Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 750
Egy cikkben olvastam, hogy akikre kezdőként lehet számítani, két játékos kivételével mind-mind 2014 után került hozzánk. A két kivétel Latavius Murray, aki 2013-ban és Marcel Reece, aki 2008-ban. (saját gyűjtés még Menelik Watson, hiszen ő is 2013-ban került hozzánk és lehet kezdő lesz)

Offense

QB: Derek Carr, 2014 NFL Draft (second round)

RB: Latavius Murray, 2013 NFL Draft (sixth round)

FB: Marcel Reece, 2008 free agent signing

WR: Amari Cooper, 2015 NFL Draft (first round)

WR: Michael Crabtree, 2015 free agent signing

TE: Clive Walford, 2015 NFL Draft (third round)

Slot WR: Seth Roberts, 2014 undrafted free agent

LT: Donald Penn, 2014 and 2016 free agent signing

LG: Kelechi Osemele, 2016 free agent signing

C: Rodney Hudson, 2015 free agent signing

RG: Gabe Jackson, 2014 NFL Draft (third round)

RT: Austin Howard, 2014 free agent signing

Defense

DE: Denico Autry, 2014 undrafted free agent

DT: Dan Williams, 2015 free agent signing

DT: Justin Ellis, 2014 NFL Draft (4th round)

DE: Mario Edwards Jr, 2015 NFL Draft (second round)

OLB: Khalil Mack, 2014 NFL Draft (first round)

MLB: Malcom Smith, 2015 free agent signing

OLB: Bruce Irvin, 2016 free agent signing

OLB/DE: Aldon Smith, 2015 and 2016 free agent signing

CB: Sean Smith, 2016 free agent signing

CB: David Amerson: 2015 free agent signing

CB/Nickel: T.J. Carrie, 2014 NFL Draft (seventh round)

FS: Reggie Nelson, 2016 free agent signing

SS: Nate Allen, 2015 and 2016 free agent signing
Bruce
Pedig milyen pocsék volt a 2014-es FA class: Woodley, MJD...brr
több mint 10 éve
davidkiss Las Vegas Raiders 68
 www.youtube.com/watch?v=QvuOjcA7KVQ
több mint 10 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
Egy cikkben olvastam, hogy akikre kezdőként lehet számítani, két játékos kivételével mind-mind 2014 után került hozzánk. A két kivétel Latavius Murray, aki 2013-ban és Marcel Reece, aki 2008-ban. (saját gyűjtés még Menelik Watson, hiszen ő is 2013-ban került hozzánk és lehet kezdő lesz)

Offense

QB: Derek Carr, 2014 NFL Draft (second round)

RB: Latavius Murray, 2013 NFL Draft (sixth round)

FB: Marcel Reece, 2008 free agent signing

WR: Amari Cooper, 2015 NFL Draft (first round)

WR: Michael Crabtree, 2015 free agent signing

TE: Clive Walford, 2015 NFL Draft (third round)

Slot WR: Seth Roberts, 2014 undrafted free agent

LT: Donald Penn, 2014 and 2016 free agent signing

LG: Kelechi Osemele, 2016 free agent signing

C: Rodney Hudson, 2015 free agent signing

RG: Gabe Jackson, 2014 NFL Draft (third round)

RT: Austin Howard, 2014 free agent signing

Defense

DE: Denico Autry, 2014 undrafted free agent

DT: Dan Williams, 2015 free agent signing

DT: Justin Ellis, 2014 NFL Draft (4th round)

DE: Mario Edwards Jr, 2015 NFL Draft (second round)

OLB: Khalil Mack, 2014 NFL Draft (first round)

MLB: Malcom Smith, 2015 free agent signing

OLB: Bruce Irvin, 2016 free agent signing

OLB/DE: Aldon Smith, 2015 and 2016 free agent signing

CB: Sean Smith, 2016 free agent signing

CB: David Amerson: 2015 free agent signing

CB/Nickel: T.J. Carrie, 2014 NFL Draft (seventh round)

