Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
Harbaugh marad a Wolverines-nél. Számomra ez megnyugtató. 😊A DC személyére leszek kíváncsi nagyon.
több mint 2 éve
Bennett maradásának örülök, szerintem jó munkát végzett az elkapókkal.Champ Kelly igen jó fogás lehet! Az meg külön tetszik, h nem az én vagyok a megmondó ember vonalat viszik tovább, hanem komoly, mély FO kialakítása a terv.
McMahon nem lenne jó igazolás.
Hardegree fontos lehet abban, h Carr minél hamarabb megtanulja az új rendszer csínját bínját.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
The #Raiders are hiring Bo Hardegree as their new QBs coach, source said. An offensive assistant for the #Patriots and Josh McDaniels, he has previously served as QBs coach for the #Dolphins.
több mint 2 éve
Raiders are interviewing Broncos special teams coordinator Tom McMahon today per source. McMahon and Josh McDaniels were on same St Louis Rams staff in 2011.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Champ Kelly érkezett, ass. gm.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Mike Garafolo@MikeGarafolo#Raiders are retaining WR coach Edgar Bennett, source says. He'll be a part of Josh McDaniels' coaching staff.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Nálunk azért bukott meg, mert egy hülye arrogáns pöcs. Ha most már nem egy hülye arrogáns pöcs, akár működhetne is, csak annyi kérdőjel lenne körülötte mint a többi jelölt körül.JMD elég sokat fejlődött a Denver óta, ráadásul végignézte, ahogy több edző, hasonló stílussal hogyan bukott meg, szóval van esze, hogy ne erővel próbálja meg kontrollálni az öltözőt, remélhetőleg. Mondjuk ezért vannak a csapatkapitányok, hogy azokkal találd meg a hangot meg az edzőkkel.
Bostonban nem ő az alfa, szóval igazán nem derülhetett ki, mennyit érett a személyisége, azért eltelt 10+ év, mondjuk anno is 30 év fölött volt, attól hogy úgy viselkedett mint egy rosszul nevelt óvodás. Személyiségfejlődésnél max abba kapaszkodnék, hogy kva nagy pofont kapott az élettől, aminek esetleg nevelő hatása is lehetett. Én nem akarom, hogy a Raidersszel az történjen mint a Broncos-zal anno, rég kinőttem abból, hogy azért szurkoljak valaki ellen, mert riválisa az én kedvencemnek, de azért van néhány ember, akik nálam egyszerűen nem érdemelnek 3. esélyt és ez a fasz köztük van és ha normális emberként jól végezné a munkáját csak még jobban gyűlölném miatta. Remélem 1 év alatt megbukik a picsába és még nem lesznek menthetetlenek a károk itt. Nálam egyszerűen nem érdemli meg, hogy vezetőedző legyen, főleg nem, hogy sikeres legyen...
Black_Adder
A Colts-os sztorinál is csak az egyik fél véleményét tudjuk, JMD nem mondta el, hogy miért lépett vissza, de valszeg az volt ott, hogy a BB által felajánlott nagyobb szabadság és tanítás fontosabb volt neki mint egy HC pozi, ami valahol értékelhető, mert valszeg érzékelte, hogy nem biztos, hogy nem égne meg megint.
Egyébként valószínű, hogy ez az arrogáns stílus a legtöbb embernél pont azért jön erő, hogy így próbálja igazolni azt, hogy ő a főnök.
Támadó rendszert szerintem jót fog építeni, Zieglerrel is jól együtt fog tudni dolgozni és ha okos, akkor a játékosokkal meg nem próbál meg összetűzésbe kerülni, hanem megpróbálja megtalálni a hozzá passzoló módszert.
Az idő majd eldönti, de kíváncsian várom, hogy mit fakít.
több mint 2 éve
Ezért jó a fórum, mert mindennek könnyen visszakereshető írásos nyoma van. Amire te rosszul emlékeztél az az eszmecsere, mikor deyell felvetette, hogy tavaly kirúgták volna, ha nem megy bele a fizetéscsökkentésbe, és én erre írtam, hogy mivel Michigan Man, szó nem volt róla, hogy ELKÜLDJÉK, nem is ezért ajánlotta fel az összes bónuszát a kisegítő személyzetnek.Mea culpa!
Majd jött a Raiders (és Bears) berkekben simán elfogadott teória, hogy biztos csak azért lebegtette be az ügynöke az nfl csapatok érdeklődését, hogy a michigani szerződését újratárgyalják, ami egyértelműen téves elképzelés, nem véletlen finalista ő a Vikings-nál (hogy végül Harbaugh-t nevezik-e ki, az tulajdonképpen lényegtelen, azt már nyilvánvalóvá tette, hogy megfelelő ajánlat esetén visszatérne a profi ligába).
Tehát kizárólag Mark Davisen múlt, hogy JH helyett JMD lett a Las Vegas főedzője, pont.
r.baggio
Kis segítséggel megtaláltam mire gondoltam és én vagyok megzizzenve valóban nem úgy volt a sorrend. A Michigan man, alma mater - nfl franchise stb. szavaid keltek önálló életre a képzeletembe és úgy tűnt az volt az üzeneted, hogy tuti nem lép le Mr. Michigan man a saját alma materéből egy NFL csapat kedvéért...
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
az a kemény, hogy 5-ből 4 rookie contracton. Valamennyi Gruden Grinder.PFF szerint top5 játékosunk a 2021-es szezonban:nálam Renfrow top 3 amúgy legit.
1, Crosby
2, Kolton
3, Hobbs
4, Jacobs
5, Renfrow
Amadeus
deyell
Két első körös, egy negyedik és két ötödik körös.
