a drill-ről - ahogy Stez mondta, ezt nem drillből egy steril környezetben fogod megtudni, hogy hogy tudja követni a labdát és behúzni, hanem tape kell ehhez.Off:Azért lehet azt nem a képernyő előtt ülve is csinálni, szobában járkálva, stb 😉 Megvannak erre a különböző módszerek, trükkök, hogy hogy lehet az arcbámuláson túl menni online. De amúgy igen, én is jobban hiszek a személyes dologban, de azért nem akkora a szakadék egy személyiség elemzésnél, mint az elsőre tűnik.Nyilvan nem vagyok idiota, ismerem a zoom nevu ismeretlen valamit. 😊Az egyeduli hatranyt az jelentheti, hogy nem ulhetnek le szemtol szembe beszelgetni a prospectekkel, de biztos vagyok benne, hogy ezen a teren meg olyannyira belemelyednek a stabok, az sem lepne meg, ha viselkedeselemzovel nezetnek at az osszes felvetelt, es kielemzik a fiatalok jellemvonasait, beszedet, mozdulatait, mindent.Zoom? 😀 Még jobb is, mert nem kell utazni, hanem online megoldod. (jó, nem jobb, de rá lehet fogni 😛) Igazából ez a perspektíva ugyanúgy lefedhető, szóval ez amolyan smokescreen, vagy előre kifogás azoknak a GMeknek, akik idén fognak mellényúlni, hogy ugye, nem tudtam megtapogatni a mellizmát, ezért nem tudtam, hogy ennyire rossz lesz. Plusz nekünk ugye itt van Decker, így nem látom, hogy ne lehetne kielemezni elég jó pontosággal a draft gárdát.
Stez
coltman
De azert teljesen mas leulni virtualisan beszelgetni valakivel, vagy odaulni vele szembe, belenezni a szemebe, latni a reakcioit, mozdulatait, minden egyes cselekedetet. Ezt egy nem feltetlenul csucsminosegu zoom, amin raadasul velhetoen egy jatekost valltol felfele latsz, nem hozza vissza. Marpedig sok esetben ezek fontos reszleteket rejthetnek.
Ettol fuggetlenul tartom, hogy szerintem itt a fo bizonyiteknak alapbol is a game tape-nek kellene lennie, es ez egy Covid-mentes idoszakban torteno draftnal sok esetben a hatterbe szorul, mig a Combine- es pro Day-beli bohockodasok meg eloterbe kerulnek. Szerintem jogtalanul.
Stez
Combine/Pro-day. Hát azok kb annyit érnek, mint hogy a draftnál van egy buli - média értéke van, szakmai értéke 0, vagy közel nulla. 10 éve volt amikor egyik GM mondta, hogy elég kretén dolgok zajlanak ott, pl az egyik WR event, amikor fut keresztbe a pályán, és jobbról balról felváltva dobálják neki a labdát, és ugye rögtön dobja is el a ladbát, hogy fogja a következőt - erre mondta a GM, hogy sok dologra vagy kíváncsi, de hogy a WR hogy dob el labdát arra nem 😀
coltman
Mondjuk az sztem pont egy jo drill, milyen gyorsan tudja lekovetni a labdat a szemevel, ugy h a laszti mar a levegoben van mire odanez, milyen gyorsan / magabiztosan tudja behuzni a labdat h tudjon figyelni a kovetkezore.
Az h hogy dobalja le miutan elkapta tok8 nyilvan.
Ugye az is volt vmeik filmben amit a draftra valo felkeszulesrol szolt, h a Senior bowlon h szerepel valaki, meg utana, az mar ne rontson egy prospect erteken. Felfele lehet, ha feltunik vki, aki jol teljesit egy kis sulibol, azt erdemes ujranezni. De addigra mar van 1.5-2.5 evnyi ismeretuk a prospectekrol, 2-3 evnyi tape-pel, amit tobbszor megnezett a stab.
A felmeroknel megvannak a varazsszamok a posztokra (meretenkent meg mert idonkent/ adott teljesitmenyenkent), ott ha vki nagyon szarul szerepel, akk megint csak ujranezik a tape-et, h elesben kijott-e, NFL szint ellen eleg lehet-e.
