Hivatalos: 11 meccsre tiltották el végül Deshaun Watsont

goboston

New England Patriots

goboston
Utoljára láttuk
18 perce
Regisztrált
több mint 3 éve
Fórum hozzászólások
151


Utolsó 10 fórum hozzászólás

24 napja
goboston New England Patriots 151
Höri videóját megnézve itt sem sok mindenbe lehet belekötni, nyilván azóta jött Kyle Rudolph, ezért a tight endek és a célpontok minősége javul az első hetekre is, de vele vagy nélküle is jónak kell lenni.

Az LB jogos felvetés lehetne, de a végére ő is bemondta Keanu Nealt, aki beugorhat, ha valami van, meg azért a sok fiatal közül valaki csak használható lesz.

A többi poszton nincs nagy talány, Rachaad White-ot én is várom, nagyon reménykedem egyfajta Jaelon Darden-előrelépésben is, ja meg hogy az OT-knél ne legyen sérülés.

A 11,5 win over szerintem sem okozhat igazából gondot, bár az első négy forduló akár négy vereség is lehet (szerintem egy három győzelem onnan csak összejön), reálisan nézve azért egy 13-14 w-nek illene összejönnie.

Amik kérdésesek, az nyilván a két Saints elleni meccs, amiből jó lenne végre hozni egyet, a nagy rangadók közé felírható még a Cowboys és a Frisco (nem hiszem, de mondjuk Cardinals) idegenben, a Packers, Chiefs, Ravens, Rams, Bengals meg otthon, vegyük úgy, hogy ez 10 nagy meccs, amiből azért illene pozitívan zárni.

A csoporton belül a Falcons és a Panthers ellen 4–0-t azért kellene hozni, a Seahawks elleni müncheni sem lenne szabad, hogy kérdéses legyen, a Brownsnál kérdéses, hogy mi lesz a helyzet, de szerintem addigra már elszállnak, a Steelerst Trubival verni kell, és akkor ez már legalább 13 W.

Igazából a Rams-fóbiát kellene levetkőzni, mert amúgy egy az egyben nem nagyon van csapat, amelyet bármelyik meccsen favoritnak várnék a Bucs ellen, de persze ennyi rangadónál elég egy-egy rosszabb nap, és már becsúszhat néhány vereség, szóval 14 W fölé sem hiszem, hogy menne érdemben a termés.
Wyatt
A támadófal mélység hiánya bármikor boríthat mindent. Wirfs kidől, mint az előző playoffra, és akkor van baj gazdagon. Az a Trask pick elég nagy luxus volt egy win now módban levő csapatnál. Helyette bőven elfért volna egy jó Tackle.
1 hónapja
goboston New England Patriots 151
Emlékszem még, ezért is milyen oltást kaptunk,hogy azt mertük írni,hogy orbitális bust volt…
kolok1972
Pedig micsoda választék volt még ott, milyen wr-ek voltak még bent. Nekünk meg a kutya kihúzta harry pottert.
goboston
Szerintem kevered az évet.
gdavid
Valamelyikünk keveri 😀
1 hónapja
goboston New England Patriots 151
Emlékszem még, ezért is milyen oltást kaptunk,hogy azt mertük írni,hogy orbitális bust volt…
kolok1972
Pedig micsoda választék volt még ott, milyen wr-ek voltak még bent. Nekünk meg a kutya kihúzta harry pottert.
1 hónapja
goboston New England Patriots 151
Offseason vol 2

Ha nem is csontvázak, de azért kis csont darabkák hullanak ki a szekrénybőlÍgy visszagondolva vicces, hogy hányan meg voltak győzödve Jimmy lesz a jövő, Brady bármikor bezuhanhat, rá már nem lehet alapozni, aztán...

Még érdekesebb, hogy vajon BB mennyire gondolta komolyan, mennyire valós infó volt ez az inkább Jimmyt kell választani hosszabbtávon.
ZERO_L
Én akkortól kezdtem hanyagolni a pats.hu-t. A sok "szakértő" között még szerkesztők is voltak, akik nagyon szurkoltak egy Brady trade-ért. Örülök, hogy Tom (és persze Jimmy) szépen beárazta a "szakértelmüket".
2 hónapja
goboston New England Patriots 151
Nekem nem veszik el a kedvem sem a pesszimistább sem az optimistább meglátások. Az sokkal jobban, ha személyeskedő veszekedés zajlik egy jó hangulatú értelmes vita helyett. Főleg, hogy itt mindenkinek ugyanaz a csapat a kedvence, ugyanúgy a csapat sikereinek örül.
A Saints topicról példát lehetne venni pl.
Mi egy sporttörténelmi kényeztetésben részesültünk két évtizeden keresztül, amihez kellett a Karft-BB-TB együttállás. Sokakból ez azt hozta ki, hogy továbbra is minden szezon SB vagy bust, és ha nem vagyunk contenderek, akkor kuka a szezon. Másokban meg közben kialakult, hogy BB a mindenható, aki walmartos eladókkal is SB-t nyerne, és szentségtörés bármilyen döntését kritizálni.
Ilyen álláspontokkal valóban nehéz értelmes beszélgetéseket folytatni.
Simán el kellene fogadni, hogy lezárult egy olyan korszak, ami nem csak a csapatunk, de a major ligák történetében is példátlan és valószínűleg nem is lesz ilyen többet.
Én abban bízom hogy Mac Jones személyében megtaláltuk azt a QB-t, aki a BB utáni HC alatt is a franchise irányítónk lehet, és akkor ha szerencsénk van, még az ő karrierje alatt ünnepelhetünk egy SB-t. Amihez azért nagyon sok mindennek össze kell állnia, csak nekünk ez sokáig szinte már természetes volt. Pedig nagyon nem az.
2 hónapja
goboston New England Patriots 151
Devin White azt a sokkoló kijelentést tette, hogy Super Bowl vagy bukta az év. Hát, fura ez a sok „csak a következő meccsel foglalkozunk“ szöveg után, de ha egyszer ez a helyzet, akkor ez a helyzet, a vak is látja.

Igazából minden adott ehhez, csak a Rams ne gondolja másképp 😀

 www.nfl.com/news/buccaneers-lb-devin-white-it-s-super-bowl-or-nothing-for-tampa-bay-in-2022
Wyatt
Csak Bowles ne gondolja (blitzelje) másképp 😀
2 hónapja
goboston New England Patriots 151
Számomra azért okoz komoly fejtörést ez a draft mert úgy látszik, teljesen másként kezelem a csapat jelenlegi helyzetét, mint az FO. Nagyon remélem, hogy én tévedek…

ZERO_L
Thornton szerepe akkor is fontos, ha futunk. Hiszen ezzel elég jó esélyt teremtünk a futásnak, mert nem lehet felhúzni a safetyt, nem tudják egy az egyben ott hagyni. A pálya közepét is meg tudja nyitni, és az alapján, hogy ki dobált neki, meg a top WR srácoknak az egyetemen, elég jónak néz ki ez a pick. Ugyanis az egyik legrosszabb QB teljesítményt kapta támogatásul, big time throw és passer rating alapján is. Aztán mégis két számjegyű TD, meg közel ezer yard, miközben legtöbbször pontatlanul dobott a QB és a nagy TD-k helyett incomplete lett.


topin
Patriots top 3 körben húzott WR-ek BB alatt:
2002/2 Deion Branch
2003/2 Bethel Johnson (600 karrier yard)
2006/2 Chad Jackson (170 karrier yard)
2009/3 Brandon Tate (1000 karrier yard, ebből 400 NE-ben)
2010/3 Taylor Price (80 yard)
2013/2 Aaron Dobson (700 yard) (plusz 4. körben Josh Boyce további 120 yard)
(2016/4 Malcolm Mitchell 400 yard)
2019/1 K'Neal Harry (600 yard)

