Jacksonville Jaguars
Tavasztól menjen Manning irányítósuliba, gyakorolja az alapokat és reménykedjen, hogy rendbe szedik a "céget". Egyszerűen minden, de tényleg minden az ellen volt, hogy ő jó érzésekkel menjen játszani, örömmel dolgozzon stb.
Ő most az az F1-es pilóta, aki a leglassabb autóban ül, szedett-vedett szerelőkkel, csapatfőnök nélkül és mindenki néhány elrontott féktávval basztatja és azt mutogatják, hogy bezzeg Hamilton már rögtön jó volt...
Fejben kell magát összeszedje, sokat gyakorolni és készülni lelkileg, hogy a győzelemek ritkábbak és nehezebben jönnek mint az egyetemen. Trevor jó lesz, de nem változtatja a vizet borrá. (arra Tebow alkalmasabb amúgy is 😉 )
Én imádom Minshewt, de Trevor jobb nála, viszont egy jacksonvillei trágyadombon Minshew a személyisége miatt jobban megélt, sikeresebb tudott lenni. Viszont rendbe szedett környezetben Trevor több győzelmet hoz majd.
Rúgják ki végre Balféket!
Inkább úgy értettem, hogy lement majdnem a szezon, és ki hogyan ítéli meg Lawrence játékát. Luck/Manning 2.0-nak volt beharangozva, emiatt én azt vártam hogyha lesznek is hibái, lesz jó pár olyan pillanat amikor látszik az ösztönös zseni rajta. Ennek ellenére én bőven kevesebb olyan dobására/játékára emlékszem amiben ez visszaköszönt volna, mint olyanra amikor valami hibát ejtett. Persze ik berakta párszor ahogy Orlovsky dicséri, de én valahogy többet vártam már a rookie évében is. Ezért kérdeztem, hogyha ő még mindig ugyanaz a korszakos zseni, akkor ennyire rossz a stáb körülötte?Lawrence játéka mekkora mértékben magyarázható a stáb & csapattársak alkalmatlanságával? Mert azért a mostani meccsen is a 2.-ik, 3.-ik INT szerintem az övé volt, meg több homály dobása is beugrik egyből. Lement 16 meccs, de igazán erős meccse nem ugrik be, amikor azt éreztem volna, hogy tényleg egy generációs tehetség van a volán mögött.A rossz döntéshozatal miatt dobott INT-ek nem a csapattársak vagy az edzőkeringő miatt vannak, azok az ő hibái.
kisvanek4
Ha általában értetted a kérdést - mennyire nehezíti a helyzetét / fejlődését az, ami körülveszi -, akkor a válasz az, hogy nagyon.
peterk2005
Lawrence játéka mekkora mértékben magyarázható a stáb & csapattársak alkalmatlanságával? Mert azért a mostani meccsen is a 2.-ik, 3.-ik INT szerintem az övé volt, meg több homály dobása is beugrik egyből. Lement 16 meccs, de igazán erős meccse nem ugrik be, amikor azt éreztem volna, hogy tényleg egy generációs tehetség van a volán mögött.A rossz döntéshozatal miatt dobott INT-ek nem a csapattársak vagy az edzőkeringő miatt vannak, azok az ő hibái.
kisvanek4
Ha általában értetted a kérdést - mennyire nehezíti a helyzetét / fejlődését az, ami körülveszi -, akkor a válasz az, hogy nagyon.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Week18 #nflhu
— Zsombor Parrag (@HEELshawnka) January 3, 2022
01.08.
DEN-KC
PHI-DAL
01.09.
JAX-IND
LAR-SF
LV-LAC
Bucs DC Todd Bowles is interviewing for the Jaguars' head coaching vacancy today.
— Mark Long (@APMarkLong) January 3, 2022
Former NFL coaches Doug Pederson and Jim Caldwell were scheduled to interview last week.
Little now has two starts under his belt and he has played damn good in both. Not a ton of reps, but he needs to be a starter in 2022 somewhere on the OL. https://t.co/vV1M93QaSu
— John Shipley (@_John_Shipley) January 3, 2022
Mekkora arc mar! 👍😄😄Ex-Raider. Meh.
(Ex Raven (Raider, Cowboy, Colt)
Jihad Ward planted himself RIGHT next to the ref pic.twitter.com/6hkvn5dEMS
— Barstool Sports (@barstoolsports) January 2, 2022
RedFive
Sappék anno majdnem megagyalták a bírót.
(ezer éve egy Raiders @ Jax meccsen)
criminal lawyer or criminal lawyer?
(Ex Raven (Raider, Cowboy, Colt)
Jihad Ward planted himself RIGHT next to the ref pic.twitter.com/6hkvn5dEMS
— Barstool Sports (@barstoolsports) January 2, 2022
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Na, takarodj már el!
It’s so so so so bad. #firebaalke pic.twitter.com/mwrC9mUCaT
— Dilla (@E_Dilla) January 3, 2022
Ja, a meccs után csak szerencsétlen Trevor beszélt a játékos közül, egy védőt se szólaltattak meg, ami stílszerű.
