Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 10 éve
38,5 fokos lázzal fekszem itthon, szétb.sz az ideg, rommá gyógyszerezem magam estig és megteszek mindent, mert rohadtul erre az estére vártam már...(közben az új mezem is megjött...áááhhh)
több mint 10 éve
Urak!Ne haragudjatok, hogy utolsó nap mondom vissza a dolgot (én pl. ki nem állhatom az ilyen embereket), de sajnos nem tudok ott lenni hajnalban.
A következő ilyen meccsnézést cserébe én szervezem majd.
Nektek jó mulatást és Jags győzelmet kívánok. 😊
you don't even know what you like and you don't like
több mint 10 éve
Na a holnap hajnali viszontlátásra Urak! Én melóból jövök kocsival, úgyhogy max. egy sör lesz, ami - nekem - szívás, viszont Stokinak nem kell a BKK vendégszeretetét élveznie hazafelé (ha rajtam múlik másnak sem nagyon, ha megoldható). Majd holnap megbeszéljük helyben a logisztikát. Viszont tudom kiábrándító, de nem Jaguárral megyek... Pöpec lesz ez a közös jamboree , várom már nagyon!
több mint 10 éve
nem tudom, de remélem, hogy 201-gyel kezdődik 😀
Made... Laid... Paid
több mint 10 éve
| Playoff? |Akár. Csak melyik szezonban kerül arra sor?
phylos
több mint 10 éve
Marks ÉS Sample -> IR| Playoff? |
Rashad Greene akitválva, Craig Loston feljött a practice squadból.
Végső sérült lista
Pierce és Nic Jacobs kétséges, Bennett, Skuta, Walters(!) és Yeldon kérdéses, mindenki más így Hurns és Greene is valószínű besorolást kapott:
jaja, szerintem csak abban bízol, hogy a jinx nem hat, ha senki nem látja/hallja/olvassa!Igyekszem a nem túl távoli jövőben egyszer tiszteletemet tenni egy ilyen közös összeröffenésen.
Pedig a beatwriter nélkül nem lesz az igazi.
phylos
iktriad
Made... Laid... Paid
több mint 10 éve
Marks ÉS Sample -> IRRashad Greene akitválva, Craig Loston feljött a practice squadból.
Végső sérült lista
Pierce és Nic Jacobs kétséges, Bennett, Skuta, Walters(!) és Yeldon kérdéses, mindenki más így Hurns és Greene is valószínű besorolást kapott:
jaja, szerintem csak abban bízol, hogy a jinx nem hat, ha senki nem látja/hallja/olvassa!Igyekszem a nem túl távoli jövőben egyszer tiszteletemet tenni egy ilyen közös összeröffenésen.
phylos
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
jaja, szerintem csak abban bízol, hogy a jinx nem hat, ha senki nem látja/hallja/olvassa!Ik: az macerás lesz, hogy valaki hozzon laptopot és a konszenzusos véleményünket mindig megírjuk a reakcióidra... mert így kb magaddal fogsz beszélgetni az eredménykövetőben 😊Legalább nem sokan látják/olvassálk ezúttal, ha netán megint fullba nyomom a kretént.
Húsrágó
Yeldonról van valami hír? Képes lesz a játékra?Még nincs. De hamarosan lesz.
TheBerzerker
iktriad
Made... Laid... Paid
több mint 10 éve
Ik: az macerás lesz, hogy valaki hozzon laptopot és a konszenzusos véleményünket mindig megírjuk a reakcióidra... mert így kb magaddal fogsz beszélgetni az eredménykövetőben 😊Legalább nem sokan látják/olvassálk ezúttal, ha netán megint fullba nyomom a kretént.
Húsrágó
Yeldonról van valami hír? Képes lesz a játékra?Még nincs. De hamarosan lesz.
TheBerzerker
több mint 10 éve
Yeldonról van valami hír? Képes lesz a játékra?
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Ik: az macerás lesz, hogy valaki hozzon laptopot és a konszenzusos véleményünket mindig megírjuk a reakcióidra... mert így kb magaddal fogsz beszélgetni az eredménykövetőben 😊Hurns és Skuta edzett. Úgy tűnik csütörtökön játszanak.De akkor mi lesz velünk statisztikailag? nem leszünk naprakészek... 😊
Yeldon nem edzett, de azt mondta csütörtökre rendben lesz.
