Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
Jermaine Eluemunor@TheMainShow_Give it a chance…y’all will love the outcome trust me
Former NE, aki idén Raider volt...gondolom kéne neki egy új deal 😀
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
Hát honnan tudjam 😊Jake Peetz neve meg OC posztra lett bedobva...Na de ő miért?
Rolni
Bazzani
Kinti fórumon olvastam, persze lehet teljes kacsa is.
Peetz volt anno Carr QB edzője és volt Alabama assistant...passz
Amúgy én a stábtól nem félek. Sok mindent lehet mondani JMD-re, de elég jó O szaki és elég régóta van az NFL-ben, szerintem nem lesz egy kutyaütő stáb alatta.
A kérdés az lesz, hogy emberileg képes-e vezetni egy csapatot, képes-e egy öltözőt egyben tartani, illetve, hogy hagyja-e dolgozni a GM-et vagy ott is megmondó ember akar lenni. Azt láttuk, hogy Grudennek se ment, meg ugye JMD is belebukott Denverben. Azt csak BB tudja csinálni senki más.
több mint 2 éve
Jake Peetz neve meg OC posztra lett bedobva...Na de ő miért?
Rolni
több mint 2 éve
Jake Peetz neve meg OC posztra lett bedobva...
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 908
Sean Desai és Mayo is kalapban van DC-nek
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 908
tévedni emberi dolog.Ezt is megmondtad előre, ugye.Volt róla hír, hogy nem front runner és nem is lesz. (sőt).Mi a JMD kinevezésben bízunk 😀Amúgy helyi idő szerint ott hajnal 5-kor jött a bejelentés. Beteg állatok.biztos pörgette őket még a presszó kávé.
Cruyffista
Biztos vagyok benne, hogy jön más.Raidersben marad az ST coach vagy jön valaki más?Boldogság.ahogy 1-2 hete írtam: "ha van eszük, akkor Hackett"
Cruyffista
Ezek szerint volt.
Kiváló hire.
Amadeus
Bitang divízió lesz ez jövőre is.
Heisman
Tippre: Harbaugh vagy Todd Bowles.
Amadeus
Általános Doktor
Amadeus
labo7
több mint 2 éve
labo7
457
Ezt is megmondtad előre, ugye.Volt róla hír, hogy nem front runner és nem is lesz. (sőt).Mi a JMD kinevezésben bízunk 😀Amúgy helyi idő szerint ott hajnal 5-kor jött a bejelentés. Beteg állatok.biztos pörgette őket még a presszó kávé.
Cruyffista
Biztos vagyok benne, hogy jön más.Raidersben marad az ST coach vagy jön valaki más?Boldogság.ahogy 1-2 hete írtam: "ha van eszük, akkor Hackett"
Cruyffista
Ezek szerint volt.
Kiváló hire.
Amadeus
Bitang divízió lesz ez jövőre is.
Heisman
Tippre: Harbaugh vagy Todd Bowles.
Amadeus
Általános Doktor
Amadeus
több mint 2 éve
Én nem érzem valós veszélynek JMD-t.😊
Amadeus
Egyébként ha nem lenne egy gerinctelen ember még jól is elsülhetne, mert ért az offensehez, az tuti.
De az, hogy hoznak neki egy kézi vezérlésű GMet is, kicsit erős.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 908
ha már fáj, akkor legalább legyen szórakoztató.Túl jó az életed?szerintem akkor kajak elmegyek Lions szurkolónak.geci: Patricia jöhet DC-nek és BoB OC-nek.Ha ez megtörténik akkor srácok kezdhetünk pakolni és tiplizhetünk a topicból...
nem hiszem el bazmeg.
Amadeus
TST
Amadeus
Bazzani
több mint 2 éve
azta rohadt...nem kedvelem a Raiderst, de azért ezt még a legrosszabb ellenségemnek se kívánnám
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Túl jó az életed?szerintem akkor kajak elmegyek Lions szurkolónak.geci: Patricia jöhet DC-nek és BoB OC-nek.Ha ez megtörténik akkor srácok kezdhetünk pakolni és tiplizhetünk a topicból...
nem hiszem el bazmeg.
Amadeus
TST
Amadeus
több mint 2 éve
Hátha Mark Davis, a nyitó sajttájon visszamondja 😁😁😁
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Ziegler was a college teammate of Patriots director of player personnel Nick Caserio, offensive coordinator/quarterbacks coach Josh McDaniels and former assistant quarterbacks coach Jerry Schuplinski.Btw, nem gondolom, hogy ez olyan rossz nektek.
Az idei draftunk meg szabadügynök tevékenységünk egész jól sikerült és ha ebben szerepe van Zieglernek, akkor nektek csak jó.
JMD meg a Colts eset óta még többet tanult BB-től meg valszeg arcban se lesz akkora, ezt már megtanulta a denveri kaland óta.
Ráadásul szerintem ő pont egy olyan edző, aki ki tudja használni Carr erősségeit és köré tudja szervezni a játékot.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 908
4-13.Jövőre SB vagy 1/1 ez a kérdés VÁLASSZATOK!Ha az idei káosz után playoffba jutottunk, jövőre is ez lenne a minimum, bárki lesz a HC.
ThundersNFL
bmg
A po-ba jutást is megmondtam, ezt is megmondom.
több mint 2 éve
Jövőre SB vagy 1/1 ez a kérdés VÁLASSZATOK!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Kampman
28 326
Hát én biztos meglepődtem volna ha a Raiders valami lagymatag vagy egyenes pályaívvel rendelkező edzőt választ. Ez a csapat mintha mindig rájátszana a problémásokra...Ez jön a klubkultúrából, itt sosem lesznek ministránsgyerekek, legfeljebb interim edzőnek, mint Bisaccia
Matthew99
több mint 2 éve
Háát... sok sikert hozzá(juk), végülis a nagy számok törvénye alapján egyszer csak jól sül majd el az ex-Patsesek kinevezéseAz baj,
r.baggio
Háát... sok sikert hozzá(juk), végülis a nagy számok törvénye alapján egyszer csak jól sül majd el az ex-Patsesek kinevezéseHog
r.baggio
Háát... sok sikert hozzá(juk), végülis a nagy számok törvénye alapján egyszer csak jól sül majd el az ex-Patsesek kinevezéseAz baj, hogy ez ügyben Daboll szimpi lenne csak hát....a Giants 😛
r.baggio
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 908
szerintem akkor kajak elmegyek Lions szurkolónak.geci: Patricia jöhet DC-nek és BoB OC-nek.Ha ez megtörténik akkor srácok kezdhetünk pakolni és tiplizhetünk a topicból...
nem hiszem el bazmeg.
Amadeus
TST
több mint 2 éve
Kitartást elvtársak kitartást, hátha a gőgje úgy hozza mint Meyernek ès gyorsan eltakarodik...nem is èrtem 😡😡😡😉😲😲
több mint 2 éve
Hát én biztos meglepődtem volna ha a Raiders valami lagymatag vagy egyenes pályaívvel rendelkező edzőt választ. Ez a csapat mintha mindig rájátszana a problémásokra...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
geci: Patricia jöhet DC-nek és BoB OC-nek.Ha ez megtörténik akkor srácok kezdhetünk pakolni és tiplizhetünk a topicból...
nem hiszem el bazmeg.
Amadeus
több mint 2 éve
Hu bazmeg ez kemenyNem irigyellek titeket...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.