FS: Reggie Nelson, 2016 free agent signing

SS: Nate Allen, 2015 and 2016 free agent signing
több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 423 — Raiders fan
elemzés a Raiders jelenlegi helyzetéről

tfdssports.com/2016-articles/playoffs-or-bust-for-2016-raiders.html
deyell
korrekt sztem

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 992 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000651360/article/odell-beckhams-cousin-posts-stunning-numbers-at-pro-day?campaign=tw-cf-sf23955808-sf23955808

Érdekes próbálkozás...tőlünk Raleigh McKenzie ott volt, szóval relatív komoly az érdeklődés...ezzel együtt gondolom UDFA lehet a srác leginkább vagy késői körös pick...college foci nélkül NFL-be nem tudom mennyien jutnak el...
Rolni
Nyers prospect de iszonyat adotsagokkal. Futónak simán bevallalható. S legalább nincs szétütve mire felkerül az nflbe
Cubehead
Ne most kezdjünk újra kukázni!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 655 — Sworn to the Dark
elemzés a Raiders jelenlegi helyzetéről

tfdssports.com/2016-articles/playoffs-or-bust-for-2016-raiders.html

built for this shit

több mint 10 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Jordan Jenkins(6'3/259) DE/OLB volt nálunk work out-on. 3. körbe jósolják.

Terron Beckham-et ST-be bepróbálnám, aztán ki tudja, lehet 1-2 év alatt kiderülne, hogy RB-nek se lenne rossz.

több mint 10 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 760
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000651360/article/odell-beckhams-cousin-posts-stunning-numbers-at-pro-day?campaign=tw-cf-sf23955808-sf23955808

Érdekes próbálkozás...tőlünk Raleigh McKenzie ott volt, szóval relatív komoly az érdeklődés...ezzel együtt gondolom UDFA lehet a srác leginkább vagy késői körös pick...college foci nélkül NFL-be nem tudom mennyien jutnak el...
Rolni
Nyers prospect de iszonyat adotsagokkal. Futónak simán bevallalható. S legalább nincs szétütve mire felkerül az nflbe

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26

Rolni
Antonio Gates

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

Rolni
A Chiefsbe minap felvettek egy Litvan sulylokot hasonlo alapon.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Remélem JDR most már tudja használni Reggiet, mert az újoncévét leszámítva piszkosul rosszul játszott Jack keze alatt. Nem véletlen, hogy 2 zacskó mogyoróért cseréltük el, és mindenki ünnepelt, mikor elment.
iktriad
Szerintem JDR a kapcsolat miatt jött fel. Norton most a D playcaller, tehát ő lesz felelős azért hogy hogyan használjuk.
Bruce
Más a séma, más a csapat körülötte, azóta Ő is fejlődött és más játékos lett...de persze meg kell nézni majd élőben...
Rolni
Remélem nem lesznek olyan rossz DB edzői, mint akkor nálunk.
iktriad
Kimondottan jó DB edzőink vannak...

Abban a mockban van azért érdekes csúszás, mint a fanspeek-en általában, de nem homály 😊

több mint 10 éve
CB Reggie Nelson gets 2 yr, $8.5m w/ #Raiders plus $3.5m incentives. 2016 gtd at $4.25m. 2017 roster bonus becomes gtd if he plays 65% snaps

Így körülbelül most 11 millió van a sapka alatt (Aldon szerződésével of course)
több mint 10 éve
kurvára unhatjátok már a mockokat gondolom, de akkor itt egy újabb. 7 körös Raiders

www.raidersbeat.com/oakland-raiders-longform-seven-round-mock-draft

Szerkesztette: deyell

built for this shit

több mint 10 éve
Raiders at Arizona and Green Bay for preseason, the home against Tennessee and Seattle.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 433 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Remélem JDR most már tudja használni Reggiet, mert az újoncévét leszámítva piszkosul rosszul játszott Jack keze alatt. Nem véletlen, hogy 2 zacskó mogyoróért cseréltük el, és mindenki ünnepelt, mikor elment.
iktriad
Szerintem JDR a kapcsolat miatt jött fel. Norton most a D playcaller, tehát ő lesz felelős azért hogy hogyan használjuk.
Bruce
Más a séma, más a csapat körülötte, azóta Ő is fejlődött és más játékos lett...de persze meg kell nézni majd élőben...
Rolni
Remélem nem lesznek olyan rossz DB edzői, mint akkor nálunk.
több mint 10 éve
itt tart most a védelem (azt leszámítva hogy nem McDonald a kezdő SS)

built for this shit

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 835 — capitaine du château de Vienne 1487
Blairt nem láttam még ijen magasan, de nagyonjó húzás

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
rotoworld 7 körös Raiders mock Evan Silva jóvoltából...

Round 1 (14): RB Ezekiel Elliott, Ohio State - What Evan wants, Evan gets. The case could be made for the Eagles, Giants and Dolphins, among other teams, to select Elliott. But the case can be made against it as well, and I’ve seen beat writers for said teams make them. Personally, I view Elliott as a foundation piece of an NFL offense and a true three-down back.

Round 2 (44): DL Ronald Blair, Appalachian State - I love Blair’s game. He is an extremely explosive and powerful player to jolt his opponent, shed and make plays in the backfield. He can play all the way from outside the tackle to over top of the center. Blair also has a great motor.

Round 3 (75): LB Joshua Perry, Ohio State - The Raiders have two athletic linebackers in Smith and Heeney, along with a few backups. Perry is an above-average athlete and would offer size (6’4”/254 lbs) and a downhill presence that the Raiders might be lacking at the position.

Round 4 (114): S DeAndre Houston-Carson, William & Mary - DHC is involved in almost every tackle made during William & Mary games. Seriously, turn on any game and you’ll see him flying into the box to make his presence felt.

Round 5 (143): CB Nick VanHoose, Northwestern - VanHoose missed the East West Shrine Game due to a finger injury, and we’d associate his quiet draft process with that. On the field, he shows ball skills and the athleticism to stick with receivers during breaking routes and downfield.

Round 5 (154): EDGE Curt Maggitt, Tennessee - Maggitt might fall to this spot purely due to injury. However, when on the field, Maggitt showed promise as a pass rusher and drop end.

Round 6 (194): T Avery Young, Auburn - Young’s positive traits are his movement for a 325-plus pound blocker and his experience at guard and tackle.

Round 7 (234): C Kyle Friend, Temple - Squatty, powerful and tough.

a 4. körös pickre Nelson érkezésével nincs szükség, inkább egy SS kellett volna. az utolsó 3 játékost nem vágom.
deyell
Megnéztem hozzá az elemzést is...DL, RB, ILB a 3 fő need szerinte. Nem igazán értem, h az SS posztot, hogyan sikerült benéznie...illetve gyakorlatilag Ő a Nelson-FS, Carrie-SS duo-t várja, ezek szerint nála Carrie inkább SS, mint CB...így mondjuk érthető az indoklás, de nem biztos, h egyet értek ezzel...

DL bár részint jogos, nagyban függ Mario sérülésétől. Ha Ő rendben lesz akkor nem ennyire égető a need, de elférne egy belső pass rusher. Blair Edwards vagy Autry helyére érkezhetne hozzánk. Ha MEJr. játékra alkalmas, akkor fölösleges, ha nem akkor meg sztem kevés. Jonathan Bullard lenne akkor inkább frankó pick up sztem.

RB jogos need. Lehet kiegészítő Murray mellé, mögé, de érkezhet BPA alapon olyan futó is akár aki jövőre lecserélni Murray-t és majd hozunk az új RB mögé vki köv drafton is...Elliott első körben lehet BPA lesz és nem tiltakoznék ellene, de sztem 3.-4. körben is elég lenne RB-t hozni.