Marksnak ennyi volt az év hivatalosan is.
Szeretnék érdeklődni, hogy iktriad miért nem lesz ott? 😕Valakinek tele kell szarnia hszekekkel az eredménykövetőt.
Höri
iktriad
Stoki
több mint 10 éve
Én biztos vagyok benne, hogy csak véletlen.Dave Dameshek meg Gus kivillanó felsőtestére a game winner pillanatában 😊Ez nem tűnt fel senkinek?
www.nfl.com/videos/the-shek-report/0ap3000000582229/The-Shek-Report-Week-10
Szép volt Clemons, 😊
iktriad
kepfeltoltes.hu/151118/telvin_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nekem úgy látszik Telvin nem véletlen felejtette bent a többi ujját a tenyerében...de megnézem még párszor...
😊
ppistike
több mint 10 éve
Hurns és Skuta edzett. Úgy tűnik csütörtökön játszanak.De akkor mi lesz velünk statisztikailag? nem leszünk naprakészek... 😊
Yeldon nem edzett, de azt mondta csütörtökre rendben lesz.
Szeretnék érdeklődni, hogy iktriad miért nem lesz ott? 😕Valakinek tele kell szarnia hszekekkel az eredménykövetőt.
Höri
iktriad
több mint 10 éve
Dave Dameshek meg Gus kivillanó felsőtestére a game winner pillanatában 😊Ez nem tűnt fel senkinek?
Szép volt Clemons, 😊
iktriad
kepfeltoltes.hu/151118/telvin_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nekem úgy látszik Telvin nem véletlen felejtette bent a többi ujját a tenyerében...de megnézem még párszor...
😊
több mint 10 éve
Bucky Brooks a Jaguars támadójátékára figyelt fel és ennek okait elemzi Dave Dameshek meg Gus kivillanó felsőtestére a game winner pillanatában 😊
Szép volt Clemons, 😊
több mint 10 éve
A 2 Allen a következő TDükkel olyat tehet amire Thunder & Lightning se volt soha képes! twitter.com/ESPNdirocco/status/666716510761689091
Rashad Greene bevetésre kész - holnap aktiválhatjuk gondolom Sen"Derrick helyett.
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Greene-Most-definitely-ready-to-go/342fcf7d-14fb-45fc-ae96-5de8066e5b4a
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
Gyere már, én is megyek!Szeretnék érdeklődni, hogy iktriad miért nem lesz ott? 😕Valakinek tele kell szarnia hszekekkel az eredménykövetőt.
Höri
iktriad
több mint 10 éve
Hurns és Skuta edzett. Úgy tűnik csütörtökön játszanak. Yeldon nem edzett, de azt mondta csütörtökre rendben lesz.
Höri
több mint 10 éve
Szeretnék érdeklődni, hogy iktriad miért nem lesz ott? 😕Ott lesz, nélküle nem kezdik el a meccset
Höri
több mint 10 éve
Én mindenkiben bízom, akin Jaguars mez van, úgyhogy döntöttem: taxizom...egyszer élünk, sokat mondok, ha kétszer! 😊Remélem játszik Hurns, mert becihelődni Soriról hajnal 1 kor 6ezres taxiszámlával a Wesselényibe mindenképp győzelemért cserébe éri meg...😊A-Rob irányába már elveszett a bizalom? 😊😊😊
Stoki
Húsrágó
(mondjuk visszafelé már bkv. lesz 😀 )
több mint 10 éve
Remélem játszik Hurns, mert becihelődni Soriról hajnal 1 kor 6ezres taxiszámlával a Wesselényibe mindenképp győzelemért cserébe éri meg...😊A-Rob irányába már elveszett a bizalom? 😊😊😊
Stoki
több mint 10 éve
Remélem játszik Hurns, mert becihelődni Soriról hajnal 1 kor 6ezres taxiszámlával a Wesselényibe mindenképp győzelemért cserébe éri meg...😊Bicikli/carpool?
Stoki
Made... Laid... Paid
több mint 10 éve
Remélem játszik Hurns, mert becihelődni Soriról hajnal 1 kor 6ezres taxiszámlával a Wesselényibe mindenképp győzelemért cserébe éri meg...😊
több mint 10 éve
No, a Denver betlijével véget ért a széria, de nem ez a lényeg: 5. lettem a walterfootball survivor versenyén (2600-ból).
Made... Laid... Paid