Kóra Tibor

Indianapolis Colts

Kóra Tibor
Lakhely
Gyula
Utoljára láttuk
több mint 1 éve
Regisztrált
több mint 5 éve
Fórum hozzászólások
77
Kóra Tibor



Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 2 éve
Kóra Tibor Indianapolis Colts 77
Végülis a KC-ből jött saftey 😕 Armani Watts

Kóra Tibor
több mint 2 éve
Kóra Tibor Indianapolis Colts 77
A falcons pótolta Ryan-t, That was fast: The Falcons have agreed to a 2-year deal with QB Marcus Mariota. Én neki is örültem volna egyébként. De ryannek is örülök főleg mert nem volt drága

Kóra Tibor
több mint 2 éve
Kóra Tibor Indianapolis Colts 77
Pascal lelépet a sasokhoz

Kóra Tibor
több mint 2 éve
Kóra Tibor Indianapolis Colts 77
1 week into free agency:

— Trade for Yannick Ngakoue
— Re-sign Mo Alie-Cox
— Re-sign Zaire Franklin
— Re-sign Tyquan Lewis
— Re-sign Matt Pryor
— Sign CB Brandon Facyson
———————
— Trade Rock Ya-Sin to LV
— Mark Glowinski to NYG
— George Odum to SF
— Al-Quadin Muhammad to CHI
metix00
😕 😕 😕

Kóra Tibor
több mint 2 éve
Kóra Tibor Indianapolis Colts 77
Winston colts, Watson saints, aztán egy az egybe elcseréljük az már bejött idén 😀 😀

Kóra Tibor
több mint 2 éve
Kóra Tibor Indianapolis Colts 77
Robinson a Ramsé, pedig benne bíztam 😕
Kóra Tibor
Amig Ballard a GM, elfelejtheted az egesz FA-t. Az, hogy a jelenlegi szituban, egy ily3szezon utan 70 millios cappel is azt muveli, amit... Szamomra csalodas. Az az igazsag, hogyha csapatrol es legkorrol, hangulatrol es egysegrol van szo, szerintem a liga talan legjobb gM-je. De ha a holt szezont nezem, az epitkezest, akkor egyre inkabb erzem azt, hogy vele a Colts nem fog innen szintet lepni, es ki kell rakni, ha valtozast akarunk. Ez a fajta passzivitas, amit 20-30, de meg 70 millioval is muvel, ez ugy ahogy van gaz. O old school GM, aki ul a csilliardokon. Nem a jelenlegi agressziv ligaba valo. Nem veletlen, hogy itt barhol latsz egy jo kubet, akar fiatal, akar idosebb, ha fasza, akkor a GM-ek hiperagressziven elkezdenek korejuk mindent odanyalni. Lasd Mahomes, lasd Allen, Herbert, Mac, esatobbi. Ez mar nem az a liga, ahol meg lehet oldani, hogy contender csapatot epits csupan draftbol.

Elment majdnem egy het a tampering kezdete ota, de mi egyelore nem tudunk felmutatni, max annyit, hogy hoztunk egy backup kaliberu cornert, meg jott egy szituacios rusher, es ujraigazoltunk harom sajat jatekosunkat.

Halkan jegyzem meg, hogy ezeket a hosszabbitasokat peldaul Franklinnel es MAC-szal reges reg, a tampering idoszakra mar le kellett volna tudni. Mert ok tucat jatekosok. Pryor talan ki akart nezni a piacra, mert sokak szamara erdekes lehetett akar, de a tobbiek... Elkapo kb mar nincs hasznalhato, mikor akkora lyuk van a poszton, amihez foghato nem sok. A tight end, akivek egy hetig osszeboronaltak, elment evi 9 millioert a rivalishoz a temetobe inkabb. A corner, aki Bradley embere volt, es a keresere egy hete mar fixre irtak, hogy jon, inkabb elment Atlantaba. Hat biztosan nem a gyuruert tette.

Ballard abszolut nem tudja, mivel kell csabitani a jatekosokat, azt hiszi valoszinuleg, hogyha a lelkukre hat, akkor az jo lesz, a penzt meg nem hajlando eloszedni, mikor nem is a sajatja. Engedni nem hajlando, ennek az eredmenye a sokadik palfordulas a jatekosoknal, akik megsem ide jonnek vegul. Vagy epp elkergeti innen oket, lasd tavalyrol Autryt.

Azt erzem, hogy Ballard egyre tobbszor matekozza el magat, az elvei pedig egy oldalrol, a passzivitas oldalarol nem passzolnak a mai NFL menedzselesehez es roster osszerakasahoz.

Ahogy irtam... Nekem csalodas egyelore ez az elmult par nap. Pont ugyanaz van 70 millioval is, mint az elmult evekben, hogy a piacrol nettoban nem is, vagy csak alig erosodik a roster. Nem is vastagodik. Egyre vekonyabb lesz a csapat gerince, mert hozni nem hoz senkit, a draftok az elmult ket evben alig-alig jonnek be, tavoznak is, vissza is vonulnak paran, eloregedik a mag. Elso korunk meg alapbol most nincs. Ami oriasi kieses. Es megis. Ezt hozza a piac, amit.

