Jacksonville Jaguars
Ha már Shipley is ilyen szavakat használ, lehet elkezdhetünk reménykedni?
My biggest takeaway from the Jaguars first two games: Doug Pederson is an absolute game-changer for the franchise.
— John Shipley (@_John_Shipley) September 18, 2022
Ha már DFP szóba került.
Protect Dougie P at all costs 🖤#DUUUVAL pic.twitter.com/Ef5b9sfS8A
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) September 18, 2022
1 hétig Baalke-t Baalkének hívom Balfék helyett.
Trent Baalke's offseason additions today: very good
Devin Lloyd: 6 tackles, PBU, INT
Foley Fatukasi: dominant vs. run, PBU that led to INT
Christian Kirk: two touchdown catches
Evan Engram: seven catches on eight targets, multiple first downs
Travon Walker: 2 QBH, forced an INT
Gus Bradley sose változik. Nos ő már nem a mi problémánk.
Per ESPN Stats & Info, the Colts defense pressured Jaguars QB Trevor Lawrence on just 3 of his 30 total dropbacks (10%), the lowest pressure rate Lawrence has faced in his career.
— Michael DiRocco (@ESPNdirocco) September 18, 2022
Ngakoue játszott? Mert Yannick nagyon fogadkozott a héten, hogy ez neki különösen fontos meccs lesz.
A doktor általában Jags meccseket ír fel a szenvedő csapatoknak. Lawrencenek meg Colts elleni (hazai) meccseket.
Lawrence is basically the doctor people call to shoot their horse when it breaks its leg whenever he plays against the Colts at home, in short
Ha már Trevor szóba került, ebben jelent meg a sajtótájékoztatón.
Chargers on deck.@Trevorlawrencee | #DUUUVAL pic.twitter.com/i3DrLFp4VT
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) September 18, 2022
Ennyi hype után teljesen biztos vagyok, hogy kikapunk a Chargerstől, akkor is ha nincs
Szerkesztette: iktriad
Jó látni egy tele stadiont így örülni.
The Kill Shot pic.twitter.com/OmX2TDeWws
— Dilla (@E_Dilla) September 18, 2022
12 elkapás (ma 6 felé szálló labdából 6 elkapás), 195 yard, 2 TD. Egyelőre ez jól elköltött pénznek tűnik, ami ritka errefelé.
Christian Kirk's $37M guarantee from the #Jaguars is now 18th most among all WRs.
— Spotrac (@spotrac) September 18, 2022
It's an early W for the #Jags.
If the 2 drops were caught and the 1 completion wasn’t negated by penalty, we’d be looking at 28 of 31 (90.3%), 2 TD passes, 0 INTs, 0 fumbles and 0 sacks.
— Ryan Michael (@theryanmichael) September 18, 2022
As close to a perfect game as we’ve ever seen in #Jaguars history. https://t.co/g0l83F98qG
De utáltam a Manning érában a Colts meccseket. Erre lassan a kedvenc ellenfeleink lesznek.
The Jaguars' opponents in their last three shutouts
— SB Nation (@SBNation) September 18, 2022
> The Colts
> The Colts
> Surprise it's The Colts again pic.twitter.com/Q6WAMXz2lc
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Nick Foles is in the game for the Colts. He is finally a part of a Jaguars win at TIAA Bank Field.
Ebből ÖTÖT a Colts ellen (mind otthon).
2 ebből nullázás volt (azt a Cody Kessler vezette Jags 6:0-ra veri Andrew Luck-os Colts-ot annyira lehetetlen megmagyarázni, mint a tavalyi 9:6-os W-t a Bills ellen).
Azt is otthon. Mit kell csinálni, ha 24-0-ra verjük az ellenfelet, olyan szokatlan eredmény ez, egy Jags fannak, amikor nem mi vagyunk a szopóroller rossz végén.Mindegy ki az ellenfél, a srácok a Coltsot kell odaképzeljék és irány a SB! 😊megelőztél...én is javasolnám, hogy a 17 fordulóból mondjuk 15-öt játszunk velük
Húsrágó
Stoki
Mindegy ki az ellenfél, a srácok a Coltsot kell odaképzeljék és irány a SB! 😊megelőztél...én is javasolnám, hogy a 17 fordulóból mondjuk 15-öt játszunk velük
Húsrágó
After an elite Week 1 performance @44Ytw is back and ready for the home opener this weekend.
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) September 16, 2022
Check out this exclusive interview with @ashlynrsullivan about his personal life off the field, presented by @Dream_Finders. pic.twitter.com/AQ8DD5wOo3
Ez valami fake news lehet! 😊Összejött a mesterhármas!
Most már nem foghatjuk/foghatják erre se a "szép" eredményeket.
Stoki
A Coltsnál ahogy nézem egy "hangyányit" rosszabb a helyzet.
Szerdai sérülthelyzet. Na szerintem ilyet se láttam még.Ez valami fake news lehet! 😊
iktriad
Most már nem foghatjuk/foghatják erre se a "szép" eredményeket.