Hát, ezek alapján azért nem azt mondanám, hogy mindenkinél okosabb a Pats front office WR fronton, és Thornton akkora ász lesz.
somoskovig
A Pats FO konkrétan vakon van WR fronton, de a nagy számok törvénye alapján most már esedékes, hogy hibázzanak és véletlenül kihúzzanak egy jót 😀
3 hónapja
goboston New England Patriots 151
Hogy itt milyen parázs vita megy a semmiről.
Átaludtam az egész nyarat és már megy a szezon? 😀
3 hónapja
goboston New England Patriots 151
Pont ezt akartam én is belinkelni. Még szerencse, hogy itt vannak szakértők, akik jobban látják ezeket a kérdéseket mint azok az amatőrök, akiknek a konszenzusa szerint a mienk a leggyengébb draft.😉
Burkus
Nos az értő olvasás továbbra sem megy annak a tábornak. Senki nem írta azt hogy ez egy jó draft, azt se írta senki, hogy tetszenek a pickek. Én annyit írtam, amit mindig is, hogy a fikázás meg a sima mezei szarozás és a puffogás helyett, próbálom megérteni miért ezek lettek. És ha sikerül logikailag értelmezhető indokot találnom, akkor könnyebben fel is tudom dolgozni és úgy próbálom nézni majd ezen játékosok ez évi teljesítményét. Ellenben aki csak szarozik az ott is marad a szarban és frusztrálódik tovább.
topin
Ha sikerült rájönnöd, akkor azért majd írd be, hogy mire jutottál. Kíváncsi vagyok rá.
(Nekem is van egyébként egy feltételezésem, szerintem az első picknek inkább a draft lefolyásához - ki ment ki az eredeti Pats pick helyén, miért tradelhetett hátra, ki ment ki az eredeti és az új hely között, ki maradt elérhető, mi lett volna az esetleges másik poszt amire húzhatott volna, stb. - volt köze, mint konkrétan Strange-hez. Az a tippem, hogy egyszerűen ő maradt ott a boardról, a hátratrade-re meg nem volt jelentkező, így ki kellett húzni. A Seattle is járt így - és reachelt is egy nagyot - talán két vagy három éve.
A Thorton picket viszont egyáltalán nem értem. A feltrade-et sem. Egyszerűen nekem nem áll össze, hogy Thorton három "valódi" második körös elkapó - Moore, Pierce és Pickens - előtt is lehetett BB boardján. Hogy egyet vagy kettőt megelőz az oké, de hármat is? De ha így is van, akkor sem értem a feltrade-et. Azt, hogy a Philly elkapót akart draftolni, egyszerűen nem hiszem el. Előző nap tradeltek A.J. Brownért, számukra teljesen értelmetlen lett volna egy második körös WR ráduplázás, amikor több más needjük is volt, és azokra voltak igen csak jó jelöltek is akiket ott húzni lehetett. Mint például a kihúzott Jurgens.)
peterk2005
BB és az ő WR pickjei. Ezt ne akard érteni, mert még senkinek sem sikerült 😀
5 hónapja
goboston New England Patriots 151
Nagy biznisz, Godwin és Evans maradt, Gage jó lesz 3. opciónak, visszajött Perriman is, Scotty Millerrel, Tyler Johnsonnal és Jaelon Dardennel kiegészülve nem kell már ezzel a poszttal sem foglalkozni


Wyatt
Az O fallal annál inkább kell.
goboston
Foglalkoztak már épp eleget

LT: Donovan Smith maradt
LG: x
C: Ryan Jensen hosszabbított
RG: Shaq Mason érkezett Cappa helyére, minőségi erősítés, olcsóbban
RT: Tristan Wirfs maradt

A maradék LG-posztra vagy a tavalyi 3. körös Robert Hainsey ugorhat be, vagy a szintén másodéves Sadarius Hutcherson, esetleg az SB-menetelésnél jól beszálló Aaron Stinnie, de ha ez kevés lenne, persze még mindig jöhet ember. De Jensen hosszabbításával és Mason megszerzésével, valamint a két OT-vel ez egy bőven átlag feletti fal már most is, Brady meg amúgy is gyorsan szabadul a labdától 😊
Wyatt
A PO-ban pont az látszott, hogy ha kiesik az egyik tackle, akkor nincs minőségi backup. És oké, hogy gyorsan szabadul a labdától, de ez már nagy probléma volt így is.
Jelenleg pedig ez a mostani még egy lyukas fal. Az oké, hogy Mason upgrade-t jelenthet Cappához képest, de Marpet nagy veszteség, oda minőség kellene még. Plusz kellene egy jó swing tackle is.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

