Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 14 éve
armando83
804
Lesackelték,agyrázkódást kapott,azóta egyenletesen jól játszikÍme a recept 😀
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 14 éve
Számomra meglepő győzelmet aratatok....Mojonak örülök, hogy újra alkot szépeket.
Garrard mi lett csinálva, hogy hetek óta így teljesít??? Tavaly reménytelen volt, most igazi húzóember, erre a receptre nagyon sok csapat kíváncsi lenne.
Én tuti kivágtam volna tavaly azért a 0 amit művelt, erre idén.....gratula neki (vagy annak aki ez tette vele).
több mint 14 éve
armando83
804
mit kaphat az öltözőben az a CB?😊 mégis mi ment végig az agyán amikor inkább elütötte a labdát ahelyett h két kézzel lehúzta volna? de hát ez legyen a texans baja, a lényeg az 5-4, és az hogy a POról szőtt álmok még mindig élnekSzerintem utilapút 😀
több mint 14 éve
Kicsit durva!!!!!!!!!!!mit kaphat az öltözőben az a CB?😊 mégis mi ment végig az agyán amikor inkább elütötte a labdát ahelyett h két kézzel lehúzta volna? de hát ez legyen a texans baja, a lényeg az 5-4, és az hogy a POról szőtt álmok még mindig élnek
http://www.nfl.com/gamecenter/2010111403/2010/REG10/texans@jaguars/watch?module=HP_cp2
Play of the yeararmando83
több mint 14 éve
armando83
804
Kicsit durva!!!!!!!!!!!http://www.nfl.com/gamecenter/2010111403/2010/REG10/texans@jaguars/watch?module=HP_cp2
Play of the year
több mint 14 éve
Meg a reverse jinx (lásd eredménykövető)Azért a Texans D se vasbetonból van idén ezt ne felejtsd el. Pontgazdag meccsre számítok; a győztesnek min 30 pont kell a sikerhez!iktriadMent a + karma jós pajtás 😂N-Drew
David azt mondta ez volt a legédesebb W egész pályája alatt!!!!!
Gratu nektek, mindig is ti voltatok a legszimpibb csoportrivális, még találkozunk idén 😛DCNagyon köszi - sok sikert a következő 6 meccsre. A 7.-re ha lehet nem kivánnám ezt.
több mint 14 éve
Gratu nektek, mindig is ti voltatok a legszimpibb csoportrivális, még találkozunk idén 😛
több mint 14 éve
Azért a Texans D se vasbetonból van idén ezt ne felejtsd el. Pontgazdag meccsre számítok; a győztesnek min 30 pont kell a sikerhez!iktriadMent a + karma jós pajtás 😂
több mint 14 éve
HAIL MARY BABY!!!!!!Pozitivumok:
D. Garrard 24/31 342 2TD 134.1 QB rating (lehet ő lesz ebben az 1. a ligában a forduló után....) - WOW!
Mike Thomas- Legjobb Jags WR. 149 yard- és a TD a végén
MJD idén előszőr úgy játszot; mint tavaly az év nagy részén.
Considine fumbleja
Negativumok:
Mathis...Egy újabb nagy Jags játékosból lett vicc....
Josh Scobeenak ma lehetelment a probowl meg az allpro státusz
Jordan Black- RTben gondjaink lehetnek- nagyon komolyak....
Nézők egy része- aki elindult haza a 3 negyed végénn; vagy ki se jött a meccsre. Ha ezek után blackoutos lesz a Browns meccs- ne Gene-t; Jack-et meg a csapatot okoljuk a blackoutokért.
Még több post-game tudosítás hamarosan.
több mint 14 éve
Nézhetem a meccseinket. Azt hittem már vége, ránéztem a Game Center-re. Láttam statokból Scobee már kétszer hibázott. Labda a Houston-nál és jönnek előre. Gondoltam, ha már belémfagyott a szar a monitor előtt most má' végigkövetem a GC-en. Talán lepörög és hosszabbítás lesz. Erre már majdnem vártam a Texans győztes FG-jét, amikor látom fumble... na mondom hál' Istennek hosszabbításra mentjük. Aztán Lewis 11 yard-os elkapása + utána 5 yard PEN a Texans-nál... gondoltam hátha Scobee bevágja vagy 70-80-ról... ekkor átfutott az agyamon mekkora lenne, ha megjelenne, hogy TD (3 másodperc volt game clock-on)... és lőn!!! 😀 El se hiszem b*ssza meg!!! 😀
több mint 14 éve
Maka
2 760
Komolyan nem hiszem el még most sem, amit láttam.
több mint 14 éve
armando83
804
Ma megérdemelten nyert a csapat,nagyon kellett!!
több mint 14 éve
mekkora mák volt 😀
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
Jah,de már nincs Sexy rexi hogy dobjon 1 int-et.Szerintem lesz Sack,csak lehet hogy David G. szenvedi el 😀armando83Hát ez bejött eddig.
