Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Na az első 2 pick QB...még az kéne, hogy vki előttünk Lynchet is elvigye és jobb prospectek maradnak nekünk 😊
Rolni
Majd csak holnap jelentik be, ki lesz az 1/3 Lincsert.
ulpianus
hat Lynch-re a dallas, 9ers,browns, feltrade is szoba johet, szoval Elliotra egesz jo eselyunk lett, bar neki annyira nem orulnek...jo jo de nem egy Gurley/AP
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 655 — Sworn to the Dark
Kicsit off, nem tudom olvastátok-e Andre Debose instagramos sztoriját. Elég vicces, figyeld:  www.totalprosports.com/2016/04/18/oakland-raiders-practice-squad-player-andre-debose-exposed-by-instagram-model/
mustaine
nem meglepő ez tőle, tekintve hogy hova járt egyetemre.

built for this shit

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 334 — Chalk Dawk fan
Kicsit off, nem tudom olvastátok-e Andre Debose instagramos sztoriját. Elég vicces, figyeld:  www.totalprosports.com/2016/04/18/oakland-raiders-practice-squad-player-andre-debose-exposed-by-instagram-model/

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26
Mikor jó volt a csapat itt, akkor azért akadt mindig balhé. Röviden összefoglalva: semmi szokatlan.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 655 — Sworn to the Dark
 www.silverandblackpride.com/2016/4/19/11464396/former-oakland-raiders-ol-khalif-barnes-arrested-on-suspicion-of-driving-intoxicated

Kalifa
Amadeus91
akartam írni, hogy rég volt már letartóztatott játékosunk... ezt megelőzően utoljára 2 évvel ezelőtt, de Kalifa most megtörte a csendet.

built for this shit

több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Na az első 2 pick QB...még az kéne, hogy vki előttünk Lynchet is elvigye és jobb prospectek maradnak nekünk 😊
Rolni
Majd csak holnap jelentik be, ki lesz az 1/3 Lincsert.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 423 — Raiders fan

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 750
 www.silverandblackpride.com/2016/4/19/11464396/former-oakland-raiders-ol-khalif-barnes-arrested-on-suspicion-of-driving-intoxicated

Kalifa
több mint 10 éve
Mockoltam egy ilyet...örülnék neki, de nem valószínű hogy összejöhet - (nem sorrendbe)
DT SHELDON RANKINS
ILB KENTRELL BROTHERS
S JUSTIN SIMMONS
DE JIHAD WARD
OT GERMAIN IFEDI
C MAX TUERK
RB KEENAN REYNOLDS
WR MORITZ BOEHRINGER
Eléggé BPA alapon húztam, így a secondary nem mélyűlt, illetve vaz utolsó 2 wtf pick olyan BB-es😊
több mint 10 éve
Első körös pickhez kis "szakértői" gondolkozás:
 justblogbaby.com/2016/04/17/nfl-draft-ranking-the-oakland-raiders-first-round-options/2/
Szte Ezekiel Elliott, Vernon Hargreaves, Sheldon Rankins és Shaq Lawson lenne a tier 1=dream, no brainer BPA csoport.

Chris Jones, Robert, Nkemdiche, Taylor Decker, William Jackson III és MacKenzie Alexander a tier 2=reális jó megoldás csoport.

Jason Spriggs, Noah Spence és Leonard Floyd a tier 3=elmegy, de inkább kis trade down esetén csapat.

Jack Conklin, Kevin Dodd, Emmanuel Ogbah, Eli Apple, Reggie Ragland és Darron Lee a tier 4=hibás pick csoport a szerző szerint.

Első csoportból nekem Lawson kilóg kicsit, nálam Ő nem blue chip prospect. Nekem Ő inkább a tier 2-ben van.
Tier 2-ből Deckert és Alexandert kivenném teljesen. Decker még esetleg, bár nála kérdés, h jó LT lesz-e, de Alexander azzal a mérettel és 0INT-el köszi, de ne. Jones és Nkemdiche főleg boom or bust prospectek, de ha RM és JDR bízik bennük akkor majd én is...
A 3-as csoportból Spencer és Floyd ide korrekt prospectek, de nem tudom hova tennénk őket.
A 4-es csoportból Conklin, Dodd és Lee nálam azért nem lenne WTF pick...

Nekem Billings, Robinson eléggé hiányzik erről a listáról azért és Butler is.
Rolni
Az én első köröseim:
T1
Eliott
Buckner
Rankins
Robinson
Billings

T2
Hargraves
Spance
Dodd
Ogbah
Conklin
Lee
+Butler

WTF
Smith/Jack

Szerkesztette: Pari
több mint 10 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Ryan Smith (Cb) volt nálunk látogatáson. Ő egy eléggé radar alatti egyetemről (North Carolina Central Eagles) jön, méretben passzol az elképzeléseinkbe (6'0'/190) és kb a negyedik körre lőtték be a helyét.

több mint 10 éve
Darron Lee mérete miatt nem aggódnék igazából...mondjuk pont tegnap olvastam egy cikket, amiben azt emelték ki, h milyen rossz coverage-ban...eddig mindenhol azt olvastam abban milyen jó 😀

több mint 10 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 279 — WHO DAT!!!!
Darron Lee OLB? 220 fonttal kevés lenne, am is van már egy nyurga lb a csapatban.
Amadeus91
jó lesz az 232 nek is, ami bőven elég lehet.Tekintve, hogy pl.: Cj mosley is e körül mozog és, eléggé jól tolja.

több mint 10 éve
Darron Lee OLB? 220 fonttal kevés lenne, am is van már egy nyurga lb a csapatban.
több mint 10 éve
Első körös pickhez kis "szakértői" gondolkozás:
 justblogbaby.com/2016/04/17/nfl-draft-ranking-the-oakland-raiders-first-round-options/2/
Szte Ezekiel Elliott, Vernon Hargreaves, Sheldon Rankins és Shaq Lawson lenne a tier 1=dream, no brainer BPA csoport.

Chris Jones, Robert, Nkemdiche, Taylor Decker, William Jackson III és MacKenzie Alexander a tier 2=reális jó megoldás csoport.

Jason Spriggs, Noah Spence és Leonard Floyd a tier 3=elmegy, de inkább kis trade down esetén csapat.

Jack Conklin, Kevin Dodd, Emmanuel Ogbah, Eli Apple, Reggie Ragland és Darron Lee a tier 4=hibás pick csoport a szerző szerint.

Első csoportból nekem Lawson kilóg kicsit, nálam Ő nem blue chip prospect. Nekem Ő inkább a tier 2-ben van.
Tier 2-ből Deckert és Alexandert kivenném teljesen. Decker még esetleg, bár nála kérdés, h jó LT lesz-e, de Alexander azzal a mérettel és 0INT-el köszi, de ne. Jones és Nkemdiche főleg boom or bust prospectek, de ha RM és JDR bízik bennük akkor majd én is...
A 3-as csoportból Spencer és Floyd ide korrekt prospectek, de nem tudom hova tennénk őket.
A 4-es csoportból Conklin, Dodd és Lee nálam azért nem lenne WTF pick...

Nekem Billings, Robinson eléggé hiányzik erről a listáról azért és Butler is.

Szerkesztette: Rolni

több mint 10 éve
Stephen Weatherly (Vanderbilt) OLB (6'5' / 250) járt nálunk. Állítólag a privát edzések után minden csapat nagyon pozitív véleményel van róla. Eddig, mint 4-3-as DE számoltak vele, de az edzések után alakalmasnak tartják a 3-4 OLB posztra is.
peterbadbone
SPARQ száma is 125,3, így nálunk is képben lehet komolyan 😊

több mint 10 éve
Stephen Weatherly (Vanderbilt) OLB (6'5' / 250) járt nálunk. Állítólag a privát edzések után minden csapat nagyon pozitív véleményel van róla. Eddig, mint 4-3-as DE számoltak vele, de az edzések után alakalmasnak tartják a 3-4 OLB posztra is.

több mint 10 éve
Végre úgy tudok ránézni a schedule-ra, hogy nem látok benne fix vereség halmokat 😊
Minden másra ott a MasterCard...

több mint 10 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 721
SNF, MNF. Kezdünk újra népszerűek lenni.

Szerkesztette: bmg
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 992 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
1. Saints at
2. Falcons home
3. Titans at
4. Ravens at
5. Chargers home
6. Chiefs home
7. Jax at
8. Tampa at
9. Donkeys home
10. Bye
11. Texans Mexiko
12. Camthers home
13. Bills home
14. Chiefs at
15. Chargers at
16. Colts home
17. Donkeys atAmadeus91
Hozható menetrend. Ha sikerülne felszívni magunkat a megfelelő meccsekre, simán meglehet a csoport is.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Egész jól sikerült a menetrend. A 10. heti szabad hétvége is jó helyen van, mert ott kicsit helyre lehet tenni a fejeket a szezon utolsó szakasza előtt.

Szezon első meccse a Saints ellen kicsit pikáns lesz, hisz az lesz Dennis Allen első olyan meccse a tőlünk való távozása után, ahol újra DC minőségben jelenik meg. Véletlen lenne?

több mint 10 éve
1. Saints at
2. Falcons home
3. Titans at
4. Ravens at
5. Chargers home
6. Chiefs home
7. Jax at
8. Tampa at
9. Donkeys home
10. Bye
11. Texans Mexiko
12. Camthers home
13. Bills home
14. Chiefs at
15. Chargers at
16. Colts home
17. Donkeys at

a szamarak ellen meleg lehet a pite idegenben az utolsó körben. Reméljük nem azon fog a PO elmenni.
több mint 10 éve
Nem egy bomba hír, de Neiko Thorpe aláírta a tenderét, így 1 évre, 2,5M-ért marad Oakland-ben.
peterbadbone
örülünk Vincent
több mint 10 éve
Nem egy bomba hír, de Neiko Thorpe aláírta a tenderét, így 1 évre, 2,5M-ért marad Oakland-ben.

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26
kemény fémből készülhetett annak a bringának a váza 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...