9 hónapja
goboston New England Patriots 151
Én csak azt nem értem sokszor és most Rodgers is kivágta a biztosítékot és értem azt,hogy egy hülyének mondhatod,de orvostudomány egyik nagy fegyvere a vakcinák és a védőoltások,amit kurva nagy koponyák tesznek hatékonnyá. Évtizedeket áldozva életükből. Jön ebben az esetben Rodgers,olvas x oldal redditet meg interneten talált dolgokat,eltölt vele maximum összesen 10 órát,0 biológiai tudással és na majd ő jobban tudja. És fogadd el a véleményét,mert QB király.
Ha egy orvos odamenne hozzá és mondaná neki,hogy olvasta,hogy hogyan is kell Qb lenni akkor tiszteletben tartaná és mondaná,hogy oké jövőhéten te vagy a kezdő?
Nagy az Isten állatkertje.
DrChef
Szerintem ennél azért jóvql árnyaltabb a kép. Egyrészt az orvosok is össze vissza beszélnek a járvány kezdete óta, bőven vannak dokik, akik pont az elkenkezőjét mondják, mint más szakik. Másrészt a vírusról még ők maguk is relative keveset tudnak, pl mi alapján megy át valakin úgy, hogy észre sem veszi, és miért hal meg tőle egy másik, látszólag ugyanannyira egészséges ember. Harmadrészt a covid vakcinák alkalmazása és a korábbi védőoltásaink közé nem lehet egyenlőségjelet tenni. Ahogy Szlávik doktor is elmondta, itt azért a sietség miatt maradtak ki fázisok, egyáltalán nem vagyunk tisztában a lehetséges közép- és hosszútávú mellékhatásokkal. Remélhetőleg nincsenek, de ez jelenleg nem több reménynél.
Szóval a vírusról és vakcinákról meglevő eléggé hiányos ismereteinkkel magabiztosan hülyézzük le egymást, annak függvényében, hogy a másik, másfajta félelmeinek/fenntartásainak köszönhetően nem úgy döntött, ahogy mi.
Én nyugodt lelkiismerettel senkit se rá-, se lebeszélni nem tudok az oltásról. Hogyan is tehetném? Ha lebeszélem, és ennek hatására nem oltat, majd nem éli túl a covidot (nekem már halt meg oltatlan, fiatal ismerősöm)? Ha rábeszélem, és pár éven belül (vagy még hamarabb, hisz ismerek ilyet a környezetemben) kijön valami mellékhatás?
Szóval én azért nem hirdetném az igét ennyire magabiztosan.
Rodgersre sem mondanám egy szóval sem, hogy emiatt hülye lenne, mert nem oltat. Itt inkább az a vicces, hogy előbb a tudományos érvekre hivatkozik a vakcina ellen, majd benyomja, hogy homeopátiás módszereket alkalmaz. Na ez így vicc 😀
2 hónapja
goboston New England Patriots 151
Nekem nem veszik el a kedvem sem a pesszimistább sem az optimistább meglátások. Az sokkal jobban, ha személyeskedő veszekedés zajlik egy jó hangulatú értelmes vita helyett. Főleg, hogy itt mindenkinek ugyanaz a csapat a kedvence, ugyanúgy a csapat sikereinek örül.
A Saints topicról példát lehetne venni pl.
Mi egy sporttörténelmi kényeztetésben részesültünk két évtizeden keresztül, amihez kellett a Karft-BB-TB együttállás. Sokakból ez azt hozta ki, hogy továbbra is minden szezon SB vagy bust, és ha nem vagyunk contenderek, akkor kuka a szezon. Másokban meg közben kialakult, hogy BB a mindenható, aki walmartos eladókkal is SB-t nyerne, és szentségtörés bármilyen döntését kritizálni.