Mintha megfeneklett volna ez a hajo, es o rossz uton akarna kievezni. Ujra es ujra megprobalja, ujra es ujra elakad, de megint nekimegy ugyanonnan.

Kicsit kezdem elvesziteni a hitem benne. De ez valoszinuleg csak en vagyok.
Stez
Én eddig hittem benne, hamegint semmi akkor szerintem is mennie kell vagy legyen gazdaságis. -nem Jax féle költekezést várok el de egy tudatos csapatépítést igen és azt csak draftról főleg pár értékes pick elvesztése után nem lehet. Bíztam benne hogy a wentz fiaskó más gondolkodásra sarkalja de eddig nem , azért a remény hal meg utoljára.

Kóra Tibor
több mint 2 éve
Kóra Tibor Indianapolis Colts 77
Robinson a Ramsé, pedig benne bíztam 😕

Kóra Tibor
több mint 2 éve
Kóra Tibor Indianapolis Colts 77
CSak Garoppolt neeeeee

Szerkesztette: Kóra Tibor

Kóra Tibor
több mint 2 éve
Kóra Tibor Indianapolis Colts 77
Doyle visszavonult.

Kóra Tibor
több mint 2 éve
Kóra Tibor Indianapolis Colts 77
Bohócok vagyunk 😕

Kóra Tibor

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 3 éve
Kóra Tibor Indianapolis Colts 77
MAck marad One year, $2 million for Marlon Mack, who heads back to Indianapolis to finish what he started after last year's Achilles tear.

Szerkesztette: Kóra Tibor

Kóra Tibor
több mint 5 éve
Kóra Tibor Indianapolis Colts 77
Odell Beckham nem lesz hétvégén.

Kóra Tibor
több mint 2 éve
Kóra Tibor Indianapolis Colts 77
Gilmoret kivágta a pats, hozzá mit szólnátok, a seconderynkre ráférne az erősítés

Kóra Tibor
több mint 3 éve
Kóra Tibor Indianapolis Colts 77
Kozelitsd meg mas szempontbol. Illetve kerdezek en. Szerinted a Colts ilyen elso nap utan fog e ugy erositeni a folytatasban, hogy e azt kiegeszitve a drafttal felvehesse a versenyt a Ravensszel, a Bilsszel es a Chiefsszel? Az en velemenyem rovid es velos: nem. Stez
Az enyém meg röviden és velősen az, hogy igen.

Ebben nem fogunk egyezségre jutni, mert te minden évben a fél ligát leigazolnád. Ne mondjad, hogy nem, mert itt voltam amikor Norwell elszalasztásán voltál kiakadva. Utána meg Justin Pugh-n pörgött a topic, és Ballard egy hülye volt, hogy kiengedte a városból. Itt vagyok 15 éve, pontosan emlékszem ezekre az offszezonokra. Nem egyben magam is ugyanígy nem tudtam a seggemen megülni, ugyanígy nyafogtam. Csak Ballard lehiggasztott. Éppen azzal, amit az elmúlt 4 évben művelt. Mert működik.

Ez nem jelenti azt, hogy a nagy igazolás ellensége vagyok. Nem vagyok az, csak a nagy igazolás tényleg legyen nagy igazolás akkor. Meghatározó játékos, aki tényleg lök a contenderség felé. Ne csináljunk már úgy, mintha egy Henry vagy Judon vinne minket a contenderség kapujába. Minket az fog oda vinni, ha Wentz jó lesz. Ez az első, második és harmadik feltétel. A negyedik, hogy Pittmanból legyen az a játékos, akinek kinéz. Az ötödik, hogy Campbellből is legyen az, amilyen ígéret, és ne legyen egy sérülékeny bust. Aztán az, hogy legyen jó a következő draftunk is. És valahol ezek után jön, hogy free agency-ről 1-2 posztra megtaláljuk-e azt az 1-2 embert, aki fitt ide, itt tudja kihozni a saját maximumát magából, stb.

