Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 3 éve
esz-ki-mo Green Bay Packers 307
Nekem racionális döntésnek tűnik.
Idén nem kerül sokba, lehet mellette erősíteni a csapatot.
Ha beválik, akkor senki nem fogja sajnálni érte a '22-es első kört.
Ha nem, akkor tesznek róla, hogy a megadott snapszám alatt maradjon, s végeredményben a 3.+2. kör nem lesz túl nagy ár a kísérletezésért. (ennyi kockázatot bármilyen más draftolt QB is hordoz)

De én valamiért úgy érzem, hogy Wentz gatyába lesz rázva s pozitív meglepetést okozhat.
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Na akkor házat rá, h Wentz a snapek max 69%át játssza a szezonban 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
2
Bakker azért nem panaszkodhattok igazi rablás 😛

Ja és Höri az igazi Ik padawan forevör 😀
dande
Rablás?
Szerintem sok is, főleg ha még tényleg első körös lesz a végén
kapitnono

Negritis
Bakke ennél anno Kolb(âsz) ért tõbbet kaptuk Kolbászért! 😀
több mint 3 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
és mi a kondició a 2.-ra?

több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Lol. Ballard menj haza, reszegebb vagy meg nalam is.

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 127 — The Mathematician

dande
Rablás?
kapitnono

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 127 — The Mathematician
Solymaron 17.46 ota az alabbi sorok ismetlodnek:

m.youtube.com/watch?v=31g0YE61PLQ
Stez
valahogy így érzem magam.

www.youtube.com/watch?v=uxCLsFaK4GA
Bence94
 www.youtube.com/watch?v=zpODgtnboK8
jó lenne ha azt mondanám jobb a helyzetetek mint a miénk? 😀
de nem mondom, mert nem mind2 szar 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 132 — WHO DAT!!!!

dande
Rablás?

több mint 3 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 949

Stez
valahogy így érzem magam.

www.youtube.com/watch?v=uxCLsFaK4GA
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Gerichill Denver Broncos 526

rip Höri
Wester
Stez tényleg megmondta! 😮
Ő az igazi insider! 😀
több mint 3 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!

rip Höri

Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Hát én most nem tartok annyira Wentztől, mint Riverstől tartottam, vagy a feltrade-től. Tavaly nem jött be a várakozásom, Rivers jobb lett.

Idén - feltéve ha tényleg ide jön - remélem bejön amit érzek, nem akarom eljinxelni. 😊 Nem mintha Rivers MVP lett volna, de jobb volt, mint amivel számoltam. Igaz, nagyon nem is erőltettük az idényben, hogy ő nyerjen meccseket, úgyhogy kilőttük a fő gyengéjét 😀

Ezzel együtt Wentzben is sok a rizikó. Nekem sem tetszenek a pletykák, hogy nem bírjaa hard coachingot, meg összecsinálta magát attól, hogy kapott egy 2. körös riválist maga mögé. Csak azt nem tudom, hogy mennyi ebből a pletyka és mennyi a tény. Amiért én nem bánnám, az egyszerűen az, hogy így most már nem lenne drága, és ahhoz viszont fiatal, hogy megérjen ennyit. Ha beválik, 10 évre pipa a QB kérdés, nem 1-2-re. Egy top10 feltrade pedig ennél jóval többe kerülne, és ennél is nagyobb rizikót hordozna. Mondjatok olyan évet, amikor 4 első körös, top10-es prospectből 4 bejött. Még három is ritka. És mi nem válogathatunk majd a 4-ből, hanem azt tudjuk elcsípni valószínűleg, aki kimarad. Ennél én abban is jobban bízom, amit a Ravens csinált, hogy elhozzuk inkább pl. Mac Jonest a kör végén, esetleg a 2. körrel felmegyük érte a kör elejére, ha addig bent marad. Sokkal-sokkal olcsóbb ez a verzió annál, amennyi különbséget jelenleg látok Jones és mondjuk Lance között. (De monthatnám Wilsont is, mert nekem csak Fields tetszik, és Lawrence, de Lawrence-nél is tartok attól, hogy madárcsontú.)

