Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 7 éve
wmitty Indianapolis Colts 731 — Colts fan
Már tavaly is mondtam (...) Akkor eléggé fikáztad ezt a hozzáállást
Wyatt
Érthető a csalódottságod, de szerintem fontosabb, hogy Ballardék olvasták a gondolataidat, és lám, komolyan is vették.

Otthonom MisColts
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Már tavaly is mondtam, hogy csak azért felesleges pénzt költeni, hogy el legyen költve a sok hely (elég csak Florida felé lesegetni x év távlatában), sokkal fontosabb, hogy majd a saját játékosok megtartása menjen, jó legyen a draft és ha van megfelelő FA, akkor azt behúzni.

Akkor eléggé fikáztad ezt a hozzáállást, teszem hozzá

több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 48 355 — Whoops, looks like something went wrong.
A tight end is rendszerfuggo, hogy ki hol milyen. Boven az a poszt, ahol egyebkent lehet kukazni, meg lehet draftolni is a hatsobb korokben jo jatekost. De a mi agressziv tight endekre epulo rendszerunkben fontos a biztos kez es az atletikussag. Ali-Sux nem NFL-kezdoszint, Ebronra nem lehet epiteni, Doyle fasza, de serulekeny. Szerintem draftrol, de meg a piacrol is jonni fog jatekos a posztra. Ezen nem feszengenek, amin igen, az szamomra inkabb a CB-S-WR harmas.

több mint 7 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 849
egy olyan low-budget move TE akinek biztos keze van.
Baba Yaga
Ebben azért te is érzed az oximoront.
uatu
Egy kicsit 😊. De pl annak idején Doyle se került sokba, Kittlet meg konkrétan az ötödik körben draftolta a 49-ers. ehhez képest elkapott yardokban idén rekordot döntött. Nyilván a legtöbb hátsó körös húzás nem válik be ennyire, de nekünk elég egy olyan játékos is, aki megbízhatóan elkapdossa a labdákat mezőnyben, Ebron meg arathat TD-kel.
több mint 7 éve
uatu Indianapolis Colts 1 068 — uatu@freemail.hu
egy olyan low-budget move TE akinek biztos keze van.
Baba Yaga
Ebben azért te is érzed az oximoront.
több mint 7 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 849
Amúgy szerintem egy jó WR elég is lenne az elkapószekcióba. Mióta itt van Inman, folyamatosan fejlődik, év végére elég jól tolta. Ha hozunk elé egy WR2-t, már kifejezetten jónak mondanám az elkapó gárdát. Főleg a TE-ekkel kiegészülve.
dugo93
Deon Cainről nagyon jókat mondtak míg meg nem sérült, rá kíváncsi leszek. Emellett persze azért még el kéne egy megbízható elkapó, egy hatodik körös játékos nem életbiztosítás. A TE pozíció számomra ambivalens mert blokkolásban hárman is jók (Doyle, MOC, Hewitt), viszont elkapásban csak Doyle és Ebron, utóbbi ráadásul elég inkonzisztens, szóval kéne még egy olyan low-budget move TE akinek biztos keze van.
több mint 7 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Nagyon értelmes ember Ballard. Mindig meggyőződök róla. Kiváló interjú volt.
Azt mondjátok el nekem, hol tudok úgy normál emberi elérhetőségekkel fiatalokat kicsit felderíteni? Érdekelne a draft most már nagyon.
több mint 7 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 652
Amúgy szerintem egy jó WR elég is lenne az elkapószekcióba. Mióta itt van Inman, folyamatosan fejlődik, év végére elég jól tolta. Ha hozunk elé egy WR2-t, már kifejezetten jónak mondanám az elkapó gárdát. Főleg a TE-ekkel kiegészülve.

több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 831 — The only discipline that lasts, is self discipline
My | white | maaaan. Imádom az embert.
Linked nincs véletlen? Pont lenne időm meghallgatni.
kristóf17
Meg is tudod nézni:  www.colts.com/video/colts-gm-chris-ballard-reflects-on-2018-season

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
My | white | maaaan. Imádom az embert.
Linked nincs véletlen? Pont lenne időm meghallgatni.
több mint 7 éve
Ballard nyomott egy idenyzaro sajtotajekoztatot.

– Azt mondta, hiaba a sok penz, csak azert nem fogunk kurva dragan hozni valakit, mert hogy valakit megis fizessunk meg. Es elore leszogezte, hogy a felfogasa az eddigiekhez kepest nem valtozik a piacolast illetoen. Kurvara ovatos lesz azzal, hogy kit enged be az oltozobe, a Coltsnal kurva szigoru elvarasok es ertekrend szerint nezelodnek, nekik fontos, hogy nem csak a palyan bizonyitson valaki, ahnem az oltozoben is olyan karakternek kell lennie az illetonek. (Ez egyebkent eleg eros utalas arra, hogy Bell nem lesz Colt, valamint arra is, hogy Antonio Brownt hiaba boronaltak ossze az Indyvel, nem kerunk belole.)

De kikerte maganak, hogy eddig ne lett volna agressziv a Colts a piacon, ok a piac elott minden jatekost bearaznak, megallapitjak az ertekuket a sajat ertekrendjukhoz merten, aki pedig olyan, azt el is hozzak. Itt Autryval peldalozott. Azt pedig elfogadja, hogy a szurkolok meg a media nyom egy-egy nevet, nyilvan szoba kerulnek ok is, de oket nem erdekli a media nyomasa (ez is Bellre vonatkozik szvsz).

– Beszelt arrol, hogy szerinte ez az ideny abszolut vonzova tette a csapatot a szabadugynokok szamara, meg az, hogy Luck teljesen felepult, illetve Reich is kozkedvelt szemelyiseg. A Colts az egyik legvonzobb opcio lesz sokak szamara. A tavalyi FA-rol amugy azert elmondta, hogy abszolut tudatosan alakult ugy, ahogy, mert a Colts rohadt szigoru elvrendszerenek nem feleltek meg tul sokan, akiket szerzodtetni akartak volna, illetve nem is erezte azt a legtobb jatekoson, hogy igazan itt akarna jatszani. Azt erezte, hogy a 2017-es piacnal a legtobbek szamara nem volt kozkedvelt hely Indianapolis.

– Nagyon elegedett Reich mester urral, szerinte „aranyat” talaltunk vele. Imadja a hozzaallasat, a felfogasat, a mentalitasat. A Houston elleni elso meccs utan teljesen ledobbent a faszin – pozitivan –, akkor tudta, hogy imadja es hogy ennek a csapatnak o kellett. Amikor latta, hogy kiallt a jatekosaiert, meg ahogy kezelte, hogy rament negyedikre es elbaszta, es hogy az oltozoben mindenki mindenkit tamogatott, edzo es jatekosok olyan egyseget alkottak, amit o meg sosem tapasztalt.

– A Texans elleni elso meccsen erezte, hogy Luck valoban visszatert. Es Ballard szerint Lucktol meg kozel sem lattak a legjobb format, fejlodni fog, jobb lesz ennel is.

– Meg nem tudja, hogy Vinatierivel hosszabbit-e. Ezzel kapcsolatban amugy Vina tegnap azt nyilatkozta, hogy ha a Colts uj szerzodest ajanl neki, akkor el fogja fogadni, mert egyaltalan nem szeretne befejezni, egy evet minimum erez meg magaban. Szivesen maradna.

Egyebkent a meccs utan Vinaval SMS-eztek, ma, kedden szemelyesen is talalkoznak, ugyhogy eleg hamar meg fogjuk tudni a vegeredmenyt. Tippem szerint hosszabbitani fogunk vele, mert Ballard szerint Vinanak oriasi rahatasa van a fiatalokra, peldakep es nagyon jo hatassal van mindenkire, mert 46 evesen is ugy es annyit melozik, hogy az valami felelmetes.

– Brissett-tel kapcsolatban elarulta, hogy vasarnap rohadt hosszan beszelgettek, neki nagyon fontos, hogy a srac tovabb fejlodhessen es a karrierje szempontjabol a legjobban segitse. Ennek kapcsan elore jelezte, hogy abszolut nem tervezi, hogy az elso csapatnak elpasszolja, aki picket ad erte, viszont azert erezhetoen celzas ez arra, hogy ha a Colts megkapja a megfelelo ajanlatot, akkor lehet, hogy el fogja engedni Brissett-tet. De csak oda, ami szerinte a jatekosnak is jo, ahol kzdhet es meg tovabb fejlodhet. Mondta amugy, hogy kurvara ertekes neki Brissett, mivel nem csak a mentalitasa es a karaktere peldas, de nagyon tisztelik az oltozoben es igazi vezer.