Mintha nem draftoltunk volna 2-3. körökben.
több mint 2 éve
deyell
11 702
PFF szerint top5 játékosunk a 2021-es szezonban:nálam Renfrow top 3 amúgy legit.
1, Crosby
2, Kolton
3, Hobbs
4, Jacobs
5, Renfrow
Amadeus
choose life
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
PFF szerint top5 játékosunk a 2021-es szezonban:1, Crosby
2, Kolton
3, Hobbs
4, Jacobs
5, Renfrow
több mint 2 éve
Tehát kizárólag Mark Davisen múlt, hogy JH helyett JMD lett a Las Vegas főedzője, pont.Abban az esetben ha ez így van MD szakértelme megkérdőjelezhetetlen.
r.baggio
több mint 2 éve
Ezért jó a fórum, mert mindennek könnyen visszakereshető írásos nyoma van. Amire te rosszul emlékeztél az az eszmecsere, mikor deyell felvetette, hogy tavaly kirúgták volna, ha nem megy bele a fizetéscsökkentésbe, és én erre írtam, hogy mivel Michigan Man, szó nem volt róla, hogy ELKÜLDJÉK, nem is ezért ajánlotta fel az összes bónuszát a kisegítő személyzetnek.Majd jött a Raiders (és Bears) berkekben simán elfogadott teória, hogy biztos csak azért lebegtette be az ügynöke az nfl csapatok érdeklődését, hogy a michigani szerződését újratárgyalják, ami egyértelműen téves elképzelés, nem véletlen finalista ő a Vikings-nál (hogy végül Harbaugh-t nevezik-e ki, az tulajdonképpen lényegtelen, azt már nyilvánvalóvá tette, hogy megfelelő ajánlat esetén visszatérne a profi ligába).
Tehát kizárólag Mark Davisen múlt, hogy JH helyett JMD lett a Las Vegas főedzője, pont.
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Sose hagyja ott?! Idézzétek már be, hogy hol írtam ilyet, emtpy coaching trackeres topicjába is én voltam az első aki megjegyezte, hogy csak a Raidersen múlik az első kinevezés, hogy konkrét ajánlatot tegyenek le végre Harbaugh elé... jézusmáriaHát lehet én vagyok már megzakkanva...
r.baggio
Csak a bejegyzésed van ott a témában, amit deyell fizuemeléses elképzelésére írtál. Mielőtt visszanéztem egy igen nagy összeget fel mertem volna tenni rá, hogy volt egy másik convo, amiben Amadeusnak és nekem (real time sztem mi értekeztünk éppen Haribo kapcsán) leírtad, h miért hagyná ott az alma materét?!
Szerintem erre írta utána deyell, h szerinte se jön és szerinte csak fizu emelés miatt van az egész ügy.
Kíváncsi lennék Amadeus és deyell emlékeire, mert kezdek így most az épp elmémben kételkedni...
több mint 2 éve
Mindig van lejjebb! 🤣🤣🤣Talán Tomit is visszacsábítja
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Sose hagyja ott?! Idézzétek már be, hogy hol írtam ilyet, emtpy coaching trackeres topicjába is én voltam az első aki megjegyezte, hogy csak a Raidersen múlik az első kinevezés, hogy konkrét ajánlatot tegyenek le végre Harbaugh elé... jézusmária
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Most ezt komolyan írod?Az lesz majd nagyon izgalmas, ha Harbaugh tényleg a Vikings élén köt ki!De várjál, én a remek Raiders insiderektől azt az infót kaptam, hogy csak fizetésemelést akar kiharcolni
Akkor majd folyamatosan megy a hasonlítgatás legalább a szurkolók köreiben!
Rolni
r.baggio
Te jöttél ide azzal, hogy sose hagyja ott a Michigan-t az ember, amikor mi arról beszélgettünk, hogy jön-nem jön.
Most akkor mi van?
A fizu emeléses gondolatmenet már a Te okoskodásod után érkezett extrában.
Szerkesztette: Rolni
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
arról is szó volt, hogy Michigan Man nem lépne le soha az isteni UoM-ről.Az lesz majd nagyon izgalmas, ha Harbaugh tényleg a Vikings élén köt ki!De várjál, én a remek Raiders insiderektől azt az infót kaptam, hogy csak fizetésemelést akar kiharcolni
Rolni
r.baggio
több mint 2 éve
Az lesz majd nagyon izgalmas, ha Harbaugh tényleg a Vikings élén köt ki!De várjál, én a remek Raiders insiderektől azt az infót kaptam, hogy csak fizetésemelést akar kiharcolni
Rolni
---
több mint 2 éve
új ol coach lesz, ez már biztos.Hipp-hipp-hurrá!!
Amadeus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
új ol coach lesz, ez már biztos.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Az lesz majd nagyon izgalmas, ha Harbaugh tényleg a Vikings élén köt ki!meglátjuk
Rolni
több mint 2 éve
Az lesz majd nagyon izgalmas, ha Harbaugh tényleg a Vikings élén köt ki!Akkor majd folyamatosan megy a hasonlítgatás legalább a szurkolók köreiben!
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Az Újpest Bulldogs amerikai foci csapatnál járt a közelmúltban egy magyar származású emberke, aki történetesen a Raidersnél dolgozik mint valami edző asszisztens.Ezzel tudod mi a gond:
Szerinte nagy baj van a Raidersnél házon belül és sokaknak nem tetszik JMD kinevezése.
Facebookon olvastam, de berakom ide is:
"Most beszéltem egy Magyar ismerősömmel aki 13 éve a Raiders egyik edző asszisztense, konkrétan ezt írta nemes egyszerűséggel "Mindenki hányik" 😀 nagy gáz van házon belül azt mondja!"
Bruce
ownert nem lehet leváltani.