Olvasgattam par cikket az elmult 1-2 napban (raertem, lol) T-Law kapcsan. Si.com-on volt egy mail csomag, az egyik kerdes hozza kapcsolodott. Erdekes felvetes, de a szerzo (Albert Breer) azt allitja, beszelt olyan edzokkel akik ellen jatszott T-Law tavaly es a kozos eszrevetel ami elojott, hogy nem feltetlenul lat meg olyan jol NFL szinten, mint kellene. Szamomra ebbe bele illik a meccs vegi INT-je is a hetvegen. Elvileg ilyen volt az elejen Watson is, aztan latjuk mi lett belole.Mások is mondogatták, hogy nem éppen ideális, hogy csöppnyi tulzással középsulis offenset futtatott Trevor (is) Debo alatt, és erre még rájött Meyerék nem éppen fejlődésbarát rendszere. Most kap Pedersonéktól kvázi először igazán Pro Style offense képzést.
undisputedly
That said, having talked to coaches and scouts who worked against him last year, there was at least one very real concern I’d have, and that’s the feeling that maybe he doesn’t see the field as fast or well as we all would’ve expected. That concern would be compounded by the relatively simple Clemson offense he came from (the learning curve was steep enough coming out for Deshaun Watson that Bill O’Brien retrofitted his offense for him).
www.si.com/nfl/2022/09/14/trevor-lawrence-concern-lamar-jackson-nfl-mailbag
A Coltsnál Buckner szerdán nem edzett, Pierce, a 2. körös rookie WR-jük agyrázkódás protokollban van.
Vegasnál jelenleg Travon Walker a favorit a DROY-ra. Pl. ezért.
.@Jaguars @44Ytw #TravonWalker looked like the #1 overall pick in the draft. Played with effort, violence, and an abundance of awareness. #duval got them a major building block! #BaldysBreakdowns pic.twitter.com/Dgkm9UYFAJ
— Brian Baldinger (@BaldyNFL) September 13, 2022
www.bigcatcountry.com/2022/9/14/23353805/jaguars-film-room-week-1-offense
Még mindig hihetetlen mekkora nagy játék volt ez a pick Walkertől.
This man @44Ytw is a problem.#JAXvsWAS on FOX pic.twitter.com/xPEGqEe8Nk
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) September 11, 2022
Egyelőre Baalke emiatt nem tűnik hülyének.
Azt csöndben megjegyzem, hogy 4 QB hitünk volt tegnap, míg a Commando-nak 10... Mind a kettő azt jelenti, hogy van min még dolgozni.
Addig Kirk alig volt játékban, de utána a statokból ítélve csak őt nézte Trevor.
Zay Jones megkövetem, jól nyomta ameďdig néztem.
Etienne b.zdmeg, az drop fájt nagyon.
Védelem... első félidőben szószerint nevetgélve(Wentz) mentek első kísérletekkel. De ha kicsit megtorpantak, akkor buta szabálytalansággal kisegítették őket.
Támadófal egy sérülések miatt megtizedelt passrushtól folyamatosan összeomlott ( bár csakb1 félidőt láttam), szélről és bentről is jött a nyomás.
Sok meló lesz ezzel még... és az első forduló után az AFC south nyeretlen, szóval alig vagyunk lemaradva. 😊
Ezért szerettem Minshewt, ok hogy fosok vagyunk, de legalább lehetett imádni bennünk valamit. Blaine Gabbert éveiben kb hasonló érzelmi szinten voltam a csapattal, mint a mostani szöszi érában.
Csak már uncsi...
Szerkesztette: Ppistike
Ilyen cb/db/s állománnyal csoda lesz, ha nem kapunk minden meccsen 40+ pipacsot. A rég halott öreganyám gyorsabban fut, mimt a griffmafár.Se ő, se Jenkins nem lesz itt szvsz jövőre. De azért zacskót húzni (még) nem kell a fejre. Máskor ebből lehetett volna egy blowout W. Most meg vezettünk is egy borzalmas félidő után. Csak sajna megtartani nem sikerült azt a végéig.
Veszem is a papirzacskót a fejemre.
Ppistike
Travon Walker meg James Robinson azért nagy pacsit érdemelnek. És Kirk is 100+ yarddal mutatkozott be. Vannak pozitívumok, de sajna negatívumok is (O-line, red zone O, Trevor megint lassan melegedett be a meccsbe, a védelem néha tűzforró, néha jéghideg, a rúgó poszt).
Unnamed #Jaguars media member -
— Ryan O'Halloran (@ryanohalloran) September 11, 2022
“I hate football.”
Pederson ma megerősítette, hogy Jawaan Taylor a kezdő RT és Ben Bartch a kezdő LG valamint az a terv, hogy Devin Llyod kezd ILB-ben.ilyen kb. nem volt vagy 8 éve....
A csapat egészséges egyedül DE Foley Fatukasi miatt van némi izgalom sérülésfronton, de ő is limitáltan edzett ma. Mindenki más az 53-ból 100%-an hadra fogható.
iktriad