A Chiefs sem azért versenyképes egyébként, mert leigazolták két éve top pénzért Hitchenst. Vagy odavitték szintén top pénzért Frank Clarkot. Még picket is adva érte. Hanem éppenséggel annak ellenére contenderek, hogy ilyen hibákat is elkövettek menet közben. Mert találtak egy Mahomest, Hillt, Kelce-t, Chris Jones-t, stb. Akik tényleg meghatározók, akik tényleg el képesek dönteni egy csapatról, hogy beér-e contender szintre, vagy sem. Az első nap, kurva nagy pénzért csapatot cserélő játékosok 90%-a legalább nem. Mert ezek általában ki se jutnak a piacra. Azok jutnak ki, akik még _elég_ jók, de már nem a meghatározó franchise játékos szint. Hát én így is állok hozzájuk. A maguk módján ezek is tizenkettő egy tucat, még ha hülyén is hangzik ez, de ez a helyzet. Mert a 16 milliós legdrágábbik és a 8 milliós fele annyiba kerülő később pályára rakott teljesítménye között többnyire nem a játékos önjáróan dönt, nem lesz önjáróan jobb, ahogy egy igazi franchise játékos jó lesz a legsz*rabb csapatban is, hanem az dönti el, hogy miután kifizették, mennyire képesek jól használni. És ha jól használják, a 8 milliós is lerakja azt a teljesítményt. Vagy majdnem annyit, csak annyival kevesebbet, ami semennyire sem dönt contender létről.

Még egyszer: nem vagyok a korai igazolás ellen. Nekem például tetszett Dupree. Nektek nem. Henry viszont neked tetszett. Kóra Tibinek Conley. Na ő meg nekem nem. Judon senkinek. De Golladay bazdmeg. Aztán egy nap után már mindegy, csak jöjjön már valaki.

Érzed, hogy mekkora bohócok vagyunk? 😊 Mozog a seggünkben a sajtkukac, várjuk a híreket, és közben azt játsszuk, hogy az első napon kimenő csúcs gázsisok felét-harmadát lesajnáljuk. Dupree egy szar, ha elhozzuk, az az utolsó koporsó szög számodra a meccsek élvezetében. Glinchey olyan merev mint a megfagyott kutyaszar, csak az a speed rusher nem veri meg aki nem akarj. Judon csak azért jó, mert a Ravens fal mellett játszik és Ravens edzők edzették. Golladay viszont király - igaz kb. annyit csinált eddig, mint mondjuk Cortland Sutton, sérült is annyit volt 😊

De azért ha nem hozunk ezekből 1-2-t, hogy megnyugodjon a lelkünk, akkor Ballard a contenderségünk esélyeit cseszi el. 😀 😀

Élvezzük inkább. Amíg nálunk nem történik semmi, élvezzük, hogy Belichick beindult, mintha LSD-t nyalt volna. 😀 Meg Hudson kivágását, meg a többit. Aztán úgyis jönnek majd hozzánk is hírek. Tudtuk, hogy nem az első napokon fognak. Ballard majd meglépi a magáét, aztán majd elvitázhatunk azon, hogy mit baszott el. 😊 De közben azért örüljünk is, hogy van egy minimum top10 (szvsz simán top5) GM-ünk, aki tudja a dolgát. 😊
peterk2005
Lehet nekem sem kellett volna LSD-t nyalni és nyugodtabb lennék 😀 😀 😀

Kóra Tibor
több mint 4 éve
Kóra Tibor Indianapolis Colts 77
Alapvetően Brees nem fog csapatot váltani, ő gyűrűt akar, és ugyanúgy visszavonulni, mint Manning, arra pedig ott van a legnagyobb esélye, bár így most nem tudom mennyi UFA-juk lesz, mennyire marad meg az idei keret minőségre.

Ha jönne én mondjuk örülnék, alatta lehet draftolni egy ifjoncot, aki aztán tényleg az egyik legnagyobbtól tanulhatna, de erre kb ugyanakkora az esély, mint hogy Luck visszatér.
coltman
Brees 2018-ben írt alá egy kétéves szerződéshosszabbítást, ami 50 millió dollárról szólt és 25 millió dollár garantált volt belőle. Ez így rendben is volna, csakhogy a Saints legendásan rosszul áll évek óta cap-ügyileg, így Bradyhez hasonlóan Brees is kapott egy extra, automatikusan megsemmisülő évet a szerződéséhez. Tavaly aztán megint babrálni kellett a szerződésével, így most az a helyzet, hogy hiába jár le Brees szerződése a szezon végén, 21,3 millió dollárnyi halott pénz lesz utána. és elvileg a védelemből is sok embert kellene megfizteni.

Kóra Tibor
több mint 4 éve
Kóra Tibor Indianapolis Colts 77
Ha Brisett kezd jövő szeptemberben én megőrülök.

Kóra Tibor
több mint 4 éve
Kóra Tibor Indianapolis Colts 77
Ez megint egy olyan meccs ahol mindkét csapat vereséget érdemel, kíváncsi vagyok hogy ezt is sikerül-e elbalfaszkodni.
Baba Yaga
Nyugi, ma nem az Oreg rugja a disznobort.
Bence94
ez lehet korai volt 😊

Szerkesztette: Kóra Tibor

Kóra Tibor
több mint 4 éve
Kóra Tibor Indianapolis Colts 77
Ez most szép drive volt.

Kóra Tibor
több mint 5 éve
Kóra Tibor Indianapolis Colts 77
ott van

Kóra Tibor
több mint 5 éve
Kóra Tibor Indianapolis Colts 77
Saints! Ez aaaz!

Kóra Tibor