– Az ujoncokkal kapcsolatban elvezett nehany sort, mennyire buszke mindenkire, a hozzaalasra meg a karakterekre es egyenisegekre, meg nagyban halalkodott a scoutoknak, mert az o segitsegukkel nem talaltunk volna ilyen tehetsegeket. Hozzatette, hogy ez viszont meg semmi, mert kurva jo volt ez elsore, de most akkor ujra es ujra hozni kell az eddigieket, ismetelni a jo teljesitmenyeket, etc.

– Mi varhato a holt szezonban? Mint arrol beszelt, nala mindig a pass rush a legfontosabb, azt veli a kulcsnak, de hozzatette, hogy a tamadofal es a fronthet ket olyan terulet, ahova folyamatosan be fog fektetni, hogy meglegyen a vastagsag, ezek nala ilyen „huzo” szekciok. A WR-sornal eleg ketesen fogalmazott, mert azt mondta, nyilvan szeretne legalabb harom fasza elkapot, akiktol retteg a liga, de Reich es Sariani remek szakemberek es nagyon ertenek hozza, hogy kihozzak a jatekosokbol a pluszt, ennek kapcsan Ebront emlitette, aki tulajdonkeppen masodik elkapokent nyomta le a szezont.

több mint 7 éve
Egyébként a nagy évvégi edzőkeringőből ha jól gondolom mi teljesen kimaradtunk ? (Szerencsére).
Van bármi esélye, hogy távozik tőlünk valaki edzőfronton ?
bobi0092
Pozíciós edzők esetében van valid chance h viszik őket koordinátornak, de ugye azokat az interjúkat blokkolhatja a franchise.
empty taxi
Sose értettem hogy miért tekinti a szabály azonos szintnek a kettőt...
Rynald
Coordinators are people, too.
A KC-t jol szet fogjak kapkodni, aztan azt is elviszik jovore, aki kavezott mar Mahomessel. xd

több mint 7 éve
Rynald Indianapolis Colts 273
Egyébként a nagy évvégi edzőkeringőből ha jól gondolom mi teljesen kimaradtunk ? (Szerencsére).
bobi0092
Pozíciós edzők esetében van valid chance h viszik őket koordinátornak, de ugye azokat az interjúkat blokkolhatja a franchise.
empty taxi
Sose értettem hogy miért tekinti a szabály azonos szintnek a kettőt...
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 292 — NFL bracket champion '26
bobi0092

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 839
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 831 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez a hidegeben szenvedés egyébként Manning óta ránk égett, valahogy, emlékeim szerint ő is szenvedett a hidegben, és sajnos Lucknak is ez lehet a kriptonitja, hogy PO-ban a havas helyeken egyszerűen totál homály meccset tol. Sajnos a BYE week-hez legalább 12-4-es szezonokat kellene hozni, az meg azért mindig necces.bobi0092
Azért égett ránk, mert Bostonban általában veszítettünk. Viszont pl. Baltimore-ban nem. Manningnak egyébként Denverben, hőban-fagyban jobb volt a mérlege, mint itt Indyben volt. Alapszakaszban és playoffban is. Pedig Denverben is benne volt egy váratlan első körös playoff kiesés az utolsó perces benyelt Flacco hail mary miatt.

A Superdome-ban sem könnyebb nyerni mint Seattle-ben vagy Foxboroughban. Ha a Saints olyan jó, mint a Hawks vagy a Patriots. Chicagoban meg simán lehetett nyerni, amíg a Bears nem volt jó. A dome Colts szakadó esőben, szar időben verte 2006-ban a hideghez, rossz időhöz szokott Chicago-t. Mert jobb csapat volt, mint a Bears, és ez az ami számít.

A Pats topicban említettem pár hete egy tanulmányt, ami a különböző tényezők játékra való hatását elemezte. Rengeteg faktort vizsgáltak, a divízió/konf beosztástól az alapszakasz schedule rendszeréig, a playoff rendszertől a pályaelőny, a bíráskodás, az időzónák, az időjárás (hőmérséklet, páratartalom), a talaj, sőt a "szerencse" (nem bontom ki mit értettek alatta, a másik topicban megtettem), stb. hatását is. Vannak faktorok amik tényleg kimutatható előnyt/hátrányt jelentenek, illetve jelenthetnek adott esetben. Pl. az alapszakasz rendszer. A playoff lebonyolításri rendszerbe be van direkt építve. Aztán pl. az időzóna vagy a bíráskodás. Mindkettő szerepe markánsan kimutathatóan előnyt/hátrányt tud jelenteni. Sőt pl. a turf vs fű is. De ez utóbbit mára tudják a csapatok csökkenteni, minden csapatnak van ilyen meg olyan gyakorló pályája is. A hőmérséklet szerepe a többihez képest nem markáns a tanulmány szerint. (Nem billenti egyik csapat felé sem konzisztensen az előnyt.)