They were no-shows for the game, too, so it's sort of fitting https://t.co/pGmWxXThoV
— Mark Long (@APMarkLong) January 2, 2022
Szerencsére az 50-10-es vereség nem lett scorigami, mert 1998-ban már volt egy ilyen végeredményű meccsIgen és bár majdnem sikerült, de nem lett meg a legnagyobb vereség a franchise történetében, hála egy screen TD-nak. Akkor 47 volt közte, így csak 40 lett.
www.pro-football-reference.com/boxscores/199812200min.htm
Kampman
Tudjátok kitől kapott ki a Jags a legsúlyosabban a franchise történetében? Ahogy mindenki gondolta - A LIONSTÓL! (44-0 1995-ben!)
Szerkesztette: iktriad
Szerencsére az 50-10-es vereség nem lett scorigami, mert 1998-ban már volt egy ilyen végeredményű meccsHurrá.
Kampman
Jaguars to conduct virtual interview with Cowboys OC Kellen Moore late next week (per @TomPelissero)https://t.co/HDKBCead3z pic.twitter.com/KCdhEvo0rE
— Around The NFL (@AroundTheNFL) January 2, 2022
Jaguars Interviewing Todd Bowles This Week, Packers OC Nathaniel Hackett To Wait Until Season Ends https://t.co/PRHABOAROo pic.twitter.com/RA8HSzA9B3
— NFLTradeRumors.co (@nfltrade_rumors) January 2, 2022
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
LOL, állítólag Baalke BOB-t akarja idehozni vagy Charlie Strongot (aki HC-ként mindig megégett) kineveztetni. #FireBaalke
#FireBaalke
Az O-falunk kb így fog kinézni:
Jawaan Taylor - McDermott(?)- Shatley - Norwell - Walker Little.
(kezdő -pocsék- RT. 3. számú RG. csere center - bár Linder annyit sérült, hogy tiszteletbeli kezdő - kezdő LG - csere LT)
Kidőlt holnapra:
CB Nevin Lawson (betegség, de nem COVID)
DL Dawuane Smoot (COVID)
Aktiválva a COVID listáról:
DT Malcom Brown
DT DaVon Hamilton
TE Chris Manhertz
OL Andrew Norwell
DL Jihad Ward
Aktiválva a meccsre a gyakorló csapatból (mondtam, hogy Fluker játszani fog):
CB Lorenzo Burns
DT Doug Costin
WR Jeff Cotton Jr.
RB Nathan Cottrell
OL D.J. Fluker
DB Michael Jacquet
S Bradley McDougald
OL Badara Traore
OL Tre’Vour Wallace-Simms
Kvázi a meccsen fognak bemutatkozni egymásnak a csapatunk tagjai...
Szerkesztette: iktriad
Dec. 2-án vágta ki a Raiders.Fluker nem nálunk van?!Ezek szerint már nem.
Amadeus
iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Fluker nem nálunk van?!Ezek szerint már nem.
Amadeus
Boldog új évet az életben mindenkinek, a Jags kapcsán ilyen merész dolgokat nem szeretnék mondani. 😊Fluker nem nálunk van?!
COVID helyzet jelentés:
Aktiválva:
DE/OLB Josh Allen
RB Travis Etienne Jr. (megy IR-re)
TE Luke Farrell
LB Myles Jack
WR Laviska Shenault Jr.
DE/OLB Jordan Smith (lehet végre beáll egy meccsen???)
LB Damien Wilson
COVID listára rakva:
CB Shaquill Griffin
A hamarosan lelépő DE edző Tosh Lupoi szintén COVID-os. A helyetesse, Sterling Lucas látja majd el a feladatait.
Aktív keretbe igazolva:
P J.K. Scott
Practice squadba érkeztek:
S Bradley McDougald
OL D.J. Fluker - LOLOLOLOLOLOL, mivel olyan az OT/OL helyzet amilyen, még akár játszhat is vasárnap. Mondjuk Trevornak az nem biztos, hogy olyan remek hír lenne...
iktriad
COVID helyzet jelentés:
Aktiválva:
DE/OLB Josh Allen
RB Travis Etienne Jr. (megy IR-re)
TE Luke Farrell
LB Myles Jack
WR Laviska Shenault Jr.
DE/OLB Jordan Smith (lehet végre beáll egy meccsen???)
LB Damien Wilson
COVID listára rakva:
CB Shaquill Griffin
A hamarosan lelépő DE edző Tosh Lupoi szintén COVID-os. A helyetesse, Sterling Lucas látja majd el a feladatait.
Aktív keretbe igazolva:
P J.K. Scott
Practice squadba érkeztek:
S Bradley McDougald
OL D.J. Fluker - LOLOLOLOLOLOL, mivel olyan az OT/OL helyzet amilyen, még akár játszhat is vasárnap. Mondjuk Trevornak az nem biztos, hogy olyan remek hír lenne...