Aztan igy is alacsony a bevalasi arany, rengeteg a valtozo (rendszer, csapattarsak, edzok, ellenfelek, serulesek, egyeb emberi tenyezok).
Ezert is kellenek nagy golyok ahhoz, h Leonardot draftolj 2.korben, nem a "biztosra" menve.
Borbinho
Leonard-hoz egyébként pont nem kellett annyira golyó - itt látszik ki tud flexible lenni, és igazítani a rendszert, és ki az, aki marad a régi módszernél, kis suli hátsó kör, stb. Ugye 20 éve messze nem volt ennyi video lehetőség, akkor még lehetett ideológiát gyártani ahhoz, hogy miért nem vállalnak be annyira egy kis suliból jövő játékost. De ma még a ZS ligás holderről is van vagy 100 óra, szóval simán lehet azt látni, ami pl Leonardban benne volt - mentalitás, munkamorál, stb. Persze ahhoz kell a mázli, hogy kijön-e belőle, de az ugyanúgy a nagy sulinál is rizikó, ott is véreznek el gazdagon játékosok, még első körösök is.
több mint 3 éve
Off:Azért lehet azt nem a képernyő előtt ülve is csinálni, szobában járkálva, stb 😉 Megvannak erre a különböző módszerek, trükkök, hogy hogy lehet az arcbámuláson túl menni online. De amúgy igen, én is jobban hiszek a személyes dologban, de azért nem akkora a szakadék egy személyiség elemzésnél, mint az elsőre tűnik.Nyilvan nem vagyok idiota, ismerem a zoom nevu ismeretlen valamit. 😊Az egyeduli hatranyt az jelentheti, hogy nem ulhetnek le szemtol szembe beszelgetni a prospectekkel, de biztos vagyok benne, hogy ezen a teren meg olyannyira belemelyednek a stabok, az sem lepne meg, ha viselkedeselemzovel nezetnek at az osszes felvetelt, es kielemzik a fiatalok jellemvonasait, beszedet, mozdulatait, mindent.Zoom? 😀 Még jobb is, mert nem kell utazni, hanem online megoldod. (jó, nem jobb, de rá lehet fogni 😛) Igazából ez a perspektíva ugyanúgy lefedhető, szóval ez amolyan smokescreen, vagy előre kifogás azoknak a GMeknek, akik idén fognak mellényúlni, hogy ugye, nem tudtam megtapogatni a mellizmát, ezért nem tudtam, hogy ennyire rossz lesz. Plusz nekünk ugye itt van Decker, így nem látom, hogy ne lehetne kielemezni elég jó pontosággal a draft gárdát.
Stez
coltman
De azert teljesen mas leulni virtualisan beszelgetni valakivel, vagy odaulni vele szembe, belenezni a szemebe, latni a reakcioit, mozdulatait, minden egyes cselekedetet. Ezt egy nem feltetlenul csucsminosegu zoom, amin raadasul velhetoen egy jatekost valltol felfele latsz, nem hozza vissza. Marpedig sok esetben ezek fontos reszleteket rejthetnek.
Ettol fuggetlenul tartom, hogy szerintem itt a fo bizonyiteknak alapbol is a game tape-nek kellene lennie, es ez egy Covid-mentes idoszakban torteno draftnal sok esetben a hatterbe szorul, mig a Combine- es pro Day-beli bohockodasok meg eloterbe kerulnek. Szerintem jogtalanul.
Stez
Combine/Pro-day. Hát azok kb annyit érnek, mint hogy a draftnál van egy buli - média értéke van, szakmai értéke 0, vagy közel nulla. 10 éve volt amikor egyik GM mondta, hogy elég kretén dolgok zajlanak ott, pl az egyik WR event, amikor fut keresztbe a pályán, és jobbról balról felváltva dobálják neki a labdát, és ugye rögtön dobja is el a ladbát, hogy fogja a következőt - erre mondta a GM, hogy sok dologra vagy kíváncsi, de hogy a WR hogy dob el labdát arra nem 😀
coltman
Mondjuk az sztem pont egy jo drill, milyen gyorsan tudja lekovetni a labdat a szemevel, ugy h a laszti mar a levegoben van mire odanez, milyen gyorsan / magabiztosan tudja behuzni a labdat h tudjon figyelni a kovetkezore.
