Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
Surda
3 297
Sio Moore nem volt rossz sztm.Reggie McKenzie's 1st draft pick: Tony Bergstromsztem a 2012-es draftot hagyjuk, mert ott a legmagasabb Raiders pick 3. körös kompenzációs volt, abból húzta Bergstromot. annyira nem meglepő, hogy nem jött be. Reggie első igazi draftja a 2013-es volt. ott az első körben DJ Haydent húzta... na ez ment igazán félre, lehet vitatkozni arról, hogy Hayden vagy Ferrell volt e szarabb játékos. a reportok szerint 1/3-ra is Haydent húzta volna, ha nem jön fel a Miami. az lett volna az igazán agyfasz. aztán a többi 2013-ban választott játékos sem volt sokkal jobb: Menelik Watson, Sio Moore, Tyler Wilson, Nick Kasa, Latavius Murray, Mychal Rivera, Stacy McGee, Brice Butler, David Bass. egyedül a 6. körös Latavius Murray ért valamit. ennél csak a 2017-es draft volt a rosszabb. ott konkrétan egy használható játékost sem sikerült draftolnia Reggie-nek, azért az már bravúr.
Mike Mayock's 1st draft pick: Clelin Ferrell
Low bar, Dave Ziegler
😀
Rolni
deyell
több mint 2 éve
The Bears used a 3-4 front in 2021. They played 65% zone & 20% man, used a pretty even mix of 1-high and 2-high safety coverages & blitzed 24% of the time. Desai's favorite coverages were Cover 1, Cover 3 and Cover 6.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
Flatbe zonazni majd megy Koonce.Crosby miatt nem aggódok. 3-4 base-tol függetlenül 4-2-5 lenne a fő felállás
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Kiváncsi vagyok mire megy Desai Crosbyval, sztem neki jobban feküdt Bradley rendszere.én így hirtelen nem látom őt flatban zónázni.
empty taxi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
ahogy látom két statban volt top10, a többiben inkább 20-25. hely környéke volt.Ian RapoportHuh. Azért az a Top 10 nagyon messze van a valóságtól.
@RapSheet
·
5m
The #Raiders are interviewing former #Bears defensive coordinator Sean Desai today for their DC job under new coach Josh McDaniels, source said. He coordinated a Top 10 D last year in Chicago, his first year calling it.
Rolni
tüsi91
több mint 2 éve
rapoport így dolgozik, sose bírja megállni hogy ne nyaljon be egy-egy nfl berkeiben dolgozó embernek amennyire csak lehetIan RapoportHuh. Azért az a Top 10 nagyon messze van a valóságtól.
@RapSheet
·
5m
The #Raiders are interviewing former #Bears defensive coordinator Sean Desai today for their DC job under new coach Josh McDaniels, source said. He coordinated a Top 10 D last year in Chicago, his first year calling it.
Rolni
tüsi91
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Ian RapoportHuh. Azért az a Top 10 nagyon messze van a valóságtól.
@RapSheet
·
5m
Rolni
több mint 2 éve
Kiváncsi vagyok mire megy Desai Crosbyval, sztem neki jobban feküdt Bradley rendszere.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
DettóIan Rapoportszerintem Desai jó választás lehetne. inkább Desait hoznám ide, mint az (ex-)Patses védelmi edzők bármelyikét.
@RapSheet
·
5m
Rolni
deyell
Örülnék Desai-nak!
több mint 2 éve
deyell
11 702
Ian Rapoportszerintem Desai jó választás lehetne. inkább Desait hoznám ide, mint az (ex-)Patses védelmi edzők bármelyikét.
@RapSheet
·
5m
Rolni
choose life
több mint 2 éve
Ian Rapoport@RapSheet
·
5m
több mint 2 éve
deyell
11 702
Reggie McKenzie's 1st draft pick: Tony Bergstromsztem a 2012-es draftot hagyjuk, mert ott a legmagasabb Raiders pick 3. körös kompenzációs volt, abból húzta Bergstromot. annyira nem meglepő, hogy nem jött be. Reggie első igazi draftja a 2013-es volt. ott az első körben DJ Haydent húzta... na ez ment igazán félre, lehet vitatkozni arról, hogy Hayden vagy Ferrell volt e szarabb játékos. a reportok szerint 1/3-ra is Haydent húzta volna, ha nem jön fel a Miami. az lett volna az igazán agyfasz. aztán a többi 2013-ban választott játékos sem volt sokkal jobb: Menelik Watson, Sio Moore, Tyler Wilson, Nick Kasa, Latavius Murray, Mychal Rivera, Stacy McGee, Brice Butler, David Bass. egyedül a 6. körös Latavius Murray ért valamit. ennél csak a 2017-es draft volt a rosszabb. ott konkrétan egy használható játékost sem sikerült draftolnia Reggie-nek, azért az már bravúr.
Mike Mayock's 1st draft pick: Clelin Ferrell
Low bar, Dave Ziegler
😀
Rolni
choose life
több mint 2 éve
Reggie McKenzie's 1st draft pick: Tony BergstromMike Mayock's 1st draft pick: Clelin Ferrell
Low bar, Dave Ziegler
😀
több mint 2 éve
Nem tudom James mennyiben mozdítható jelenleg.2022-ben 3,5M lesz a cap hit-je, ha kereten van. Kivágása esetén 1,5M DM-et kellene benyelni, szóval 2M-t lehet spórolni az elküldésén.