Persze nem az számít, hogy én mit látok egy college QB-ban, mert kb. semmit 😀 Tíz éve lemondtam arról, hogy irányítót nagyon akarjak. Én irányítóról preseason meccs előtt nem mondok véleményt. 😊 (Akkor viszont határozottat.)
peterk2005
 m.youtube.com/watch?v=-nA54LxibLI#menu

😳

több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát én most nem tartok annyira Wentztől, mint Riverstől tartottam, vagy a feltrade-től. Tavaly nem jött be a várakozásom, Rivers jobb lett.

Idén - feltéve ha tényleg ide jön - remélem bejön amit érzek, nem akarom eljinxelni. 😊 Nem mintha Rivers MVP lett volna, de jobb volt, mint amivel számoltam. Igaz, nagyon nem is erőltettük az idényben, hogy ő nyerjen meccseket, úgyhogy kilőttük a fő gyengéjét 😀

Ezzel együtt Wentzben is sok a rizikó. Nekem sem tetszenek a pletykák, hogy nem bírjaa hard coachingot, meg összecsinálta magát attól, hogy kapott egy 2. körös riválist maga mögé. Csak azt nem tudom, hogy mennyi ebből a pletyka és mennyi a tény. Amiért én nem bánnám, az egyszerűen az, hogy így most már nem lenne drága, és ahhoz viszont fiatal, hogy megérjen ennyit. Ha beválik, 10 évre pipa a QB kérdés, nem 1-2-re. Egy top10 feltrade pedig ennél jóval többe kerülne, és ennél is nagyobb rizikót hordozna. Mondjatok olyan évet, amikor 4 első körös, top10-es prospectből 4 bejött. Még három is ritka. És mi nem válogathatunk majd a 4-ből, hanem azt tudjuk elcsípni valószínűleg, aki kimarad. Ennél én abban is jobban bízom, amit a Ravens csinált, hogy elhozzuk inkább pl. Mac Jonest a kör végén, esetleg a 2. körrel felmegyük érte a kör elejére, ha addig bent marad. Sokkal-sokkal olcsóbb ez a verzió annál, amennyi különbséget jelenleg látok Jones és mondjuk Lance között. (De monthatnám Wilsont is, mert nekem csak Fields tetszik, és Lawrence, de Lawrence-nél is tartok attól, hogy madárcsontú.)

Persze nem az számít, hogy én mit látok egy college QB-ban, mert kb. semmit 😀 Tíz éve lemondtam arról, hogy irányítót nagyon akarjak. Én irányítóról preseason meccs előtt nem mondok véleményt. 😊 (Akkor viszont határozottat.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 www.golongtd.com/p/the-truth-on-allen-robinson

Menjen a 2.korunk az Eagleshoz, de csak egy harmas csere reszekent, ahol elhozzuk a tagelt ARobot a Bearstol 2. korert, amit a Bears tovabb ad az Eaglesnek (a sajat 2.korosuk mellett).

Es mindenki boldog (kiveve Wentzet, aki ha lehet egy meg szarabb szituba kerul, de igy jart).

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
deleted account 1 758
Nalam ez a kerdes mar eldolt. Teljesen biztos vagyok benne, hogy Wentz jon.
Mivel a Vori allitolag nem akar a Bearsnel jatszani, igy Nagyek nem fogjak ot elvinni, a licitalasban pedig marad az egy szem Colts, Roseman meg kenytelen lesz odaadni. Hiaba huzza az idot, ugy is ez lesz a vege. Sot, velhetoen addig baszakodik majd, amig a Bears elvisz mas iranyitot, erre aztan Ballard ugy reagal, hogy a ket masodik koros ajanlatat redukalja egyre. Azert is meg fogjuk kapni Wentzet, Roseman nem fogja megtartani.

Engem kicsit sem izgat egyebkent, hogy ket masodikat vagy csak egyet adunk vegul Wentzert, hogy oszinte legyek, meg egy 3. korert sem akarom itt latni a gyereket. Nem erdekel az sem, hogy Reich anno mit hozott ki belole, es a hasonlo bullshitek. Nem feltetlenul az a gondom, hogy nem latom, hogy vele contender lehetne a Colts, mert Darnolddal sem lenne az, en amellett nem is kedvelem ot - sem a jatekat, sem "vezerkent". Eskuszom, elobb neznek itt egy benazo Trubiskyt vagy egy Darnoldot, de meg az sem izgatna, ha egy Folest hoznak, az sem izgatott volna ennyire. Ket embert nem akartam a 2021-es kubenknak latni, Brissettet es Wentzet.

