Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sérült lista 2 emberrel.

Herndon nagyon jól ugrott be Griffin helyett. Aki szenvedett, az Darious Williams. Egyelőre ő az egyetlen az idei drága igazolásokból, aki csalódás.

Jawaan Taylor hamarosan nagyon gazdag ember lesz, ha ez folytatódik. Shipley szerint 1 QB nyomást engedett idén.

A PFF szerint egyet se:

A fal jobb oldala hirtelen gyenge pontból hatalmas erősség lett.

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Trevor lett a hét támadója az AFC-ben
több mint 3 éve
Ppistike 803 — i'm batman
nos igen...
 www.youtube.com/watch?v=5sRsJMWczOs
több mint 3 éve
Fun fact: Doug Pedersonnak 3 meccs kellett, hogy beérje győzelemek számában Mike Mularkeyt (16 meccs - 2 W), Urban Meyert (13 meccs - 2 W), Mel Tuckert (5 meccs - 2 W) és megelőzze Darrell Bevellt (4 meccs - 1 W) a Jaguars kispadján, mint vezetőedző.
több mint 3 éve
Mario Edwardsot elvitte a Titans a practice squadból. A DT Nick Thurman (ex- Falcons és Pats) jött a helyére.

Most Lloyd esélyesebb a DPOY címre, de Walker is Top 4-ben van.

Josh Allennek továbbra is remek szezonja van (csakúgy, mint Jawaan Taylornak).

több mint 3 éve
Trevor eléggé elől és illusztris társaságban van itt.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Izgatott vagyok fiúk, szerintem 6-7 győzelem reális lehet a menetrendet nézve, kis szerencsével (és nem várt győzelmekkel) küzdhetünk a divízió megnyeréséért. Ha az első négyet lehozzuk 2-2-vel (mert jobb nem lesz), elkezdhetünk reménykedni.
Maka
Vagy lehet mégis jobb lesz?

A forduló előtt azt mondtam, hogy 7-10-zel vihető a csoport, de a Colts és a Titans is mutatott életjeleket. Úgyhogy fuck that, nyomuljunk az 50% feletti mutatóra.

Trevornál azt érzem, hogy megtalálta a szent grált. Kellett neki egy év, meg egy edzőváltás, de most talán már érti mi a dolga és mit is kéne csinálni.

Nálam a Eagles jelenleg a legjobb csapat a ligában, úgyhogy ha belefutunk most egy 10+ pontos vereségbe, az senkinek ne szegje kedvét. Utána a Texans, Colts, Giants hármas ellen lehet bizonyítani, hogy az eddigi 3 meccs (igen, a Commanders meccset is ideszámolom, mert rohadtul meg kellett volna nyerni) nem a véletlen műve volt.
Maka
Maka, rohadtul adom minden szavad, a Commanders meccset pl.én is már többször írni akartam, csak nem akartam ünneprontó lenni. 😊
több mint 3 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
 scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/308734900_3577381685735511_6749704536749577380_n.jpg?stp=cp0_dst-jpg_e15_fr_q65&_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=8024bb&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ohc=vtwT5hyk6rQAX-pLcpI&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AT_kNQHN3IipysO8pTKAmy5n36KWjYIJ1tKRfDRMvn8RLQ&oe=633791C0
több mint 3 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
sok idő után az az érzésem volt, hogy "olyan, mint egy igazi nfl csapat" 😀
több mint 3 éve
JR továbbra is rohadtul nemzeti kincs. Nem tudom, hogy ez alapból jön, vagy hozzátesz az udfa is, de ez a mentalitás aranyat ér.
 www.youtube.com/watch?v=l4TGowWSpSg
több mint 3 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783
Izgatott vagyok fiúk, szerintem 6-7 győzelem reális lehet a menetrendet nézve, kis szerencsével (és nem várt győzelmekkel) küzdhetünk a divízió megnyeréséért. Ha az első négyet lehozzuk 2-2-vel (mert jobb nem lesz), elkezdhetünk reménykedni.
Maka
Vagy lehet mégis jobb lesz?

A forduló előtt azt mondtam, hogy 7-10-zel vihető a csoport, de a Colts és a Titans is mutatott életjeleket. Úgyhogy fuck that, nyomuljunk az 50% feletti mutatóra.

Trevornál azt érzem, hogy megtalálta a szent grált. Kellett neki egy év, meg egy edzőváltás, de most talán már érti mi a dolga és mit is kéne csinálni.

Nálam a Eagles jelenleg a legjobb csapat a ligában, úgyhogy ha belefutunk most egy 10+ pontos vereségbe, az senkinek ne szegje kedvét. Utána a Texans, Colts, Giants hármas ellen lehet bizonyítani, hogy az eddigi 3 meccs (igen, a Commanders meccset is ideszámolom, mert rohadtul meg kellett volna nyerni) nem a véletlen műve volt.

Szerkesztette: Maka

you don't even know what you like and you don't like
több mint 3 éve
akkor így balfék is marad? Egyébként grat. Nagyon durva 180 fokos fordulatot vett a csapat tavaly óta.
Toto21
Az eddig sem volt kérdéses, mert bajszi szerelmes belé. Ellenben most beletenyerelt rendesen a draftba (az első 5 pick igazán sikersztori, amire nem nagyon volt még példa eddig).
De ami a leginkább feltünő, hogy nem egy sztárallűröktől hemzsegő csapat lettünk (remélem), hanem egységként működünk. Ennyit számít egy normális HC. Van terv off és def oldalon is, minden ember a helyén játszik és végre is tudja hajtani azt. Nagyon tetszik ez a "jómunkás" hozzáállás, amit a szóló poziciókban játszók is tolnak. Konkrétan alig hallottam Walker nevét a meccsen, de majdnem minden levédekezésnél láttam villanni a 44-et, ugyanez Allen is. Nekem a corner állomány vékonyjég nagyon, de szerencsére az LB-k ezt feledtetik. Nagyon fáztam a jack eltréd miatt, de most már kezdek megnyugodni.
Amúgy eddig hendikepesek is voltunk (inkompetens Colts, mankós Chargers), most pedig remélem DFP még emlékszik a sasok playbookjára, amiből előnyt tudunk kovácsolni. Ha marad a gyorsaság, mind defense, mind offense oldalon, akkor szoros meccset tolhatunk (most már én is ezen a véleményen vagyok). De még inkább azt szeretném, ha az örökkönörökre kedvenc Jax játékosom újra örülhetne a csapat győzelmének, csak most a másik padról szemlélve azt
#szeretünkminshewmagic <3
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 7 439
akkor így balfék is marad? Egyébként grat. Nagyon durva 180 fokos fordulatot vett a csapat tavaly óta.
több mint 3 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 069 — Jaguars fan
Sose gondoltam volna, hogy ekkorát játszanak! Még Hasta Laviska is hatalmasat repesztett, hogy visszaülhessenek végre a padra a támadók és nézhessék a Jaguarst a tableteken. 😊
Azért basszus, egy edzővel mennyivel jobban fest Trevor is. 😊
több mint 3 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 069 — Jaguars fan
Superbowl! Jövünk!
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 157 — Így remélem megfelelek nektek.....
A kövi fordulóban szabad picit lassítani, aztán esetleg majd a POban újra próbálhatjátok 😜😁
több mint 3 éve
Véletlen lenne? 😀

Ez se rossz.

Trevor TD-INT statjai (elég durva, hogy már most összejött a tavalyi passzolt TD-inek a fele! Kb. mint az, hogy a D más most 8 turnovernél jár, míg tavaly 9-ig jutottunk)
2021 12-17 (0.71)
2022 6-1 (6.0)

Ez volt a 3. legnagyobb arányú idegenbeli W a csapat történetében. A Cincinnatit 31-el vertük 1999-ben, a Minnesotát 30-al 2001-ben.

És ebben az a legdurvább, hogy 2 playoff contendert vertük meg így.

több mint 3 éve
A Colts-Chargers párost lehoztuk 62-10-el!

Trevor kezd átalakulni franchise QB-vá.

Ja, Jawaan Taylor elég sok pénzt keresett. Az OL 0 sacket engedett Trevoron. Megint.

A josh Allen visszatért

Következik: A Doug Fucking Pederson Bowl: Jaguars (2-1 1. AFC South) vs Eagles (3-0 1. NFC East)

több mint 3 éve
Első road W 2019 és Oakland óta(az volt a Raiders utolsó hazai meccse)!
Első road W a Chargers ellen.
Elsők vagyunk a csoportban. 2 impresszív W-vel zsinórban.
Nagyon büszke vagyok a csapatra és az edzői stábra.

A héten is jön majd asszem jó pár hsz. 😀
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 650 — Csodabogár
Grat Ik! 😊 megérdemelt! 😊

több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
grat!

ugyanitt, fuck you h vittétek a parlaymet

több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
A mai MVP sorrend:
1. Lloyd
2. Injury
3. Doug (F) Peterson
Közönségdíjas az O line
De nem igazan van senki, akiről rosszat lehetne mondani. GG, well executed!
Ppistike
1. Kirk
2. Kirk
3. Kirk
4-53. Kirk

több mint 3 éve
A mai MVP sorrend:
1. Lloyd
2. Injury
3. Doug (F) Peterson
Közönségdíjas az O line
De nem igazan van senki, akiről rosszat lehetne mondani. GG, well executed!
több mint 3 éve
Shaq Griffin nem játszik. Darious Williams kimegy kivűlre és Herndon lesz a nickel esetleg fordítva?

Herbie aktív, de a játéka még mindig nem biztos.