Ilyen álláspontokkal valóban nehéz értelmes beszélgetéseket folytatni.
Simán el kellene fogadni, hogy lezárult egy olyan korszak, ami nem csak a csapatunk, de a major ligák történetében is példátlan és valószínűleg nem is lesz ilyen többet.
Én abban bízom hogy Mac Jones személyében megtaláltuk azt a QB-t, aki a BB utáni HC alatt is a franchise irányítónk lehet, és akkor ha szerencsénk van, még az ő karrierje alatt ünnepelhetünk egy SB-t. Amihez azért nagyon sok mindennek össze kell állnia, csak nekünk ez sokáig szinte már természetes volt. Pedig nagyon nem az.
több mint 1 éve
goboston New England Patriots 151
Srácok én teljesen megértem a csalódottságotokat, de most komolyan akár csak feltételezés szintjén is elhangozhat, hogy Arians jobb/sikeresebb mint Payton?
Én nem követtem korábban Arians munkásságát, de ez a szezon is elég volt. Bent vannak a Bowlban, de nem Arians miatt, hanem annak ellenére. Én még ilyet nem láttam korábban, hogy egy HC - aki mellesleg reklámozottan offense guru - egy szezonon át tolja a nyilvánvalóan szar gameplant, és semmit de semmit ne tanuljon belőle. Paytonra nézve sértés egy mondatban leírni a nevüket. Nyilván nem vagyok oly mértékben képben a Saints kapcsán mint ti, de innen nézve Payton egy zseni. Mindig imádtam nézni a meccseiteket, mert kreatív, hatékony playhívások voltak. Teddyvel és Hillel is majdnem 100%-os mérlegetek volt! Payton nagyon ott van. Ebben a szezonban is kétszer pélóra húzta Arianst, és harmadszor is rendben volt a gameplan. Az intekről, fumbliról nem Payton tehetett. Amíg ő itt lesz, addig veletek számolni kell (ahogy a Brady nélküli Arians is megy majd vissza oda, ahova való). Szerintem Winstonnal is hasítani fog az O, és ebből is jól fog látszani, hogy mennyire nem egy szint Payton és Arians.
több mint 1 éve
goboston New England Patriots 151
Hihetetlenul helyezkedik Brady ...
Eddig BB es a Pats cipelte mint ballaszt 6 gyuruig most meg egy jo utemu valtassal a kalozok hajojan kapaszkodott fel a SB-ig!😉
yooker
Nemcsak mázlista de egy látnok is. Az addig semmit sem nyerő Patsnél még nem tehetett róla, hogy odakerült, és pont utána jutottak be 9 SB-be, amiből hatot bemákoltak/elcsaltak/ellenfelek elbénáztak (haterek szabadon választhatnak), de most már ő választotta ki az NFL leglúzerebb (értsd legrosszabb győzelmi mutatóval rendelkező) franchise-át, akik 13 éve playoffban sem voltak. Ebben meglátni ezt a lehetőséget, a pali egy médium. 😉
több mint 1 éve
goboston New England Patriots 151
Részvétem srácok. Majd talan legközelebb. Ja, nem😂
Kájzerszóze
Asszem ugyanezeket a mondatokat halljátok ti is minden évben a playoffban nem? 🤣
2 hónapja
goboston New England Patriots 151
Számomra azért okoz komoly fejtörést ez a draft mert úgy látszik, teljesen másként kezelem a csapat jelenlegi helyzetét, mint az FO. Nagyon remélem, hogy én tévedek…

