Jacksonville Jaguars

29 feliratkozó

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Jags ki tudta szedni a PO-ból a Miamit és az Indyt is
zacknorb
Mi vonultattuk vissza Dan Marinot is, szóval csak ápoljuk a hagyományokat.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 868 — Kinek mit intézett a kormánya
A Jags ki tudta szedni a PO-ból a Miamit és az Indyt is
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Trollolo - A képen látható Cisco (is) baromi nagyot játszott ma.
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 387
Köszönjük szépen!

Nem hiába dicsértem és védtem Trevort egész héten!!!! 😊😊😊
több mint 2 éve
Stoki Jacksonville Jaguars 2 816 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Én szeretem a nyilvános megaláztatást, úgyhogy pár cimbivel elmegyek meccset nézni a Kandallóba! 😊
Stoki
Lehet el kéne mennem gyakrabban "kocsmás" Jax meccsre, hátha jó ómen! 😊
A Colts-os cimbit mondjuk kicsit sajnálom!
több mint 2 éve
A következő edzői stáb figyelmébe.

Gratula, ma nem volt egy sulycsoportban a 2 csapat.
Bence94
Szürreális, hogy ezt nem én írom az aktuális ellenfél topikjába. 😊

Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 949
Gratula, ma nem volt egy sulycsoportban a 2 csapat.

Szerkesztette: Bence94
több mint 2 éve
1/1 és a legszebb és legnagyobb arányú Jags W ebben a szezonban - tökéletes nap. Még Baalkét kéne kirúgni és a franchise egyik legszebb napja lenne a mai.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
A szezon legjobb Jags playe.

iktriad
Beszarás
több mint 2 éve
A szezon legjobb Jags playe.
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Jaj de jó 😀
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Helyes (Bár az idióta JLC a forrás)!

Ez az üzenet lebeg most a stadion felett.

Ez a fanbase sokkal jobbat érdemel, mint amit hétről-hétre, hónapról-hónapra, évről-évre a csapatától kap.

iktriad
A fanbase HoF matéria.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Taven Bryan inaktívként búcsúzik a Jagstől, hacsak nem ír alá veterán minimumért tavasszal, amit nem nagyon hiszek. Majd elmegy máshova (hogy ott kivirágozzon). Egy újabb elvesztegetett 1. körös pick.
iktriad
Emlékszem amikor őt választottátok a draft követően beírtam hogy ő mégis ki, és hogy került az 1.körbe. Le lettem hurrogva 😀😀😀
Heisman
Wyatt azzal szédített minket, hogy jobb lesz mint JJ Watt és mekkora steal.
iktriad
Jó ott van Brian Hoyer IS :/)
Nem mindig jöhet be a tioo
több mint 2 éve
Helyes (Bár az idióta JLC a forrás)!

Ez az üzenet lebeg most a stadion felett.

Ez a fanbase sokkal jobbat érdemel, mint amit hétről-hétre, hónapról-hónapra, évről-évre a csapatától kap.
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Taven Bryan inaktívként búcsúzik a Jagstől, hacsak nem ír alá veterán minimumért tavasszal, amit nem nagyon hiszek. Majd elmegy máshova (hogy ott kivirágozzon). Egy újabb elvesztegetett 1. körös pick.
iktriad
Emlékszem amikor őt választottátok a draft követően beírtam hogy ő mégis ki, és hogy került az 1.körbe. Le lettem hurrogva 😀😀😀
Heisman
iktriad
Sok volt már neki a sütőtökléből.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
iktriad
Heisman
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 619 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
iktriad

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Baalke örülhet, Fangio repült Denverből, DC-ként összepárosíthatja BoB-vel nálunk... Remélem ma az arcára fagy a mosoly.

Aztán este odabaszni! 😁
steelwolf
Pedig stílszerű lenen, hogy Big Ben miattunk vonuljon vissza. Ellenünk játszott utoljára annoa a Big Ben, Ab, Bell Killer Bee trió.
iktriad
Nem örülnél a BOB Fangio párosnak ?
(Pedig szakértelem lenne így ezt nem tagadhatod)
VvAlekosz
Ha Baalke marad, nem. Új GM-el esetleg.
1. Baalke baromi rosszul draftol/igazol.
2. Csak idő kérdése mikor kezdi meg egymás fúrását BoB meg ő. Abból meg jól nem jövünk ki.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Baalke örülhet, Fangio repült Denverből, DC-ként összepárosíthatja BoB-vel nálunk... Remélem ma az arcára fagy a mosoly.

Aztán este odabaszni! 😁
steelwolf
Pedig stílszerű lenen, hogy Big Ben miattunk vonuljon vissza. Ellenünk játszott utoljára annoa a Big Ben, Ab, Bell Killer Bee trió.
iktriad
Nem örülnél a BOB Fangio párosnak ?
(Pedig szakértelem lenne így ezt nem tagadhatod)
több mint 2 éve
A bohócok már gyülekeznek.
több mint 2 éve

Aztán este odabaszni! 😁
steelwolf
több mint 2 éve
Stoki Jacksonville Jaguars 2 816 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Én szeretem a nyilvános megaláztatást, úgyhogy pár cimbivel elmegyek meccset nézni a Kandallóba! 😊
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 518
Aztán este odabaszni! 😁
steelwolf
Ha a Ravens és Steelers sorsa a Jaguarson múlik, akkor barátom üljünk ki és igyunk meg egy sört, hogy hová is fajultunk! 😀

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Aztán este odabaszni! 😁