De mindettol fuggetlenul tutira veszem, hogy Wentz jon ide, nem mas. Nalam ez a kerdes mar nem tartalmaz kerdojelet.
Stez
Igen, itt osztom Höri álláspontját, hogy aki már leszerepelt az ne jöjjön, akkor inkább jöjjön olyan, aki még nem ismert - lehet az is rossz lesz, de legalább nem tudjuk biztosra, hogy szar.

Annyiban mondjuk jó, ha a Bears kifarol, és csak egy 2. kör lesz, hogy spóroltunk. De ja, inkább ne jöjjön - én még bízom a dologban, ameddig nem jelentik be...néha jó az a bili 😀
több mint 3 éve
Nalam ez a kerdes mar eldolt. Teljesen biztos vagyok benne, hogy Wentz jon.
Mivel a Vori allitolag nem akar a Bearsnel jatszani, igy Nagyek nem fogjak ot elvinni, a licitalasban pedig marad az egy szem Colts, Roseman meg kenytelen lesz odaadni. Hiaba huzza az idot, ugy is ez lesz a vege. Sot, velhetoen addig baszakodik majd, amig a Bears elvisz mas iranyitot, erre aztan Ballard ugy reagal, hogy a ket masodik koros ajanlatat redukalja egyre. Azert is meg fogjuk kapni Wentzet, Roseman nem fogja megtartani.

Engem kicsit sem izgat egyebkent, hogy ket masodikat vagy csak egyet adunk vegul Wentzert, hogy oszinte legyek, meg egy 3. korert sem akarom itt latni a gyereket. Nem erdekel az sem, hogy Reich anno mit hozott ki belole, es a hasonlo bullshitek. Nem feltetlenul az a gondom, hogy nem latom, hogy vele contender lehetne a Colts, mert Darnolddal sem lenne az, en amellett nem is kedvelem ot - sem a jatekat, sem "vezerkent". Eskuszom, elobb neznek itt egy benazo Trubiskyt vagy egy Darnoldot, de meg az sem izgatna, ha egy Folest hoznak, az sem izgatott volna ennyire. Ket embert nem akartam a 2021-es kubenknak latni, Brissettet es Wentzet.

De mindettol fuggetlenul tutira veszem, hogy Wentz jon ide, nem mas. Nalam ez a kerdes mar nem tartalmaz kerdojelet.

több mint 3 éve
deleted account 1 758
Rumor: If No Carson Wentz, Colts Could Pursue Sam Darnold or Look to Trade Up in the NFL Draft for QB

One vote for draft 😀 Persze Darnoldot is elhozhatjuk két csomag szotyiért, legalább lenne competition QB poszton - elég rég volt már nálunk olyan, szerintem mi már nem is emlékszünk rá 😀
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Fölösleges is lenne. Semennyire.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 949
Azt ne kerdezzetek, hogy mennyire credible a csavo.
több mint 3 éve
Azt en is. Ha Roseman ad meg melle egy 2.kort is, mi meg adunk egy 4.kort. 😀

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Nem vagyok nagy Wentz fan, de ha kizsarolja Ballard a Philytől egy második körért, azt el tudnám fogadni.
több mint 3 éve
Közben megtanultam, hogy kell a pozitívat meglátni a negatív dolgokban:
ha elhozzuk Wentzet, akkor legalább repülhet vele együtt Reich is 2022-ben, és Ballardnak lesz esélye egy 2. HC kiválasztására 😊
Borbinho
3. 😊

(És Ballard a páros számokban jobb. Páros évi draftokban, páros számú kinevezésekben, stb. 😊 )
peterk2005
Akkor kinevezzuk JMD-t megint h visszamondja es az uj arc a 4.lesz mar 😛

több mint 3 éve
Közben megtanultam, hogy kell a pozitívat meglátni a negatív dolgokban:
ha elhozzuk Wentzet, akkor legalább repülhet vele együtt Reich is 2022-ben, és Ballardnak lesz esélye egy 2. HC kiválasztására 😊
Borbinho
3. 😊

(És Ballard a páros számokban jobb. Páros évi draftokban, páros számú kinevezésekben, stb. 😊 )

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond