Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 7 éve
Richard és Worley is 2nd round tendert kapott.azért amikor jött a Noti telóra rendesen beszartam, hogy eltradeltük az épülő vegasi stadiont AB-ért....
Worley esetében elég lett volna az eredeti körös (3) is sztem, de semmi gondot nem okoz a különbözet cap szempontból és így tuti nem kap ajánlatot máshonnan
Rolni
több mint 7 éve
Richard és Worley is 2nd round tendert kapott.Worley esetében elég lett volna az eredeti körös (3) is sztem, de semmi gondot nem okoz a különbözet cap szempontból és így tuti nem kap ajánlatot máshonnan
Szerkesztette: Rolni
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 7 éve
Fanspeak-en most már ki vannak téve az egyes big boardok is, az alapján szoktam megnézni, hogy melyiket válasszam, de ami meglepő, hogy Dwayne Haskins-t konzekvensen Kyler Murray elé teszik, pedig utóbbinak irdatlan hype-ja van, még 1/1-re is...Nem is azt mondanám, hogy broken a rendszer, de ugye az FA igazolásokig a need-ek még rengeteget változhatnak...így fordulhat elő, hogy pl. a Jags is QB-t draftol, mert az a fő need-je...
Nekem ez a 3 board, ami a legjobban tetszik:
fanspeak.com/ontheclock/preview.php?board_id=0
fanspeak.com/ontheclock/preview.php?board_id=17
fanspeak.com/ontheclock/preview.php?board_id=7
Pari
ennek ez lett az eredménye, ami elég pimasz lenne (Murray ment 1/1-re):
4: R1P4 EDGE JOSH ALLEN KENTUCKY
24: R1P24 LB DEVIN WHITE LSU
27: R1P27 TE TJ HOCKENSON IOWA (Még Bush is bennt volt)
35: R2P3 WR DK METCALF OLE MISS
66: R3P2 S JUAN THORNHILL VIRGINIA (még Winovich-on gondolkodtam)
több mint 7 éve
Fanspeak-en most már ki vannak téve az egyes big boardok is, az alapján szoktam megnézni, hogy melyiket válasszam, de ami meglepő, hogy Dwayne Haskins-t konzekvensen Kyler Murray elé teszik, pedig utóbbinak irdatlan hype-ja van, még 1/1-re is...Nekem ez a 3 board, ami a legjobban tetszik:
fanspeak.com/ontheclock/preview.php?board_id=0
fanspeak.com/ontheclock/preview.php?board_id=17
fanspeak.com/ontheclock/preview.php?board_id=7
több mint 7 éve
egy report szerint szeretnénk összerakni a Bell-Brown-Murray triót.Jó fitneszedzőt kïvánok hozzá, Bell mostanában nem éhes állítólag.
How about no?
Amadeus
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Én Vodkara tippeltem 😃Na és csak utána az anyázásra részedről 😜először anyáznék egyet.egy report szerint szeretnénk összerakni a Bell-Brown-Murray triót.Az komoly lenne 😊
How about no?
Amadeus
Személy szerint te mit szólnál hozzá ??
Rózsa Sándor (betyár)
Amadeus
több mint 7 éve
először anyáznék egyet.egy report szerint szeretnénk összerakni a Bell-Brown-Murray triót.Az komoly lenne 😊
How about no?
Amadeus
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
egy report szerint szeretnénk összerakni a Bell-Brown-Murray triót.Az komoly lenne 😊
How about no?
Amadeus
több mint 7 éve
egy report szerint szeretnénk összerakni a Bell-Brown-Murray triót. How about no?
több mint 7 éve
Én évek óta képtelenebbnél képtelenebb forgatókönyveket látok onnan idemásolva 😊Nyilván nem jól működik ez a draft simulátor még. Lehet nem vezették még 100%-ban át a combine hatását, illetve a csapatok need-jei is hagyhatnak kívánnivalót maguk után.Poénkodtam a fanspeak-en...TJ Hockensont sokan top 10 be várják de szerintem Busht is elviszik max 20 környékén
de egy ilyet eltudnék fogadni:
1: R1P4 DL QUINNEN WILLIAMS ALABAMA
2: R1P24 LB DEVIN BUSH MICHIGAN
3: R1P27 TE T.J. HOCKENSON IOWA
viszont második körös EDGE-nél már gondban voltam.
Maradt
Jaylon Ferguson
Oshane Ximines
Chase Winovich
Ben Banogu
Mind a 4 szimpi, de nem igazán tudom kinek örülnék (utóbbi kettő naon jó combine-t tolt, az elsőt off field balhé miatt meg sem hívták...)
Vélemény?
Pari
kapitnono
Mondjuk szerintem is a két TE is és a két LB is nagy valószínűség szerint kimegy a 24. választásunk előtt.
Igaz korábban azt írtam, hogy szerintem Bush benn lesz 24-re, de most már módosítok az álláspontomon, mert van két olyan csapat ahol az LB az fő need és valahol meg BPA alapon ők lesznek a legjobb választások, így esélytelen hogy bennmaradjon. A TE-k szerepe is kezd felértékelődni az utóbbi időben és így várhatóan ők is menni fognak előbb. Sajnos.
Bruce

több mint 7 éve
Poénkodtam a fanspeak-en...Winovich nagy kedvenc
Maradt
Jaylon Ferguson
Oshane Ximines
Chase Winovich
Ben Banogu
Mind a 4 szimpi, de nem igazán tudom kinek örülnék (utóbbi kettő naon jó combine-t tolt, az elsőt off field balhé miatt meg sem hívták...)
Vélemény?
Pari
Amadeus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
ócsónMarc Barront kirakta a Rams. De kéne!Nem egy ász, de itt még Ő is upgrade lenne, így jöhet...persze ne a Rams-es fizuval 😊
Amadeus
Rolni
több mint 7 éve
Marc Barront kirakta a Rams. De kéne!Nem egy ász, de itt még Ő is upgrade lenne, így jöhet...persze ne a Rams-es fizuval 😊
Amadeus
több mint 7 éve
Marc Barront kirakta a Rams. De kéne!
több mint 7 éve
Poénkodtam a fanspeak-en...Winovich nagy kedvenc
Maradt
Jaylon Ferguson
Oshane Ximines
Chase Winovich
Ben Banogu
Vélemény?
Pari
több mint 7 éve
Nyilván nem jól működik ez a draft simulátor még. Lehet nem vezették még 100%-ban át a combine hatását, illetve a csapatok need-jei is hagyhatnak kívánnivalót maguk után.Poénkodtam a fanspeak-en...TJ Hockensont sokan top 10 be várják de szerintem Busht is elviszik max 20 környékén
Maradt
Jaylon Ferguson
Oshane Ximines
Chase Winovich
Ben Banogu
Vélemény?
Pari
kapitnono
Mondjuk szerintem is a két TE is és a két LB is nagy valószínűség szerint kimegy a 24. választásunk előtt.
Igaz korábban azt írtam, hogy szerintem Bush benn lesz 24-re, de most már módosítok az álláspontomon, mert van két olyan csapat ahol az LB az fő need és valahol meg BPA alapon ők lesznek a legjobb választások, így esélytelen hogy bennmaradjon. A TE-k szerepe is kezd felértékelődni az utóbbi időben és így várhatóan ők is menni fognak előbb. Sajnos.
több mint 7 éve
Poénkodtam a fanspeak-en...Nekem a fanspeak-en a Fanspeak - Steve opciókat választottam és az első körre ez jött ki:
Maradt
Jaylon Ferguson
Oshane Ximines
Chase Winovich
Ben Banogu
Vélemény?
Pari
Ez biztos hogy nem lesz:
R1P4
EDGE JOSH ALLEN
KENTUCKY
R1P24
LB DEVIN WHITE
LSU
R1P27
TE T.J. HOCKENSON
IOWA
még benn volt Fant is és NKeal Harry is
több mint 7 éve
Poénkodtam a fanspeak-en...TJ Hockensont sokan top 10 be várják de szerintem Busht is elviszik max 20 környékén
Maradt
Jaylon Ferguson
Oshane Ximines
Chase Winovich
Ben Banogu
Vélemény?
Pari

több mint 7 éve
Poénkodtam a fanspeak-en...de egy ilyet eltudnék fogadni:
Maradt
Jaylon Ferguson
Oshane Ximines
Chase Winovich
Ben Banogu
Vélemény?
több mint 7 éve
1/4-el jöjjön valamelyik DL ember. Talán a legjobb lenne Allen.1/24-el szerintem Bush még elérhető lesz
1/27-el meg jöjjön egy WR
Amani Oruwariyet el tudnám képzelni a második körbe hozzánk.
több mint 7 éve
Szerintem ő nagyon kicsi, ami Karl mellett már sok lenne...ET3 nekem nagyon no go zona. Honey Badger esetleg?Ha nem akkor meg 3at...kell O-ba is emberAmúgy egy Collins, Barr, Kwon Alexander csomagra azonnal kicsapnám. Gondolkodtam ezen a Mózli dolgon, és szerintem Alexander jobb lenne a cover képessége miatt. Olcsón a sérülése után. Mindent a védelembe kell tolni, az offense tavaly is felpakolt 30 pontot, ha olyanja volt.Bell-t megkerestük, de elvileg a Jets elég favorit nála. AB-ért a Broncos, Cards és mi érdeklődtünk.Akkora kavarás van amúgy, hogy a Broncos érdeklődését pl rögtön cáfolta a belső infókkal rendelkező beatwriterük...
Amadeus
Bell menjen csak a Jets-be, AB meg Cards-ba...mi meg szépen halásszunk FA-n.
Rolni
Amadeus
RB posztra is kell FA (saját vagy külsős) , WR posztra is kell legalább 1 és az OL összetétele sem tiszta még sztem.
Persze sztem is D heavy approach kell
Kwon sztem is jobb fit nekünk
Collins nem fit sztem, Ő inkább tradicionális SS, amit ugye mi nem annyira használunk.
Rolni
Amadeus
Iloka vagy Boston működhetne szerintem.
több mint 7 éve
ET3 nekem nagyon no go zona. Honey Badger esetleg?Ha nem akkor meg 3at...kell O-ba is emberAmúgy egy Collins, Barr, Kwon Alexander csomagra azonnal kicsapnám. Gondolkodtam ezen a Mózli dolgon, és szerintem Alexander jobb lenne a cover képessége miatt. Olcsón a sérülése után. Mindent a védelembe kell tolni, az offense tavaly is felpakolt 30 pontot, ha olyanja volt.Bell-t megkerestük, de elvileg a Jets elég favorit nála. AB-ért a Broncos, Cards és mi érdeklődtünk.Akkora kavarás van amúgy, hogy a Broncos érdeklődését pl rögtön cáfolta a belső infókkal rendelkező beatwriterük...
Amadeus
Rolni
Amadeus
RB posztra is kell FA (saját vagy külsős) , WR posztra is kell legalább 1 és az OL összetétele sem tiszta még sztem.
Collins nem fit sztem, Ő inkább tradicionális SS, amit ugye mi nem annyira használunk.
Rolni
több mint 7 éve
mi meg szépen halásszunk FA-n.Nomen est omen, Jake Fisher FA 😉
Rolni
Kwon coverben jobb, de nála nagyobb missed tackle gyár nincs.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Ha nem akkor meg 3at...kell O-ba is emberAmúgy egy Collins, Barr, Kwon Alexander csomagra azonnal kicsapnám. Gondolkodtam ezen a Mózli dolgon, és szerintem Alexander jobb lenne a cover képessége miatt. Olcsón a sérülése után. Mindent a védelembe kell tolni, az offense tavaly is felpakolt 30 pontot, ha olyanja volt.Bell-t megkerestük, de elvileg a Jets elég favorit nála. AB-ért a Broncos, Cards és mi érdeklődtünk.Akkora kavarás van amúgy, hogy a Broncos érdeklődését pl rögtön cáfolta a belső infókkal rendelkező beatwriterük...
Amadeus
Rolni
Amadeus