Alapvetően mégiscsak jobb csapaok vannak és kevésbé jó csapatok vannak. A playoffban pedig többnyire a jobb csapatok vannak hazai pályán. Ez az igazi előny ill. hátrány. Nem a tetőt kell kinyitni, hanem bye-week-ig kell jutni, és hazai pályán kell játszani a playoffban. Akkor több sikerünk lesz, mint így.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Majd akkor nyertek PO-t ha a futást megállítjátok vhogy.
ParadSEC
Egy csapat sem tudott 100yardot futni ellenünk a szezon során, még a te csoda pecced sem, de nagyon köszönjük az építő kritikát továbbítjuk Ballardnak.
szampi#33
Akkor csikós barátom hogy van az hogy a PO-ban mindig ezzel szívtok ki? Ki a szart érdekel hogy mi volt az alapszakaszban?- A PO más kávéház...
ParadSEC
ha szerinted tegnap azert kaptunk ki, mert nem tudtuk olni a KC futasat, akkor szerintem valassz vmi masik sportagat.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 346 — Patriots fan
Majd akkor nyertek PO-t ha a futást megállítjátok vhogy.
ParadSEC
Egy csapat sem tudott 100yardot futni ellenünk a szezon során, még a te csoda pecced sem, de nagyon köszönjük az építő kritikát továbbítjuk Ballardnak.
szampi#33
Akkor csikós barátom hogy van az hogy a PO-ban mindig ezzel szívtok ki? Ki a szart érdekel hogy mi volt az alapszakaszban?- A PO más kávéház...

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
Idén szerintem vonzóbbak leszünk egy FA-nak, mert nem csak ígérjük a PO-t, hanem ott is voltunk.😊
Szerintem nagyon ritka, hogy egy csapat ennyire fiatal kerettel, ennyi roster lyukkal és ennyi cap space-el is PO ban járt. 😀
több mint 7 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 839
A meccs előtt az NFL networkön a felvezetésben vagy háromszor elmondák hogy ez lenne az első, ami nekem is gyanús volt...
peterk2005
Azt jobban el tudom képzelni, hogy dome csapatra értették, hogy nem tudtak idegenben 2 meccset is nyerni PO-ba.

Vinatieri-t nagyon sajnálom, szar lenne, ha egy ilyen meccsel fejezné be a pályafutását. Nyilván egy PO meccs kiemelt fontosságú, de szerencsére messze nem ezen ment el a meccs, hiszen ha 24-10-el fordulunk rá a félidőre, akkor is teljesen impotens lett volna az offense végig. Ráadásul mind a 23 yardos rúgás mint az extra pont nem a kor miatt ment mellé... (mellékszál: Stez írta a meccskövetőben mielőtt rámentünk volna FG-re és én is csapkodtam az asztalt, mielőtt beküldtük volna a rúgó egységet, hogy ott és akkor neki kellett volna menni, mentálisan sokkal többet jelentett volna 7 pont mint 3, főleg, hogy tudtuk a KC kezdi a második félidőt, és a Reich mentalitás is az, hogy győzelemre megyünk, a PO-ban ráadásul kiemelten)

Ellenben évközben volt olyan rúgása (~54-ről ment be) ami 60-ról is jó lett volna, továbbá a rosteren rengeteg a fiatal és bárcsak egy rúgóról beszélünk, azért neki már elég nagy neve és tisztelete lehet a csapatnál, tehát morál szempontjából sem lenne rossz benntartani. Végignézve a ligát nagyon nem hiányozna, hogy a rúgónkon menjenek el a szoros meccseink.

Szívem szerint azt mondom, csapjunk neki egy 1 évre szóló szerződést, 90%-os pontosságnál egy jó kis bónusszal és kész.

Ez a hidegeben szenvedés egyébként Manning óta ránk égett, valahogy, emlékeim szerint ő is szenvedett a hidegben, és sajnos Lucknak is ez lehet a kriptonitja, hogy PO-ban a havas helyeken egyszerűen totál homály meccset tol. Sajnos a BYE week-hez legalább 12-4-es szezonokat kellene hozni, az meg azért mindig necces.