Amadeus
Ezzel együtt szerintem érdemes megtartani, de komoly versenytársat hozni kell a nyakára.
Komoly kérdés az ereje, ha nem ZBS alapú falunk lesz és sémától függetlenül nagy fejlődés kellene tőle, hogy jó kezdő legyen, de azért egy évnyi kezdő rutinja van és a szezon második felében nem volt felháborítóan rossz, szóval lehet érdemes megtartani és megpróbálni fejleszteni...
több mint 2 éve
deyell
11 702
Raiders are interviewing Broncos special teams coordinator Tom McMahon today per source. McMahon and Josh McDaniels were on same St Louis Rams staff in 2011.i.imgur.com/Wh7Aqti.jpg
Rolni
choose life
több mint 2 éve
Mekkora egy gyökér feje van ennek az embernek 😕 És ezt kell lesni minimum 2 évig...
több mint 2 éve
A hiba felismerése úgy tűnik megtörtént, elvileg ez szokott lenni az 1. lépés.Josh McDaniels explains why he failed with Broncos, what will be different with Raiders https://t.co/4I5Aze5Rhp pic.twitter.com/HHtAzGucD3
— Sporting News NFL (@sn_nfl) February 3, 2022
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Nem tudom James mennyiben mozdítható jelenleg.LT Kolton Miller | 84.2Én még Andre James-ben bízok, ha az új OL coach lát benne fantáziát, akkor vele megpróbálkoznék még.
LG John Simpson | 52.6
C Andre James | 64.2
RG Alex Leatherwood | 44.9
RT Brandon Parker | 55.7
Kolton Miller was impressive for the Raiders at left tackle, earning an 84.2 PFF grade and marks of at least 76.6 as a run-blocker and a pass-blocker. He allowed 34 pressures from 730 pass-blocking snaps, but he was the lone ray of light in the darkness. Rookie Alex Leatherwood posted a meager 29.0 pass-blocking grade, allowing a league-leading 65 pressures at right tackle and then right guard.
Two different players allowed eight sacks individually, and only Miller earned a run-blocking grade better than 65.0. It’s remarkable that the Raiders made the postseason with this offensive line.
-------------------------------------
No1 prioritás kell, hogy legyen a fal rendbetétele.
Kolton szép csendben a Gruden éra legjobb elsőkörös pickje lett. Leatherwooddal elnéző vagyok, mert rookieként került be egy teljes összeomlás közepébe, neki lehet jövője egy normális OL coach érkezése esetén. A maradék háromra nincs mentség.
Amadeus
Parker helyére mindenképpen kell egy upgrade, mert akkor Leatherwood is léphet egyet előre. Simpson helyére is kell egy átlag feletti G. Akkor két személyi cserével léphetnénk akár egy nagyobbat is előre ezen a fronton.
De ha James megy, akkor sem dőlök a kardomba.
Bruce
több mint 2 éve
LT Kolton Miller | 84.2Én még Andre James-ben bízok, ha az új OL coach lát benne fantáziát, akkor vele megpróbálkoznék még.
LG John Simpson | 52.6
C Andre James | 64.2
RT Brandon Parker | 55.7
Kolton Miller was impressive for the Raiders at left tackle, earning an 84.2 PFF grade and marks of at least 76.6 as a run-blocker and a pass-blocker. He allowed 34 pressures from 730 pass-blocking snaps, but he was the lone ray of light in the darkness. Rookie Alex Leatherwood posted a meager 29.0 pass-blocking grade, allowing a league-leading 65 pressures at right tackle and then right guard.
Two different players allowed eight sacks individually, and only Miller earned a run-blocking grade better than 65.0. It’s remarkable that the Raiders made the postseason with this offensive line.
Kolton szép csendben a Gruden éra legjobb elsőkörös pickje lett. Leatherwooddal elnéző vagyok, mert rookieként került be egy teljes összeomlás közepébe, neki lehet jövője egy normális OL coach érkezése esetén. A maradék háromra nincs mentség.
Amadeus
Parker helyére mindenképpen kell egy upgrade, mert akkor Leatherwood is léphet egyet előre. Simpson helyére is kell egy átlag feletti G. Akkor két személyi cserével léphetnénk akár egy nagyobbat is előre ezen a fronton.
De ha James megy, akkor sem dőlök a kardomba.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
LT Kolton Miller | 84.2LG John Simpson | 52.6
C Andre James | 64.2
RT Brandon Parker | 55.7
több mint 2 éve
@Raiders FO: Dave Ziegler GM
Champ Kelly Assistant GM
Jim Abrams Dir College Scouting
Teddy Atlas Asst Dir College Scouting
DuJuan Daniels Asst Dir Player Personnel
Dwayne Joseph Dir Pro Personnel
Walter Juliff Senior Advisor to GM
Trey Scott Asst Dir of Player Personnel
több mint 2 éve
Azzal, hogy Roethliseberger visszavonult, azzal Carr lett az AFC-ben a leghosszabb idő óta egy csapatban kezdő irányító. (2014 óta nyúlik ez az időszak)
több mint 2 éve
Lombardit meg már tényként írják, legalábbis a wikipediansources: Mick Lombardi OC, Doug Marrone OLMarrone lehet remek fogás sztem
Amadeus
Rolni
több mint 2 éve
sources: Mick Lombardi OC, Doug Marrone OLMarrone lehet remek fogás sztem
Amadeus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
sources: Mick Lombardi OC, Doug Marrone OL