NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Las Vegas Raiders

39 feliratkozó

több mint 14 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Barksdale őt könnyebben kiszorítja majd, mint ahogy Walker-rel tette volna. CSak az a pár meccs ahol Barnes kezdeni fog... nem is értem, hogy lehetett kezdő LT a Jax-ben.

Tafur és Gutierrez twitter-ét olvasgatva:

OL Barksdale, Carlisle, Baby Wiz, Loper and Veldheer (RT-LT)

Scott ugye PUP-on kezd de azért ő is ott van a többiekkel és állítólag BC,DHB társaságában külön mozog.

Williams sztem még 40 évesen is a csapatnál lesz. Hihetetlen számomra, hogy minden évben van helye.

több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Jackson confirmed that the Raiders re-signed offensive lineman Khalif Barnes. He said Barnes will get some work at right offensive tackle but not be limited to that spot for the time being. The Raiders are in need of a replacement for Langston Walker.

Ebből azt veszem ki, holgy Walkert nem igazoljuk vissza...
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
LT?Jammal Brown? 😊Newman
Én is néztem, írtam, de inkább RTbe kell ember amúgy, mert Jared Veldheer szolid LT lesz...azért lelkesültünk be a Gaither hírtől mert így lett volna fasza LT és RT is(Veldheer) ment volna át, de egy öreg kedvéért nem raknám át Veldheert...inkább fejlődjön...Rolni
Brown kb. Gaither-szintű tehetség szvsz, csak a kórlapja is kb. Gaither-szintű.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Én is néztem, írtam, de inkább RTbe kell ember amúgy, mert Jared Veldheer szolid LT lesz...azért lelkesültünk be a Gaither hírtől mert így lett volna fasza LT és RT is(Veldheer) ment volna át, de egy öreg kedvéért nem raknám át Veldheert...inkább fejlődjön...Rolni
Hát azért Jammal Brown sem olyan öreg 😊
Fiatalabb nálam, szóval még van 5-6 jó éve, az meg azért nem kevés! 😊Bruce
A fiataljainkhoz képest öreg 😊

Te ilyen vénember vagy ?? 😀 😀 😀Rolni
Hát igen én már ilyen vén vagyok 😀 31 éves vagyok 😊
több mint 14 éve
Esetleg Leonard Davis, Vince Manuwai, Flozell Adams vagy Jammal Brown jöhetne még szóba mint rutinos róka...

Trent Edwards meg mi a fasznak...kb Bollernyit ér...Rolni
Manuwai a Jax-nél nem ment át a fizikai/orvosi teszten, sztem ő felejtős. Davis ha csak a fizuja miatt lett kidobva akkor ok, de ha jól emlékszem már tavaly kikezdték a Cowboy drukkerek. Adams jöhetne egy évre, a fizucsökkentésbe nem mert bele ezért vágták ki a Steelers-től, nekem tetszett amit tavaly csinált. Brownt nem láttam a skinsben de a vége felé írtak jókat róla. RT-be bármelyikük jöhetne. Illetve Legursky-nak is lehetne adni egy esélyt RG-be.

Boller vs Edwards... inkább az UDFA srác 😀

több mint 14 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 076 — Raiders fan
LT?Jammal Brown? 😊Newman
Fiatalabb nálam, szóval még van 5-6 jó éve, az meg azért nem kevés! 😊Bruce
A fiataljainkhoz képest öreg 😊

Te ilyen vénember vagy ?? 😀 😀 😀

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
LT?Jammal Brown? 😊Newman
Fiatalabb nálam, szóval még van 5-6 jó éve, az meg azért nem kevés! 😊
több mint 14 éve
LT?Jammal Brown? 😊Newman
Én is néztem, írtam, de inkább RTbe kell ember amúgy, mert Jared Veldheer szolid LT lesz...azért lelkesültünk be a Gaither hírtől mert így lett volna fasza LT és RT is(Veldheer) ment volna át, de egy öreg kedvéért nem raknám át Veldheert...inkább fejlődjön...

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
LT?Jammal Brown? 😊Newman
vigyázz mert a végén még nálatok köt ki RT-nek 😀
több mint 14 éve
Esetleg Leonard Davis, Vince Manuwai, Flozell Adams vagy Jammal Brown jöhetne még szóba mint rutinos róka...

Trent Edwards meg mi a fasznak...kb Bollernyit ér...

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
LT?Jammal Brown? 😊

több mint 14 éve
Blalock-ot sztem nem nagyon engedi már a Falcons. Elég baj nekik, hogy Dahl lelépett a Rams-hez, őt szerintem meg fogják tartani.

Gyorsban végignéztem a walter-on található listát és azt kell mondjam nem bővelkedik a piac a lehetőségekben.

több mint 14 éve
Így nem sok esély van arra, hogy fejlődjön az OL, sőt!peterbadbone
Azért ezt ne siessük el...

LT poszton Veldheer tavalyhoz képest erősödött és a szezon kezdésig vszeg fejlődik is még...
LG poszton ha Loper kezd valóban nem lesz fejlődés, de romlás se nagyon várható...bízzunk még FA érkezésében...
C poszton Wiz ha beváltja a staff reményeit és a mienkét is akkor jobb lesz mint Satele volt...fejlődés várható szezon közben, de romlás nemigen...Satele még visszajöhetne...
RG poszton a nagy kérdőjel...Cooper még van...ha ő marad esetleg akkor sem romlunk, bár tényleg nem fejlődünk...FA igazolás még jó lenne...BC is befuthat ide ugyebár, ha rendbejön a térde és az máris jelenthet javulást...
RT posztra jelenleg van Barnes és Barksdale...nagy hiba lenne ha Walkert nem hoznánk vissza, mert akkor valóban romlunk...

Összességében még bőven tudunk fejlődni a hátralévő időszakban, csak most már tényleg kéne mozdulni...Rolni
Annyiban vitatkoznék, hogy tavaly legalább a rutin valamennyire erősítette a fal jobb oldalát. Carlisle és Walker is dörzsölt harcosok voltak, de volt probléma így is, ehhez jött még egy év Coopnak és ez a kétségbeesett lépés, hogy Barnes RT... mindkettejükre nézve egyértelmű romlás, nem is kicsi. Szívás lenne, ha Hue és Al erre a Gaither szerződésre építette volna fell az offseason stratégiát!peterbadbone
A Cooper-Barnes jobb oldal tényleg rosszabb lenne ezért írtam Walkert...sőt ha ő nem jön és Barksdale használható akkor egy Barnes-Barksdale jobb oldalt is el lehetne képzelni...

Annyit akarok igazából mondani, h a Gaither hírek előtt nem igazán beszéltünk LT igazolásról és OL FA van azért még akikkel lehetne erősödni...

Justin Blalock lenne kurva nagy húzás 😊 akkor Loper mehetne RGbe harcolni...

több mint 14 éve

LT poszton Veldheer tavalyhoz képest erősödött és a szezon kezdésig vszeg fejlődik is még...
LG poszton ha Loper kezd valóban nem lesz fejlődés, de romlás se nagyon várható...bízzunk még FA érkezésében...
C poszton Wiz ha beváltja a staff reményeit és a mienkét is akkor jobb lesz mint Satele volt...fejlődés várható szezon közben, de romlás nemigen...Satele még visszajöhetne...
RG poszton a nagy kérdőjel...Cooper még van...ha ő marad esetleg akkor sem romlunk, bár tényleg nem fejlődünk...FA igazolás még jó lenne...BC is befuthat ide ugyebár, ha rendbejön a térde és az máris jelenthet javulást...
RT posztra jelenleg van Barnes és Barksdale...nagy hiba lenne ha Walkert nem hoznánk vissza, mert akkor valóban romlunk...

Összességében még bőven tudunk fejlődni a hátralévő időszakban, csak most már tényleg kéne mozdulni...Rolni
Annyiban vitatkoznék, hogy tavaly legalább a rutin valamennyire erősítette a fal jobb oldalát. Carlisle és Walker is dörzsölt harcosok voltak, de volt probléma így is, ehhez jött még egy év Coopnak és ez a kétségbeesett lépés, hogy Barnes RT... mindkettejükre nézve egyértelmű romlás, nem is kicsi. Szívás lenne, ha Hue és Al erre a Gaither szerződésre építette volna fell az offseason stratégiát!

Tafur szerint leigazoltuk Trent Edwards-ot.

több mint 14 éve

Összességében még bőven tudunk fejlődni a hátralévő időszakban, csak most már tényleg kéne mozdulni...

több mint 14 éve
Hát igen, maradnak a fiatalok, akiből egyik sérült.
Wiznek így nehéz dolga lesz, mert nem lesz mellette értelmes G :S

Fuck shit!
több mint 14 éve
Így nem sok esély van arra, hogy fejlődjön az OL, sőt!

Gaither-nek pontosan milyen sérülése volt, ami ennyire nem jött rendbe?

több mint 14 éve
A büdös életbe, Barnes egy lófasz volt, kb csak TE-be tud valamit, de ott is csak blokkolni... Mi a geci van már itt...Bruce
Back upnak maradhat...
Kell Walker, mert Barksdale nem életbiztosítás day 1 kezdő RTnek ilyen rövid offseason után...

több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Damn....
több mint 14 éve
A büdös életbe, Barnes egy lófasz volt, kb csak TE-be tud valamit, de ott is csak blokkolni... Mi a geci van már itt...
több mint 14 éve
Így viszont Langston Walker lenne kurva fontos sztem és jól jönne egy OG...

Miller legyen már legalább bejelentve...

Azért annak örülök, h egy sérült embert nem igazoltunk le, főleg nem nagy pénzért...

több mint 14 éve
Vittorio Tafur is hozza már...
dokik nem írták alá kvázi...

több mint 14 éve
nem közli egyik Raideres sem és Schefter JasonLa... semRolni
John ClaytonESPN hozta le a hírt, mondjuk a Miller+Dolphins hír is tőle származik...

több mint 14 éve
Barnes mint kezdő RT??? Remélem Barksdale belehúz és hamar átveszi majd a helyét.

több mint 14 éve
nem közli egyik Raideres sem és Schefter JasonLa... sem