ZERO_L
Thornton szerepe akkor is fontos, ha futunk. Hiszen ezzel elég jó esélyt teremtünk a futásnak, mert nem lehet felhúzni a safetyt, nem tudják egy az egyben ott hagyni. A pálya közepét is meg tudja nyitni, és az alapján, hogy ki dobált neki, meg a top WR srácoknak az egyetemen, elég jónak néz ki ez a pick. Ugyanis az egyik legrosszabb QB teljesítményt kapta támogatásul, big time throw és passer rating alapján is. Aztán mégis két számjegyű TD, meg közel ezer yard, miközben legtöbbször pontatlanul dobott a QB és a nagy TD-k helyett incomplete lett.


topin
Patriots top 3 körben húzott WR-ek BB alatt:
2002/2 Deion Branch
2003/2 Bethel Johnson (600 karrier yard)
2006/2 Chad Jackson (170 karrier yard)
2009/3 Brandon Tate (1000 karrier yard, ebből 400 NE-ben)
2010/3 Taylor Price (80 yard)
2013/2 Aaron Dobson (700 yard) (plusz 4. körben Josh Boyce további 120 yard)
(2016/4 Malcolm Mitchell 400 yard)
2019/1 K'Neal Harry (600 yard)

Hát, ezek alapján azért nem azt mondanám, hogy mindenkinél okosabb a Pats front office WR fronton, és Thornton akkora ász lesz.
somoskovig
A Pats FO konkrétan vakon van WR fronton, de a nagy számok törvénye alapján most már esedékes, hogy hibázzanak és véletlenül kihúzzanak egy jót 😀
több mint 1 éve
goboston New England Patriots 151
A Pats drukkerek kapcsán mindig emlegetik a "Brady-szektásokat", de elfelejtkeznek a "BB-szektásokról". Pedig ők sincsenek kevesen 😀. Topin is közülük való, az életben nem fogod meggyőzni semmilyen ténnyel. Készült megkérdőjelezhetetlen elemzés arról, hogy BB szépet hanyatlott 2016 utáni draftokban (arról egyébként miért nem beszélünk, hogy az FA tevékenysége is gyenge volt ebben az időszakban?). Topin erre azt kérdezi tőled, hogy inkább a szemednek hiszel, mint nekem? 😆
több mint 1 éve
goboston New England Patriots 151
Jajjmár ne írjatok ilyeneket, mert kiboritjátok topint, aki a lelkére fogja venni, hogy szerintetek ezt is elbaszta BB 😄
több mint 1 éve
goboston New England Patriots 151
Playoff harcban voltunk... idén 11-5 kellett az AFC-ben a playoffhoz, mi 7-9-cel végeztünk. Közünk nem volt a playoff hunthoz.
BB miért ne baszhatna el dolgokat? Azért mert nem tudjuk/értjük a döntések hátterét, attól még látjuk, ha valami nem jött össze. Egy Michelin-csillagos séfnél sem tudjuk mire gondolt, amikor el akarta készíteni az ételt, de azt meg tudjuk ítélni, ha szar lett 😀
Lehet mantrázni, hogy minden a tervek szerint alakult, csak ez egyszerűen nem igaz. Itt sok minden félre ment az elmúlt pár évben. Legelőször is az, hogy nagyon mellé lőtt, amikor Brady várható "élettartamával" számolt (hány éve meg akart már szabadulni tőle). És az egész O jelenlegi állapotának ez az alapja.
goboston
A sefnel aligha tudod megallapitani mi a jo, marmint szakmailag. Izles szerint igent, de annak koze nem lesz a szakmai tenyekhez. Persze megertem ha valaki mindenhez is ert..

Playoff hun volt a csoport meccsekig. Sot 4 meccsel a vege elott a sajat kezunkben volt a sorsunk, ha mindent nyerunk vagy valami 98% volt a sansz. Nem emlekszem pontosan.

Senki nem irta azt, hogy vegig az utolso forduloig az lett volna. Ez csak szokasos felremagyarazas vagy ertetlenseg. Egyik se tul pozitiv 😉

A lenyeg BB elbaszta..itt mindenki jobb lett volna 😀
topin
Szóval szerinted egy ételről csak egy séf mondhat véleményt? Vagy csak olyan, aki szerint egy séf mindig jól és jót főz, mert ő ért hozzá?
Ha nem ízlik egy étel pont leszarom, hogy maga Gordon Ramsay szuvidálta a kobe marha steaket.
Ne haragudj, de ez egy fórum, ahol pont olyan műkedvelők szólnak hozzá a csapatuk viselt dolgaihoz, mint Te vagy éppen én.
Aligha van itt olyan Patriots szurkoló, aki számára Belichick ne lenne egy örök ikon, a legnagyobb a legnagyobbak között (szubjektíven persze). Ezért is vagyunk képesek elfogadni azt a tényt, hogy neki se mindig minden jön össze. Egyrészt hozhat rossz döntéseket, másrészt ilyen az egész liga rendszere.
De azért engedd már meg plíz, hogy mindenki úgy lássa a dolgokat ahogy. Ki hegesztő szemüvegen, ki pedig csillámpónis szemüvegen keresztül.
Például gondolhatom azt, hogy a Mester nem azért hagyta szerencsétlen Bentleyt letolt nadrággal egyedül a szezon közepén az LB sorban, mert ez egy nagy magasztos terv része volt, hanem mert ez így sikerült. Vagy nem azért nem hozott egy épkézláb embert a D falba Guy mellé a szezon alatt a "PO rush" kellős közepén, mert szerinte így is simán meglehet a PO, hanem azért mert nem tudott miből.
Nem izgulok a csapat jövője miatt, egyrészt mert hiszek Belichick munkájában, másrészt mert elfogadom, hogy a fent után van éppen lent is.
Boston
véleményt mondhatsz egy olyan séfről, akinek a munkáját feldolgozni se bírok szakmailag, csak felesleges okoskodás. Az a fajta vélemény, hogy neked ízlett-e vagy sem, az nem szakmai, az szubjektív. És ízléshez van köze, ami alapján a séf munkájából semmiféle következtetés nem vonható le. Főként, ha ezt a főzés felénél fejted ki, mert akkor kóstolod.

itt ugyanis erről van szó.

