Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Rivera trade block. 😕Cseréljük el a tesójára! Jó lesz öltözői hangadónak! 😊
Amadeus91
több mint 10 éve
Sztem egyértelműen a Safety poszton van a legnagyobb needünk.justblogbaby.com/2016/03/31/oakland-raiders-ranking-top-ten-safeties-2016-nfl-draft/
Első ránézésre az SS poszton, de Allen és Carrie is használható SS poszton is, szóval maradnék az S megjelölésnél simán.
Itt van az én megközelítésem:
1\14-re nem igazán van olyan Safety prospect aki behúzható sztem. Vagy le kell kicsit tradelni vagy a 2. körben kell S-t húzni, ahol lesz pár jó prospect.
Szerintem a 2. körben hozunk egy olyan rookie-t akit kezdőnek szánjuk és a későbbi körökben egy olyan prospectet, akit pedig Allen mögött fejlesztünk akár egész 2016ban.
A 2. körben szerintem a következő srácok lehetnek számunkra a pakliban:
-Karl Joseph FS
Undersized, de remek játékos sztem. Ha egészségügyileg tisztázzák remek playmaker lehet belőle. Mindkét poszton tudna játszani, de sztem FS az igazi posztja, mert a box-ban hamar lerobbanhat a folyamatos ütközésektől.
-Vonn Bell FS
Elég hasonló KJ-hez sztem. Gyors, jó érzékű FS prospect, akinek a teste vszeg nem bírná a box-os darálást sokáig.
-Keanu Neal SS
Na Ő már frankó SS méret és sztem nagyon jó playa lesz.
-Darian Thompson SS
Neki megvan a teste mindkét poszthoz és elég jó INT számokat mutatott, de a combine ideje és pár cikk alapján lehet inkább SS-nek való. A Senior Bowl-on elvileg nagyon érdeklődtünk utána, kedvelte a staff.
-Jeremy Cash SS
Sztem Ő veszélyesen egysíkú futás elleni SS lenne, olvastam azt is, h lehet inkább WLB lesz a posztja, de elég magasan jegyzik lehet működne ez is.
-Su'a Cravens SS
Ha Cash kaphat esélyt SS-ként sztem Cravens is.
Ebből a 6 srácból sztem több is benn lesz a 2. körös választásunkkor és azzal akit elhozunk jó esetben az egyik S posztot be is tömjük évekre. Nate Allen vagy Carrie tud kezdeni a másik poszton idén, aztán jövőre lehet ott is cserélni, akár olyan emberkével akit idén később szedünk fel.
Ilyen későbbi pick up lehet:
-T.J. Green FS
Remek méret és sebesség, de nyers nagyon
-DeAndre Houston-Carson FS
Hasonló téma, mint Green, de Ő CB-ből vált, sza kicsit más a nyersség, kérdésesség oka
-Justin Simmons FS
Hasonló srác Ő is. Méret, sebesség megvan, de erősen developemental prospect.
-Sean Davis FS
CB\FS tweener, akiben szintén van fantázia
-Deiondre Hall FS
Ő is CB aki lehet vált FS posztra majd. Baromi jó mérete, megfelelő sebessége és giga hosszú karjai vannak. Vele is kapcsolatba kerültünk már régebben.
-Miles Killebrew SS
Ő is nagyon egysíkúnak tűnik és lehet LB lesz, de pl Mayock nagyon kedveli.
-Kavon Frazier SS
Remek későbbi körös SS prospect lenne Ő is sztem.
-Tevin Carter SS
Szintén jó méret, sebesség, korrekt pick lenne később.
-KJ Dillon SS
Korrekt prospect, akit pl Mayock nagyon kedvel
-Kevin Byard S
Nem tudom igazán eldönteni, h SS vagy FS lenne az igazi posztja, de később egy próbát simán megérhet Ő is.
-Andrew Williamson SS
Méret, sebesség rendben, projectnek jó lehet.
Van FS és SS posztra is sztem 2. körben jó értéket képviselő emberke és mindkét posztra lenne jó project playa később is sztem.
1\14-nél sztem tiszta BPA lesz, 2. körben BPA Safety, aztán végig BPA vhol még egy S pickup-al...
