Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Hm...Kozben kiderult, hogy semmi komoly😊
All-Pro guard Quenton Nelson missed today’s practice with a back injury.
— Zak Keefer (@zkeefer) September 10, 2020
iktriad
több mint 4 éve
Hm... All-Pro guard Quenton Nelson missed today’s practice with a back injury.
— Zak Keefer (@zkeefer) September 10, 2020
több mint 4 éve
Darius Leonard says he and Philip Rivers have been trash talking one another every single day in practice the last month. If you know these two, this should come as no surprise.😂
több mint 4 éve
A NT Eli Ankou érkezett waiver claim által (mint hozzánk anno pár éve...#Jagsszemét). Jó kis sere DT/NT.Colts have claimed former Browns DT Eli Ankou, per source. Browns waived Ankou after claiming DT Vincent Taylor
— Jake Trotter (@Jake_Trotter) September 7, 2020
több mint 4 éve
Turay azért nem 260 font, még vízzel felhízlalva se. Ő is inkább a 240 font környékén játszik, mint Von Miller, ezért is a sebessége a fő ereje. "Turay had dislocated his ankle, tore the deltoid ligament in his right ankle and suffered a fracture. "
Nekem egy 5-6 éve ugyan az a szalag szakadt el a jobb bokámban, és most sem olyan, mint volt (soha nem is lesz).
Nyilván összehasonlíthatatlan egy NFL rehab, de pont ahogy írtad, egy speed rushernél kva nagy terhelésnek van kitéve a boka, számomra ez nagyon aggasztó sérülés sajnos.
Muhammadot nagyon dicsérik, ő lehetne egy megoldás Houston társának.
Banogutól kell az előrelépés, és akkor meg sem fogjuk érezni Turay hiányát.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Alkalmasnak alkalmas - lesz is fent szerintem -, csak teljesem más stílusú DE, mint egy 7-9tech olb/rusher. Turay szerepkörét nem tudja pótolni. Igaz, Muhammad sem igazán 😊 (Még leginkább Banogu.)Azon egyébként nem csodálkozom, hogy egy 260 fontos edge rusher, akinek a legextrémebb terhelésnek van kitéve talán az összes sport kozül a bokája, egy ilyen súlyos sérülés után 10 hónappal még nem 100%-os. Van akinek egy teljes idénye rámegy utána, hogy terhelni tudja. Lehet, hogy belőle is az lesz, mint Dee Fordból és társaiból, hogy egyetlen kiugró évvel megy majd a 2. contractnak. Feltéve, hogy egészséges tud maradni. (Ha az lesz, nincs kétségem, hogy 12+ sackes szezonja lesz, borzasztó tehetséges a gyerek.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Autry nem alkalmas DE-nek? DeFo érkezésével szerintem kintebb szorul.
több mint 4 éve
Turaynek még mindig fáj a bokája, ami elég aggasztó, 11 hónappal a műtétje után...Jó hírek is érkeztek róla a múlt héten, de Ballard elmondta tegnap, hogy még nincs kész. Remélhetőleg 7.héten már játszhat, de nem túl pozitív fejlemény (csak ne legyen vmi set back amiért túl korán vissza próbálna térni).
Ha 3-4.hét környékén már fullos lenne, akkor minden király, de ha még 6.hét körül is necc, akkor lehet IR lesz belőle megint...Nem baj mondjuk, Muhammad meg Banogu megoldják.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Az ex-Jag Sheldon Day IR-en, Chaz Green jött az 53-ba a helyére. Colts place Sheldon Day on injured reserve, sign Chaz Green
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) September 6, 2020
több mint 4 éve
Azért az érdekes tény, hogy így 1 héttel az első NFL vasárnap előtt:Is-is. Ti, ha Rivers nem a tavalyi (mínusz Jags meccs) formáját mutatja, akkor Superbowl esélyesek is lehettek, de legalábbis az AFC South fő favoritja. Mi pedig potenciális 1/1-es esélyesek vagyunk sokak szemében.
Colts @ Jaguars:
3.60 Jags W
1.25 Colts W
2013-ban nyertünk utoljára szezon nyitót (előtte meg 2009 még bőven Manninggel).
A Jags ennyire vékony vagy mi vagyunk ennyire vastagok?
bobi0092
Amúgy 2014 óta nem tudott nyerni(na majd most) a Colts Jacksonvilleben, pedig volt Luck vs Cody Kessler csata is ebben...
több mint 4 éve
Chazz Green lett kirakva Togiaiért, így 7 Lb van a keretben és 7 O-linemen. Még ha a Lb sor vége a spec teamért felel is, azért ez elég fura szitu.
több mint 4 éve
Baba Yaga
832
Azért az érdekes tény, hogy így 1 héttel az első NFL vasárnap előtt:Szerintem a Jaguárokat nézik le ennyire. Az elmúlt fél évtized alapján ez nem feltétlen jó döntés, viszont az is igaz hogy ha idén rájátszást akarunk, akkor ellenük oda vissza nyerni kell.
