Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
G/T J'Marcus Webb mennyire pocsék egy 1-10 skálán? (1 a leggyengébb)4, de én vajszívű vagyok
undisputedly
több mint 10 éve
G/T J'Marcus Webb mennyire pocsék egy 1-10 skálán? (1 a leggyengébb)3.
undisputedly
built for this shit
több mint 10 éve
Ja, hogy ő az a Webb, aki miatt a Bears topic évekig sikoltozott? 😀G/T J'Marcus Webb mennyire pocsék egy 1-10 skálán? (1 a leggyengébb)Itt kapni fog 3 és 4 között.
undisputedly
Tedd fel a kérdésed a Bears topikban! Ott nem fogja elérni az átlag az egyet. 😀
tomi-tomi
több mint 10 éve
G/T J'Marcus Webb mennyire pocsék egy 1-10 skálán? (1 a leggyengébb)Itt kapni fog 3 és 4 között.
undisputedly
Tedd fel a kérdésed a Bears topikban! Ott nem fogja elérni az átlag az egyet. 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
G/T J'Marcus Webb mennyire pocsék egy 1-10 skálán? (1 a leggyengébb)
Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Andre Holmes is back!Ian Rapoport @RapSheet 41m41 minutes ago
WR Andre Holmes & the #Raiders reached an agreement for him to re-sign on a 1-year deal worth up to $3M, source said. $1M fully guaranteed
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Irvin továbbra is folytatja a toborzást twitteren...twitter.com/BIrvin_WVU11/status/709490869624246272
built for this shit
több mint 10 éve
Taylor Mays 4 meccsre eltiltva. Azt hiszem nálunk nem lesz újabb szerződése.
Szerkesztette: peterbadbone
több mint 10 éve
New Raider Daren Bates, career snaps = 39 on defense, 982 on STs. His 11 ST penalties over the past two seasons led league.Azt én sem értem, hogy miért pont a Rams körül nézelődünk, ha az ST-t akarjuk fejleszteni...
arra kíváncsi lennék, hogy találjuk meg ezeket a Ray Ray Armstrong-féle figurákat midnig.
deyell
több mint 10 éve
New Raider Daren Bates, career snaps = 39 on defense, 982 on STs. His 11 ST penalties over the past two seasons led league.arra kíváncsi lennék, hogy találjuk meg ezeket a Ray Ray Armstrong-féle figurákat midnig.
built for this shit
több mint 10 éve
Én is erre gondolok.Én Tony Jefferson-ra szavaznék. Fiatal, korrekt SS. Allen, Carrie vagy draft pick pedig megoldja a FS posztot szépen...$15 millió cap space-e van a Cardinalsnak, ha Reggie letenne Jefferson elé egy front loaded dealt, nem tudnák matchelni.
Rolni
deyell
JT-CWood interjúban ESPN kommentátori melót említenek...pár napig nem voltam gp közelben, erről van vkinek infója?
több mint 10 éve
Kéne már 1 normális safety,mert hiába hoztunk jó embereket eddig,hogyha az egyik legnagyobb lyuk meg szabadon marad...
több mint 10 éve
Én Tony Jefferson-ra szavaznék. Fiatal, korrekt SS. Allen, Carrie vagy draft pick pedig megoldja a FS posztot szépen...$15 millió cap space-e van a Cardinalsnak, ha Reggie letenne Jefferson elé egy front loaded dealt, nem tudnák matchelni.
Rolni
built for this shit
több mint 10 éve
ST igazolás:www.raiders.com/news/article-1/Oakland-Raiders-Sign-Linebacker-Daren-Bates/c0755cb3-0424-41e4-9dce-0bb5471ee57a
több mint 10 éve
Én Tony Jefferson-ra szavaznék. Fiatal, korrekt SS. Allen, Carrie vagy draft pick pedig megoldja a FS posztot szépen...
több mint 10 éve
vagy Tony Jefferson. nemtudom miért, de ráírt Vic Tafurra twitterenWeddle-t kihúzhatjuk. Rashad Johnson, Tony Jefferson és Reggie Nelson közül kéne rámenni valakire.Hmm, Nelson.
deyell
Amadeus91
twitter.com/tonyjefferson1/status/709433809721106435
built for this shit
több mint 10 éve
Weddle-t kihúzhatjuk. Rashad Johnson, Tony Jefferson és Reggie Nelson közül kéne rámenni valakire.Hmm, Nelson.
deyell
több mint 10 éve
Weddle-t kihúzhatjuk. Rashad Johnson, Tony Jefferson és Reggie Nelson közül kéne rámenni valakire.
built for this shit
több mint 10 éve
Ian Rapoport ✔ @RapSheetMore on Eric Weddle: He, his agent & his family will decide on 2 teams. Negotiates will move forward & when a deal is reached, he'll decide.
2:14 AM - 12 Mar 2016
Remélem benne vagyunk a kettőben! 😊 Aztán az egyben is!
több mint 10 éve
3,5 millió dead money és 2 millió cap saving.Ezzel mennyi dead money keletkezett, meg mennyi cap space?Lofton volt kurvagyenge és még sokba is került.Heeney jó játéka tudható be ennek, vagy a makacs (váll?)sérülés?Elküldtétek Curtis LoftontIdeje volt
kapitnono
Amadeus91
Habi
empty taxi
Bruce

több mint 10 éve
Ezzel mennyi dead money keletkezett, meg mennyi cap space?Lofton volt kurvagyenge és még sokba is került.Heeney jó játéka tudható be ennek, vagy a makacs (váll?)sérülés?Elküldtétek Curtis LoftontIdeje volt
kapitnono
Amadeus91
Habi
empty taxi
több mint 10 éve
Lofton volt kurvagyenge és még sokba is került.Heeney jó játéka tudható be ennek, vagy a makacs (váll?)sérülés?Elküldtétek Curtis LoftontIdeje volt
kapitnono
Amadeus91
Habi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Heeney jó játéka tudható be ennek, vagy a makacs (váll?)sérülés?Elküldtétek Curtis LoftontIdeje volt
kapitnono
Amadeus91

JT Daniels fan