1. félidő recap:
JÁTSZIK A D!
MJD előkerült!
17-3 ide- Foster sehol egyenlőre.
több mint 14 éve
armando83
804
Jah,de már nincs Sexy rexi hogy dobjon 1 int-et.Szerintem lesz Sack,csak lehet hogy David G. szenvedi el 😀
több mint 14 éve
Ez igaz,remélem a fiatalok lesznek a D fal szélén,és megmutatják miért is kerültek ide.Igazából két emberen múlik ma a siker,David és MJD-n,ennyi.armando83És Marcedesen. A Texans legalább annyira borzalmas TE coverageben mint mi. (Kicsit ez a "kié a rosszabb defense bowl")
Lane és Mincey kezd. Hart és gondolom Harvey is majd kap lehetőséget. Kiváncsi vagyok lesz e ma sackünk?...
Amúgy tavaly Harvey ugyanezen a meccsen kivette a meccsből Schaub-ot elég időre; hogy addig megnyerjük a meccset.
több mint 14 éve
armando83
804
Ez igaz,remélem a fiatalok lesznek a D fal szélén,és megmutatják miért is kerültek ide.Igazából két emberen múlik ma a siker,David és MJD-n,ennyi.
több mint 14 éve
Tippek??-én már jósolni se tudok semmit,bár Davidből kiindulva (ugye legutóbb Probowl szinten teljesített) most igen gyenge napja lesz sajnos,plusz a védelem további gyengülése nem sok jót sejtet,hacsak a ST nem tud meccset nyerni.armando83Azért a Texans D se vasbetonból van idén ezt ne felejtsd el. Pontgazdag meccsre számítok; a győztesnek min 30 pont kell a sikerhez!
több mint 14 éve
armando83
804
Tippek??-én már jósolni se tudok semmit,bár Davidből kiindulva (ugye legutóbb Probowl szinten teljesített) most igen gyenge napja lesz sajnos,plusz a védelem további gyengülése nem sok jót sejtet,hacsak a ST nem tud meccset nyerni.
több mint 14 éve
Az FTU interjúja Gene Smith-el; aki szerint a Playoff még mindig a cél; és ehhez a folyamatos javulás a cél:http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2010-11-14/story/jaguars-gm-gene-smith-says-improvement-key-postseason
Inaktivjaink a mai meccsre:
FB Brock Bolen, WR John Matthews, T Adam Terry, T Guy Whimper, DE Aaron Moran, DT Nate Collins, CB Terrence Wheatley, CB Chevis Jackson
Jennings aktiv ennek örülök. És a két kezdő DE Lane és Mincey lesz ma! Mincey életében elöszőr; Lane másodszor kezd egy NFL meccsen!
több mint 14 éve
Ponder lehet nem is játszik 😛JJ TillerMondjuk FSU meccsen már volt idén Jags scout- szóval ez nem akkora probléma.
Update: még 1 meccs az eheti scout listára: UCF - Southern Miss
több mint 14 éve
Ponder lehet nem is játszik 😛
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Még egy (már sejthető) változás van nálunk. Az utolsó üres Practice squad helyet elfoglalta a DT Dre Moore; ak i a héten nálunk járt.Scout/draft update- 11. hét:
Gene scoutokat küldött a San Diego State-TCU; Clemson-FSU és a Utah-Notre Dame meccskere.
http://www.bigcatcountry.com/2010/11/13/1811806/jaguars-scouting-locations-week-11
A cikkben lehet olvasgatni hogy kiket figyelhet Gene ezeken a meccseken. (Ponder pl.)
több mint 14 éve
érkezett a Giants PS-ből Nate Collins rookie DT.Draft előtt volt nálunk is workouton; úgyhogy nem ismeretlen Gene-ék előtt a játékos. Sőt; szeptember elején; mikor a Giants elküldte a végső kerethirdetés alkalmával a Jags már majdnem szerződtette; de előkerült Landon Cohen és Gene akkor inkább mellette döntött(köszönet ezekért az infókért a BCC-nek).
a Virginiára járt, alulértékelt, robbanékony játékos, az egyik all-star gála edzésein is megfigyelhettük a télen.
tavaly kapott egy szavazatot az ACC év védője szavazáson, amit Derrick Morgan nyert.Höri
http://www.bigcatcountry.com/2010/11/13/1811643/jaguars-sign-dl-nate-collins-off-giants-practice-squad-aaron-kampman
Kampman-t ezzel egyidőben IR-re raktuk.
És ime Vic szombati meccselőzetese is:
http://www.jaguars.com/news/article.aspx?id=9491