Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 3 éve
deleted account 1 758
Ezt a trashtalkot baszki 😀 Szénné foglak cikizni titeket, ha netán véletlenül mégis beválik a gyerek. 😀 Mondjuk ha mégsem, akkor úgy nézem szeptembertől minden INT rajtam is csattanni fog. 😀

Picit komolyabbra fordítva: nézegettem pár meccset, és hát ..... én a labda dédelgetéstől nem tartok. Nem tudom mi történt 2017 óta, hogy lehettek ezek ketten annyira egy hullámhosszon akkoriban, mert Reich és Pederson mintha teljesen más iskolában járt volna. Wentznek teljesen más stílusban, más ritmusban hívták a játékot, mint Reich itt bárkinek. Nem lesz itt labda tartogatás, abban biztos vagyok, olyan éles váltás lesz, mint 2018-ban Lucknál, hogy sérülés előtti utolsó évben a liga 2. legtövább tartotta a labdát, legtöbbször sackelték, Reich alatt meg első meccstől checkdown Luck lett, top5 leggyorsabb passzoló, legkevesebb sack, stb.

Ami sokkal jobban zavar, az a mechanika / technika. Rohadtul szét van esve a gyerek, nincs két egyformán eleresztett labdája, nem belelép a dobásba, hanem szabályosan bele terpeszt, és bele támaszt - a lábfeje úgy áll, mint egy szűzlányé, befordítva keresztbe -, így a csípője se tud rendesen mozogni. Rossz nézni. Ebből egy kaliforniai túrának kell lenni az offseasonban, visszamenni a hogyishíják guruhoz, akihez Manning, Luck meg sok másik is járt/jár, különben marad a szovjet géppuska, szór össze-vissza. Wentz sose volt egy híresen akkurátus passer, a legjobb évében is az atleticizmusából élt elsősorban - ami a sérülések miatt mára részben el is tűnt -, szóval lesz min dolgozni. De közben reménytelennek se látom annyira, mint pl. Osweiler vagy Lynch esetén. Inkább a Bortles-i sorstól lehet tartani. Bortles elment dolgozni a technikáján, segített is neki, el is kezdett javulni. Aztán egy ponton, ki tudja pontosan miért is bezuhant és visszaesett, szétesett a technikája megint. Ami miatt aztán fejben is szétesett. Vagy fordítva, elment a bizalma és attól esett szét újra a technikája, tudja a fene. Wentz mindenesetre tehetségesebb Bortlesnél, nincsenek annyira alapvető gondjai sem, de hasonló a szitu. És neki lesz segítsége, Bortles azért túl sok segítséget sem kapott Jacksonville-ben azon kívül, hogy az edzők szurkoltak neki, hogy helyrejöjjön.

Ebben bizony benne van, hogy ha fel akarjuk építeni, akkor technika csiszolás nyáron, aztán olyan minimál playbook az elején, mint amit Bortlessel is játszattak a Jags legjobb évében. Illetve hagyjuk is Bortlest, jobb a Brissett példa. Kábé hasonlót várok, mint Brissettnél playhívásban, csak másra koncentrálva. Brissett nem tudott elővételezni, kiégette az elkapó hátát a szemével, és csak akkor volt hajlandó eldobni a labdát, ha az elkapó három méterre állt a védőjétől. (Na, Brissett a klasszikus esete a ki kell a kezéből könyörögni a labdát irányítónak, ő tényleg dédelgette azt.) Wentz inkább hero ballozik. Tud elővételezni, sőt néha még erőlteti is, nem fél eldobni a labdát, de mindent meg akar oldani. Ezt azért könnyebb orvosolni, sokkal. De hát nem véletlenül volt Wentz 1/2, Brissett meg 3. körös.