Colts @ Jaguars:
3.60 Jags W
1.25 Colts W
2013-ban nyertünk utoljára szezon nyitót (előtte meg 2009 még bőven Manninggel).
bobi0092
Egyébként közben felszedtünk waiverről egy TE-t (ki gondolta volna), egy Noah Togiai nevű srácot, az Eaglesnél volt UDFA. Náluk ugye nem igazán vannak tight end problémák. Azt még nem tudni kit fognak kivágni cserébe, de remélem nem a linebacker sort bántják mert 7 fővel nekimenni a szezonnak úgy hogy a snappek legalább felében ketten vannak csak egyszerre a pályán az kész öngyilkosság.
Szerkesztette: Baba Yaga
több mint 4 éve
bobi0092
4 354
Azért az érdekes tény, hogy így 1 héttel az első NFL vasárnap előtt:Colts @ Jaguars:
3.60 Jags W
1.25 Colts W
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 4 éve
FYI a roster cutok utáni sajtótájékoztatóján Dave Caldwell Superbowl esélyesnek nevezte a Coltst, és nagyon kíváncsi rá, hogy mire lesz képes az általa összerakott/szétszedett kerete ellenetek jövő vasárnap. Én mér nem annyira, de ez leginkább annak szól, hogy Rivers még a tavalyi tyúkszaros évében is rommá égette Todd Wash védelmét 2019 decemberében. Igaz abból a védelemből nem sokan maradtak mára a kezdőkből, szóval ki tudja... xD
több mint 4 éve
Pittman-Patmon-Pascal WR sor. 😊Windsor 😕Picit meglep, csíptem a srácot én is. Azt olvasom, hogy a TC elején szerződtetett gyerek kva jó campet tolt. Hát majd meglátjuk. (Windsort szerintem valaki fel fogja szedni.)
empty taxi
Fountain és Marcus Johnson is lapát. Akkor a Pittman mellett Patmon is rostert csípett.
peterk2005
Windsoron kívül minden rookie 53at fogott, ez azért kemény. És a kicker gyerekkel folytatódott az UDFA sorozatunk.
Turay PUP os lett, kíváncsi vagyok a DE rotációnkra.
www.colts.com/news/philip-rivers-jonathan-taylor-rodrigo-blankenship-initial-53-man-roster-2020
5 Corner
5 Safety
7 (!!!!) LB
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 4 éve
Windsor 😕Picit meglep, csíptem a srácot én is. Azt olvasom, hogy a TC elején szerződtetett gyerek kva jó campet tolt. Hát majd meglátjuk. (Windsort szerintem valaki fel fogja szedni.)
empty taxi
Fountain és Marcus Johnson is lapát. Akkor a Pittman mellett Patmon is rostert csípett.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Ha Rivers képes lenne Rivers lenni még 1 évig, akkor ez egy contender keret. Ha nem, akkor a tavalyi egál környéki, esetleg pluss egyes mérlegre számítok.
több mint 4 éve
Windsor 😕Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Gerichill
526
Colts szurkolók, ti mit vártok a szezontól?Én a részemről úgy gondolom, hogy egy sleeper csapat lehettek. Ez a holtszezon számomra kifejezetten csendes volt Colts szempontból, amit én jó előjelnek tekintek. Szerintem egy jól összerakott csapat lesz ez.
Nyilván a körülmények (kevés infó a covid miatt) nehéz jósolni, Rivers is nagy kérdőjel, de szerintem egy rájátszásra jó lehet ez a csapat.
több mint 4 éve
McLaughlin korrektül pótolta Vinát tavaly, Hot Rod nak jó campje lehetett, ha ki tudta túrni.Ballard nagyjából a liga negyedének szerzett már korrekt rúgót, remélem ezúttal nekünk is tud egyet. 😊 A (kereszt) neve tetszik, latinosan hangzik, ami nálunk általában jó jel szokott lenni. 😊
több mint 4 éve
Megvan Vina utódja.Your new #Colts kicker. It’s Hot Rod time. pic.twitter.com/n58le22wnf
— Locked On Colts Podcast (@LockedOnColts) September 5, 2020
The #Colts are waiving kicker Chase McLaughlin, source said. He’d been competing in camp with rookie Rodrigo Blankenship.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) September 5, 2020
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Megfizettük Ryan Kelly-t, 4 év 50 M, 34 M garantált, 22.5 M aláírási bonusz.A liga legjobban fizetett centere lett- a következő center szerződésig.
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 4 éve
Burton sérülése nem komoly, gondolom ellenünk azért nem fog játszani. And literally as I was typing it, Frank Reich told the #Colts' media. So now he's the source. Anyway, decent news for Burton, as his absence will be measured in weeks, not months. https://t.co/Q7SdQz1WuU
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) August 29, 2020
több mint 4 éve
Burton megserult es nem is tudott sulyt helyezni a labara.Taylornak sajnos tobb a dropja eddig mint az elkapasa. Ma volt neki 3v4.
Campbell meg concussion protocolban az autobalesete utan. Pascalnak egy kisebb hamstring serulese van, Doylenak meg a nyakaval van baj, ami nagyobb baj is lehet. Reich korabban azt mondta szerencsere nem veszes. De ha Burton serulese sulyos, akk vmeik frissen hozott TEnek kellene elolepnie.
A def hasit eddig, foleg a DL villog, de az LB-k is jol toljak.
A kickerek eleg jol toljak, gyanus h Vinat nem latjuk mar Colts mezben, vagy egyaltalan az NFLben. Bar serules v szar forma miatt lehet barmikor szoba johet majd szezon kozben.