A támadófalunk és a QB szitu szerencsére pipa, elkapófronton remélem Ballard tud valami zseniálisat húzni, mind a tudása mind a pénzügyi keret adott hozzá, ráadásul kicsit megint olyan érzésem van mint 2014 környékén, ott volt egy anekdota (nem tudom mennyire igaz, csak a fejemben megmaradt), hogy Gore meg Andre Johnson összetelefonáltak, hogy te szerinted hol tudunk gyűrűt nyerni? Indy-ben. Akkor menjünk oda. Ráadásul most Reich személye is elég csábító lehet az offense terén főleg.

Szóval szerintem (és ebben nagyon reménykedem) megint olyan csapat lettünk, ami azért 2019-re nézve jóval csábítóbb egy FA-nek, mint a Bills, Jets vagy Raiders (nem megbántva ezeknek a csapatoknak a szurkolóit, simán kinézem amúgy bármelyikőjükből hogy PO csapat lesznek jövőre), nekik van jövő évre bőséges cap space-ük (meg a Brownsnak, de szerintem ők legalább olyan csábítóak lesznek mint mi).

Szerkesztette: bobi0092
több mint 7 éve
Inkább valaki bassza el a Lucas Oil tetején a tetőt üzemelő zárszerkezetet mert kicsit unalmas hogy amint havat lát a banda POban 40+ pontot nyalunk és megáll az offense. Lehetne a neve Lukas Oil is. A másik lehetőség hogy behúzzuk az AFCt végig hazai pálya.bobi0092
This. Ha ma nyertünk volna, olyant csináltunk volna, amit még senki az NFL történetében. Hatodik kiemelt helyről soha senki nem jutott még konferencia döntőbe (5. helyről már igen, de nagyon kevesen).
peterk2005
Jets, 2011
Hurka
2010 volt az, de egyébként ja. Többen is megcsinálták. A meccs előtt az NFL networkön a felvezetésben vagy háromszor elmondák hogy ez lenne az első, ami nekem is gyanús volt, de nem néztem utána, gondoltam csak ők emlékeznek jobban. Hát l*f**t. 😊

Na mindegy, a lényeg, hogy a playoffnak komplettebb csapattal és hazai pályán kell nekifutni, hogy jók legyenek az esélyek. Ha megfordítjuk a hazai pálya vs idegenbeli meccsek arányát, és 3-4 playmaker helyett 7-8 lesz a csapatban, akkor játszunk még majd februárban is.

több mint 7 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 140 — Illegális gyakorló
A meccs előtt azt mondtam, hogy ez már jutalomjáték, nem fogok elkeseredni, ha kikapunk. Azonban az, hogy az O ennyire vakon volt egész meccsen, csak elérte, hogy rossz szájízzel keljek fel a tv elől.
Lehetett volna ez egy rohadt jó és szoros meccs, de nagyon nem lett. Kár érte.
Azonban a szezon elején nem hittem volna, hogy január közepén még izgulnom kell a csapatért a tv előtt.
Óriási köszönet a srácoknak a szezonért és nagyon bizakodom az elkövetkező éveket tekintve. Rég volt ilyen. 😊

több mint 7 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
A fontosabb lejáró szerződések:
Vina, Hunt, Desir, Inman, Glowinski, - ezekhez 123 milla cap space, azaz akit Ballard meg akar tartani, maradhat.
Viszont 2020ban lejár Castonzo, Sheard, Ebron, Doyle, Brissett- lehet hogy közülük is kap valaki új szerződést.
több mint 7 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 050
Inkább valaki bassza el a Lucas Oil tetején a tetőt üzemelő zárszerkezetet mert kicsit unalmas hogy amint havat lát a banda POban 40+ pontot nyalunk és megáll az offense. Lehetne a neve Lukas Oil is. A másik lehetőség hogy behúzzuk az AFCt végig hazai pálya.bobi0092
This. Ha ma nyertünk volna, olyant csináltunk volna, amit még senki az NFL történetében. Hatodik kiemelt helyről soha senki nem jutott még konferencia döntőbe (5. helyről már igen, de nagyon kevesen).
peterk2005
Jets, 2011
Hurka
Steelers SBt nyert anno 6.kiemeltről.
bobi0092
Meg a Giants 2007-ben...
ThundersNFL
meg a Packers is legutóbbi SB győzelmükkor.
több mint 7 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 922 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
peterk2005
Jets, 2011
Hurka
Steelers SBt nyert anno 6.kiemeltről.
bobi0092
Meg a Giants 2007-ben...
ThundersNFL
Azt hittem nem figyelsz!😉
nagir
Mai napig ha meglátok egy bejátszást arról a meccsről...
Nightmare....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018