Rolni
több mint 10 éve
Tony Pauline @TonyPauline Darian Thompson/S/Boise State improves his forty time to 4.53s/4.55s..more on Broncos pro day momentarily
Knile Davis-t azért szépen letolták tavaly a DC-ről...fumble gondok is vannak erősen...nem tudom...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Rivera trade block. 😕A Chiefs pedig árulja Knile Davis-t, vele megoldódna a csere RB és a visszahordó poszt is.
Amadeus91
Szerkesztette: peterbadbone
több mint 10 éve
Rivera trade block. 😕
több mint 10 éve
Ha hozunk egy day 1 starter S-t az már jó... Keretszűkítésekkor tuti hozunk lepattanót is. Sztem nem kell aggódni Bruce. Van egy egész draftunk h 1 posztot betömjünk köbö. Soha nem vártam ennyire még a szezonkezdetet srácok.(:
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Sztem egyértelműen a Safety poszton van a legnagyobb needünk.Első ránézésre az SS poszton, de Allen és Carrie is használható SS poszton is, szóval maradnék az S megjelölésnél simán.
Itt van az én megközelítésem:
1\14-re nem igazán van olyan Safety prospect aki behúzható sztem. Vagy le kell kicsit tradelni vagy a 2. körben kell S-t húzni, ahol lesz pár jó prospect.
Szerintem a 2. körben hozunk egy olyan rookie-t akit kezdőnek szánjuk és a későbbi körökben egy olyan prospectet, akit pedig Allen mögött fejlesztünk akár egész 2016ban.
A 2. körben szerintem a következő srácok lehetnek számunkra a pakliban:
-Karl Joseph FS
Undersized, de remek játékos sztem. Ha egészségügyileg tisztázzák remek playmaker lehet belőle. Mindkét poszton tudna játszani, de sztem FS az igazi posztja, mert a box-ban hamar lerobbanhat a folyamatos ütközésektől.
-Vonn Bell FS
Elég hasonló KJ-hez sztem. Gyors, jó érzékű FS prospect, akinek a teste vszeg nem bírná a box-os darálást sokáig.
-Keanu Neal SS
Na Ő már frankó SS méret és sztem nagyon jó playa lesz.
-Darian Thompson SS
Neki megvan a teste mindkét poszthoz és elég jó INT számokat mutatott, de a combine ideje és pár cikk alapján lehet inkább SS-nek való. A Senior Bowl-on elvileg nagyon érdeklődtünk utána, kedvelte a staff.
-Jeremy Cash SS
Sztem Ő veszélyesen egysíkú futás elleni SS lenne, olvastam azt is, h lehet inkább WLB lesz a posztja, de elég magasan jegyzik lehet működne ez is.
-Su'a Cravens SS
Ha Cash kaphat esélyt SS-ként sztem Cravens is.
Ebből a 6 srácból sztem több is benn lesz a 2. körös választásunkkor és azzal akit elhozunk jó esetben az egyik S posztot be is tömjük évekre. Nate Allen vagy Carrie tud kezdeni a másik poszton idén, aztán jövőre lehet ott is cserélni, akár olyan emberkével akit idén később szedünk fel.
Ilyen későbbi pick up lehet:
-T.J. Green FS
Remek méret és sebesség, de nyers nagyon
-DeAndre Houston-Carson FS
Hasonló téma, mint Green, de Ő CB-ből vált, sza kicsit más a nyersség, kérdésesség oka
-Justin Simmons FS
Hasonló srác Ő is. Méret, sebesség megvan, de erősen developemental prospect.
-Sean Davis FS
CB\FS tweener, akiben szintén van fantázia
-Deiondre Hall FS
Ő is CB aki lehet vált FS posztra majd. Baromi jó mérete, megfelelő sebessége és giga hosszú karjai vannak. Vele is kapcsolatba kerültünk már régebben.
-Miles Killebrew SS
Ő is nagyon egysíkúnak tűnik és lehet LB lesz, de pl Mayock nagyon kedveli.
-Kavon Frazier SS
Remek későbbi körös SS prospect lenne Ő is sztem.