Az hogy Bentley így sikerült, az most melyik kategória akkor? Amit én írok, hogy nem vontak be inkább jövőbeli értéket és hagyták így a posztot és megpróbálták megoldani Safety támogatással, Phillips többszöri felmozgatásával például, meg Duggerrel. Aztán ez ennyire sikerült. Vagy csak nézett ki bambán a fejéből az öreg, hogy na elveszett az összes LB és hopsz közben elindult a szezon, meg eljött a trade deadline mire ráeszmélt? Tök logikusan látszik, hogy a rosterről próbálta megoldani a helyzetet és nem azért mert nem látta, vagy nem tudta volna máshogy. Hanem, mert így döntött az előzmények után. És akkor itt megint lehet választani: 1.elbaszta 2.miért gondolta úgy hogy így oldja meg? És itt nem az a lényeg, hogy a végeredmény jó lett vagy rossz. Hanem, hogy mi volt az elképzelés és miért az volt.

Erre én azt mondom, hogy eltudom fogadni, hogy egy ilyen évre egy nem ismert 21-es cap mellett, nyögve a TB DM-t is, nem akart olyan embert hozni, akiért bármit áldozni kellett volna az építkezés későbbi fázisaiból. És úgy gondolta, hogy megpróbálja "kényszerből" a safetykkel megoldani, mert az újoncok közül nem nagyon szoktunk senkit agyonterhelni week1-től kezdve.

Ennek fényében engem nem aggaszt, hogy átfutottak rajtunk. Ilyen megoldásokkal csak időlegesen lehet limitálni az ellenfelet. Pontosan ez is történt. Viszont nálam ez elfogadható döntés volt, akkor is ha maga az eredménye baromi szarul festett jó pár meccsen és éves szinten nézve is statok alapján is béna kivitelezés lett. Tehát nálam nem baszta el, hanem így kivitelezte a külső körülmények okán. Éppen ezért, abban a pillanatban, ahogy ide játékost hoz, egyből látható javulás fog beállni, mert a rendszerbe olyan fogaskerék érkezik, aki gördülékenyebben fogja kivitelezni.

Mindig a rendszer lesz a lényeg, és az hogy a játékos mennyire illik bele. Agyonfizethetünk linebackereket, mint tette a Raiders, ha rendszeren kívül van az erősségük, vagy rossz rendszerben vannak, ami eleve működésképtelen valamiért, akár csak az adott állománnyal, akár alapból. Vagy az is lehet olyat fizetsz agyon, aki előtte kurva jónak tűnt, de kiderül hogy csak az előző rendszerből élt, vagy a társak húzták fel. Erre mondjuk, majdnem mindenki jó példa, aki tőlünk elment.

És felőlem aztán lehet úgy látni a kaja felénél, hogy bassza meg ez nem ízlik, mi ez a szar, meg lehet elbasztázni is. Mindkettőn mosolyogni fogok, mert az ilyen attitűdből soha nem lesz előrelépés. Hiszen eleve képtelen felmérni a valódi kontextust és nem megoldásokban gondolkozik, hanem konkrétan infóhiányban véleményez és lehetetlen bevinni bármilyen más érvet, mert képtelen rá. Az egyik a másikból fakad. Nem a megoldás érdekli, nem az ok így nincs min agyalni, nincs mit megoldani. Csak az van amit lát, jó vagy rossz.
topin
Már bocsánat, de ha én beülök kajálni, akkor én vagyok akinek a séf főz. Nem nekem kell a megoldáson gondolkodni, vagy ha igen, az már régen rossz. Én mint fogyasztó (és itt is azok vagyunk) csak véleményezek. Nyilván nincs arról információm, hogy a séf milyen alapanyagokat, miért, mennyiből vásárolt a kajámhoz, de azt el tudom dönteni, hogy ez finom lett vagy sem. És engem mint fogyasztót nem is érdekel más, csak hogy ha már beültem egy kajára a világ legjobb séfjéhez (mert BB az - legalábbis HC-ként mindenképp), akkor finomat egyek.
Ha akkor is éltetem a séfet, amikor az öklendezést elfojtva erőltetem le a falatokat, akkor egy kritikátlan rajongó vagyok csupán, aki személyi kultusz keretein belül nézem a séf munkáját.

Ez a minden a terv szerint dolog már ott megbicsaklik, hogy minimum a Gerappa trade óta nem Bill tervei szerint alakul a franchise. Mondhatnánk, hogy csak O oldalon, de itt a cap miatt nincs ilyen, itt minden mindenre kihat.
Nem tudta a saját terve szerint elkezdeni az új irányt (más kérdés, hogy amit azóta láttunk Jimmyből - és persze Tomból - aszerint ez miért lett volna jó nekünk), Kraft miatt maradt Brady. Viszont Brady mellett sem tudta letenni a voksát egy hosszú távú szerzödéssel, amivel menedzselhető lett volna a cap.
BB azt mondja a szájával, itt minden Bradynek volt alárendelve. És így jött össze tavaly a Meyers, Harry, Sanu, JE, Izzo, Lacosse "arzenál". Namost itt akkor mi volt a terv? Egyáltalán lényeges, hogy mi volt? Mert hogy nem ez az is biztos. Akkor nem lett volna a Sanu meg AB kapkodás, meg Ben Watson reaktiválása az arany alkonyból.
Én elfogadom, hogy van akinek a lelki békéjének fenntartásához az kell, hogy mindig minden a terv része és a főnök sosem téved.
Te meg fogadd el azt, hogy van olyan szakmaiatlan fogyasztó - mint én - akit csak a kaja íze érdekel, és ha nem ízlik, akkor kritizálja még a világ legjobb séfjét is.
9 hónapja
goboston New England Patriots 151
Azért emlékezz már vissza a SB-re? Ott milyen outcoaching volt, apám...
Szerintem a tavalyi PO menetelés meccsein is volt edzői terv, volt D és O stratégia, és mindezt idegenben. persze, vannak
De megettük idegenben a NO-t a nagy zseni edzőjükkel együtt. Mindent nem lehet TB javára írni...
Attila Pál
Én emlékszem a PO-ra és az SB-re is. Wild card: a Heineken gyerek taknyosra sz@patta a tampa D-t, csücskös volt a meccs a WFT ellen. Azután idegenben valóban verték az NO-t mert Bowles először leállt az eszement blitzeltetéssel (ebből "tanulva" idén megint orrba szájba tolja, jön is az eredménye...), de ott inkább a már hosszút dobni nem tudó (inteket annál inkább) Brees-en ment el az NO meccse. Outcoach finoman fogalmazva sem volt, a két irányító közötti különbség (a kevesebb hiba) döntött. Green bayben sem láttam a részükről zsenialitást, egy megnyert meccsen érthetetlenül erőltették a hero ballt Bradynek (aki addig lehozott egy tökéletes meccset), amiből lett is zsinórban 3 turnover, és visszahozták a meccsbe a már padlón levő GB-t.
Az SB-nél megint nem láttam a coaching géniuszt, Mahomes előtt egy tesco gazdaságos fal, az életéért futott 4 emberes nyomásnál is, a chiefs védelem meg nem faktor ennek az O-nak.

Ezzel az emberanyaggal BB te jóisten mit tudna kezdeni!

Mindent nem is írok TB javára. Ez egy igazán sok talenttel rendelkező roster nélküle is. Ebből a rosterből ezek a zseni coachok kihozták a negatív szezonokat. TB top teljesítménye nélkül idén is max 4-4-gyel állnának. És mindent ő sem tud megoldani nekik (lásd Rams és NO meccsek). Ettől még idén is lehet persze bármi, annyira jó az anyag, hogy az edzőknek nem is kell géniuszkodni, csak nem kell elbarmolni a meccset. De náluk ez is kihívás lesz 😀