Az h hogy dobalja le miutan elkapta tok8 nyilvan.
Ugye az is volt vmeik filmben amit a draftra valo felkeszulesrol szolt, h a Senior bowlon h szerepel valaki, meg utana, az mar ne rontson egy prospect erteken. Felfele lehet, ha feltunik vki, aki jol teljesit egy kis sulibol, azt erdemes ujranezni. De addigra mar van 1.5-2.5 evnyi ismeretuk a prospectekrol, 2-3 evnyi tape-pel, amit tobbszor megnezett a stab.
A felmeroknel megvannak a varazsszamok a posztokra (meretenkent meg mert idonkent/ adott teljesitmenyenkent), ott ha vki nagyon szarul szerepel, akk megint csak ujranezik a tape-et, h elesben kijott-e, NFL szint ellen eleg lehet-e.
Aztan igy is alacsony a bevalasi arany, rengeteg a valtozo (rendszer, csapattarsak, edzok, ellenfelek, serulesek, egyeb emberi tenyezok).
Ezert is kellenek nagy golyok ahhoz, h Leonardot draftolj 2.korben, nem a "biztosra" menve.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Azért lehet azt nem a képernyő előtt ülve is csinálni, szobában járkálva, stb 😉 Megvannak erre a különböző módszerek, trükkök, hogy hogy lehet az arcbámuláson túl menni online. De amúgy igen, én is jobban hiszek a személyes dologban, de azért nem akkora a szakadék egy személyiség elemzésnél, mint az elsőre tűnik.Nyilvan nem vagyok idiota, ismerem a zoom nevu ismeretlen valamit. 😊Az egyeduli hatranyt az jelentheti, hogy nem ulhetnek le szemtol szembe beszelgetni a prospectekkel, de biztos vagyok benne, hogy ezen a teren meg olyannyira belemelyednek a stabok, az sem lepne meg, ha viselkedeselemzovel nezetnek at az osszes felvetelt, es kielemzik a fiatalok jellemvonasait, beszedet, mozdulatait, mindent.Zoom? 😀 Még jobb is, mert nem kell utazni, hanem online megoldod. (jó, nem jobb, de rá lehet fogni 😛) Igazából ez a perspektíva ugyanúgy lefedhető, szóval ez amolyan smokescreen, vagy előre kifogás azoknak a GMeknek, akik idén fognak mellényúlni, hogy ugye, nem tudtam megtapogatni a mellizmát, ezért nem tudtam, hogy ennyire rossz lesz. Plusz nekünk ugye itt van Decker, így nem látom, hogy ne lehetne kielemezni elég jó pontosággal a draft gárdát.
Stez
coltman
Stez
Szerkesztette: deleted account
több mint 3 éve
Nyilvan nem vagyok idiota, ismerem a zoom nevu ismeretlen valamit. 😊Az egyeduli hatranyt az jelentheti, hogy nem ulhetnek le szemtol szembe beszelgetni a prospectekkel, de biztos vagyok benne, hogy ezen a teren meg olyannyira belemelyednek a stabok, az sem lepne meg, ha viselkedeselemzovel nezetnek at az osszes felvetelt, es kielemzik a fiatalok jellemvonasait, beszedet, mozdulatait, mindent.Zoom? 😀 Még jobb is, mert nem kell utazni, hanem online megoldod. (jó, nem jobb, de rá lehet fogni 😛) Igazából ez a perspektíva ugyanúgy lefedhető, szóval ez amolyan smokescreen, vagy előre kifogás azoknak a GMeknek, akik idén fognak mellényúlni, hogy ugye, nem tudtam megtapogatni a mellizmát, ezért nem tudtam, hogy ennyire rossz lesz. Plusz nekünk ugye itt van Decker, így nem látom, hogy ne lehetne kielemezni elég jó pontosággal a draft gárdát.
Stez
coltman
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Még Matt Ryan se teljesen kizárható lehetőség. A Falcons 1/4-en draftol, ki tudja. Nem hiszem, hogy belevágnak, de nem nulla rá az esély.Ez kb olyan, mint az exit room : mindent megfogsz, megforgatsz, stb, nem kezdesz el előre eldönteni dolgokat, pl hogy Matt Ryan úgyis drága. Azt a fél órát simán megéri, ameddig dumál egyet a GM-mel, azt info megvan, ennyi. 1/4-re feltrade amúgy szerintem kevéssé esélyes, az azért durva kiadás lenne - simán jövő évi első+idei vagy jövő évi második mellé by defa.
Ha nem tradelünk veteránért (vagy valakit úgy hozunk, hogy nincs érdemi ára), és draft feltrade lesz, akkor attól rohadtul f*sni fogok. Pont egy covid évben, kevés filmanyaggal, még kevesebb személyesen gyűjtött anyaggal, hát nem tudom. Remélem Ballard igen.
peterk2005
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Az egyeduli hatranyt az jelentheti, hogy nem ulhetnek le szemtol szembe beszelgetni a prospectekkel, de biztos vagyok benne, hogy ezen a teren meg olyannyira belemelyednek a stabok, az sem lepne meg, ha viselkedeselemzovel nezetnek at az osszes felvetelt, es kielemzik a fiatalok jellemvonasait, beszedet, mozdulatait, mindent.Zoom? 😀 Még jobb is, mert nem kell utazni, hanem online megoldod. (jó, nem jobb, de rá lehet fogni 😛) Igazából ez a perspektíva ugyanúgy lefedhető, szóval ez amolyan smokescreen, vagy előre kifogás azoknak a GMeknek, akik idén fognak mellényúlni, hogy ugye, nem tudtam megtapogatni a mellizmát, ezért nem tudtam, hogy ennyire rossz lesz. Plusz nekünk ugye itt van Decker, így nem látom, hogy ne lehetne kielemezni elég jó pontosággal a draft gárdát.
Stez
Szerkesztette: deleted account
több mint 3 éve
Ballard mondta valamelyik Coltsos filmben 1-2 éve, hogy idényenként valami 80 ezer óra video-t néznek át, és ugyanannyi időnyi személyes scoutingot tesznek még bele. Nem tudom, hogy ebből mennyi az aktuális év és mennyi a jövőre szóló előre munka, de így is meg úgy is iszonyat mennyiség. (Ha nem 80 ezer akkor 60 ezer, csak a nagyságrendre emlékszem, a pontos számra nem, de mindegy is.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
A másik, ezt feltételezem, nem értek hozzá, hogy adott esetben egy játékost nemcsak a draftja évében kezdenek scoutolni, ha nem már előbb. Persze, egy idény alatt sok minden vàltozhat, de azért alap dolgokkal kapcsolatban tisztában kell, hogy legyenek egy-egy játékost illetően. Talán ezért sem jelent akkora kiesést a covid. De lehet, hogy hülyeséget írok 😛
több mint 3 éve
Még Matt Ryan se teljesen kizárható lehetőség. A Falcons 1/4-en draftol, ki tudja. Nem hiszem, hogy belevágnak, de nem nulla rá az esély.Ket hete egy Jaxes podcastben arrol susmusoltak, hogy megbitzhato forrasbol tudjak, Ballard egyeztetett a Falconsszal, a tema pedig Ryan volt. En a nagy DM miatt nem gondolnam, hogy az szamunkra realis opcio lenne, inkabb mondanam, hogy az 1/4re valo felcsere lehetosege irant erdeklodtunk.
Ha nem tradelünk veteránért (vagy valakit úgy hozunk, hogy nincs érdemi ára), és draft feltrade lesz, akkor attól rohadtul f*sni fogok. Pont egy covid évben, kevés filmanyaggal, még kevesebb személyesen gyűjtött anyaggal, hát nem tudom. Remélem Ballard igen.
peterk2005
Amugy meg ez a scout dolog nem biztos, hogy rossz. Sot. Nyilvan az opt outos tehetsegeknel azert paras, de abbol a szempontbol sokkal realisabb, hogy a scoutok foleg a game tape-ekre tamaszkodnak, marpedig azok azert ritkabban hazudnak, mint ezek a kamu pro dayek, "hazaiban" mert 40 yardok, meg a bohockodasok, amiket vedok meg tamadok nelkul, ures palyan lenyomnak a jatekosok.
Amit most scoutolaskent elvegeznek a csapatok, azok igazabol mar csak az "utolso simitasok". De ezt mar tobb GM is elmondta korabban, hogy ilyenkor jobbara mar azert megvannak a boardok, a scouting reportok, csak csiszolgatjak az infokat.
Az egyeduli hatranyt az jelentheti, hogy nem ulhetnek le szemtol szembe beszelgetni a prospectekkel, de biztos vagyok benne, hogy ezen a teren meg olyannyira belemelyednek a stabok, az sem lepne meg, ha viselkedeselemzovel nezetnek at az osszes felvetelt, es kielemzik a fiatalok jellemvonasait, beszedet, mozdulatait, mindent.
Ettol fuggetlenul en sok-sok ideje azon a velemenyen vagyok, hogy a game tape ritkabban hazudik, igy ha nagyobb reszben arra kell tamaszkodnia az okos GM-nek, akkor teljes mertekig hozhatja azt a sikeressegi szazalekot a pickeknel, amiket egy rendes, covidmentes idoszakban. Talan jobbat is.
De ez csak az en meglatasom.
Hozzateszem, a Colts annyiban konnyebb helyzetben van picit, hogy hatrebb van a pickje, ugyhogy ha melle is trafal Ballard, oriasit nem bukik. Ellenben a top5-7-ben azert ez mar neccesebb, mert jo par elit tehetsegnek tartott fiatal opt outolta az idenyt. Az o helyzetuk azert nagyobb rizikot rejt magaban.
több mint 3 éve
Még Matt Ryan se teljesen kizárható lehetőség. A Falcons 1/4-en draftol, ki tudja. Nem hiszem, hogy belevágnak, de nem nulla rá az esély.Ha nem tradelünk veteránért (vagy valakit úgy hozunk, hogy nincs érdemi ára), és draft feltrade lesz, akkor attól rohadtul f*sni fogok. Pont egy covid évben, kevés filmanyaggal, még kevesebb személyesen gyűjtött anyaggal, hát nem tudom. Remélem Ballard igen.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Akkor nincs mas valasztasunk... neki kell mennunk az idenynek Sanuval.Mar bizonyitott, bevalt tehetseges iranyito.
több mint 3 éve
Amúgy lassan megbarátkozhatunk vele, h Eason legalább a campben + pre seasonban küzdeni fog valakivel a kezdő poziért.Na megnéztem, engem nem győzött meg Höri, hogy nem Wentz a legjobb megoldás a számotokra pláne 2.körért 😛 😉csak idézni tudnám őt, akkor már inkább Jacob Eason, mert ő legalább áll a zsebben és magas 😀
Illetve Mariota karriermegmentésével tudnék szimpatizálni 😊
dande
coltman
Kiemelkedő startert nem tudunk hozni, nem eladók csere útján (Watson, Wilson, Dak).
Wentz kb az egyedüli "fix starter", de róla megvan kb mindenkinek a véleménye már.
Utána maradnak a Camek, Daltonok, Fitzmagic-ek. Én Fitzmagic-et se tartom reális opciónak, bár Rivers is kb YOLO megoldás volt (utólag), így ha tényleg nem marad senki, akkor jó lehet.
De az előbbi kategóriába tartozók tavaly is elérhetőek voltak, és nem kellettek Ballardéknak.
A fiatalok közül Tua meg Darnold, akik már a ligában vannak és rookie szerződés alatt vannak, akik közül egyikre se mondanám, h fixen ő lenne a kezdő, ha cserélünk értük.
Marad a draft, ahol a top3at leszámítva szintén valószínűtlen, h beton biztos kezdő lesz a kiválasztott (még ha fel is mennénk pl Lance-ért). A top3 meg szinte biztos, h elérhetetlen lesz (ha a Falcons + a Dolphins se húz QB-t, akkor vmi őrült csomaggal akár Fields is elérhető lehet...).
Meg ha 2.napon húzunk valakit, az se valószínű, h megkapná a kezdőt.
Szóval szvsz ha csak nem cserélünk Wentzért és nem megyünk fel a top5be, akkor egy rookie vs Eason közül kerül majd ki a kezdő.
* Flameis, Marioto + Carr kimaradt, ők még korban is rendben vannak, de h előbbi 2 biztos kezdő lenne, az kérdéses.
Az h Marioto extrát nyújtson és top QB legyen, Tanyahill-i csoda kategória lenne.
Flameis a fiatal Fitzmagic, az legalább tényleg vicces lenne, kíváncsi vagyok, mit tudna Reich rendszerében, de nem véletlen, h nem kelett kezdőnek sehova tavaly...
Carr-ral kapcsolatban meg teljesen egyetértek Hörivel, ő top 10 körüli QB. De pont a határa, 10.körüli, ami ha minden össze jön, elég lehet egy SB-re, de 10ből 9x nem lenne elég egy KC/Bills ellen. Kb ez volt az ellenérvem Stafforddal szemben is.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Na megnéztem, engem nem győzött meg Höri, hogy nem Wentz a legjobb megoldás a számotokra pláne 2.körért 😛 😉csak idézni tudnám őt, akkor már inkább Jacob Eason, mert ő legalább áll a zsebben és magas 😀
Illetve Mariota karriermegmentésével tudnék szimpatizálni 😊
dande
több mint 3 éve
Tavaly ilyenkor az átlagos hely a cap alatt a spotrac szerint 40 valahány millió volt, most 15.3 millió, ha a cap 185 millió lesz. Ha picit magasabb, akkor néhány millióval több.Ez 750-800 millió dollárnyi hiányt jelent 32 csapatnál a piacon. Nem létezik, hogy ez a hiány ne érződjön majd az árakon. Lehet, hogy a top néhány FA pénzén majd nem érezni, de lejjebb biztosan. Rhodes szerintem nem lesz azok között, akiket mindenáron meg akarnak fizetni, száraz piacon is. Ha azok között lenne, tavaly se tudtuk volna elhozni 3.5 milláért. SZerintem az a 9 milla a helyén van, ha igaz, aztán majd meglátjuk. Ha nem, akkor nem.
több mint 3 éve
Szerintem igazabol azert van ra esely, hogy tobbet kapjon. Illetve nem egyeves szerzodest, meg valami korrekt garantalttal. Mindenki azt hiszi, hogy a virus utohatasakent most majd visszafogott penzek lesznek, de nem, pont ugyanannyira elmebeteg fizetesek lesznek.Rhodes amugy nyilvan szivesen maradna, de gondolom a szamara normalis penzt keri el.
Csak ismetelni tudom o magam, felolem mehet, orulnek neki. Szivesebben nezek egy fiatalt a helyen, akinel a plafon magasan van, es a jovot jelentheti a Coltsnak. Es igazabol ugyanezen ok miatt engednem el Hiltont is. Szabaduljanak fel a snapjei, hadd bontakozzon ki Pascal-modra mas is a sorsban, valami fiatal tehetseg.
több mint 3 éve
Megint meg lettem szolva, hogy mi az, hogy Ballard nem fizeti meg Rhodest, mert meg fogja. 😛 Talan megsem.Másik két helyen meg azt olvasom, hogy ez nem igaz, Rhodes szeretne maradni, és Ballard és az ügynöke folyamatos kapcsolatban van. Akkor melyik köd az igazi köd?
twitter.com/Colts_Coverage/status/1361362553721528322
Stez
(Ha az a 9 millió igaz, akkor annál ne is ajánljunk többet. Idén nem fog a piacon se többet kapni, annyiért vissza fog jönni szerintem.)
több mint 3 éve
darwinbanaz
240
Höri soha sem fogja elengedni azt, hogy 1/13at adtunk Bucknerért. 😀Örök fájdalom.
több mint 3 éve
Most nincs módom belehallgatni, de gondolom Wentz az 1/1 😛 úgy lehet vele mint én JoshMcdöglesszel 😊
több mint 3 éve
Ki (ne) legyen a Colts irányítója?Marha jo lett, bar erezheto h szubjektivan ertekeli meg magyarazza a dolgokat. Amivel nincs is baj, hisz ezt el is mondja, meg ez a jo ebben, nem kell mindenben egyeterteni.
iktriad
Kurva hosszu ido meg ez a 2.5 honap a draftig... 😕