-Tevin Carter SS
Szintén jó méret, sebesség, korrekt pick lenne később.
-KJ Dillon SS
Korrekt prospect, akit pl Mayock nagyon kedvel
-Kevin Byard S
Nem tudom igazán eldönteni, h SS vagy FS lenne az igazi posztja, de később egy próbát simán megérhet Ő is.
-Andrew Williamson SS
Méret, sebesség rendben, projectnek jó lehet.
Van FS és SS posztra is sztem 2. körben jó értéket képviselő emberke és mindkét posztra lenne jó project playa később is sztem.
1\14-nél sztem tiszta BPA lesz, 2. körben BPA Safety, aztán végig BPA vhol még egy S pickup-al...
több mint 10 éve
Az a Hayden pick így 4 év távlatából is agyfasz.Azokra a safety prospectekre, akik valószínűleg a 2. kör elején kimennek majd.Kikre gondolsz?De SS lesz dögivel.De miért ne lehetne behúzni 14-re, aki kell, csak mert azt a posztot nem szokták ott választani? Mert a szakértők D-re értékelnék a draftunkat? Ezt sosem értettem.De nincs olyan játékos aki azonnali upgrade lenne. Pl Myles Jack az az lenne, Jalen Ramsey is, Ezekiel Elliott is és még Tunsil is. De ezek közül szinte mindenki ki fog menni a TOP 10-ben, talán csak Elliott nem, de ő is csak azért nem, mert az RB poszt most nagyon alulértékelt.
Húzzunk needre valakit, aki azonnali upgrade és kész.
bmg
Bruce
bmg
Bruce
Miért ne lehetne 1/14-re választani egyet?
A pick/érték amúgy se nagyon hatja meg Reggie-t, Hayden is behúzta volna az eredeti pick-kel, csak sikerült trade-elni.
bmg
több mint 10 éve
Az a baj, hogy csak Cravens-al kerültünk eddig egy híradásba, úgyhogy olyan érzésem van, hogy csak én gondolom túl ezt az SS kérdést, mert hogy még továbbra is az egyik legnagyobb neednek az OT és a DL-t gondolják a híradások ja és esetleg még a CB-t...
több mint 10 éve
Azokra a safety prospectekre, akik valószínűleg a 2. kör elején kimennek majd.Kikre gondolsz?De SS lesz dögivel.De miért ne lehetne behúzni 14-re, aki kell, csak mert azt a posztot nem szokták ott választani? Mert a szakértők D-re értékelnék a draftunkat? Ezt sosem értettem.De nincs olyan játékos aki azonnali upgrade lenne. Pl Myles Jack az az lenne, Jalen Ramsey is, Ezekiel Elliott is és még Tunsil is. De ezek közül szinte mindenki ki fog menni a TOP 10-ben, talán csak Elliott nem, de ő is csak azért nem, mert az RB poszt most nagyon alulértékelt.
bmg
Bruce
bmg
Bruce
Miért ne lehetne 1/14-re választani egyet?
A pick/érték amúgy se nagyon hatja meg Reggie-t, Hayden is behúzta volna az eredeti pick-kel, csak sikerült trade-elni.
több mint 10 éve
Kikre gondolsz?De SS lesz dögivel.De miért ne lehetne behúzni 14-re, aki kell, csak mert azt a posztot nem szokták ott választani? Mert a szakértők D-re értékelnék a draftunkat? Ezt sosem értettem.De nincs olyan játékos aki azonnali upgrade lenne. Pl Myles Jack az az lenne, Jalen Ramsey is, Ezekiel Elliott is és még Tunsil is. De ezek közül szinte mindenki ki fog menni a TOP 10-ben, talán csak Elliott nem, de ő is csak azért nem, mert az RB poszt most nagyon alulértékelt.
bmg
Bruce
bmg
több mint 10 éve
De SS lesz dögivel.De miért ne lehetne behúzni 14-re, aki kell, csak mert azt a posztot nem szokták ott választani? Mert a szakértők D-re értékelnék a draftunkat? Ezt sosem értettem.De nincs olyan játékos aki azonnali upgrade lenne. Pl Myles Jack az az lenne, Jalen Ramsey is, Ezekiel Elliott is és még Tunsil is. De ezek közül szinte mindenki ki fog menni a TOP 10-ben, talán csak Elliott nem, de ő is csak azért nem, mert az RB poszt most nagyon alulértékelt.
bmg
Bruce
több mint 10 éve
Akkor úgy 😀BorbinhoDe miért ne lehetne behúzni 14-re, aki kell, csak mert azt a posztot nem szokták ott választani? Mert a szakértők D-re értékelnék a draftunkat? Ezt sosem értettem.De nincs olyan játékos aki azonnali upgrade lenne. Pl Myles Jack az az lenne, Jalen Ramsey is, Ezekiel Elliott is és még Tunsil is. De ezek közül szinte mindenki ki fog menni a TOP 10-ben, talán csak Elliott nem, de ő is csak azért nem, mert az RB poszt most nagyon elértéktelenedett
bmg
Bruce
több mint 10 éve
De miért ne lehetne behúzni 14-re, aki kell, csak mert azt a posztot nem szokták ott választani? Mert a szakértők D-re értékelnék a draftunkat? Ezt sosem értettem.De nincs olyan játékos aki azonnali upgrade lenne. Pl Myles Jack az az lenne, Jalen Ramsey is, Ezekiel Elliott is és még Tunsil is. De ezek közül szinte mindenki ki fog menni a TOP 10-ben, talán csak Elliott nem, de ő is csak azért nem, mert az RB poszt most nagyon elértéktelenedett
bmg
Bruce
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
De miért ne lehetne behúzni 14-re, aki kell, csak mert azt a posztot nem szokták ott választani? Mert a szakértők D-re értékelnék a draftunkat? Ezt sosem értettem.De nincs olyan játékos aki azonnali upgrade lenne. Pl Myles Jack az az lenne, Jalen Ramsey is, Ezekiel Elliott is és még Tunsil is. De ezek közül szinte mindenki ki fog menni a TOP 10-ben, talán csak Elliott nem, de ő is csak azért nem, mert az RB poszt most nagyon alulértékelt.
bmg
több mint 10 éve
Amúgy elég szar ez a draft a mi szempontunkból! Olyan játékos, aki tényleg need lenne nem fog tudni jönni a 14. hely okán. Ezért jó lenne egy letarde, de ugye a 14. hely már másoknak sem olyan értékes és így nem lesz partner. Pedig az lenne az igazán jó, ha a 22-28. helyen az első körben választanánk, meg a másodikban kettőt.Cravens, Cash, Von Bell, min elérhetők lesznek amikor ti választotok, és szerintem mind kezdő szint és azonnali upgrade lenne, csak igen valóban nem szokás ilyen magasan S választani hacsak nem rendelkezik akkora tehetséggel pl.: E.Thomas. De attól még nektek arra van szükségetek, miért nne választhatnátok akkor azt?
Na de mindegy, szerintem a legnagyobb needünket a draftról nem fogjuk tudni megoldani és így a védelem lyukas lesz. Hiába lesz mély a DL vagy az OL (bár ez sérülések esetén nagyon jó lesz), de hogy a sec-ben nem lesz kezdő szintű egyik posztunkon (SS), az nem megengedhető.
Bruce

több mint 10 éve
Amúgy elég szar ez a draft a mi szempontunkból! Olyan játékos, aki tényleg need lenne nem fog tudni jönni a 14. hely okán. Ezért jó lenne egy letarde, de ugye a 14. hely már másoknak sem olyan értékes és így nem lesz partner. Pedig az lenne az igazán jó, ha a 22-28. helyen az első körben választanánk, meg a másodikban kettőt.Azért nem biztos, hogy nem tudunk majd cserélni. Pl akinek QB kell, az simán feljöhet a Rams elé Lynch-ért, vagy egy CB-ért, mert ha kimegy a top2 akkor ott már lesz izgulás, hogy Alexander vagy Apple vagy Jackson közül ki lesz még elérhető. Ráadásul ahogy mi, úgy más sem nagyon tudja belőne az igazi célpontunkat. Jut eszembe, hogy OT-ért is feljöhetnek... Szerintem lesz lehetőségünk hátrébb menni, a kérdés, hogy lesz-e olyan ajánlat amit el fognak fogadni. Persze lehet, hogy a mi listánkon előkelő helyen szereplő játékos simán bent lesz még és RM gondolkodás nélkül le fog rá csapni. Lehet nincs égető hiányposztunk, ami nekünk már-már hihetetlen állapot, de ez a stáb ezért dolgozott éveken át, hogy így legyen, szóval nem hiszem, hogy pont a erre a helyzetre ne lenne tervük. Ha tippelnem kellene akkor szerintem OT fog jönni, én nem azt húznék, de azt gondolom, hogy a bizonytalan RT helyzet és a nem épp fiatal Penn miatt, nagyon is szükség lehet egy OT-re.
Na de mindegy, szerintem a legnagyobb needünket a draftról nem fogjuk tudni megoldani és így a védelem lyukas lesz. Hiába lesz mély a DL vagy az OL (bár ez sérülések esetén nagyon jó lesz), de hogy a sec-ben nem lesz kezdő szintű egyik posztunkon (SS), az nem megengedhető.
Bruce
több mint 10 éve
De miért ne lehetne behúzni 14-re, aki kell, csak mert azt a posztot nem szokták ott választani? Mert a szakértők D-re értékelnék a draftunkat? Ezt sosem értettem.Húzzunk needre valakit, aki azonnali upgrade és kész.
több mint 10 éve
Amúgy elég szar ez a draft a mi szempontunkból! Olyan játékos, aki tényleg need lenne nem fog tudni jönni a 14. hely okán. Ezért jó lenne egy letarde, de ugye a 14. hely már másoknak sem olyan értékes és így nem lesz partner. Pedig az lenne az igazán jó, ha a 22-28. helyen az első körben választanánk, meg a másodikban kettőt.Na de mindegy, szerintem a legnagyobb needünket a draftról nem fogjuk tudni megoldani és így a védelem lyukas lesz. Hiába lesz mély a DL vagy az OL (bár ez sérülések esetén nagyon jó lesz), de hogy a sec-ben nem lesz kezdő szintű egyik posztunkon (SS), az nem megengedhető.
több mint 10 éve
Ole Miss WR Cody Core jön látogatóba. 6'3' / 205 mérettel igazi RM játékos.
több mint 10 éve
pont Rankins várom én is hozzánk az általad is említett okok miatt.Szerintem Robinson nagyon túl van sztárolva, mint ahogy a többi bama játékos. DT poszton sztem Rankins és Billings is jobb játékos. A kettőből az egyik pedig valószínűleg benn lesz amikor ti választotok.Abban egyetértünk, hogy a Bama játékosok túl vannak sztárolva és szerintem a képzésük sem olyan minőségű, mint amit az eredményeik mutatnak. De, mivel a legnagyobb tehetségű játékosokat szedik össze évről-évre, tartom, hogy nincs előhozva belőlük az a tehetség, mint ami bennük rejlik. Billings lehet, hogy bent lesz akkor amikor mi választunk és szerintem ő egy nagyon jó játékos, de nem hiszem, hogy ő lesz a választásunk. Sőt azt sem, hogy Robinson lenne az 😀 Én Rankins-t pl. pont a Saints-be várom, mert nem hiszem, hogy Frailey kezdőként megállná a helyét. De Sheldon és ő már tud olyan szintű belső nyomást generálni, hogy a DL ne legyen átjáróház. Ráadásul, ha nem vegytiszta 4-3 lesz Allen-nel, akkor a Rankins-Jenkins-Jordan hármas sem festene rosszul.
kapitnono
peterbadbone

több mint 10 éve
Szerintem Robinson nagyon túl van sztárolva, mint ahogy a többi bama játékos. DT poszton sztem Rankins és Billings is jobb játékos. A kettőből az egyik pedig valószínűleg benn lesz amikor ti választotok.Abban egyetértünk, hogy a Bama játékosok túl vannak sztárolva és szerintem a képzésük sem olyan minőségű, mint amit az eredményeik mutatnak. De, mivel a legnagyobb tehetségű játékosokat szedik össze évről-évre, tartom, hogy nincs előhozva belőlük az a tehetség, mint ami bennük rejlik. Billings lehet, hogy bent lesz akkor amikor mi választunk és szerintem ő egy nagyon jó játékos, de nem hiszem, hogy ő lesz a választásunk. Sőt azt sem, hogy Robinson lenne az 😀 Én Rankins-t pl. pont a Saints-be várom, mert nem hiszem, hogy Frailey kezdőként megállná a helyét. De Sheldon és ő már tud olyan szintű belső nyomást generálni, hogy a DL ne legyen átjáróház. Ráadásul, ha nem vegytiszta 4-3 lesz Allen-nel, akkor a Rankins-Jenkins-Jordan hármas sem festene rosszul.
kapitnono
több mint 10 éve
Azért írtam Robinson-t, mert szerintem addigra mire mi jövünk, ki fog mennyi Rankins, pontosan a passz siettető képessége miatt. Nálam ők a Top15: Tunsil, Bosa, Jack, Ramsey, Goff, Wentz, Buckner, Stanley, Treadwell, Elliott, Rankins, Hargreaves, Dodd, Lawson és Robinson. A'Shawn-t azért választanám, mert a fal minden posztján van tapasztalata, mind 4-3-ban, mind 3-4-ben. Persze abba nem látok bele, hogy McGee vagy Orr teljesítményével/hozzáállásával/fejlődésével mennyire van megelégedve a stáb, de egy DL akkor ütős, ha van mélysége a rotációnak. Igen amúgy én többet látok Robinsonban, mint egy futás ellen megbízható játékost. Szerintem ő komplexebb játékos lehetne egy megfelelő DL edzővel. Amúgy meg Ramsey és Hargreaves-en kívül nem választanék DB-t Top15-ben, ILB valószínűleg nem lesz olyan aki nekünk kellene (Jack), mert Jaylon-t nem valószínű, hogy első körben kihúznánk. OT-t még elképzelhetőnek tartanám, mert egyik oldal sem olyan, ahova ne lehetne elképzelni jobbat, ezért Decker vagy Conklin is szóba jöhetne. RB, TE, WR-t szintén nem húznék itt. Nálam Lawson és Robinson marad aki a 14. helyen elérhető lesz és akkor én inkább A'Shawn-ra tenném a szavazatom.Szerintem Robinson nagyon túl van sztárolva, mint ahogy a többi bama játékos. DT poszton sztem Rankins és Billings is jobb játékos. A kettőből az egyik pedig valószínűleg benn lesz amikor ti választotok.
peterbadbone

több mint 10 éve
Azért írtam Robinson-t, mert szerintem addigra mire mi jövünk, ki fog mennyi Rankins, pontosan a passz siettető képessége miatt. Nálam ők a Top15: Tunsil, Bosa, Jack, Ramsey, Goff, Wentz, Buckner, Stanley, Treadwell, Elliott, Rankins, Hargreaves, Dodd, Lawson és Robinson. A'Shawn-t azért választanám, mert a fal minden posztján van tapasztalata, mind 4-3-ban, mind 3-4-ben. Persze abba nem látok bele, hogy McGee vagy Orr teljesítményével/hozzáállásával/fejlődésével mennyire van megelégedve a stáb, de egy DL akkor ütős, ha van mélysége a rotációnak. Igen amúgy én többet látok Robinsonban, mint egy futás ellen megbízható játékost. Szerintem ő komplexebb játékos lehetne egy megfelelő DL edzővel. Amúgy meg Ramsey és Hargreaves-en kívül nem választanék DB-t Top15-ben, ILB valószínűleg nem lesz olyan aki nekünk kellene (Jack), mert Jaylon-t nem valószínű, hogy első körben kihúznánk. OT-t még elképzelhetőnek tartanám, mert egyik oldal sem olyan, ahova ne lehetne elképzelni jobbat, ezért Decker vagy Conklin is szóba jöhetne. RB, TE, WR-t szintén nem húznék itt. Nálam Lawson és Robinson marad aki a 14. helyen elérhető lesz és akkor én inkább A'Shawn-ra tenném a szavazatom.