Meglátjuk. Ballard és Reich azért kényszerpályán is voltak / vannak, mert ha nem Wentz, akkor vagy egy rookie akit nem ők választanak, hanem a többiek hagynak bent nekünk. Vagy egy még Wentznél is problémásabb long shot, mint Darnold és hasonlók. Nem állunk úgy, hogy válogathatunk a Luckok közül, na. Ez a helyzet. Abban bízom, hogy Stafford se került volna olyan sokkal többe (jól hangzik a két kör, de két jövőbeliről van szó, plusz Goff lepasszolását is ki kellett fizetni), és Ballard könnyedén elpuntolta a lehetőséget. Ezt úgy veszem, hogy Wentz nem csak a mister obvious választás volt, hanem tényleg bíznak magukban (és benne). Én meg bízom bennük, mert eddig rászolgáltak.
peterk2005
Naív pára, ha azt hiszed, csak az INT-ek fognak rajtad csattanni, lesz ott egy tucat más irányból érkező tasli is gazdagon 😀

Az meg hogy hisznek abban, hogy technikát lehet tanítani neki...hát persze, és Trump meg Teréz anya lesz. Azért ha megnézzük az elmúlt 20 év elit irányítóit, jellemzően egy dolog közös volt - nem hisztiztek, meg duzzogtak, tök mindegy milyen cast volt mellettük, fej lehajt és dolgoztak. Ergo őket a poszt érdekelte, nem az, hogy épp kitől kapják az infót. Aki primadonnáskodott, meg válogatott, az nem húzta sokáig. Na ez a baj Wentz-cel az én szememben. Csak hogy egy triviális példát mondjak, TB mennyi ideig viselte a Pats/BB balfaszkodását, pedig simán megtehette volna, a renovéja alapján, hogy 3-4 évvel előbb int be, mint tette. Mégis hosszú éveket tolt le még az erősen lápos csapatban is 5 gyűrűvel. Ergo 5 év és hisztizek <----> 5 gyűrű és küzdök. Petite différence.
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Press Taylort, aki asszisztált ehhez a széteséshez meg behúzzuk mellé hogy jól érezze magát Wentz. És leigazoljuk Bortles QB coachát a Jaxból. nincs több kérdésem. 😀

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ezt a trashtalkot baszki 😀 Szénné foglak cikizni titeket, ha netán véletlenül mégis beválik a gyerek. 😀 Mondjuk ha mégsem, akkor úgy nézem szeptembertől minden INT rajtam is csattanni fog. 😀

Picit komolyabbra fordítva: nézegettem pár meccset, és hát ..... én a labda dédelgetéstől nem tartok. Nem tudom mi történt 2017 óta, hogy lehettek ezek ketten annyira egy hullámhosszon akkoriban, mert Reich és Pederson mintha teljesen más iskolában járt volna. Wentznek teljesen más stílusban, más ritmusban hívták a játékot, mint Reich itt bárkinek. Nem lesz itt labda tartogatás, abban biztos vagyok, olyan éles váltás lesz, mint 2018-ban Lucknál, hogy sérülés előtti utolsó évben a liga 2. legtövább tartotta a labdát, legtöbbször sackelték, Reich alatt meg első meccstől checkdown Luck lett, top5 leggyorsabb passzoló, legkevesebb sack, stb.

Ami sokkal jobban zavar, az a mechanika / technika. Rohadtul szét van esve a gyerek, nincs két egyformán eleresztett labdája, nem belelép a dobásba, hanem szabályosan bele terpeszt, és bele támaszt - a lábfeje úgy áll, mint egy szűzlányé, befordítva keresztbe -, így a csípője se tud rendesen mozogni. Rossz nézni. Ebből egy kaliforniai túrának kell lenni az offseasonban, visszamenni a hogyishíják guruhoz, akihez Manning, Luck meg sok másik is járt/jár, különben marad a szovjet géppuska, szór össze-vissza. Wentz sose volt egy híresen akkurátus passer, a legjobb évében is az atleticizmusából élt elsősorban - ami a sérülések miatt mára részben el is tűnt -, szóval lesz min dolgozni. De közben reménytelennek se látom annyira, mint pl. Osweiler vagy Lynch esetén. Inkább a Bortles-i sorstól lehet tartani. Bortles elment dolgozni a technikáján, segített is neki, el is kezdett javulni. Aztán egy ponton, ki tudja pontosan miért is bezuhant és visszaesett, szétesett a technikája megint. Ami miatt aztán fejben is szétesett. Vagy fordítva, elment a bizalma és attól esett szét újra a technikája, tudja a fene. Wentz mindenesetre tehetségesebb Bortlesnél, nincsenek annyira alapvető gondjai sem, de hasonló a szitu. És neki lesz segítsége, Bortles azért túl sok segítséget sem kapott Jacksonville-ben azon kívül, hogy az edzők szurkoltak neki, hogy helyrejöjjön.