ILB valóban need. Vagy egy ász kéne every down kezdőnek vagy egy futás ellen erős fazon Heeney mögé, mellé. Perry, ha benn lesz ott jó pick up lehet, de én sok helyen 2. körben látom őt...

DHC inkább FS prospect, annak nem rossz, szóval nem kiabálnék ellene, de SS ettől még nincs a csapatban...Ha a 2. körös DL helyett SS jön és itt egy FS prospect akkor sztem rövid és hosszútávon is jók lehetünk.

Többi emberkét nem igen ismerem, de a posztok kb rendben vannak...ha érkezik SS és Carrie megy vissza CB-nek akkor a CB pick fölös és jöhetne inkább slot WR, returner talán...

Szerkesztette: Rolni

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 750
Tvoábbra is Jaylon/Cravens picket akarok. Utóbbi jöhetne 14-re. Erősen Honey Badger érzésem van vele kapcsolatban.
több mint 10 éve
Ilyen körülmények között Elliott érkezésétől nem lennék meglepődve, sőt akár még jó húzásnak is minősíthető a dolog.

2-ban SS Karl Joseph-et húznám, így a negyedik körben jöhetne egy DL vagy OL projekt emberke.

De a számomra legideálisabb az lenne, hogy egy letrade keretében az első kör vége környékén felhúznánk Jaylon Smith-t vagy Karl Joseph-et, amelyikre veszélyesebbek a környező csapatok. Aztán a saját második körünkkel a másikukat. Ha mondjuk kapnánk egy idei második körös plusz cetlit, akkor azzal vagy a 3. körössel hoznék egy futót.
több mint 10 éve
rotoworld 7 körös Raiders mock Evan Silva jóvoltából...

Round 1 (14): RB Ezekiel Elliott, Ohio State - What Evan wants, Evan gets. The case could be made for the Eagles, Giants and Dolphins, among other teams, to select Elliott. But the case can be made against it as well, and I’ve seen beat writers for said teams make them. Personally, I view Elliott as a foundation piece of an NFL offense and a true three-down back.

Round 2 (44): DL Ronald Blair, Appalachian State - I love Blair’s game. He is an extremely explosive and powerful player to jolt his opponent, shed and make plays in the backfield. He can play all the way from outside the tackle to over top of the center. Blair also has a great motor.

Round 3 (75): LB Joshua Perry, Ohio State - The Raiders have two athletic linebackers in Smith and Heeney, along with a few backups. Perry is an above-average athlete and would offer size (6’4”/254 lbs) and a downhill presence that the Raiders might be lacking at the position.

Round 4 (114): S DeAndre Houston-Carson, William & Mary - DHC is involved in almost every tackle made during William & Mary games. Seriously, turn on any game and you’ll see him flying into the box to make his presence felt.

Round 5 (143): CB Nick VanHoose, Northwestern - VanHoose missed the East West Shrine Game due to a finger injury, and we’d associate his quiet draft process with that. On the field, he shows ball skills and the athleticism to stick with receivers during breaking routes and downfield.

Round 5 (154): EDGE Curt Maggitt, Tennessee - Maggitt might fall to this spot purely due to injury. However, when on the field, Maggitt showed promise as a pass rusher and drop end.

Round 6 (194): T Avery Young, Auburn - Young’s positive traits are his movement for a 325-plus pound blocker and his experience at guard and tackle.

Round 7 (234): C Kyle Friend, Temple - Squatty, powerful and tough.

a 4. körös pickre Nelson érkezésével nincs szükség, inkább egy SS kellett volna. az utolsó 3 játékost nem vágom.

built for this shit

több mint 10 éve
iktriad
Bruce

több mint 10 éve
iktriad
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 433 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner