Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 13 éve
Végre valami jó is.Csatlakozok!Szét izgultam/üvöltöttem az agyam olyan harci lázban voltam végig! 😊
Nagyon jó meccs volt.
Erre nagyin szívesen kimentem volna.Delonso_

több mint 13 éve
Itt az új éra tényleges kezdete, AZ első de nem az utolsó!!Remélem DHB hamar felépül!
Let's go Raiders!Jó volt látni ahogy volt tűz a játékunkban.S különösen Palmerben!

több mint 13 éve
Végre valami jó is.Nagyon jó meccs volt.
Erre nagyin szívesen kimentem volna.
több mint 13 éve
2. félidő kimondottan tettszett 😊Végre vmi fény megjelent az alagút végén.
DHB remélem hamar felépül!
Boldog Szülinapot Dennis Allennek...sztem ennél többet nem is kért!!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
Na kíváncsi leszek a maira. Ha nem áll össze hirtelen a futás, sima vereség lesz.Hát szereztünk! 😀 😀 😀
Remélem legalább pontot szerzünk.BMG
több mint 13 éve
Ausberry egyre jobban kezdi elkapni a fonalat.Élmény számban megy amikor nála a labda.Ha Desmond így folytatja a szezonban akkor kinéz neki az új szerződés.

több mint 13 éve
Na kíváncsi leszek a maira. Ha nem áll össze hirtelen a futás, sima vereség lesz.Remélem legalább pontot szerzünk.
több mint 13 éve
sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/264293_502112439808695_1195746864_n.jpgAmadeus91Ő ki? Én laikus vagyok. Ribéri? (bevagyokbaszvacbocsi)
több mint 13 éve
Túl sokan tartják már a rekordot, ideje lenne beállítani egy újat!Azért többet ér mint JMR okkééé?! 😊Én első körben rúgót draftolnék, aztán felmennék a második körbe egy punterért! BruceNálatok ez nem is vicces 😀 Wyatt
Amúgy meg ez sem vicces! 😉
www.youtube.com/watch?v=kk968VCdxXYTST
több mint 13 éve
Én első körben rúgót draftolnék, aztán felmennék a második körbe egy punterért! BruceNálatok ez nem is vicces 😀
Azért többet ér mint JMR okkééé?! 😊
Amúgy meg ez sem vicces! 😉
www.youtube.com/watch?v=kk968VCdxXYWyatt
több mint 13 éve
Én első körben rúgót draftolnék, aztán felmennék a második körbe egy punterért! BruceNálatok ez nem is vicces 😀
Jöjjön Cassel is 😊Ja és persze vannak akik már 1/1re és Barkley-ra gyúrnak 😊RolniÚgyis van már két USC irányító, jöhet a harmadik is...BMG

több mint 13 éve
Azért várjunk még azzal a draftal gyerekek! Most kezdődött a szezon! Van még idő bőven bosszankodni!
több mint 13 éve
Szerintem pedig egy jó vizes fiút kellene draftolni elsőre.Ez volt a baj Miamiba is nem voltak kellőképpen hidratáltak a játékosaink.Cubeheadoda kéne adni az első, harmadik (második már nincs) és 4. körös picket a Miaminek Samantha Ruizért.
több mint 13 éve
első körben CB kell. David Amerson (NC State), Xavier Rhodes (Florida State) vagy DeMarcus Milliner (Alabama) lehet a befutó.
built for this shit
több mint 13 éve
Szerintem pedig egy jó vizes fiút kellene draftolni elsőre.Ez volt a baj Miamiba is nem voltak kellőképpen hidratáltak a játékosaink.

több mint 13 éve
Én első körben rúgót draftolnék, aztán felmennék a második körbe egy punterért! Brucenono, elsőkörös longsnapper mégsosevót! Aaaz kihívás, aztán elcserélni...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Én első körben rúgót draftolnék, aztán felmennék a második körbe egy punterért!
több mint 13 éve
Azért el kéne érni hogy csak 1/6-10 helyen draftoljunk mert ott már lehet hozni CB-t, DE-t. Defensebe nyomnám a pickeket az első körökben

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hol kellene aláírni? 😀 (csak vicc volt)esetleg el kéne még a stadiont trédelni Sanchoért, teljes lehetne az öröm....(Cassel...)Amadeus91Ja és persze vannak akik már 1/1re és Barkley-ra gyúrnak 😊RolniÚgyis van már két USC irányító, jöhet a harmadik is...BMG
több mint 13 éve
esetleg el kéne még a stadiont trédelni Sanchoért, teljes lehetne az öröm....(Cassel...)Ja és persze vannak akik már 1/1re és Barkley-ra gyúrnak 😊RolniÚgyis van már két USC irányító, jöhet a harmadik is...BMG
több mint 13 éve
sztem sem a QB a gondunkEgyetértek veled bár potenciálra szerintem azonos szintűek.
Azért Luck sokkal jobb prospect volt mint Matt lesz...Rolni
Amúgy meg ismerve a kinti médiát hasonló hanem nagyobb hypot kap majd! 😊

több mint 13 éve
sztem sem a QB a gondunkAzért Luck sokkal jobb prospect volt mint Matt lesz...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
Vagy váltás Ohio State Buckeyes-re.Ja és persze vannak akik már 1/1re és Barkley-ra gyúrnak 😊RolniÚgyis van már két USC irányító, jöhet a harmadik is...BMG