Ebben bizony benne van, hogy ha fel akarjuk építeni, akkor technika csiszolás nyáron, aztán olyan minimál playbook az elején, mint amit Bortlessel is játszattak a Jags legjobb évében. Illetve hagyjuk is Bortlest, jobb a Brissett példa. Kábé hasonlót várok, mint Brissettnél playhívásban, csak másra koncentrálva. Brissett nem tudott elővételezni, kiégette az elkapó hátát a szemével, és csak akkor volt hajlandó eldobni a labdát, ha az elkapó három méterre állt a védőjétől. (Na, Brissett a klasszikus esete a ki kell a kezéből könyörögni a labdát irányítónak, ő tényleg dédelgette azt.) Wentz inkább hero ballozik. Tud elővételezni, sőt néha még erőlteti is, nem fél eldobni a labdát, de mindent meg akar oldani. Ezt azért könnyebb orvosolni, sokkal. De hát nem véletlenül volt Wentz 1/2, Brissett meg 3. körös.

Meglátjuk. Ballard és Reich azért kényszerpályán is voltak / vannak, mert ha nem Wentz, akkor vagy egy rookie akit nem ők választanak, hanem a többiek hagynak bent nekünk. Vagy egy még Wentznél is problémásabb long shot, mint Darnold és hasonlók. Nem állunk úgy, hogy válogathatunk a Luckok közül, na. Ez a helyzet. Abban bízom, hogy Stafford se került volna olyan sokkal többe (jól hangzik a két kör, de két jövőbeliről van szó, plusz Goff lepasszolását is ki kellett fizetni), és Ballard könnyedén elpuntolta a lehetőséget. Ezt úgy veszem, hogy Wentz nem csak a mister obvious választás volt, hanem tényleg bíznak magukban (és benne). Én meg bízom bennük, mert eddig rászolgáltak.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
darwinbanaz Indianapolis Colts Hawaii Rainbow Warriors 240
Nekem kicsit 3,6 ez a trade.
Szerintem semerre se fogja mozdítani a csapatot, és megint úgy mehetünk neki a szezonnak, mint tavaly mikor megtörtént a Rivers csere: "HA azt a formáját hozza akkor király lesz!"
Bízva bízzunk. Wentznek hátha kiszúrja a tüdejét egy orvos és akkor Jacob Eason berobban.
több mint 3 éve
dioadam Jacksonville Jaguars 598
Elvileg Pittman megtartja a #11 mezt, és az új fiú választ valami mást.
malloy
Curtis Painter 7-es mezét még nem vonultattuk vissza, pont jó lesz neki.
Tony Adams
Netan a dupla nulla.
Stez
Én javasolnám a már bevált 235-ös mezt - atomenergetikában bevált 😀 | atomhulladék |
coltman
Ha már atomenergetika, akkor már inkább a 135 legyen az új mezszám. Ez a Xenonhoz köthető és reaktorméreg a "beceneve". 😀
több mint 3 éve
Riverske Philadelphia Eagles Oregon Ducks 178 — White lives matter
Hát öcsém, jól beszoptátok ezzel a Wencel 😊 Őszinte részvétem! Riversz után olyan lesz majd, mint amikor egy Feraríból beleülsz egy Trabantba 😊
UI: valaki kérem, hogy értesítse a vadvédelmet Indiana államban, mert Wenc nem csak egy tehetségtelen játékos, de egy vadász, állatgyilkos is 😕
több mint 3 éve
deleted account 1 758
malloy
Tony Adams
Netan a dupla nulla.
Stez
Én javasolnám a már bevált 235-ös mezt - atomenergetikában bevált 😀 | atomhulladék |
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
malloy
Tony Adams
Netan a dupla nulla.

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
malloy

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 3 éve
malloy Indianapolis Colts 306 — malloy
több mint 3 éve
Az öreg szobor Philip Riverset 19-szer sackelték 16 meccs alatt tavaly a Colrts támadófala mögött. A jóval fiatalabb és mobilisabb Carson Wentzet 50-szer 12 meccsen a Philynél. Lehet egy jó O-Line még a fargói fiú teljesítményét is feljavítja?
iktriad
Azt amugy tudod-e, hogy Wentznek tavaly szar volt a supporting castja, a fala, a WR-sora, de elotte nem egyszer elit tamadofal volt elotte, korrekt, talan a Colts jelenlegi (es elmult ket evben latott) egysegenel jobb WR-sorral? Raadasul ligaelit tight enddel, olyannal, akihez hasonlo a Coltsnal talan Dallas Clark ota nem volt.

Akkor lehet, hogy ez a fargoi fiu megsem mindenki mas miatt volt rossz?

Szerkesztette: Stez

több mint 3 éve
gedam 5 908
Az öreg szobor Philip Riverset 19-szer sackelték 16 meccs alatt tavaly a Colrts támadófala mögött. A jóval fiatalabb és mobilisabb Carson Wentzet 50-szer 12 meccsen a Philynél. Lehet egy jó O-Line még a fargói fiú teljesítményét is feljavítja?
iktriad
ha 4-5 secig vár a hosszúra, itt is fogják sackelni 40*.
több mint 3 éve
Szerintem nem jártatok szarul, Wentz sokkal jobb irányító, mint amilyen az előző szezonban volt. Itt elit a támadófal, ezért szerintem be fog válni, remélhetőleg sikerül FA-n hozni pár elkapót neki. Én mindenesetre megérkeztem a bandwagonra.
mustaine
Attól tartok több Colts meccset nézek majd a következő szezonban mint Eaglest. 😊
Greengo
Mazo type? 😀

btw, egy érdekes adat:

With the trade of Wentz, NOT A SINGLE QUARTERBACK drafted in the first round from 2009 to 2016 is still with his original team. That's zero for 22, a batting average that would get someone fired if everyone weren't in the same boat.

Ez peterk-t erősíti, hogy nem egyszerű QB-t találni - bár 2017-ben két csapat is képes volt rá, szóval f... tudja. De happy vsz november előtt tuti nem leszek, ha csak nem lesz 8-0-ás kezdésünk, de úgy érzem ennél még Trumpnak is nagyobb esélye volt egy 100%-os választást nyerni 😀
coltman
Szerintem meg azt erositi, hogy a csapatok java tovabbra sem tud megfelelo rendszert es support castot megteremteni, illetve az elmult iksz ev capemelkedesei mellett mar sokkal turelmetlenebbek a csapatok - szinte barmilyen gigaszerzodesbol ki lehet szabadulni kisebb, kozepes aldozattal. A GM-eknek mar nincs kifejezetten nehez dolguk ebben a tekintetben. Nincsen senki sem rakenyszeritve arra, hogy a magasan draftoltat, meg a top FA-igazolast ott tartsa a csapatnal. Emlekeim szerint Bradfordek utan jott az uj CBA, ami eltorolte peldaul, hogy egy, az NFL-ben meg labdat sem fogo 1/1-es draftolt rogton 60+ millios szerzodest kapjon, hanem csak a felet.

több mint 3 éve
Eladtuk mar Vencelt?

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ballardnak biztos nagyon bejött a 2016-os ESPN NFL draft intró, mert már 2 embert is idecserélt a 6 játékosból, akikre a filmecske koncentrált(összesen 4-en játszanak idéntől az AFC Southban, úgy hogy egy 5. Ramsey, el lett cserélve. mint másik 4 kollégája a 6-ból).
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
deleted account 1 758
Szerintem nem jártatok szarul, Wentz sokkal jobb irányító, mint amilyen az előző szezonban volt. Itt elit a támadófal, ezért szerintem be fog válni, remélhetőleg sikerül FA-n hozni pár elkapót neki. Én mindenesetre megérkeztem a bandwagonra.
mustaine
Attól tartok több Colts meccset nézek majd a következő szezonban mint Eaglest. 😊
Greengo
Mazo type? 😀

btw, egy érdekes adat:

With the trade of Wentz, NOT A SINGLE QUARTERBACK drafted in the first round from 2009 to 2016 is still with his original team. That's zero for 22, a batting average that would get someone fired if everyone weren't in the same boat.

Ez peterk-t erősíti, hogy nem egyszerű QB-t találni - bár 2017-ben két csapat is képes volt rá, szóval f... tudja. De happy vsz november előtt tuti nem leszek, ha csak nem lesz 8-0-ás kezdésünk, de úgy érzem ennél még Trumpnak is nagyobb esélye volt egy 100%-os választást nyerni 😀
több mint 3 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
mustaine

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
deleted account 1 758
Persze nem baj, feleskudtem a Jaxre es Lorenzora.
Stez
Össze fog omlani a Jax bandwagon a sok új érkező súlyától. 😊
iktriad
Már ez is baj nektek - baszki tiszta rinyacsapat 😀

Amúgy én se tudom, hogy idén miért csak harmadik kör. Ha én lennék, akkor tuti, hogy azért, hogy hoznék egy QB-t draftról is a büdös vörös nyakára, de vsz ezt a forgatókönyvet kizárhatjuk.

Btw, azért sokaknak, akik láthatóan elfelejtették, csak szólnék, hogy nagyon nem látom, hogy probléma lenne, ha egy GM olyan játékost hoz, amit a HC akar. Volt nem rég egy olyan, aki másfajta módszert követett, én azért azt nem szeretném még egyszer itt látni.

De amúgy szerintem meglesz a visszajelzés Ballardnak, meg Reichnek, nem kell attól félni, hogy nem fogják tudni, mennyire "kedvelt" Wentz - csak hogy ne mondjak triviálisabbat, mez eladások. Nem hiszem, hogy Luck közelébe fog érni, ha osztom azt a számot tízzel, még akkor se.

Hát most legalább tudom, hogy idén nem kell izgulnom a csapatért, kb ugyanúgy, mint tavaly Rivers-szel - lötyögős középmezőny.
több mint 3 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Solymaron 17.46 ota az alabbi sorok ismetlodnek:

m.youtube.com/watch?v=31g0YE61PLQ
Stez
Basszameg, buktam a sörömet...
több mint 3 éve

Az arcod amikor 1.kört adsz egy locker room cancerért, akiért senki más nem jelentkezett be, és fixen szabadulni akart tőle a csapata 😀

gg Howie
Borbinho
Követitek a siker receptjét. A jags ugyanezt csinálta (csak trade nélkül), amikor önmagát túllicitálta, hogy megszerezzen egy (SB nyertes) Eagles QB-t. 2 évre rá, mienk lett az 1/1. Lehet Ballard ezt akarja lemásolni. 2023-ban Nick Saban lesz a Colts HC!
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Az arcod amikor 1.kört adsz egy locker room cancerért, akiért senki más nem jelentkezett be, és fixen szabadulni akart tőle a csapata 😀

gg Howie

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Stez
Össze fog omlani a Jax bandwagon a sok új érkező súlyától. 😊
több mint 3 éve
Hot take: Wentz playoffba vezeti a Coltst idén!

Na akkor házat rá, h Wentz a snapek max 69%át játssza a szezonban 😀
Borbinho
Persze, mert pont akkor lesérül.
iktriad
Na es? Megtette a 97 eves Rivers is egy teljesen kozepes jatekkal. Ha Vina nem veszit el vagy harom meccset, meg Brissett is megtette volna. Itt az elvaras nem a playoff kellene, hogy legyen. Legalabbis ha az, es azert adtal 3+1-et, akkor az nagyon minimalista gondolkodasmod. Es meglatasom szerint hibat is.

Ami engem illet, nem kedvelem Wentzet, es ez zavar. Mert akkor sem fogom, ha itt tol valami jo idenyt. Nem orulok, hogy immar o a Colts kubeja.

több mint 3 éve
Hot take: Wentz playoffba vezeti a Coltst idén!

Na akkor házat rá, h Wentz a snapek max 69%át játssza a szezonban 😀
Borbinho
Persze, mert pont akkor lesérül.