Jacksonville Jaguars
A Jags ki tudta szedni a PO-ból a Miamit és az Indyt isMi vonultattuk vissza Dan Marinot is, szóval csak ápoljuk a hagyományokat.
zacknorb
That season finale though#DUUUVAL pic.twitter.com/VCyKCdxHRC
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) January 9, 2022
Nem hiába dicsértem és védtem Trevort egész héten!!!! 😊😊😊
Én szeretem a nyilvános megaláztatást, úgyhogy pár cimbivel elmegyek meccset nézni a Kandallóba! 😊Lehet el kéne mennem gyakrabban "kocsmás" Jax meccsre, hátha jó ómen! 😊
Stoki
A Colts-os cimbit mondjuk kicsit sajnálom!
How long have Cisco and Thomas been the Jaguars two best safeties?
— Tony Smith (@1010xlfattony) January 9, 2022
Gratula, ma nem volt egy sulycsoportban a 2 csapat.Szürreális, hogy ezt nem én írom az aktuális ellenfél topikjába. 😊
Bence94
Szerkesztette: iktriad
A szezon legjobb Jags playe.Beszarás
The Jaguars are just fine at QB. pic.twitter.com/Nof5lQDeim
— John Shipley (@_John_Shipley) January 9, 2022
iktriad
The Jaguars are just fine at QB. pic.twitter.com/Nof5lQDeim
— John Shipley (@_John_Shipley) January 9, 2022
My wife is a legend. #FireBaalke pic.twitter.com/YpSECBV4Fl
— Trevorland (@TrevorlandPod) January 9, 2022
Helyes (Bár az idióta JLC a forrás)!A fanbase HoF matéria.
“Many of the candidates who have interviewed for this thing so far have serious reservations about taking it with Baalke in charge.”
— Jordan de Lugo (@jordandelugo) January 9, 2022
- @JasonLaCanfora #Jaguars
Ez az üzenet lebeg most a stadion felett.
Ez a fanbase sokkal jobbat érdemel, mint amit hétről-hétre, hónapról-hónapra, évről-évre a csapatától kap.
Last one of the season #dtwd pic.twitter.com/DxgPEGp20F
— Bold City Brigade (@BoldCityBrigade) January 9, 2022
iktriad
criminal lawyer or criminal lawyer?
Jó ott van Brian Hoyer IS :/)Wyatt azzal szédített minket, hogy jobb lesz mint JJ Watt és mekkora steal.Taven Bryan inaktívként búcsúzik a Jagstől, hacsak nem ír alá veterán minimumért tavasszal, amit nem nagyon hiszek. Majd elmegy máshova (hogy ott kivirágozzon). Egy újabb elvesztegetett 1. körös pick.Emlékszem amikor őt választottátok a draft követően beírtam hogy ő mégis ki, és hogy került az 1.körbe. Le lettem hurrogva 😀😀😀
iktriad
Heisman
iktriad
Nem mindig jöhet be a tioo
“Many of the candidates who have interviewed for this thing so far have serious reservations about taking it with Baalke in charge.”
— Jordan de Lugo (@jordandelugo) January 9, 2022
- @JasonLaCanfora #Jaguars
Ez az üzenet lebeg most a stadion felett.
Ez a fanbase sokkal jobbat érdemel, mint amit hétről-hétre, hónapról-hónapra, évről-évre a csapatától kap.
Last one of the season #dtwd pic.twitter.com/DxgPEGp20F
— Bold City Brigade (@BoldCityBrigade) January 9, 2022
Sok volt már neki a sütőtökléből.Wyatt azzal szédített minket, hogy jobb lesz mint JJ Watt és mekkora steal.Taven Bryan inaktívként búcsúzik a Jagstől, hacsak nem ír alá veterán minimumért tavasszal, amit nem nagyon hiszek. Majd elmegy máshova (hogy ott kivirágozzon). Egy újabb elvesztegetett 1. körös pick.Emlékszem amikor őt választottátok a draft követően beírtam hogy ő mégis ki, és hogy került az 1.körbe. Le lettem hurrogva 😀😀😀
iktriad
Heisman
iktriad
criminal lawyer or criminal lawyer?
Wyatt azzal szédített minket, hogy jobb lesz mint JJ Watt és mekkora steal.Taven Bryan inaktívként búcsúzik a Jagstől, hacsak nem ír alá veterán minimumért tavasszal, amit nem nagyon hiszek. Majd elmegy máshova (hogy ott kivirágozzon). Egy újabb elvesztegetett 1. körös pick.Emlékszem amikor őt választottátok a draft követően beírtam hogy ő mégis ki, és hogy került az 1.körbe. Le lettem hurrogva 😀😀😀
iktriad
Heisman
Taven Bryan inaktívként búcsúzik a Jagstől, hacsak nem ír alá veterán minimumért tavasszal, amit nem nagyon hiszek. Majd elmegy máshova (hogy ott kivirágozzon). Egy újabb elvesztegetett 1. körös pick.Emlékszem amikor őt választottátok a draft követően beírtam hogy ő mégis ki, és hogy került az 1.körbe. Le lettem hurrogva 😀😀😀
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Ha Baalke marad, nem. Új GM-el esetleg.Baalke örülhet, Fangio repült Denverből, DC-ként összepárosíthatja BoB-vel nálunk... Remélem ma az arcára fagy a mosoly.Nem örülnél a BOB Fangio párosnak ?
Aztán este odabaszni! 😁Pedig stílszerű lenen, hogy Big Ben miattunk vonuljon vissza. Ellenünk játszott utoljára annoa a Big Ben, Ab, Bell Killer Bee trió.
steelwolf
iktriad
(Pedig szakértelem lenne így ezt nem tagadhatod)
VvAlekosz
1. Baalke baromi rosszul draftol/igazol.
2. Csak idő kérdése mikor kezdi meg egymás fúrását BoB meg ő. Abból meg jól nem jövünk ki.
Baalke örülhet, Fangio repült Denverből, DC-ként összepárosíthatja BoB-vel nálunk... Remélem ma az arcára fagy a mosoly.Nem örülnél a BOB Fangio párosnak ?
Aztán este odabaszni! 😁Pedig stílszerű lenen, hogy Big Ben miattunk vonuljon vissza. Ellenünk játszott utoljára annoa a Big Ben, Ab, Bell Killer Bee trió.
steelwolf
iktriad
(Pedig szakértelem lenne így ezt nem tagadhatod)
Dare I say the most colorful Circle Up @BoldCityBrigade ever did see!?? pic.twitter.com/5Nwknc5gzJ
— Mia O'Brien (@MiaOBrienTV) January 9, 2022
steelwolf
Aztán este odabaszni! 😁Ha a Ravens és Steelers sorsa a Jaguarson múlik, akkor barátom üljünk ki és igyunk meg egy sört, hogy hová is fajultunk! 😀
steelwolf
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers